Kijk uit met dit bedrijf! Ik heb mijn bestelling geretourneerd (ontvangst bevestigd vanuit Fromanteel) maar krijg mijn geld niet terug. Wacht nu al ruim een maand en krijg geen enkel contact meer met... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Perfect geholpen door Arash Naseri. Kort geleden werd mijn eerste kleinzoon geboren en naar mij vernoemd. Mijn idee: een horloge kopen met daarin onze gezamenlijke naam en beider geboorte data gegrav... Näytä lisää
Fromanteel Diver besteld en ontvangen. Net iets later dan de beloofde 14 dagen. Mooi horloge en loopt enorm strak. Helaas heeft Fromanteel wel faillissement aangevraagd vandaag (26-03-2025). Zie be... Näytä lisää
Bought a new strap on their webshop, because my previous ones all broken quite quickly. The shop had a few bugs which caused my package to be send to an incomplete adress instead of pickup at one of... Näytä lisää
Fromanteel men's watches with its interchangeable straps speaks for a classic and timeless design suitable for every occasion. Shop the complete collection online. Worldwide delivery, within 2-3 days at home. 2 Year International Warranty.
Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Prachtig Pendulum Diver duikhorloge gekocht.
Tweede Fromanteel inmiddels in bezit.
Zeer tevreden over!
Edit:
Helaas hoorde ik dat het bedrijf onlangs failliet verklaard is.
Jammer, want het zijn mooie hoogwaardige horloges met een Zwitsers kwaliteits uurwerk.
Gaan de pre-order divers nog wel geleverd worden ivm faillissement? Ik wacht al ruim 8 maanden en krijg ook geen contact.
Ik heb al problemen sinds jaren met dit horloge. Ik heb het 10 jaar geleden aangeschaft en sinds dien laten er telkens onderdelen op de wijzerplaat los. Ik heb het al enkele malen teruggestuurd, en telkens wordt het gerepareerd, maar ze laten na elke reparatie steeds eerder los.
Helaas heeft Fromanteel wel faillissement aangevraagd vandaag (26-03-2025). Zie bericht op website bij Company Info of About Us.
I am happy with my new Pendulum Diver watch. Unfortunately there is no engraving on the back of my watch. I send already an e-mail but no response till now. Hope I get a reaction on this note.
Als pre order een pendulum diver gekocht
Het geduld wordt wel op de proef gesteld maar met wat vertraging probleemloos afgeleverd .
Ben er zeer content mee . Prachtig klokje en loopt feilloos op tijd .
Heb ooit een rolex submariner gehad die dat niet zo exact deed en zelfs bijna n jaar stuk in de kast heeft gelegen .
Na een dure service die verkocht .
Deze diver is mijns inziens kwalitatief beter en optisch aantrekkelijker .
Kan deze diver iedereen aanbevelen .
Dit type is niet voor niets door de marine onderzee dienst uitgekozen .
Delivery months too late. Postponed couple of times. Then we were offered a free inscription for compensation which i did. But inscription is not on the watch. Watch itself is nice. But service on delivery not so nice. Not sure if I would buy online again.
I have waited more than 12 months for this watch while having ample communication. A few months ago I received a mail where you could get engraving for free. Today I finally received the watch without anay communication or sorry letter and the engraving is missing.
Zeer slechte service.
Horloge nu net binnen gekregen, na een jaar en drie maanden wachten.
Maar wel eerst betalen in 2023 meteen met bestellen.
Elke keer wanneer ik een mail stuurde met de vraag waar het horloge bleef, kreeg ik een mail terug met een smoes dat ze problemen hadden met de site , en of het systeem.
En dat ze zich verontschuldigde voor de wachttijd, enz. enz..
En het horloge is niet compleet.
Heb weken geleden gereageerd op mail van fromanteel om het horloge te laten graveren.
Maar helaas, het horloge wat ze gestuurd hebben is niet gegraveerd.
Ook een eerder gekocht horloge waar vocht ingekomen was, had ik op moeten sturen naar een reperateur in Almelo.
Ik had er het garantiebewijs bij gedaan, maar moest wel gewoon eerst betalen voor ik het terug kreeg.
En dit omdat ze vonden dat het niet onder garantie zou vallen.
Terwijl op de site van fromanteel wel staat dat het horloge waterdicht zou zijn.
Zeer slecht ervaring met fromanteel dus.
En meteen ook het laatste horloge wat ik bij fromateel gekocht heb.
Zeer jammer, want het zijn wel mooie horloges.
Beautiful watches at very affordable prices. And love the Dutch heritage
Wacht al jaar op bestelling, elke keer schof het op.
't is binnengekomen.
Wat een opluchting.
Goed verpakt.
Aan de aankleding mag nmi wel meer aandacht besteedt worden.
Gezien de prijs wat minder standaard karton.
No delivery information, other then delay in May June 2024.
The helpfulness and assistance I received from Robin in the inquiry area was excellent
Geen horloge geleverd, geen communicatie.
Afgaande op andere reviews is er een serieus probleem bij Fromanteel. Er wordt wel geadverteerd met te mooie aanbiedingen (niet intrappen!! was naief om te bestellen) maar niets geleverd. Bedrijf reageert vervolgens niet op mail, bellen kan niet (meer).
Slechte klantenservice en matige kwaliteit
Ik heb een Fromanteel Pendulum horloge gekocht en ben zwaar teleurgesteld. De kwaliteit is ondermaats: het horlogebandje leek gebruikt, en het geheel voelde goedkoop aan voor de prijs die ik ervoor heb betaald. Maar het ergste is de klantenservice.
Ik probeer al weken een retour op gang te brengen, maar Fromanteel negeert al mijn e-mails. Ondertussen blijven ze wel reclamemails sturen. Zonder het retourformulier, dat zij moeten verstrekken, kan ik het horloge niet terugsturen. Het lijkt erop dat ze dit expres doen om de retourtermijn te laten verlopen.
Lees de 1- en 2-sterren reviews voordat je bestelt. Ik vermoed dat het bedrijf op omvallen staat en gewoon nog zoveel mogelijk horloges probeert te verkopen zonder service of garantie. Bestel hier niet als je zekerheid en kwaliteit zoekt!
Ik ben zeer teleurgesteld in mijn aankoop bij Fromanteel Horloges. Het horloge werd geleverd zonder de beschermende plastic verpakking, waardoor het duidelijk als gebruikt verkocht werd, ondanks dat ik had verwacht een nieuw product te ontvangen. Tot overmaat van ramp reageren ze niet op mijn e-mails, wat de aftersales service extreem slecht maakt. Gezien de gebrekkige kwaliteit en de slechte service, raad ik iedereen aan om goed na te denken voordat je hier iets aanschaft. Voor het geld dat je betaalt, krijg je simpelweg niet de kwaliteit die je verwacht. Ik vermoed dat fromanteel failliet gaat en nu zoveel mogelijk geld wil verdienen.
Geen contact mogelijk via de mail, probeer een retour in gang te zetten maar krijg nergens reactie op! Belachelijk
Ordered a strap on 6sth jan 2025 and uptill now nothing has been delivered by PostNL. Send several emails to Fromanteel Watches, but got NO answer on the whereabouts of the strap. It might be the policy of Fromanteel Watches to NOT have a phone number but get your email / service working!