Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde en shavette och säkerhetshyvel. Blev rätt så besviken när jag insåg att de inte inkluderade ens ett rakblad. Skulle framgått mycket tydligare att det inte ingick, och inte inbakat i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har vid samtliga köp erfarit en snabb handläggning och leverans. När jag har haft frågor har jag alltid fått snabbt svar via mejl och blivit trevligt bemött när jag ring och frågat. Jag är mycke... Näytä lisää
OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse
Helsingborg, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ett utomordentligt kundorienterat företag som insett att ett brett utbud och snabba leveranser är det som får en kund att återvända.
Jag är mycket nöjd och forsätter att vara kund. Det enda önskemål jag har är att priserna skulle kunna trimmas lite nedåt.
I dag när man inte har så mycket tid över för att handla vissa saker är det perfekt att kunna gå in på GENTS.SE botanisera i ett digert utbud läsa komentarer välja det man vill ha o få det hemlevererat och att man kan välja betalningssätt dessutom kan man få en hel del tipps
De inköp jag gjort från Gent har jag alltid varit nöjd med. Gent har ett sort sortiment och produkter som t.ex. rakhyvlar som kan vara svåra att hitta i handeln. Leveranserna har alltid varit snabba.
Gents har vid de flesta tillfällen lagerfört de produkter jag behöver! Ännu ett irriterande stadsbesök har man därmed undvikigt.
Har använt Gents hårfärgning under flera år. Ger en perfekt naturlig färg på ett synnerligen benkelt sätt.
Gents är jätte bra betyg 10
I butikerna i dag försvinner mannens utrymme. Därför gillar jag verkligen gant. Stort att ni finns.
Gents ger bra information om produkterna som säljs, och de ger vanligen bra priser. Så bra att man ofta vill köpa mer.
De gånger jag beställt har det gått otroligt fort att få hem min beställning. Jag är även mycket glad över sortimentet, har hittat allt jag vill ha och lite till. Även trevligt att det finns produkter i alla prisklasser.
Bra produktutbud, bra sökfunktion, säkra och snabba leveranser. Skulle vilja kunna skicka efter doftprover på parfym utan extra kostnad. Skall man köpa något för 500-1000 kr vill man veta att det funkar.
Gents hae ett bra utbud av quality produkter , på en bra pris model
Har vad man behöver för att hålla sig ren, fin och lukta gott.
Jag är jättenöjd med alla köp jag gjort hos Gents!
Ni har alltid givit mig god service. Jag är helnöjd. Blir alltid glad när min 3mm stubb får behålla sin ursprungsfärg. Det ser äkta ut och lite avundsjuka kommentarer från de som bara är runt fyrtio...:)
Jag ger högsta betyg.
Mvh
Peter Iselau
Stort sortiment med massor av produkter som jag tidigare letat i flera olika butiker. Lika roligt varje gång att se nyheter som släppts.
Snabb leveranstid och bra priser!
Perfekt butik för folk som vill använda gamla sortens rakhyvlar där man behöver sånna rakhyvlar.
En mycket bra butik!!
Har mycket bra produkter som är arnas svåra att hitta.
Bra kunskap på folket där.
Nackdelen är att dom bara finns i Helsingborg bodde öppna upp på fler ställen.