Saanut 1/5 tähteä

Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een pakketreis geboekt, vlucht en hotel naar Turkije. Na enkele dagen bleek dat de vlucht niet beschikbaar was. Contact genomen met Expedia....eerst zeiden ze dat dat niet hun probleem was, maa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een appartement geboekt in Malaga adres: C. Ferrándiz 22, Málaga, 29012 Spanje \ Acogedor Apartamento Victoria Málaga Centro. De foto’s komen totaal niet overeen met de huidige staat... Näytä lisää

1. Matkailusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Een Errol bij boeking hotel

Een Errol bij boeking hotel, wel betaald. Direct contact gezocht via chat ( op een andere manier zijn ze niet te bereiken)
Belofte na belofte, maar nog steeds geen cent retour.
BOEK HIER NIET!

31. heinäkuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Helaas ook opgelicht door expedia.nl.

UPDATE!
Geld heb ik terug gekregen

Helaas ook opgelicht door expedia.nl.
Ik heb trivago hierover ingelicht, sinds ik door hun ben doorverwezen naar expedia.

Hotel geboekt, betaling is akkoord en op de site zelf stond dat het gelukt is, helaas heb ik daar geen screenshot van. Na een paar uur nog steeds geen bevestigingsmail, dus ben ik er maar achterna gegaan. Ik moest dan mijn creditcard gegevens geven. Ook al had ik met ideal betaald. Ik heb ze mijn telefoonnummer gegeven want ze wouden niet dat ik via de chat mijn persoonlijke gegevens ging geven. Werd ik gebeld uit Londen, met een super druk achtergrond geluiden van pratende mensen. Meerdere keren aangegeven dat ik niet mijn security code ga geven. Dus uiteindelijk heb ik een 'coupon'.
Maar goed, ik denk niet dat ik met dat coupon ergens anders een hotel mee kan boeken.

15. elokuuta 2024

Boek hier niet…

Net zoals vele andere hier ook geboekt bij expedia. Ook ik kreeg bij betaling een error en kreeg geen bevestiging.
Ik wacht nu al 1 maand op mijn geld met continu toezeggingen dat het terug gestort gaat worden, maar helaas.

Na mijn aangifte heb ik het bedrag terug gekregen.

21. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Door een verkeerde boeking nu al 15…

Door een verkeerde boeking nu al 15 dagen wachten op teruggaaf van mijn geld. Reactie Expedia: kan nog wel 30 dagen duren….😞
Moeilijk of niet te bereiken. Dit kan toch niet, nu maar afwachten of ik mijn geld nog terug krijg

1. elokuuta 2024

Expedia oplichters

Geld overgemaakt voor een hotel in schotland, boeking niet doorgekomen, hotel wist van niets. Geld weg. Expedia beloofd tot 3x toe het geld, geen cent gekregen. Gezien de vele vergeleikbare ervaringen hier, mss samen een advocaat in de armen nemen of ons melden op het hoofdkantoor in Amsterdam? Wie intresse heeft: 0638781592

24. heinäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Positief

Via Expedia heb ik een kamer geboekt in Antalya. 10 minuten later heb ik het hotel gebeld om het te verifiëren, aangezien er veel negatieve opmerkingen op Trustpilot rondcirkelen over Expedia. Het hotel kon mij bevestigen dat de boeking klopt.

15. elokuuta 2024

Niet boeken via Expedia!

Een leuke reis geboekt naar Curaçao, maar geen bevestiging gekregen. Tot mijn schrik zag ik al deze reviews, en helaas kan ik er nu ook eentje schrijven. Met veel moeite contact gezocht, want er is geen nummer of email te vinden. Ze konden mijn reservering niet vinden, via de chat gaven ze aan dat het niet wat gelukt en ik mijn geld terug zou krijgen. Daarnaast nog eens gebeld, geeft een ander weer aan dat het geld 'in behandeling' zou staan en ik het via de bank terug kan vragen. Gezien de onderstaande reviews ben ik zeker huiverig of ik mijn geld terug krijg...
Ik vind het ontzettend kwalijk dat dit kan gebeuren en hoop dat Expedia door al deze reviews iedereen helpt en snel zorgt dat iedereen hun geld terug krijgt.
Zo niet, dan gaat er zeker aangifte gedaan worden. Dit is echt onacceptabel!

14. elokuuta 2024

Hier dezelfde klacht

Hier dezelfde klacht. Hotel willen boeken, de site slaat vast. Twee keer een bedrag van onze rekening afgetrokken en de boeking is mislukt. Eindelijk iemand aan de telefoon gekregen. Geld zou binnen 72 uur worden terug gestort. Dat is niet gebeurd. Dus weer bellen en mailen. Medewerker aan de telefoon zegt dat het 7 tot 10 dagen gaat duren. Op de mail staat nu dat de terugbetaling minstens twee weken gaat duren.
Dat dit anno 2024 zomaar kan.

De medewerker zei ook nog dat we de boeking eigenlijk met onze creditcard hadden moeten betalen want via iDeal gaat het heel vaak mis. Verbeter je software dan!

Vraag mij af of wij ons geld ooit nog terug gaan zien.

8. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Tevreden hoor

Gisteren een reis geboekt. Kwam per toeval op de site en moet zeggen dat ik me vooral aangetrokken voelde tot de prijzen… lager als elders…
Na de boeking las ik pas de reviews en ik schrok ervan! Was dus meteen op mijn hoede, maar ik heb keurig bevestigingen ontvangen voor zowel onze vlucht als het hotel. Voor de zekerheid heb ik vandaag nog contact opgenomen met het hotel en het was echt allemaal geregeld.
Ik kan me bijna niet voorstellen dat wij de enige zijn waar t goed lijkt te zijn gegaan, maar dat mag ook gezegd worden.
Tot zover zeer tevreden!

11. elokuuta 2024

Waardeloos

Waardeloos. Hotel geboekt in Bologna. Krijg ik een mailtje dat de boeking niet door kon gaan en of ik telefonisch contact op wilde nemen. Met een nummer in.......Missouri (usa) Na 3 kwartier (veel wachten) hadden ze wel wat gevonden maar niets iets wat ik wilde. Uitgelegd. En weer wachten. En de rekening liep door, (inmiddels50 euro) dus heb de telefoon maar neer gelegd. Kreeg ik een bevestiging met de naam van het hotel dat geannuleerd was.....Naderhand een nummer in Amsterdam gebeld. Weer 3 kwartier in de wacht. Verbinding werd verbroken. Weer Amsterdam gebeld. Sta inmiddels weer een half uur in de wacht.....Nooit meer Expedia!!!!

12. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Hotelboeking wel betaald maar tot op heden geen geld terug

De boeking ging zogenaamd mis, maar de betaling ging wel goed...vreemd he..????En natuurlijk geen bevestiging.Al tig keren gebeld ,elke keer weer een andere smoes.Ze vragen om een nummer..heb je natuurlijk niet..geprobeerd 3x over 000000000# na 3 pogingen is het even stil en ja hoor er komt weer een optie...zullen we iets anders proberen en ja hoor dan krijg je weer een optie en komt er iemand aan de lijn..niet dat dat veel uitmaakt want ze hebben wel weer een andere smoes... na bijna een maand nog mijn geld niet terug.Het gaat om 247,00 euro veel geld.Ga nu naar de Geschillencommissie,het is geen eerlijk bedrijf meer. DIT IS INTERNET FRAUDE.Mensen goed raad ga met zijn allen na de geschillencommissie commissie of politie!!!

16. heinäkuuta 2024

Waarschuwing: Boek niet bij Expedia

Gisteren een hotel geboekt. Er verscheen een error, maar het geld werd wel afgeschreven. Nooit een bevestiging gekregen. Met veel moeite achter een mailadres gekomen. Verzoek om bevestiging gedaan. Op zich snel reactie. De boeking was niet binnengekomen en mijn geld wordt over 30 dagen teruggestort. Ik hoop dat men dit leest alvorens te boeken bij Expedia. Ik deed t pas daarna en trof zoveel zeer recente gevallen die hetzelfde aan de hand hebben. Ik heb spoed terugbetaling geeist en anders neem ik juridische stappen.

10. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Geld afgeschreven, maar geen boeking..

Op 5 augustus heb ik via Expedia een hotel geboekt, het bedrag is direct van mijn rekening afgeschreven, maar ik kreeg geen bevestigingsmail en kon de boeking niet terug vinden in mijn account/overzicht. Na contact met de klantenservice bleek dat mijn
boeking zou zijn afgewezen, waarom kon mij niet worden vertelt, iets met Ideal misschien? Mijn geld zou binnen 48 uur worden terug geboekt. Uitgelegd dat ik de boeking wilde behouden, dit kon niet. Inmiddels wacht ik wacht nog steeds op mijn geld. Opnieuw contact gehad met de klantenservice, het geld zou onderweg zijn, maar ik heb nog niets ontvangen. Het gaat niet om een paar tientjes
Expedia, maar op een paar honderd euro, vind dit zeer vervelend..

5. elokuuta 2024

0 verantwoordelijkheid nemen!

Gisteren last minute een hotel geboekt via deze (onbetrouwbare site Expedia). Betaling online voldaan dus geen enkele reden om aan te nemen dat hier iets niet goed is gegaan. Bij aankomst in het hotel na een uur rijden bleek dat er geen reservering bekend was onder onze naam. Daar sta je dan met een peuter van 2 en je koffers.

Na 2 uur eindelijk een medewerker via de chat weten te traceren. Daar werd duidelijk dat er een storing is geweest met de betaalmethode. Het geld wordt teruggestort. Oké gelukkig krijgen wij ons geld terug en zijn we niet opgelicht.

Expedia neemt verder geen enkele verantwoordelijkheid. Dat wij nu voor jan joker bij elkaar 2 uur met de auto hebben gereisd dat is niet hun probleem! Hallo onze auto rijdt niet op waterstof! Los van de enorme teleurstelling is dit gewoon de statement van Expedia en verder bekijk je het maar.

Kwader kan je mij niet maken.

Nooit meer iets boeken via dit waardeloze bedrijf.

Groet

10. elokuuta 2024

Krijg geld niet terug

Betaald met iDeal, geld wel afgeschreven, boeking nooit onvangen. Zou het geld terugkrijgen binnen 5-10 dagen, dit is niet gebeurd, na contact met een vage chatbot zou ik binnen 72uur gebeld worden en dit is ook niet gebeurd. Ik wacht nu al een maand op restitutie en het begint er steeds meer op te lijken alsof ze het geld van je stelen. Verder kan je alleen in contact komen met een chatbot en telefonisch is er niemand te bereiken. Ik overweeg zelfs om jurisische stappen te nemen als dit nog heel lang duurt.

19. heinäkuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Uiteindelijk goed gekomen

Ook hier hotel geboekt en geld afgeschreven. Na contact via de chat met hun werd er gezegd dat het hotel was afgewezen. Geen mail niks krijg je erover...oke geld wordt binnen 3 tot 5 dagen terug gestort. Daarna binnen 7 tot 10 dagen wordt via een ander chatgesprek verteld. Oke dan wachten we nog even af.. om vervolgens na 12 dagen een 2de mail van hun te krijgen dat t binnen 7 tot 10 dagen wordt terug gestort... nog langer op mijn geld wachten dus! pfff wel vaker geboekt bij hun en ging altijd wel goed maar zo te lezen gaat het nu dus de laatste tijd constant zo slecht bij hun.

Update: we wachten nog steeds zou doorgezet worden naar restitutie afd en binnen 72uur. Nou gister mail gehad dat ze een onderzoek gaan starten...
Toen weer een mail dat t tot 10 dagen kon duren maar ook hier is het vandaag terug gestort gelukkig.

25. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin