FILIBABBA Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Köpt en ”pram pillow” till vagnen. Mycket rolig idé och uppskattad design. Dock luktar kudden väldigt illa. När jag först öppnade plastfodralet den levererades i reagerade alla i rummet - det luktar v... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

LAD VÆR MED AT HANDLE HOS FILIBABBA!! Jeg havde lavet en ordre d. 19 juni. Fik en ordre bekræftelse samme dag og om mandagen d. 22 juni får jeg en mail at min ordre er afsluttet og jeg kan glæde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har købt flere af Filibabas produkter, alt fra pusle-tilbehør og sengetøj til babynest og dyner. Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Købte Juno Multipude fra dem til min kæreste i fødselsdagsgave. Puden var gået op i syningerne, så jeg skrev tilbage til dem. Filibabba håndterede det mega smertefrit og på en virkelig dejlig måde -... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

We are a Danish GOTS-certified design brand located in Tilst near Aarhus, and from here we branch out throughout Scandinavia and the rest of the world. We design and develop baby and children's interior products in a timeless design with a strong focus on sustainability, quality and multifunctionality. We develop our products based on our own experiences from everyday life with children. All our products are made with love and utmost respect for the environment and the people we work with. Because we care - for the product, for the people, for the planet.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super hurtig levering

Super hurtig levering! Jeg bestilte fra deres sommersale om formiddagen - og næste morgen var GLS klar med levering på min adresse :)

5. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Produktet var i stykker ved ankomst og…

Produktet var i stykker ved ankomst og filibabba har ikke vendt tilbage på min henvendelse herom

25. heinäkuuta 2025

Hej Trine
Tusind tak fordi du har delt din oplevelse. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at du har modtaget en beskadiget vare, og det beklager vi meget. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Vi har forsøgt at besvare din henvendelse pr. mail, men kan se, at beskeden er blevet afvist, muligvis fordi din indbakke er fuld. Jeg har også forsøgt at ringe til dig to gange, da vi meget gerne vil finde en løsning sammen med dig.
Du er meget velkommen til at ringe tilbage eller skrive til os på hello@filibabba.com – så sørger vi for at følge op med det samme.

Thomas, FILIBABBA 🤎

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde gjort ledningen til min store hvallampe væk og skrev derfor til Filibabba for at høre om det var muligt at købe en ny.
De vendte hurtigt tilbage og skrev at jeg kunne få tilsendt en gratis - sikke en service!
Lampen ankom hurtigt, tusind tak!!!!

20. kesäkuuta 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner.

Vi vægter kundeservice utroligt højt og er glade for, at vi levede op til dette ved hurtigst at sende en ny ledning til dig.

Vi håber på at du vil handle hos FILIBABBA igen.

Hav en skøn dag.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kundeservice og skønne produkter

Min datter elsker alle produkter vi har købt ved Filibabba, de er altid super god kvalitet og så fine.
Da vi oplevede en fejl på et enkelt produkt, var der svar med det sammen og vi fik helt uden problemer tilsendt et nyt produkt.
Jeg har sjældent oplevet så god og venlig en kundeservice og vil helt sikkert anbefale alle at handle hos Filibabba fordi produkterne og deres kundeservice er svær at finde bedre🌸

2. heinäkuuta 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods for, at der var en fejl på et af de bestilte produkter. God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette med hurtigt at sende en erstatning.

Saanut 5/5 tähteä

Nem og hurtig levering - produkter af god kvalitet

God hjemmeside at navigere rundt i, nemt at købe og levering til tiden. Rigtig gode produkter til god pris og kvalitet

16. kesäkuuta 2025

Hej Hanne,

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner - det er vi rigtig glade for.

Vi går meget op i, at vores hjemmeside er brugervenlig og har en leveringstid der lever op til forventningerne

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering! 🚚📦 Jeg bestilte en babylift og et sæt sengetøj på deres hjemmeside, og allerede dagen efter kom GLS manden med pakken på min hjemmeadresse - det er da god service og levering 😎💪🏼

19. kesäkuuta 2025

Hej Laura,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord. Vi er glade for, at leveringen levere op til dine forventninger.

Vi håber, at du vil bestille FILIBABBA igen snart.

Rigtig god dag.

Hurtig og god service

Vi har handlet flere ting hos Filibabba og har altid været yderst tilfredse. Både babynest og andre ting til sengen.

Sidste år fik vi så en aktivitetsnest i julegave, og vores datter har elsket denne. Desværre gik der hul på stoffet og stængerne stak ud igennem.

Jeg skrev en mail til deres kundeservice om aftenen. Allerede næste formiddag havde jeg svar fra dem, hvor de beklagede fejlen mange gange og tilbød at sende en helt ny med det samme. Ingen bøvl eller diskussion. Det spillede bare!

Tak for hurtig og fantastisk service!

18. kesäkuuta 2025

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods for, at du havde en reklamation med aktivitetsnesten. God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette med hurtig send af ny aktivitetsnest.

Fantastisk kundeservice!!!

Jeg oplevede en udfordring med min babynest efter vask og kontaktede virksomheden. De reagerede hurtigt og tilbød mig en ny uden besvær. Det er sjældent at opleve så god service – STOR ros herfra!
Jeg kan klart anbefale at handle ved dem! :)

3. huhtikuuta 2025

Hej Sidsel,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord - det sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods for, at du havde et problem med din babynest. God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette med hurtig send af ny babynest.

Lang leveringstid

Jeg købte 2 kufferter og to dykker briller d. 5/3 og der stod 3-5 dages levering, dagene gik og efter en uge skrev jeg en mail der ikke blev svaret på, jeg ringer derind og får af vide de vil blive sendt næste uge, det gjorde de heller ikke, så fik jeg fik mail omkring længere leveringstid og d. 25/3 bliver min ordre behandlet og sendt, så hvis i skal bruge noget nu og her, så ikke bestilt derfra, service er heller ikke i top.

Varerne er i fin stand.

5. maaliskuuta 2025

Hej Michelle,

Mange tak for din feedback og for at dele din oplevelse - vi beklager meget vi ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg forstår fuldt ud din frustration over manglende information og forsinkelser på din ordre. Vi har haft rigtig mange ordrer der desværre har ført til forsinkelser.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder allerede på at forbedre vores processer, så vi fremover kan leve op til dine og andres forventninger – også når presset er størst.

Vi sætter doig pris på at høre, at varene levede op til dine forventninger og håber på at se dig hos FILIBABBA en anden gang.

Du ønskes en skøn dag.

Stor anbefaling!

Filibabba laver de fineste produkter - især deres puslepude og stofbleer er vi meget glade for. Altid god service, og vi har aldrig oplevet problemer med levering eller deres produkter. Stor anbefaling herfra.

12. maaliskuuta 2025

Hej Christina

Mange tak for de 5-stjerner og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og er glade for vores puslepude og stofbleer.

God kundeservice og god kvalitet er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette.

Vi håber på at se dig hos FILIBABBA igen snart.

Lækre produkter

Et firma, som producere lækre produkter. Jeg er vild med, de er GOT-certificeret, og dermed laver produkter uden kemi. Altid god service, og det er ikke sidste gang, jeg har lagt en ordre:)

1. maaliskuuta 2025

Hej Christina

Mange tak for de 5-stjerner og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og du sætter pris på, at vi er GOTS-certificeret. Det er vi også meget stolte af.
God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette.

Saanut 4/5 tähteä

Fint sengetøj

Fint sengetøj

27. helmikuuta 2025

Hej Ninna,

Mange tak for de 4-stjerne dem er vi glade for.

Vi håber på at se dig hos filibabba.com igen snart.

Rigtig god dag,

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service hele vejen!

Fantastisk service hele vejen!

Elsker elsker elsker jeres produkter, og det gør min piger også. Den mindste vil kun sove når hun har jeres bløde betræk på dynen.

4. maaliskuuta 2025

Hej Maria,

Mange tak for de 5-stjerne og de fine ord!.

Vi er rigtig glade for at høre, at både du og dine piger er vilde med vores produkter da vi vægter god kvalitet og kundeservice rigtig højt.

Veldig god kundeservice!

Kjøpte en kval led lampe og etter en stund ble det slitasje på ladekabelen som gjorde at jeg ikke ville lade lampen mer, tok kontakt og fikk raskt svar om at de kunne sende meg ny kabel uten kostnader umiddelbart 🙏 tusen hjertelig takk ❤️

10. helmikuuta 2025

Hej Ole Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på. Vi vægter god kundeservice rigtig højt og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos en af vores dedikerede medarbejdere.

Vi håber, at I bliver glade for det nye lade kabel, så I fortsat kan bruge Christian LED lampen.

Vi ønsker dig en skøn dag.

Rigtig lang leveringstid

Rigtig lang leveringstid. Blev først afsendt en uge efter bestilling

28. tammikuuta 2025

Hej Janni,

Mange tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at vi ikke har kunnet leve op til din forventning for vores leveringstid. Vi haft en overvældende mænge af ordrer, der desværre har ført til forsinkelser.

Vi håber, at du til trods for dette er glad for dit køb hos FILIBABBA og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Saanut 2/5 tähteä

Dårlig kommunikation og levering

Firmaet har trukket pengene men svarer ikke på henvendelser om hvornår varen leveres. Lad dog vær med at sætte salgsaktiviteter i gang hvis i ikke kan følge med. Barnet når at vokse sig for stor inden jeg får min vare.

17. tammikuuta 2025

Hej Lisbeth,

Mange tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at du ikke tilfreds med kommunikationen eller leveringen.

Vi har netop svaret din mail og håber du er tilfreds med denne håndtering. Derudover, vil det betalte beløb først blive trukket, når din ordre er afsendt, indtil da er det blot reserveret på din konto. Vores ager arbejder på højtryk, for at få din ordre afsted.

Saanut 5/5 tähteä

Altid en dejlig oplevelse med lækre varer💛

Det er altid så skønt at handle hos Filibabba! Man får lækre varer i top kvalitet og er der det mindste, står de altid klar til at hjælpe med at løse problemet.
Jeg har handlet fra dem længe nu og kan helt klart anbefale alle deres produkter! Har været yderst tilfreds med alle varer, om det har været til pusle, spise eller seng samt leg har jeg aldrig fortrudt et køb og altid fået god service!

Så tak for jer, medarbejdere hos Filibabba💛

15. tammikuuta 2025

Hej Amalie,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord - det sætter vi stor pris på. Vi gør vort allerbedste for at skabe produkter af høj kvalitet og er glade for at høre, at det levede op til dine forventninger.

Vi vægter god kundeservice rigtig højt og vi er glade for du har haft en god oplevelse hos vores dedikerede medarbejdere.

Saanut 1/5 tähteä

Bestilte mine ting først i december

Bestilte mine ting først i december, men modtog dem først i januar grundet travlhed - dette var til at overkomme. Da tingene så ankom var kvaliteten så dårlig, at flere ting var i stykker eller gik i stykker med det samme. Så jeg har måtte ud og købe flere ting igen, dog er det blevet andre steder fra.

4. tammikuuta 2025

Hej Natascha,

Tak for din anmeldelse og for din forståelse i denne svære situation med leveringstiden. Vi er kede af at høre, at du har modtaget beskadiget produkter og at kvaliteten ikke levere op til dine forventninger. Det er bestemt ikke vores hensigt.

Du må meget gerne sende en mail til hello@filibabba.com sammen med dit ordrenummer, så gør vi hvad vi kan for at finde en løsning til dig.

Jeg håber oprigtigt, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

De bedste hilsner,

Bestellung immernoch nicht erhalten

Leider habe ich meine Bestellung immernoch nicht erhalten. Ich habe bereits am 11.12 bestellt und es kam bis heute kein Paket oder eine Versandbestätigung. Wenigstens einen genaueren Zeitplan könnte man mitteilen.

In der Zwischenzeit wurde sehr freundlich geantwortet.

4. tammikuuta 2025

Hallo Naemi,

Ich möchte mich persönlich für die Verzögerung bei deiner Bestellung entschuldigen! Im Dezember hatten wir eine außergewöhnlich hohe Anzahl an Bestellungen, die unser System an seine Grenzen gebracht haben. Das mag die Situation erklären, entschuldigt jedoch in keiner Weise, dass deine Bestellung bisher weder versandt noch deine E-Mail beantwortet wurde. Das entspricht weder unserem Anspruch an guten Service noch dem, was du mit Recht von uns erwarten darfst.

Unsere Koordinatorin wird sich noch heute bei dir melden und dir ein aktuelles Update zu deiner Bestellung geben. Wir verfolgen den gesamten Prozess genau, um sicherzustellen, dass deine Bestellung so schnell wie möglich bei dir eintrifft.

Dein Feedback nehmen wir sehr ernst. Wir haben bereits konkrete Maßnahmen umgesetzt, um unsere internen Prozesse zu verbessern, damit wir künftig auch unter großem Druck zuverlässig und pünktlich liefern können.

Mit freundlichen Grüßen,
Christian
CEO // FILIBABBA

Dårlig kundeservice

Filibabba har skønne produkter, men kan kun råde til at købe et andet sted end hjemmesiden - de magter ikke opgaven med ganske normal lagerstyring. Lagde som så mange andre herinde en ordre den 9/12. Måtte rykke utallige gange og blev lovet, pakken kom inden jul. Pengene er nu trukket, og jeg mangler stadig mine varer her et par dage inden nytår. Kundeservice er gået på juleferie og forventer, at forbrugerne må forstå, at det er et stort arbejde at holde black friday og julesalg. Ak ja - det lykkes jo ganske udmærket for mange andre virksomheder at få pakkerne frem på 3 uger. Så kan kun anbefale at handle et helt andet sted. Dårlig lagerstyring og manglende kundeservice er sjældent en god købsoplevelse.

9. joulukuuta 2024

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at vi ikke har kunnet levere din ordre til tiden, og for den frustration, det har medført. Vi kan se, at vi er i dialog med dig angående de manglende varer og de er på vej til dig. Vores udgangspunkt og forventning var at kunne levere ordren op til jul, men dette lykkedes desværre ikke.

Vi har desværre været udfordret af en ekstraordinært stor mængde ordrer op til jul, som vi ikke har formået at håndtere tilfredsstillende – selv med ekstra ressourcer. Det er vores ansvar, og jeg beklager dybt, at du er blevet ramt af dette!

De bedste hilsner,

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin