Vivid Green Arvostelua 145

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

2 bestellingen gedaan bij Vivid Green 1 Handmixer en een frituurpan van 5 Liter. de volgende dag geleverd zowel de handmixer en 3 dagen daarna de frituurpan. Alle 2 zeer goede kwaliteit Contact... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

VG melkopschuimer 2916-R1 op 16-1-24 gekocht. 2e kans product. Begon met leveringproblemen. Weken moeten wachten. Met lieve mailtjes zoetgehouden. Eindelijk geleverd. Heel blij mee en werkte prima. Be... Näytä lisää

1. Verkkokauppapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Vivid Green streeft naar volledige klanttevredenheid en focust zich op continue innovatie van een alsmaar uitbreidend assortiment met passie en gedrevenheid. Als online retailer werken wij hard aan een assortiment vol uitstekende producten en passen wij ons constant aan naar de wens van jou als consument. Ons merk Vivid Green is opgezet met een maatschappelijk verantwoord doel voor ogen waarin duurzaamheid voorop staat. Wij zijn dan ook steeds weer opzoek naar nieuwe duurzame en innovatieve oplossingen voor het grote vraagstuk van nu; hoe kunnen wij ons steentje bijdragen aan het milieu? In ons eentje komen we misschien niet zo ver, maar samen staan we in de strijd voor duurzaamheid sterk; als consument maak jij het grootste verschil! Met een breed assortiment op het gebied van wonen, gadgets, lifestyle en nog véél meer is er binnen ons aanbod voor elk wat wils. Ons doel? Simpel; consistent producten van kwalitatieve, ecologische én functionele waarde bieden met behulp van een alsmaar groeiende prijsbewuste en duurzame selectie. Ons gepassioneerde team combineert deze visie met uitstekende service en professionaliteit. Heb je vragen over een bestelling, wil je meer weten over een product of ben je geïnteresseerd in ons streven naar duurzaamheid? Wij staan iedere werkdag voor je klaar en bieden ondersteuning bij elke soort vraag. Neem contact met ons op via de bestelpagina van je order en je krijgt vandaag nog een reactie van ons!

4,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

VIVID GREEN panini / toasty ijzer

Wij hebben de VIVID GREEN VG000267 Tosti-ijzer Zilver vorig jaar aangeschaf. Het apparaat word dagelijks gebruikt en werkt na een jaar nog perfect. Makkelijk schoon te maken en geen loskomende coating. Wij zijn heel tevreden over het product.

28. helmikuuta 2026

Super klantenservice

Via bol een jumpstarter gekocht van Vividgreen. Deze was na enkele maanden defect. De klantenservice reageerde ongelooflijk professioneel en diezelfde dag nog hebben ze een vervangtoestel opgestuurd.

30. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende klantenservice en supersnelle afhandeling

In eerste instantie was er per abuis iets verkeerd geleverd, maar na contact met de klantenservice werd dit zó snel en prettig opgepakt dat alles binnen no time was opgelost. Ik kreeg direct contact, zonder wachttijd, en werd vriendelijk en duidelijk geholpen. De levering was bovendien super snel. Juist door de manier waarop alles is afgehandeld, is mijn vertrouwen in Vivid Green alleen maar groter geworden. Zo hoort de klantenservice te zijn en dat zie je niet vaak meer! Gelijk ook andere items bij dit bedrijf besteld.

9. helmikuuta 2026

Zeer tevreden!

Goedkope prijs,kwalitatief gerief en snel geleverd!
Beter via hen zelf bestellen dan via tussendienst zoals Bol.
Op hun site zelf zijn de dingen zelf goedkoper!

9. helmikuuta 2026

2 bestellingen gedaan bij Vivid Green

2 bestellingen gedaan bij Vivid Green
1 Handmixer en een frituurpan van 5 Liter.
de volgende dag geleverd zowel de handmixer en 3 dagen daarna de frituurpan.
Alle 2 zeer goede kwaliteit
Contact gehad met de klantenservice erg goed geholpen. Heel veel waardering voor Vivid Green.
Ben klant bij Vivid Green en adviseer iedereen om dat ook te doen

4. helmikuuta 2026

Top klantenservice

Wat een top klantenservice! Zo zie je het niet vaak meer. Tot 2 keer toe onwijs goed en snel geholpen. Ondanks dat mijn aangekochte apparaat niet naar verwachting was heeft de klantenservice de verwachting meer dan overtroffen.

4. helmikuuta 2026

Warme douche voor Vivid Green

Warme douche voor Vivid Green. Bij dit bedrijf via Bol een keukenmachine besteld. Volgens Bol en PostNL is de bestelling bezorgd, maar is nooit bij ons aangekomen. Vivid Green heeft dit geweldig opgepakt en een onderzoek gestart bij PostNL en ondertussen ons een nieuwe keukenmachine toegestuurd die de volgende dag wel aan is gekomen. Dikke pluim!

Saanut 3/5 tähteä

product doet wat het moet doen alleen…

product doet wat het moet doen alleen de startkabels zijn ongeveer 5 cm te kort.
ik heb een VW Crafter en helaas zitten de polen onder de motorkap te ver uit elkaar en kan ik de kabel n iet aansluiten.
rechtstreeks op de accu (onder de pedalen) lukt wel.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en prima werkend…

Snelle levering en prima werkend product. De Vivid Green Jumpstarter vandaag alles getest en werkt goed en gemakkelijk, alleen ben ik nog niet toegekomen om hiermee mijn auto te starten omdat de 12v accu nog vol is. Ik ga er vanuit dat dit ook prima zal werken. Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

De sluiting van enkele van de deksels waren stuk bij aankomst. Na contact met de klantendienst meteen zeer vriendelijk en correct verder geholpen door Dalyan.

8. tammikuuta 2026

Vriendelijke bedrijf

Via Bol.com had ik een set vershoudbakjes van glazen besteld.

Alleen bezorger was helaas minder, beschadigd 2 glazen. Gelukkig was bedrijf heel erg vriendelijk en behulpzaam.

En glazenbakjes zijn ook fantastisch in gebruik. Handig opwarmen, makkelijk afwassen en bewaren.

29. joulukuuta 2025

Retour deal

Heb twee retour artikelen voor reduceerde prijs gekocht bij Vivid Green. Niks mis mee en werkt harstikke goed!

29. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We hadden een stoomreiniger aangekocht…

We hadden een stoomreiniger aangekocht via Bol.com
Onze puppy had jammergenoeg die gevonden en de buis en opzetstuk kapot gebeten.
Ik heb gemaild naar Vivid Green. Ze waren super vriendelijk! 2 dagen na onze mail waren de nieuwe stukken geleverd. Super service en persoonlijk contact via mail. Een aanrader

17. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een melkopschuimer gekocht die…

Ik heb een melkopschuimer gekocht die was na 1 dag afgeleverd- perfect service!
Melkopschuimer vanzelf super mooi en prima kwaliteit, helaas moest ik hem terugsturen omdat de temperatuur van opwarming iets te laag was.
Ik wilde mijn chocomelk lekker warm - niet heet- maar met dit apparaatje was het iets te koud in mijn ogen. De rest perfect.

22. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Sapcentrifuge slecht ding wat elke keer stopt tijdens gebruik!

Sapcentrifuge gekocht om zelf gembershots te maken, apparaat stopt er telkens mee en ingrediënten gaan vast zitten op het draaiende mes. Met een beetje kracht op de stamper spuit het sap en aan alle kanten rond om uit, slechte koop en had beter wat meer kunnen besteden want dit is erg jammer.

4. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin