HiFifreaks.dk Arvostelua

2 147
TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service😃 Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurti... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(2 147)

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Har bestilt en lagervare for en uge…

Har bestilt en lagervare for en uge siden og har absolut intet høre, men pengene 22.000,- er hævet, har sendt mail, men heller intet svar herfra, firmaet kan derfor ikke anbefales!!

21. elokuuta 2026

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse. Vi kan godt forstå, at du gerne vil vide, hvad der sker med din ordre, især når der er tale om et køb på 22.000 kr., så vi vil gerne give lidt klarhed omkring forløbet.

Din ordre på Wharfedale Elysian 2 med standere blev afgivet den 18. august og blev behandlet og afsendt fra vores lager allerede dagen efter, den 19. august. Det er i forbindelse med, at ordren blev behandlet og afsendt, at betalingen blev gennemført.

På grund af størrelsen og vægten på Elysian 2 og standerne kan denne type ordre ikke sendes som en almindelig pakkeforsendelse. Den er derfor sendt på palle med DB Schenker.

Tracking fungerer lidt anderledes med DB Schenker end med eksempelvis PostNord. Med vores normale PostNord-forsendelser er processen automatiseret gennem vores system, så kunden automatisk modtager trackingnummer og link. DB Schenker er en palletransportør, og processen er derfor mere manuel, hvilket betyder, at vores lager skal sende trackingoplysningerne separat.

Disse oplysninger skulle være blevet sendt til din e-mail, så tjek gerne din spam-/uønsket post-mappe. Hvis du ikke har modtaget dem, sørger vi selvfølgelig for, at de bliver sendt til dig igen. DB Schenker vil desuden kontakte dig inden selve leveringen for at sikre, at du er hjemme til at modtage pallen.

Med hensyn til din e-mail er vores aktuelle svartid op til 72 timer, hvilket vi også oplyser på vores hjemmeside. Din henvendelse er derfor ikke blevet ignoreret – vores kundeserviceteam er blot endnu ikke nået til den. Vi forstår dog fuldt ud, at du gerne vil have en opdatering på en ordre af denne størrelse, så vi kontakter teamet med det samme og beder dem om at prioritere din henvendelse, så du får alle oplysninger om din forsendelse direkte på e-mail.

Vi håber, at dette giver lidt mere klarhed og tryghed omkring din ordre. Den blev afsendt dagen efter, vi modtog den, og er allerede på vej til dig med DB Schenker.

Saanut 2/5 tähteä

Useriøst salg og intet svar på spørgsmål

Jeg skrev midt i juni et par spørgsmål vedr. Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 tilbud. Fik hurtigt svar, men da jeg havde et par yderlgere afklarende spørgsmål skrev jeg 3 gange uden response. Tilbød de kunne ringe, men hørte aldrig noget. Så min erfaring er som andre... useriøst salg, og man kan ikke komme og se produkterne. Ærgerligt, da jeg faktisk tror produkterne er gode. Jeg valgte ikke at købe. Ved de vil skrive mangel på medarbejdere, men mærkeligt man ikke vælger et salg som er tæt på... måske mangel på lageret?

7. elokuuta 2026

Hej Jes,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår godt din frustration, og du har helt ret i, at du ikke burde have været nødt til at skrive flere gange for at få svar på nogle forholdsvis enkle spørgsmål – særligt når du samtidig havde gjort det meget klart, at du var interesseret i at købe.

Vi har i en periode været udfordret på bemandingen og er kommet bagud med noget af vores kommunikation. Det forklarer, hvordan det kunne ske, men det er ikke en undskyldning. I dit tilfælde tabte vi ganske enkelt tråden, og det beklager vi.

Det skyldtes dog ikke manglende lager eller manglende interesse i salget. Vi er heldigvis nu tilbage i regelmæssig kontakt, og vi er rigtig glade for, at du fortsat er interesseret i at finde den rigtige løsning sammen med os.

Vi har nu gennemgået lagerstatus og dine spørgsmål igen. Audiolab 9000A og Wharfedale Elysian kan leveres, afhængigt af den ønskede model og farve. Noget har vi allerede på lager, og andre varianter kan vi normalt skaffe hjem hurtigt. Vi har også fået afklaret dine spørgsmål omkring beskyttelsesdiske og kabler, og dialogen fortsætter nu direkte med dig.

I løbet af de seneste måneder har vi lavet en række større ændringer i vores setup omkring lager, fulfillment, bemanding og kundekommunikation og etableret nye processer og samarbejder. Det begynder heldigvis også at kunne ses i mange af vores nyere kundeoplevelser. Vi er stadig ved at indhente nogle af de fejl, der tidligere er blevet begået, og din oplevelse er et eksempel på noget, vi ganske enkelt skal gøre bedre.

Med hensyn til muligheden for at se og lytte til produkterne er vi en onlineforretning og har derfor ikke et traditionelt showroom. Det er et bevidst valg, fordi omkostningerne ved at drive showroom og butik i sidste ende skal betales gennem priserne på produkterne.

Et godt eksempel er faktisk netop den pakke, du overvejer. Normalprisen på Audiolab 9000A / Wharfedale Elysian 4-pakken er 72.998 kr., mens vores nuværende pris er 46.999 kr. – en besparelse på næsten 26.000 kr. Vi ville ganske enkelt ikke kunne komme i nærheden af den type priser, hvis vi samtidig skulle finansiere et traditionelt showroom.

I stedet tilbyder vi vores Buy & Try-løsning. Det betyder, at du kan prøve anlægget hjemme i din egen stue, med din egen musik og ikke mindst i den akustik, som anlægget rent faktisk skal spille i. Vi mener faktisk, at det på mange måder er en bedre måde at vurdere et anlæg på end en kort demonstration i et showroom. Især højttalere som Elysian 4 påvirkes meget af det rum, de står i, så det er hjemme hos dig selv, du får det mest realistiske billede af, hvordan anlægget faktisk kommer til at lyde. Hvis det mod forventning ikke er den rigtige løsning for dig, kan det returneres inden for returperioden.

Vi håber selvfølgelig stadig, at vi kan ende med at levere dit nye anlæg. Uanset hvad er kritikken af vores tidligere kommunikation helt fair, og vi er glade for, at dialogen nu er kommet ordentligt i gang igen.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett par högtalare och är…

Beställde ett par högtalare och är väldigt nöjd. Chris svarade på alla frågor som jag hade. Kan rekommendera varmt. Peter

7. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk

Tack så mycket för den fina recensionen, Peter! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med dina nya högtalare och med servicen du fick. Vi hoppas att du får många härliga lyssningstimmar med dem!

Fantastisk service😃

Fantastisk service😃
Bestilte et sæt whafedale linton i demo da de var lidt billigere. Men fik besked på de ikke levede op til den kvalitet de skulle. Så fik et par helt nye til demo prisen♥️ hurtige svar på mail og flinke og kompetente medarbejder. 5 stjerner herfra

17. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä HiFifreaks.dk

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det er vigtigt for os, at vores demovarer lever op til den standard, vi lover, så vi er rigtig glade for, at vi kunne finde en god løsning. Vi håber, du bliver rigtig glad for dine nye Wharfedale Linton og får mange gode lytteoplevelser med dem!

Saanut 1/5 tähteä

Har gjort en beställning men inget svar efter det

Har gjort en beställning. Beställningen är bekräftad men efter det så har jag inte hört något mer. Jag har mailat företaget om en fråga om leverans men inte fått svar. Detta gör att man får en känsla av att man inte kommer få sin beställning. Jag känner mig inte trygg med detta och önskar feedback om min beställning eller om jag måste försöka stryka ordern. Otroligt långa svarstider då man har mailat.

5. elokuuta 2026

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og især at du har oplevet, at kommunikationen omkring leveringstiden har været for langsom.

Som vi også har forklaret i vores seneste korrespondance, har vi ventet på levering fra Audiolab af begge de produkter, du har bestilt. Audiolab 6000A MKII er en helt ny model, som i øjeblikket er meget efterspurgt i hele Europa, og desværre er de forventede leveringsdatoer, vi har fået fra Audiolab, blevet udskudt flere gange.

Det har betydet, at vi ganske enkelt ikke har kunnet få produkterne hjem så hurtigt som forventet. Jeg beklager naturligvis, at du har måttet vente længere, end både du og vi havde håbet.

Jeg vil dog gerne understrege, at din ordre blev placeret via Klarna. Din betaling har derfor hele tiden været beskyttet, og vi ville ikke gennemføre betalingen, før vi kunne afsende din ordre. Der har således aldrig været nogen risiko for, at du ville blive opkrævet for varer, som vi ikke kunne levere.

Efter din seneste mail har jeg nu, som ønsket, annulleret din ordre samt Klarna-betalingen, så du vil ikke blive opkrævet.

Det er ærgerligt, at vi ikke kunne få produkterne hjem i tide på denne ordre, og jeg beklager igen både forsinkelsen og den manglende kommunikation undervejs.

Bestilte en forstærker den 11

Bestilte en forstærker den 11. Juli og der stod 3-4 dages levering rykkede efter 7 dage og fik besked på at det havde taget lidt længere tid fra leverandør. Rykkede igen den 28. Juli da mit køb stadig ikke var kommet, kort tid efter modtog jeg besked at en forsendelse var på vej

11. heinäkuuta 2026

Hej Torben,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den længere leveringstid. Du bestilte din forstærker med en forventet leveringstid på 3-4 dage, og den leveringstid levede vi desværre ikke op til. Forsinkelsen skyldtes, at vi modtog produktet senere end forventet fra Audiolab. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi vil tage sagen op med leverandøren, så vi kan undgå lignende situationer fremover.

Jeg vil også gerne adressere din kommentar om forsendelsen, da jeg godt forstår, hvorfor tidspunktet kan virke mistænkeligt.

Der har på intet tidspunkt været et forsøg på at vildlede dig eller "lukke munden på dig". Vi sætter en stor ære i at være åbne og ærlige over for vores kunder, og vi opretter aldrig forsendelser uden grund.

Det, der desværre skete, var, at din ordre blev gjort klar til afsendelse samme eftermiddag, som du kontaktede os igen. Da den var klar efter vores daglige afhentningsfrist hos PostNord, blev forsendelsen oprettet, men pakken kunne først afhentes ved næste afhentning. Derfor viser sporingen først, at vi har informeret PostNord om forsendelsen, indtil de fysisk scanner pakken.

Vi opkræver heller ikke betaling, før ordren afsendes, og betalingen blev først gennemført i forbindelse med, at din ordre blev sendt.

Det var med andre ord et uheldigt sammenfald af omstændigheder, som jeg fuldt ud forstår kan have givet et forkert indtryk. Hvis du ønsker det, sender jeg meget gerne dokumentation for, hvornår vi modtog varen fra leverandøren, så du kan se hele forløbet.

Endnu en gang beklager jeg ventetiden. Jeg kan se, at din ordre nu er på vej og fortsat forventes leveret i denne uge, og jeg håber, at du bliver rigtig glad for din nye Audiolab-forstærker.

Saanut 5/5 tähteä

Har købt et sæt Wharfedale Linton…

Har købt et sæt Wharfedale Linton højtalere. Levering som lovet og meget tilfreds med lyden af dem til prisen . Har for en del år siden købt en M-Dac og den spiller fantastisk .

16. heinäkuuta 2026

Hej Troels,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dine Wharfedale Linton, og at de har levet op til forventningerne. Vi er også glade for at høre, at din M-DAC stadig spiller fantastisk efter alle disse år – det er altid dejligt, når godt hi-fi udstyr giver glæde i mange år.

Tak fordi du valgte HiFi Freaks, og vi håber, du får mange timers fantastisk musik med dit anlæg.

Saanut 5/5 tähteä

Great service from an awesome company

Great service from an awesome company. I needed to cancel my order due to financial trouble, and they cancelled my order right away and gave my money back. Their kindness in communication and swift payback of my money, let me deal with my troublesome electric bill.

Kindness goes a long way, so I will be returning to hififreaks in the near future to get my dream speakers. Thank you very much, and see you then hififreaks

15. heinäkuuta 2026

Hi Christian,

Thank you so much for your wonderful review and your kind words.

Life doesn't always go to plan, and we're glad we could make things a little easier for you during a difficult time. We firmly believe that great customer service isn't just about the products we sell, but also about treating people with understanding and respect.

We're delighted to hear that you'll be back when the time is right to buy your dream speakers. We'll be here when you're ready, and we'll do everything we can to help you find the perfect pair.

In the meantime, we wish you all the very best, and thank you again for choosing HiFi Freaks.

Kind regards,

HiFi Freak

Saanut 4/5 tähteä

God lyd er tilfreds med kvaliteten har…

God lyd er tilfreds med kvaliteten har lyttet til musik i 50år så fed lyd til en fantastisk pris hilsen Allan Jensen👍

15. heinäkuuta 2026

Hej Allan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget at høre fra en, der har lyttet til musik i over 50 år. At du er tilfreds med både lydkvaliteten og oplever, at du har fået fantastisk lyd til prisen, er præcis det, vi stræber efter.

Vi håber, du får mange timers fantastisk musik med dit nye anlæg, og tak fordi du valgte HiFi Freaks.

Saanut 5/5 tähteä

Jag hade en dialog med Chris om några…

Jag hade en dialog med Chris om några tekniska funderingar som han löste på ett kompetent och engagerat sätt, dessutom levererades utrustningen väldigt snabbt. Perfekt! Kan inte bli bättre!!

13. heinäkuuta 2026

Hej,

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gläder mig verkligen att höra att jag kunde hjälpa dig med dina tekniska frågor och att du var nöjd med både rådgivningen och den snabba leveransen. Att få höra "Perfekt! Kan inte bli bättre!" betyder väldigt mycket för oss.

Tack för att du valde HiFi Freaks. Vi hoppas att du får många timmars glädje av din nya utrustning, och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor eller behöver hjälp i framtiden.

Med vänlig hälsning,

Saanut 5/5 tähteä

Den 19.06.2026 bestilte jeg et sæt…

Den 19.06.2026 bestilte jeg et sæt Wharfedale Diamond 12.4 som var sat til salg som et sæt DEMO højtalere. Jeg er godt bevidst om at DEMO varer kan have kosmetiske fejl osv. men da højtalerne blev leveret d. 23.06.2023, manglede den ene højtaler sine fødder og den samme højtaler havde et meget stort hak i kabinettet. Der stod intet om begge fejl/mangler på hjemmesiden. Efter at have skrevet til support fik jeg hurtigt svar, men kommunikationen stoppede hurtigt og jeg har ikke fået svar i 14 dage.

OPDATERING D. 10.07.2026
Nu er der hul igennem til support igen og det virker lovende. Derfor en ekstra stjerne.

OPDATERING D. 04.08.2026
En ekstra stjerne for rigtig god service og løsning på mine udfordringer.

8. heinäkuuta 2026

Snabbt, trevligt och toppenpris

De hade högtalarna jag fått upp ögonen för, till ett toppenpris. Hörde av mig till deras kundtjänst ang. lagerstatus och de svarade inom ett dygn att de fanns i lager (var lite oklart) och kunde levereras mycket snabbare än de 21+ dagar som angavs på hemsidan. Lade en beställning på onsdag och nu på fredag eftermiddag stod postbilen utanför med ett par Wharfedale Lintons med stativ. Var smått avvaktande först pga. de omdömen som finns här men min upplevelse var odelat positiv!

26. kesäkuuta 2026

Hej Robert,

Stort tack för din fantastiska recension!

Det gläder oss verkligen att höra att du fick ett snabbt svar från vår kundtjänst och att vi kunde leverera dina Wharfedale Linton betydligt snabbare än den uppskattade leveranstiden på hemsidan.

Vi uppskattar också att du nämner att du var lite tveksam efter att ha läst tidigare omdömen, men att din egen upplevelse blev odelat positiv. Vi arbetar hårt varje dag för att ge våra kunder den service de förväntar sig, och det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi hoppas att du får många timmar av fantastisk musik med dina nya Lintons, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om vi kan hjälpa dig igen.

Med vänliga hälsningar,

Chris

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Købte 2 x Elysian 4 til 40.000 dkr på demo tilbud. En god pris, men trods alt en sjat penge. Ventede så længe uden at høre noget. Efter at have rykket fik jeg at vide, der var fejl på den ene højtaler og at Hi Fi Freaks ville skaffe et par nye til samme pris. Chris beklagede og tog sig personligt af det. Sagde han. Fint. Ventede. Rykkede efter et godt stykke tid. Fik så at vide at producenten ikke havde flere, men der var to andre steder, de var i dialog med, og nu var det bare at vælge det nærmeste. Ventede igen, længe. Rykkede. Intet svar. Ventede. Til sidst gav jeg op og sagde, at jeg ikke havde tillid til processen, og at de gerne måtte bekræfte annulleringen af købet. Intet svar. Ventede flere dage. I går skrev jeg til dem for sidste gang, at jeg håber, at jeg får mine penge tilbage. Intet svar. Lige præcis 20 dage har jeg spildt på de amatører.

23. kesäkuuta 2026

Hej Martin,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Først og fremmest vil jeg gerne sige oprigtigt undskyld for det forløb, du har oplevet. Jeg forstår fuldt ud, hvorfor du mistede tilliden til processen, og det beklager jeg virkelig.

Da vi gennemførte vores kvalitetskontrol af det demo-sæt Wharfedale Elysian 4, du havde købt, opdagede vi en revne i den ene højttaler. Vi traf derfor beslutningen om ikke at sende dem, da vi ganske enkelt ikke kunne forsvare at levere et produkt i den stand – særligt ikke ved et køb i denne prisklasse.

I stedet for blot at annullere ordren ønskede vi at honorere den ekstraordinært gode pris, du havde sikret dig. Derfor arbejdede vi sammen med Wharfedale for at skaffe et helt nyt sæt til dig til den samme demo-pris. Da Wharfedale desværre ikke længere havde flere på lager, kontaktede vi andre europæiske distributører i et forsøg på at finde et nyt sæt, så vi kunne holde vores løfte.

Desværre lykkedes det os ikke at skaffe et sæt på det tidspunkt, og kommunikationen i den afsluttende del af forløbet levede ikke op til den standard, du med rette kunne forvente af os. Det ansvar tager vi fuldt ud på os.

Den medarbejder, der håndterede din sag, var desværre uventet væk på grund af en familieakut situation, hvilket forsinkede vores svar på din anmodning om at annullere ordren. Selvom det forklarer forsinkelsen, undskylder det den ikke, og jeg beklager oprigtigt, at du måtte vente på en bekræftelse.

Jeg vil også gerne nævne, at det siden vores dialog er lykkedes os at skaffe et helt nyt sæt Wharfedale Elysian 4. Hvis du ikke allerede har købt et andet sted, og du på et tidspunkt skulle have lyst til at give os en ny chance, vil jeg meget gerne honorere den samme aftale og pris, som vi oprindeligt tilbød dig.

Uanset om du vælger at gøre det eller ej, vil jeg gerne takke dig for den tid og tålmodighed, du viste os. Jeg er oprigtigt ked af, at vi denne gang ikke leverede den oplevelse, du med rette kunne forvente.

Opdatering.

Opdatering.
Fik mine penge retur.

23. kesäkuuta 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse.

Jeg er glad for, at refunderingen nu er gennemført, men jeg er selvfølgelig ked af, at det endte med en annullering i stedet for den oplevelse, vi havde håbet at give dig.

Vi sætter pris på din tålmodighed under forløbet og tager din oplevelse med os, så vi kan blive bedre.

Skulle du på et tidspunkt vælge at handle hos os igen, vil vi gøre vores bedste for at give dig den service, du med rette kan forvente.

Advarsel

Advarsel: Bestilt vare aldrig modtaget – næsten ingen kommunikation

Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos HifiFreaks.dk på baggrund af mit forløb.

Den 17.04.2026 bestilte jeg en Mission 778X forstærker. Varen blev ikke leveret, og jeg modtog ingen selvstændig opdatering fra firmaet. Først da jeg selv kontaktede dem den 27.04.2026, fik jeg besked om, at varen var i restordre, og at levering forventeligt ville tage ca. 3–4 uger.

Jeg valgte at afvente den sorte model, som jeg havde bestilt. Men den oplyste leveringstid blev efterfølgende overskredet, uden at jeg modtog varen, og uden at HifiFreaks.dk af egen drift informerede mig om status.

Den 25.05.2026 skrev jeg igen og gjorde opmærksom på, at hvis de ikke kunne levere varen i den kommende uge, måtte handlen gå tilbage. Den 01.06.2026 rykkede jeg endnu en gang blot for at få bekræftet, at de havde modtaget min mail.

Vi er nu fremme ved den 17.06.2026 — altså præcis to måneder efter min bestilling — og jeg har fortsat hverken modtaget forstærkeren eller oplevet en ordentlig og betryggende håndtering af sagen.

Forløbet efterlader mig med et meget dårligt indtryk af firmaets kundeservice og ordrehåndtering. Når man som kunde bestiller en vare online, må man som minimum kunne forvente klar information, løbende opdateringer og svar på henvendelser — især når varen ikke kan leveres som forventet.

På den baggrund er min klare anbefaling, at man tænker sig meget grundigt om, før man handler på HifiFreaks.dk.

Jeg ville personligt ikke handle der igen, og jeg kan ikke anbefale andre at gøre det.

17. kesäkuuta 2026

Hej Mads,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for det forløb, du oplevede. Jeg er helt enig i, at vi burde have været langt mere proaktive med vores kommunikation, især da leveringen blev væsentligt forsinket. Det levede vi ikke op til, og det tager vi fuldt ansvar for.

Forsinkelsen skyldtes desværre, at Mission 778X i sort var udsolgt hos producenten i en længere periode. Selvom årsagen lå hos producenten, burde vi have holdt dig løbende orienteret i stedet for at lade dig kontakte os for opdateringer. Det beklager jeg oprigtigt.

Jeg vil dog gerne nævne, at forstærkeren efterfølgende kom tilbage på lager og blev afsendt fra os i begyndelsen af juli, hvorefter den også blev leveret. Selvom vi naturligvis er glade for, at vi til sidst kunne levere produktet, ændrer det ikke på, at ventetiden og kommunikationen undervejs ikke levede op til den standard, du med rette kunne forvente.

Vi har siden gennemgået vores interne processer omkring restordrer og kundeopdateringer for at sikre, at kunder fremover bliver holdt bedre informeret, hvis en producent forsinker en levering.

Endnu en gang beklager jeg oprigtigt forløbet, og tak fordi du gjorde os opmærksomme på, hvor vi kunne gøre det bedre.

Potentiel kunde

Jeg er en potentiel kunde hos Hifi Freaks.
Jeg har dog stor bekymring om at lægge en ordre hos dem, eftersom de ikke svarer på mails.
Jeg har sendt en forespørgsel til kundeservice vedr.
Audiolab 9000a / Wharfedale Elysian 4 Pakke til 46.999,- Det står som Cyber Monday tilbud, så ved ikke om det er gældene.
Jeg vil vide om jeg kan hente dette på deres lager i Taastrup? tror jeg har sendt 3-4 mails til dem, men aldrig fået svar.
Er i tvivl om Hifi Freaks seriøsitet? understøttet af flere negative anmeldelser på trust pilot.
Hifi Freaks venligst lad høre fra jer i denne sag.
Mvh
Claus

OBS
Er i mellemtiden blevet kontaktet af Chris fra Hifi Freaks, med oplysningen om de er underbemandet i kundeservice, håber i snart får dette løst, en stjerne mere.

12. kesäkuuta 2026

Seriøs webshop

Go service
Handler gerne med Hifi-freaks igen👍
Mvh Bjarne

10. kesäkuuta 2026

Hej Bjarne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og webshop. Det betyder meget for os, at du har lyst til at handle hos HiFi Freaks igen.

Tak fordi du valgte os, og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage.

Saanut 4/5 tähteä

Hard to get in contact with the support but they do deliver the products and are great to talk too

Update 2026-04-10:
The Managing Director at HiFi Freaks contacted me and solved everything really fast and I now have received the speakers I ordered. I wish they could get rid of the backlog of support mails and continue to handle all orders like they did in this case after the review. I will absolutely come back with mew orders in the future. Thank you!!!

Original Review:
I ordered loudspeakers for over two months ago and I have not received anything except the invoice. I have tried to contact them five times now and no answer at all. I cannot cancel the order either due to there are no possible way to get in contact with them.

4. huhtikuuta 2026

Hi Daniel,

We are very sorry to read about your experience.

Unfortunately, you are absolutely right that we have not delivered the level of service you should expect from us. We are currently operating with a reduced team and have fallen behind on some customer emails. While this may explain the delay, it is not an excuse, and we fully understand your frustration after waiting more than two months without receiving your order or meaningful updates.

To make matters worse, we have also been let down by our supplier regarding stock availability and delivery schedules. However, regardless of the circumstances, we should have kept you informed throughout the process, and we sincerely apologise that we failed to do so.

I will personally review your order today and reach out to discuss the current status and the best way forward, whether that is proceeding with the order, offering an alternative solution, or arranging a cancellation if that is your preference.

Thank you for your patience, and again, please accept our sincere apologies for the experience you have had with us.

Kind regards,

Management Team

SVINDLER

SVINDLER - jeg har aldrig modtaget mine højttalere og kundeservice svarer ikke. HOLD JER LANGT VÆK. Jeg har indgivet sag om svindel gennem min bank, juridsk efterspil venter nu forude--- spild af tid !

22. toukokuuta 2026

Hej Thomas,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage oplevelsen. Vi er desværre underbemandede i øjeblikket, hvilket har påvirket vores svartider på kundeservice. Det er ikke en undskyldning, men forklaringen på hvorfor du ikke har fået den service, du med rette forventer.

Jeg har undersøgt din ordre i vores system. Din Wharfedale EVO 4.4 ordre, som blev afgivet den 22/05, blev afsendt med DB Schenker den 26/05. Jeg er derfor oprigtigt overrasket over, at højttalerne endnu ikke er blevet leveret.

Vi har heldigvis god lagerbeholdning af Wharfedale EVO-serien, så der er ingen problemer med at levere produkterne. Jeg vil kontakte dig personligt hurtigst muligt, så vi kan finde årsagen til forsinkelsen og få sagen løst.

Customer Service Manager

Saanut 1/5 tähteä

Jeg bestilte og betalte en pakke med…

Jeg bestilte og betalte en pakke med Audiolab 6000A play og Mission LX 4 MK2 højtalere d. 09-03-2026, men højtalerne var ikke på lager alligevel, heller ikke i en anden farve.

Ordren er stadig ikke leveret d. 22-05-2026.

Der går 10 dage eller mere, før end Hifi-Freaks svarer på hver enkelt mails.

Dårlig kommunikation, dårlig service og manglende vilje/lyst til at vil sælge noget.

22. toukokuuta 2026

Hej Mathias,

Først og fremmest vil jeg gerne beklage den lange ventetid på din ordre. Du bestilte dit Audiolab 6000A Play og Mission LX4 MKII sæt den 09/03, og jeg er helt enig i, at leveringstiden er blevet væsentligt længere end både du og vi med rimelighed kunne forvente.

Forsinkelsen skyldtes manglende lager hos Mission, hvilket desværre påvirkede vores mulighed for at levere højtalerne. Undervejs har vi forsøgt at holde dig opdateret og tilbyde alternative løsninger, men jeg anerkender fuldt ud, at det ikke ændrer på frustrationen ved at vente så længe.

Jeg er dog ked af at læse, at du oplever, at vi ikke havde lyst til at hjælpe eller sælge produkterne. Gennem hele forløbet har vi forsøgt at finde en løsning, undersøgt alternative produkter og arbejdet på at skaffe lager, så vi kunne levere ordren til den oprindeligt aftalte pris.

På tidspunktet for denne besvarelse er højtalerne igen blevet tilgængelige, og vi har derfor kontaktet dig for at høre, om du stadig ønsker at gennemføre købet. Vi afventer fortsat svar, men står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker at drøfte mulighederne.

Customer Service Manager

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin