Banner for Wyzer Academie

Wyzer Academie Arvostelua 201

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerke... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

1. Oppimiskeskus
  2. Yritysjohtamisen konsultti
  3. Henkilöstökonsultointi

Yrityksen kirjoittama

Maak kennis met Wyzer Academie, dé opleider van de publieke sector. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Met onze deelnemers, trainers, partners én de kennis van morgen. Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Zo helpen we jou om verder te komen. Wij ontwikkelen publieke professionals, teams en organisaties die het verschil maken in een samenleving in transitie. Met een actueel, praktijkgericht en domeinoverstijgend aanbod – van wet- en regelgeving tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap – verbinden we kennis en praktijk. Zo bouwen we aan een wendbare en toekomstbestendige maatschappij. Wyzer Academie biedt ook trainingen op maat. We starten vanuit een bestaande training en passen deze aan op jullie wensen. Denk aan praktijkgerichte casuïstiek, extra focus op specifieke thema’s of het aanpassen van werkvormen. Een snelle en effectieve manier om een training te laten aansluiten bij wat er speelt in jouw organisatie. Liever een programma dat vanaf de basis is opgebouwd? Dan ontwikkelen we samen een nieuwe training, afgestemd op de doelen van het team of de organisatie, doelgroep en situatie. We verdiepen ons in de context en bouwen een programma dat écht raakt en bijdraagt. Dit vraagt iets meer tijd, maar levert een maximaal passende oplossing.

Welkom publieke professionals

Yrityksen kirjoittama

Zoom uit. Focus. Kom verder.
Bij Wyzer Academie geloven we dat ontwikkeling mogelijk is als je uitzoomt en focust. Door een bredere lens ontwikkelen wij publieke professionals en bouwen we aan een toekomstbestendige overheid. Samen met de advies- en detacheringstak van Wyzer ontwikkelen we niet alleen de professionals van morgen, maar zorgen we ervoor dat ze op de juiste plek zitten om impact te maken in het publieke domein. Van gedragswetenschappers tot jeugdhulp; onze 1.500 gedreven professionals creëren, bouwen, doen en vormen het publieke domein. Zodat zij het verschil kunnen maken. Voor de burgers en de hele samenleving.

Promotion box for Wyzer Academie

Wyzer academie

Al meer dan 30 jaar specialist binnen de publieke sector.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx

Topcoaches Taco Jansen en Wouter Bakx. Eye-opener wat betreft het mogen/moeten aangeven van grenzen. Beide coaches zorgen voor een goede omgeving waar je je in durft open te stellen zodat je daadwerkelijk kan leren.

19. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Een waardevolle en leerzame cursus

Ik vond de cursus erg leerzaam en interessant. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik zeker kan gebruiken op mijn werkplek. Er werd rustig uitgelegd.De informatie zette mij ook aan het denken en gaf mij nieuwe inzichten. Ik ben tevreden over de cursus en neem veel waardevolle punten mee voor in de praktijk.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de training als zeer positief en…

Ik heb de training als zeer positief en waardevol ervaren. Een aanraders voor alles zorgprofessionals die werken met kinderen en ouders. Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling blijft een blijft een belangrijke thema. Dank voor de kennisdeling en positieve houding Taco!

Positiviteit

Het was niet saai en eentonig, anderzijds zouden meer opdrachten tussendoor de variatie vergroten waardoor je focus er beter bij houdt omdat het dan meer wordt betrokken op het hier en nu. Echter was Taco een hele fijne trainer, hij haalde hier ook persoonlijke verhalen aan waardoor je het zeker beter kon volgen en begrijpen. Er was genoeg ruimte voor vragen, feedback etc. Zeker wel een aanrader voor toekomstige trainingen.

Saanut 4/5 tähteä

Educatieve cursus gegeven door Taco…

Educatieve cursus gegeven door Taco Jansen. Helder en goed onderbouwd wat belangrijke punten zijn binnen de meldcode. Ik ga met een goed gevoel naar huis en ben overtuigd er nu nog meer te zijn voor de kinderen en mijn collega's.

Saanut 5/5 tähteä

De opzet van de dag was helder en ook…

De opzet van de dag was helder en ook verhelderend. Met ruimte voor interactie en de docent heeft de lesstof op een aangename manier overgebracht.

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie

Fijn om te horen dat de opzet helder was en de lesstof op een prettige manier is overgebracht. We zijn blij met je positieve feedback en de interactie die je hebt ervaren. Graag tot een volgende keer! Team Wyzer Academie.

Saanut 5/5 tähteä

Enthousiaste trainers met veel know how…

Enthousiaste trainers met veel know how over de doelgroep en de dagelijkse gang van zaken.
Verder een prettige training waarin we genoeg eye openers hebben gekregen, erg waardevol.

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie

Wat fijn dat de training zo waardevol was en de trainers enthousiast overkwamen. We zijn blij dat de training eyeopeners heeft gebracht. Bedankt voor de positieve feedback! Team Wyzer Academie.

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een goede cursus dag gehad

Ik heb een goede cursus dag gehad. Met infomatie die ik in het werkveld kan implementeren. Verder was de trainer Taco Jansen en kundige fijne gast.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie

Fijn te horen dat de cursusdag zo positief was en dat je de informatie goed kunt gebruiken. We zijn blij dat de trainer aan je verwachtingen voldeed. Bedankt voor je feedback! Team Wyzer Academie

Zeer leerzame training!

Taco is een hele fijne, enthousiasmerende trainer! Hij weet goed te verbinden en theorie tastbaar te maken, zodat het direct inzetbaar is in de praktijk.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wyzer Academie

Wat fijn dat de training zo goed is bevallen! We zijn blij te horen dat de trainer enthousiasmeerde en de theorie goed overbracht naar de praktijk. Dank voor de feedback. Team Wyzer Academie

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin