Fantastisk service😃 Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurti... Näytä lisää
Smedeland 24, 2600, Glostrup, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Har bestilt en lagervare for en uge siden og har absolut intet høre, men pengene 22.000,- er hævet, har sendt mail, men heller intet svar herfra, firmaet kan derfor ikke anbefales!!

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Jeg skrev midt i juni et par spørgsmål vedr. Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 tilbud. Fik hurtigt svar, men da jeg havde et par yderlgere afklarende spørgsmål skrev jeg 3 gange uden response. Tilbød de kunne ringe, men hørte aldrig noget. Så min erfaring er som andre... useriøst salg, og man kan ikke komme og se produkterne. Ærgerligt, da jeg faktisk tror produkterne er gode. Jeg valgte ikke at købe. Ved de vil skrive mangel på medarbejdere, men mærkeligt man ikke vælger et salg som er tæt på... måske mangel på lageret?

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Beställde ett par högtalare och är väldigt nöjd. Chris svarade på alla frågor som jag hade. Kan rekommendera varmt. Peter

Fantastisk service😃
Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurtige svar på mail og flinke og kompetente medarbejder. 5 stjerner herfra

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla av att man inte kommer få sin beställning. Jag känner mig inte trygg med detta och önskar feedback om min beställning eller om jag måste försöka stryka ordern. Otroligt långa svarstider då man har mailat.

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Bestilte en forstærker den 11. Juli og der stod 3-4 dages levering rykkede efter 7 dage og fik besked på at det havde taget lidt længere tid fra leverandør. Rykkede igen den 28. Juli da mit køb stadig ikke var kommet, kort tid efter modtog jeg besked at en forsendelse var på vej

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Har købt et sæt Wharfedale Linton højtalere. Levering som lovet og meget tilfreds med lyden af dem til prisen . Har for en del år siden købt en M-Dac og den spiller fantastisk .

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Great service from an awesome company. I needed to cancel my order due to financial trouble, and they cancelled my order right away and gave my money back. Their kindness in communication and swift payback of my money, let me deal with my troublesome electric bill.
Kindness goes a long way, so I will be returning to hififreaks in the near future to get my dream speakers. Thank you very much, and see you then hififreaks

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
God lyd er tilfreds med kvaliteten har lyttet til musik i 50år så fed lyd til en fantastisk pris hilsen Allan Jensen👍

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Jag hade en dialog med Chris om några tekniska funderingar som han löste på ett kompetent och engagerat sätt, dessutom levererades utrustningen väldigt snabbt. Perfekt! Kan inte bli bättre!!

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Den 19.06.2026 bestilte jeg et sæt Wharfedale Diamond 12.4 som var sat til salg som et sæt DEMO højtalere. Jeg er godt bevidst om at DEMO varer kan have kosmetiske fejl osv. men da højtalerne blev leveret d. 23.06.2023, manglede den ene højtaler sine fødder og den samme højtaler havde et meget stort hak i kabinettet. Der stod intet om begge fejl/mangler på hjemmesiden. Efter at have skrevet til support fik jeg hurtigt svar, men kommunikationen stoppede hurtigt og jeg har ikke fået svar i 14 dage.
OPDATERING D. 10.07.2026
Nu er der hul igennem til support igen og det virker lovende. Derfor en ekstra stjerne.
OPDATERING D. 04.08.2026
En ekstra stjerne for rigtig god service og løsning på mine udfordringer.
De hade högtalarna jag fått upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjänst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde levereras mycket snabbare än de 21+ dagar som angavs på hemsidan. Lade en beställning på onsdag och nu på fredag eftermiddag stod postbilen utanför med ett par Wharfedale Lintons med stativ. Var smått avvaktande först pga. de omdömen som finns här men min upplevelse var odelat positiv!

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Hold jer langt væk. Købte 2 x Elysian 4 til 40.000 dkr på demo tilbud. En god pris, men trods alt en sjat penge. Ventede så længe uden at høre noget. Efter at have rykket fik jeg at vide, der var fejl på den ene højtaler og at Hi Fi Freaks ville skaffe et par nye til samme pris. Chris beklagede og tog sig personligt af det. Sagde han. Fint. Ventede. Rykkede efter et godt stykke tid. Fik så at vide at producenten ikke havde flere, men der var to andre steder, de var i dialog med, og nu var det bare at vælge det nærmeste. Ventede igen, længe. Rykkede. Intet svar. Ventede. Til sidst gav jeg op og sagde, at jeg ikke havde tillid til processen, og at de gerne måtte bekræfte annulleringen af købet. Intet svar. Ventede flere dage. I går skrev jeg til dem for sidste gang, at jeg håber, at jeg får mine penge tilbage. Intet svar. Lige præcis 20 dage har jeg spildt på de amatører.

Advarsel: Bestilt vare aldrig modtaget – næsten ingen kommunikation
Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos HifiFreaks.dk på baggrund af mit forløb.
Den 17.04.2026 bestilte jeg en Mission 778X forstærker. Varen blev ikke leveret, og jeg modtog ingen selvstændig opdatering fra firmaet. Først da jeg selv kontaktede dem den 27.04.2026, fik jeg besked om, at varen var i restordre, og at levering forventeligt ville tage ca. 3–4 uger.
Jeg valgte at afvente den sorte model, som jeg havde bestilt. Men den oplyste leveringstid blev efterfølgende overskredet, uden at jeg modtog varen, og uden at HifiFreaks.dk af egen drift informerede mig om status.
Den 25.05.2026 skrev jeg igen og gjorde opmærksom på, at hvis de ikke kunne levere varen i den kommende uge, måtte handlen gå tilbage. Den 01.06.2026 rykkede jeg endnu en gang blot for at få bekræftet, at de havde modtaget min mail.
Vi er nu fremme ved den 17.06.2026 — altså præcis to måneder efter min bestilling — og jeg har fortsat hverken modtaget forstærkeren eller oplevet en ordentlig og betryggende håndtering af sagen.
Forløbet efterlader mig med et meget dårligt indtryk af firmaets kundeservice og ordrehåndtering. Når man som kunde bestiller en vare online, må man som minimum kunne forvente klar information, løbende opdateringer og svar på henvendelser — især når varen ikke kan leveres som forventet.
På den baggrund er min klare anbefaling, at man tænker sig meget grundigt om, før man handler på HifiFreaks.dk.
Jeg ville personligt ikke handle der igen, og jeg kan ikke anbefale andre at gøre det.

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Jeg er en potentiel kunde hos Hifi Freaks.
Jeg har dog stor bekymring om at lægge en ordre hos dem, eftersom de ikke svarer på mails.
Jeg har sendt en forespørgsel til kundeservice vedr.
Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 Pakke til 46.999,- Det står som Cyber Monday tilbud, så ved ikke om det er gældene.
Jeg vil vide om jeg kan hente dette på deres lager i Taastrup? tror jeg har sendt 3-4 mails til dem, men aldrig fået svar.
Er i tvivl om Hifi Freaks seriøsitet? understøttet af flere negative anmeldelser på trust pilot.
Hifi Freaks venligst lad høre fra jer i denne sag.
Mvh
Claus
OBS
Er i mellemtiden blevet kontaktet af Chris fra Hifi Freaks, med oplysningen om de er underbemandet i kundeservice, håber i snart får dette løst, en stjerne mere.
Go service
Handler gerne med Hifi-freaks igen👍
Mvh Bjarne

Update 2026-04-10:
The Managing Director at HiFi Freaks contacted me and solved everything really fast and I now have received the speakers I ordered. I wish they could get rid of the backlog of support mails and continue to handle all orders like they did in this case after the review. I will absolutely come back with mew orders in the future. Thank you!!!
Original Review:
I ordered loudspeakers for over two months ago and I have not received anything except the invoice. I have tried to contact them five times now and no answer at all. I cannot cancel the order either due to there are no possible way to get in contact with them.

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
SVINDLER - jeg har aldrig modtaget mine højttalere og kundeservice svarer ikke. HOLD JER LANGT VÆK. Jeg har indgivet sag om svindel gennem min bank, juridsk efterspil venter nu forude--- spild af tid !

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk
Jeg bestilte og betalte en pakke med Audiolab 6000A play og Mission LX 4 MK2 højtalere d. 09-03-2026, men højtalerne var ikke på lager alligevel, heller ikke i en anden farve.
Ordren er stadig ikke leveret d. 22-05-2026.
Der går 10 dage eller mere, før end Hifi-Freaks svarer på hver enkelt mails.
Dårlig kommunikation, dårlig service og manglende vilje/lyst til at vil sælge noget.