Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Näytä lisää
Ik had een pakketreis geboekt, vlucht en hotel naar Turkije. Na enkele dagen bleek dat de vlucht niet beschikbaar was. Contact genomen met Expedia....eerst zeiden ze dat dat niet hun probleem was, maa... Näytä lisää
Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Näytä lisää
Ik heb een appartement geboekt in Malaga adres: C. Ferrándiz 22, Málaga, 29012 Spanje \ Acogedor Apartamento Victoria Málaga Centro. De foto’s komen totaal niet overeen met de huidige staat... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.
Hollanti
- www.expedia.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Geboekt, betaald, geen accommodatie en een maand wachten op ons eigen geld
Op 26 juli een accomodatie geboekt vlakbij Zion National Park voor ruim 500 euro (betaald via iDeal). Geen bevestiging, helemaal niets. De rest van de middag besteed aan een chat met de klantenservice. Expedia kon de boeking niet maken (terwijl ik op de site van het park zag dat er wel beschikbaarheid was) en beloofde het geld binnen 7 à 10 werkdagen terug te betalen. Erop aangedrongen om hier spoed achter te zetten. In de weken erna circa 15 mailtjes gehad (van veel verschillende medewerkers) waarin telkens een andere terugbetalingstermijn werd genoemd en waarin gesproken werd over een interne storing (die afgaand op de vele slechte reviews blijkbaar chronisch is). Vandaag, een maand later, na veelvuldig aandringen eindelijk ons geld teruggekregen. Wij boeken NOOIT meer bij Expedia en raden anderen ten zeerste af om met hen in zee te gaan.
Zeer slecht
Zeer slecht! Hotelboeking gedaan maar geen bevestiging gekregen! Dus opnieuw geboekt en dubbel betaald, ze zeggen dat ik niet op tijd heb geannuleerd 😡🙈 zij steken nu de dubbele betaling in de zak, hoe dan?!
Eind goed, al goed!
Lieve, teleurgestelde mensen,
Ik raad iedereen aan om in contact te blijven met Expedia klantenservice. Ik ben dat blijven doen. Kreeg eerst een reactie dat mijn geld binnen 14 dagen zou worden teruggestort. Toen dat niet gebeurd was heb ik weer contact gezocht. Het antwoord was dat wegens achterstallige betalingen het nog eens 30 dagen zou duren. Ik heb ze toen laten weten dat ik in afwachting van deze 2e toezegging hoe dan ook aangifte zou doen. Dat heb ik toen ook onmiddelijk gedaan. Wie schetst mijn verbazing: Vanmorgen heb ik mijn bedrag terug ontvangen. Misschien is Expedia geen criminele organisatie maar een slecht georganiseerde, chaotische organisatie? Mijn tip: Houd vol, probeer correct te blijven.
Boek hier niet via IDEAL!!!
Ook ik heb dezelfde ervaring als anderen gehad. Een boeking betaald via Ideal geen bevestiging ontvangen. Na 37 dagen het geld terug ontvangen. Hiervoor wel een ingebrekestelling en sommatie moeten versturen, inclusief dreigen met een juridische procedure. De beloftes die de klantenservice van Expedia doet kloppen helaas niet.
Beste mensen,met als vele ook mijn geld…
Beste mensen,met als vele ook mijn geld kwijt,ik heb hier al eerder mijn ervaring geplaatst,maar!!! Ik heb t terug!! Geboekt 1-8 2024 ,vandaag 27-8 ontvangen, pak van mijn hart dus geef niet op !
Ik kan wel alles gaan herhalen wat alle…
Ik kan wel alles gaan herhalen wat alle anderen in hun review zeggen over reserveringen die zij via Expedia hebben gedaan, over de betaling die zij deden via IDeal, over de boeking die vervolgens niet doorging en hoe zij daarna konden gaan wachten op teruggave. Uiteindelijk heb ik nu na vijf weken mijn geld terug. Mijn advies: doe aangifte bij Mijnpolitie (online handelsfraude en oplichting), maak daarvan melding in een aangetekende brief aan Expedia (Herengracht 469 in 1017 BS Amsterdam) en dan mag je gaan hopen dat het goed komt. En vooral: vertel dit verhaal aan iedereen. En boek NOOIT, maar dan ook NOOIT meer iets via Expedia. Maar die conclusie hadden jullie zelf natuurlijk al getrokken.
Zeer slechte ervaringen qua boeking
Oh jee zie zoveel wat mijn verhaal ook kan zijn. Pakketreis geboekt, tickets afgeschreven, hotel niet bevestigd, geen reserveringsnummer ontvangen geprobeerd via chat contact te leggen want idd je kan alleen maar een medewerker telefonisch spreken met een reserverings nummer en die is er dus niet, gemeld dat het 7 tot 10 werkdagen duurd voordat ik mijn geld terug heb, dus dat zou uiterlijk eind deze week moeten zijn, maar aangezien de zovele klachten heb ik er een hard hoofd in...maar ik blijf hopen, anders ga ik ook aangifte doen van oplichting. Als ik dit vooruit had geweten.
Maar het sterkt me dat ik niet de enige ben.
Ik zou graag 0 sterren geven
Ik zou graag 0 sterren geven. Maar helaas.
Hetzelfde als zovelen hier verteld hebben,
hotelovernachting geboekt, betaald en vervolgens geen bevestiging krijgen van de boeking. Chatcontact levert niks op. Ik heb aangifte gedaan van internetoplichting en fraude
Pakketreis geboekt met een accommodatie…
Pakketreis geboekt met een accommodatie op Santorini en een vlucht naar Athene. Meteen de vlucht geannuleerd na betaling toen ik het doorhad. Na ruim een maand nog steeds mijn €370 niet terug. Word constant gezegd dat de vlucht maatschappij dit moet overmaken door expedía. Uiteindelijk na 10 keer bellen dat de vluchtmaatschappij aangeeft dat dit bij expedía ligt geeft expedía weer aan dat ik bij mijn bank moet zijn. Mijn bank zegt dat er niks in reservering staat en dat ze echt een betaal bevestiging nodig hebben van expedía, die expedía niet kan geven en ook niet kan zeggen wanneer het bedrag naar mijn bank is overgemaakt. Ik ben nu dus gewoon mijn geld kwijt. Lig hier echt nachten van wakker 1 grote oplichtingspartij, nooit boeken bij expedía!!!!
Boeking gaat fout. Betaald, maar geen bevestiging. Maand wachten op teruggave.
Op 26 juli ging ik een hotel boeken in Rouen. Tijdens de overmaking met Ideal kreeg ik halverwege een foutmelding. Bedrag was wel afgeschreven van mijn rekening, maar ik kreeg geen bevestiging en het hotel ook niet. Sindsdien wacht ik op mijn teruggave. Op 7 augustus een melding dat het binnen 7 tot 10 dagen zou worden teruggestort. Nee dus. Gisteren een mail gekregen dat het was vertraagd, ik moet weer 7 tot 10 dagen wachten. Waardeloze service. En wie trekt hier de rente van? De klantenservice is verstopt op de website, niet telefonisch te bereiken, chatten alleen als je een boekingsnummer hebt (wat ik dus niet had), e-mail nauwelijks te vinden en de chat op de smartphone werkt niet. Update: na meerdere keren e-mailen gisteren uiteindelijk mijn geld teruggekregen. Dit bedrijf moet echt iets doen aan de klantenservice, ofwel datgene wat deze tussenpersoon in de reisbranche uberhaupt zijn bestaansrecht geeft, anders gaat het bergafwaarts. De oorzaak van de problemen blijkt het bedrijf Wordline Sweden AB, die de online betaling moest regelen. De kans dat ik weer een keer bij Expedia boek is zeer klein.
Heel erg jammer dat je een boeking doet…
Heel erg jammer dat je een boeking doet geen bevestiging sturen want dat gaat fout volgens Expedia beloven dat je geld terug krijg en vervolgens niet doen. Geld betalen voor niks . Volgens mij heet dat afzetten.
Hotelovernachting geboekt en betaald
Hotelovernachting geboekt en betaald, daarna geen bevestiging ontvangen. Per mail geïnformeerd, kreeg reactie dat er iets mis gegaan was (dat ze niet konden achterhalen) en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels 3 e-mails verder met de boodschap dat ik het binnen 7-10 dagen zou ontvangen maar nog niks ontvangen. Ik vermoed dat Expedia met nepaanbiedingen extra clicks binnenharkt en intussen lekker rente vangt. Dus mijn advies: kies niet voor deze ontrouwbare organisatie.
Expedia ideal betalingen probleem
Boeking gedaan via Ideal. Geld werd afgeschreven maar hotel boeking werd niet bevestigd. Dus voor zekerheid contact opgenomen met hotel, wat blijkt boeking was niet doorgekomen. Dus klantenservice van expedia gebeld en geld teruggevraagd maar kreeg te horen dat het 10 dagen kon duren. Dus heb ik toch nog een keer geboekt via mijn creditcard.
Ik ben nu 35 dagen en 5 klantenservice gesprekken verder en heb mijn geld nog steeds niet terug gekregen. Er word alleen maar gezegd u wordt binnen 3 dagen gebeld, nou ik geloof er niks van.
Expedia heeft mij dit jaar echt teleurgesteld. Ik hoop dat ze niet failliet hierdoor gaan.
Ik ben ook helaas opgelicht door…
Ik ben ook helaas opgelicht door Expedia ik wacht inmiddels 3 weken op mijn geld na een annulering nog steeds niks gelukkig gaat het maar om paar honderd euro en geen duizenden
NIET VIA EXPEDIA BOEKEN!!!!!
Op 27 juli een hotel geboekt, geen bevestigingsmail gehad, toch naar het hotel gegaan en idd, geen boeking, gebeld met expeditie nadat van allerlei informatie met nummers moest doorgeven kreeg een slecht sprekende Engelse dame aan de lijn, na 2 minuten werd er opgehangen, nogmaals gebeld toen weer een andere Engels sprekende dame aan de lijn gehad, die vertelde dat de boeking ergens fout was gegaan maar ik zou na 7 dagen mijn geld terug gestort krijgen, 2 weken later krijg ik een mailtje dat het binnen 10 werkdagen terug zou worden gestort, niet dus, zal mijn geld wel kwijt zijn
37 euro voor een ontbijt dat in het hotel 5 euro kost
Een hotelkamer in Bangkok geboekt inclusief ontbijt. Na het boeken van het ontbijt als "extra" ging de prijs (voor 1 nacht!) met 37 euro omhoog!? Dat zou dan vast een copieus ontbijt worden. In het hotel bleek het te gaan om een standaard ontbijtbuffet, dat ter plaatse aangeboden werd voor ongeveer 5 euro. Na anderhalf uur aan de telefoon begreep de medewerkster van de helpdesk nog steeds niet wat het probleem was. Ze zou me een mail sturen, daar kon ik op reageren met de klacht en dan zouden ze het uitzoeken. U raadt het al: ook na 2 keer rappeleren geen enkele reactie meer. De ingediende klacht op klacht.nl weigert men in behandeling te nemen.
Boek geen pakketreis via Expedia
Boek geen pakketreis via Expedia! Extra kosten gemaakt door slechte informatie vanuit expedia. Door eigen oplettendheid gezien dat de terugvlucht niet bevestigd was. Terugvlucht los moeten boeken, terwijl deze bij de pakketprijs zat inbegrepen.
Na 7 dagen geld terug
Helaas ook een slachtoffer van Expedia. Nooit eerder dit gehad, maar helaas nu wel. Geld overgemaakt, maar geen bevestiging ontvangen. Bij contacten zeggen ze dat er iets mis is gegaan en dat ik mijn geld binnen 10 dagen zal ontvangen. Het wordt nu dus wachten.
Na 7 dagen netjes het geld ontvangen.
benieuwd of er mensen zijn die toch nog…
Update vandaag geld terug ontvangen.
benieuwd of er mensen zijn die toch nog hun geld terug gekregen hebben.
Ik wacht al een maand nu. Paar keer gebeld, gechat gemaild. Telkens hetzelfde antwoord binnen 2 weken staat het op uw rekening.
Weet niet meer wat ik nog meer kan doen.
Incompetente organisatie expedia !
Na boeken vlucht Brussel -Amman
16u , 5 maand voor vertrek op expedia app met bevestiging vlucht 3 personen geboekt en betaald ! Op de app en afgedrukt !
Was bij
Aankomen in zaventem om in te checken ( koffers ) geen lachertje !!! zegt de persoon incheck balie 2 van de 3 tickets zijn geanuleerd !? Man en kind geannuleerd - vrouw mag vertrekken !?
Dat
Zonder e-mail en zonder telefoon verwittiging nog informatie van op de app expedia ‘
Bij het contacteren expedia hulp lijn vielen ze uit de lucht!?
Vraag ? Als de sofware op de app vlucht geboekt staat en betaald staat 3,personen klaar om te vertrekken !? Wat moet een mens nog meer doen om veilig op reis te gaan . ? 0/10 shore expedia . Klanten dienst zijn niet de juiste mensen om u te helpen .
Nooit meer en alles bedrijven van expedia komen bij mij nooit meer inmijn leven . 3600€ kwijt en dan nog nieuwe vlucht moeten boeken om nog op reis te kunnen vertrekken naar onze bestemmingen! 31 dagen reis en 6 bestemmingen was bijna fataal geworden . Gelukkig bij Turkish airways nog tickets gevonden op de luchthaven zelf !
. Schande !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.