Nette service Helaas deden de cartridge het van goedkoopprinten het niet bij mijn printer. Wat ik ook probeerde. Telefonisch contact gehad met medewerker en die regelde dat ik mijn betaalde factuur... Näytä lisää
Bij deze even een goede review, Ik ben zeer goed geholpen door Nick ,hij heeft er geduld voor om iemand iets uit te leggen over de cartridge die je gebruikt, hij heeft verstand van zijn vak en is er... Näytä lisää
Getwijfeld over de aankoop, voorheen zaken gedaan met andere leverancier, maar de gunstige prijsstelling was uiteindelijk doorslaggevend. Geen spijt. 1e Ervaring met Goedkoopprinten is goed bevallen.... Näytä lisää
Vorig jaar een aantal toner cartridges aangeschaft en nu pas in de printer gewisseld. De Magenta gaf na een paar prints rode strepen. Na het sturen van een mail werd ik direct teruggebeld. Ondanks d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Op zoek naar goede kwaliteit maar goedkope cartridges of toners? Dan bent u bij ons op het goede adres! Goedkoopprinten.nl is een solide, no-nonsense en professionele webshop voor het verkopen van huismerk (compatible) inkt cartridges, toners, drums en papier te gebruiken voor Inkjet en Laser printers. Al meer dan 10 jaar zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van printer supplies. Doordat wij 13 jaar lege cartridges hebben ingezameld hebben wij de kanalen om de meest betrouwbare en hoogwaardige producten in te kopen. Dit geeft u de zekerheid dat u een uitstekend prijs/kwaliteitsproduct bij ons kan kopen!
100 % geld terug garantie

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Top service
Nette service
Telefonisch contact gehad met medewerker en die regelde dat ik mijn betaalde factuur inclusief verzendkosten weer terug geboekt kreeg op mijn rekening.
Dat is gewoon top service!!
Super service👌
Prettig bedrijf.
Cartridge’s snel gevonden , goede prijs en snel bezorgd in een goede verpakking. Fijn bedrijf om zaken mee te doen !
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit producten voor een goede prijs
Goede en snelle levering
Duidelijke site. Eenvoudig bestelproces. Goede ondersteuning en snelle levering.
Producten goed verpakt
Producten goed verpakt, wel medelijden met de man die het pakket kwam afleveren, het was erg zwaar.
Werkt prima in onze HP printer
Werkt prima in onze HP printer
Voor een redelijke prijs
Kleine bruiksaanwijzing mist.
Een kleine gebruiksaanwijzing bijvoegen zou niet verkeerd zijn.

Vastaus yritykseltä Goedkoopprinten
Super snelle levering en inkt tegen…
Super snelle levering en inkt tegen een normale prijs
Prima product en service
Prima product en problemen met de levering prima opgepakt en opgelost. Tip: Misschien GLS toch uitruilen voor een andere vervoerder.
Goede cartridges.
De goede cartridges waren snel te vinden op de site. Ze zijn prima van kwaliteit.
Fantastische service.
Toen de cartridges het niet deden op mij oude HP-printer werd ik telefonisch en per mail heel goed begeleid. Toen ze uiteindelijk toch niet werkten, kreeg ik direct een terugbetaling. Ik hoefde ze niet terug te sturen. Een heel goede ervaring, wel jammer dat HP zo vreselijk controleert, zodat je gedwongen bent toch die idioot dure cartridges te kopen.
Snel geleverd en goede cartridges
Goede service en reactie