Saanut 1/5 tähteä

Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een pakketreis geboekt, vlucht en hotel naar Turkije. Na enkele dagen bleek dat de vlucht niet beschikbaar was. Contact genomen met Expedia....eerst zeiden ze dat dat niet hun probleem was, maa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een appartement geboekt in Malaga adres: C. Ferrándiz 22, Málaga, 29012 Spanje \ Acogedor Apartamento Victoria Málaga Centro. De foto’s komen totaal niet overeen met de huidige staat... Näytä lisää

1. Matkailusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 2/5 tähteä

Betaalproblemen met creditcard worden niet opgelost.

In eerste instantie prima boeking gedaan voor 1 nachtje hotel. Wilde deze daarna wijzigen naar 2 nachten. Die optie is er ook in de online omgeving, wat handig, dacht ik.
Echter telkens een foutmelding als ik alles ingevuld had en de wijziging door wilde voeren. Na 20 min gebeld te hebben kreeg de medewerker dezelfde foutmelding en gaf aan dat dit aan mijn creditcard lag. Rabobank gebeld, niks met mijn kaart aan de hand. Echter gaf hij wel aan dat hij al veel mensen heeft gesproken die bij Expedia niet met creditcard konden betalen. Hun systeem is verouderd waardoor de 2-staps verificatie niet werkt en dit via mijn kaart wel moet (dat je naar je bankieren app word verwezen en pincode moet invoeren). Expedia wist dit al lang, maar doen er niks aan.
Weer gebeld met Expedia. Of ik geen andere creditcard had.. eeeh nee, 1 zo'n ding lijkt me meer als voldoende. Kan ik anders betalen, met ideal? Nee, dat kon ook niet. Volgens de dame heeft ze vaker klanten met dit probleem.

Uiteindelijk komt het er op neer dat ze me simpelweg gewoon niet verder konden helpen... wat mij betreft kan dat niet..

Uiteindelijk de extra nacht via een andere site bijgeboekt. Helaas volgende keer dus geen Expedia meer..

4. maaliskuuta 2025

X Cover no contact and no money back SCAM

Not a total scam but using X cover for reimbursement
Which is a total scam !!
No mail response just clicking on loads of boxes leading to more loads of options and no phone numbers or agents Be warned Taking out insurance cover on Expedia is as useful as a white flag in Gaza !!

25. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Thanks Expedia, great experience.

The trip was organized very well. We were sceptic after reading the reviews of Expedia but we continued with it.

From the booking to the entire journey it was a pleasure, the flights were with Pegasus but everybody knows this is not a high class company. At arrival in Dubai, the rental car was brought to us without any problems. The hotel was very good which was described as a 3 star but can go for a 4 star. It is a new hotel(Hotel Avalon) so the 4th star will come soon i hope.

Would book a trip again. Thanks Expedia.

20. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Pakketreis geboekt en ik wou mijn…

Pakketreis geboekt en ik wou mijn vluchten upgraden. Ik kijk via expedia en als in wil afrekenen komt er op onverklaarbare wijze opeens 1500€ bij op de vliegtickets terwijl ze eerst anders geafficheerd staan. Ik dacht misschien een glitch maar nee hoor het staat er nog steeds. Bij het contact opnemen krijg nul komma nul uitleg. Het ligt aan de luchtvaartmaatschappij. Dat lijkt me niet want hun prijzen staan hetzelfde als wat er geafficheerd bij expedia staat. Enkel bij het afrekenen gaat de prijs omhoog. Dat mag iemand me uitleggen!

24. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Coupon nergens te gebruiken.

Coupon ontvangen vanwege anuleren reis i.v.m. overlijden vader. Heel netjes alleen de coupon is nergens te gebruiken.

Klantenservice geeft constant een ander verhaal:

- Ik moet de coupons op de site toepasssen (dit kan niet want er is hier nergens een optie voor).

- Ik moet contact opnemen met de luchtvaartmaatschappij (die geven aan dat het via expedia moet)

- Ik moet telefonisch boeken met de klantenservice maar die geven aan dat dit niet kan.

Heel leuk zo'n coupon maar ik kan er niks mee

20. helmikuuta 2025

Wees gewaarschuwd!!

Wees gewaarschuwd!!
Hotel geboekt op de Azoren met grote kamer en ligbad in ruime badkamer. Toen we aankwamen een kleine kamer gekregen zonder bad. Na contact met expedia de uitleg gekregen dat vaak de fotos niet kloppen bij de kamers die ze verhuren. Dat is mijn inziens gewoon oplichting.

Ik ga nooit meer bij expedia boeken en dat raad ik andere ook aan!!

16. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Prijzen voor vluchten kloppen niet

Vijf keer achter elkaar kreeg ik als ik een vlucht wilde boeken uiteindelijk een veel hoger bedrag te zien dan oorspronkelijk getoond. Dat schijnt bij Expedia normaal te zijn!

11. helmikuuta 2025

Boek hier niets!! Huurauto stond 2 uur verderop

Huurauto geboekt via Expedia in rovaniemi met treinstation als pickup locatie. Bleek een dag van tevoren dat zij bij Thrifty een auto voor ons hadden gereserveerd in een totaal andere stad (2 uur verderop).

Hemel en aarde bewogen om na uren bel-loopjes, chatrobots en keuzemenu’s een medewerker op de chat te krijgen. Hij erkende het probleem en zou het gaan oplossen… waarna we nooit meer wat gehoord hebben.

Opnieuw hemel en aarde moeten bewegen om 1 dag van tevoren elders een nieuwe auto te huren.

Veel gereisd, veel auto’s gehuurd, maar dit nog niet meegemaakt. Regel niets via Expedia!!

10. helmikuuta 2025

Slechtste reismaatschappij ooit

Slechtste reismaatschappij ooit. Ik boekte een heen- en terugvlucht BRU-BKK via Expedia maar door familiale omstandigheden moest mijn heenvlucht herboekt worden. Ondanks mijn "beschermingsplan" (dat uiteindelijk niets waard bleek te zijn, maar dat was nu niet mijn grootste zorg), zou ik een extra kost moeten betalen om te herboeken. Annuleren en zelf een nieuwe heenvlucht boeken (bij een andere maatschappij) was dus de meest logische optie. Voor het annuleren zelf moest ik de klantendienst van Expedia contacteren en ik bleek beter op de hoogte van de regels dan zijzelf. Na 1.5u aan de lijn gehangen te hebben, waarbij ik met handen en voeten (meermaals!!!) uitgelegd had wat de bedoeling was (heel simpel, maar het was alsof ik tegen een kind aan het praten was: heenvlucht annuleren, terugvlucht ZEKER laten staan), dacht ik dat het ein-de-lijk in orde was. Ze wouden me nog een meerkost aanrekenen voor de verleende "service" maar gelukkig had ik alles goed gelezen en kon ik dat dus makkelijk wegwuiven. Ik moest helemaal niets extra betalen, ze wouden me er gewoon opleggen. Eens ik mijn terugvlucht vanuit Bangkok wou nemen, bleek dat ze het bij Expedia toch geflikt hadden ook mijn terugvlucht te annuleren (ondanks het feit dat deze wel nog bestond in mijn Expedia-app en op Austrian Airlines, maar ze hadden mijn zitje in het vliegtuig weggegeven). Had ik daarvoor meer dan een uur aan de lijn gehangen met incapabele werknemers?? Gelukkig waren ze bij Austrian Airlines heel vriendelijk en konden ze me via mijn oude boekingsnummer toch nog een plaats op de vlucht garanderen. Zij hebben de boeking overgenomen en het allemaal (vrij vlot, dus het kon toch niet zo moeilijk zijn?) tot een goed einde gebracht. In tegenstelling tot Expedia, was de klantenservice bij Austrian Airlines echt heel goed! Moraal: boek NOOIT bij Expedia.

17. tammikuuta 2025

We hebben via expedia hotel geboekt in…Prenses Sealine Beach Hotel Serik

We hebben via expedia hotel geboekt in Serik Antalya, hotel was vol met schimmel. We zijn daar niet gebleven en op ons eigen mogelijkheden naar andere hotel gegaan. We hebben niets vergoed gekregen van Expedia nog van Prenses Sealine Beach Hotel in Serik Antalya. Kamers vol met schimmels. Hoe kan zo iets. En exspedia heeft hier niets voor gedaan, ons niet geholpen. Gelukkig ken ik de taal van het land, anders zaten we daar nowhere. Ik wil schadevergoeding maar alsnog wordt door Expedia en door het hotel gewijgerd.

10. tammikuuta 2025

Goedeavond,

Goedeavond,
30 december tot 2 januari naar London geweest hotel prima vlucht prima
MAAR DE TRANSFER WAS EEN DRAMA KOSTEN BETAALD
HELAAS GEEN GEBRUIK VAN KUNNEN MAKEN WE KREGEN EEN COUPON TOEGSTUURD MAAR DAT MOEST EEN TICKET ZIJN
DUBBELE KOSTEN BETAALD
AL 5 OF 6 KEER GEBELD ER WORDT VAN ALLES BELOOFD VAN TERUG BETALING..DAT ZOU 14 DAGEN DUREN INMIDDELS AL 3 WEKEN VOORBIJ EN NIKS ONTVANGEN. ERG JAMMER MORGEN MAAR WEER BELLEN EN ZAAK VAN MAKEN
BIJ DE ANVR

2. tammikuuta 2025

PURE STRESS

Je boekt een vlucht , maanden op voorhand, je denkt dat alles in orde is en dan krijg je daar ongeveer 10 notificaties over ivm de wijzigingen van de vlucht en uiteindelijk is ze geannuleerd. STRESS. Moet je dus opnieuw een vlucht gaan zoeken en boeken, waar je op dit ogenblik meer voor moet betalen. Je krijgt bij de klantendienst telkens hetzelfde zinnetje te horen: kunnen wij niets aan doen, staat in onze voorwaarden blablabLABLA !!! Eén van die medewerkers luisterde zelfs niet naar wat ik zei, herhaalde gewoon zijn ingestudeerde zinnetjes en liet me niet eens uitspreken! VERSCHRIKKELIJK. NIET BOEKEN BIJ EXPEDIA ALS JE GEEN STRESS WIL !!!

3. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Don't book Expedia! False advertising for "perks" when you buy expensive ticket! I paid extra for Flex Economy to select my seat and was not possible to select my seat unless I paid additional money!

I just spent 2 hours getting nowhere with the Customer "Service" department. They disconnected me twice and never called me back, as they said they would. And then when speaking to the second supervisor named Edwin, I tried again to explain to him that I purchased the most expensive economy ticket in order to be able to choose my seat (that was one of the "perks" of the more expensive ticket). But when I went to the KLM website (the operator of the flight) to select my seat, they said I would have to pay an addition $36 per seat (each direction) to choose my seat ahead of time. Edwin proceeded to tell me the obvious which was that if I waited until check-in 30 hours before the flight, I can get a seat that I don't have to pay for (like everyone else who bought a cheaper ticket). I am sorry, that's not what "seat selection included" means. It usually means that after purchasing my ticket I can go to the airline and select my seat. Which was not made possible by Expedia. I would have thought that Expedia would have made good on their promise and called the airline to get me the seat that I paid more for, but this supervisor refused and didn't even admit that this was false advertising or even misleading. If people can't select their seat, they should not be told that if they pay more, they will be able to select it. That is false advertising!!! Never again will I book Expedia.

3. helmikuuta 2025

Rotzooi van Expedia

Dit bedrijf stuurt mij email van veel te veel pagina's waardoor hun bedoelingen volstrekt onduidelijk zijn wil ook je betalingsgegevens ontfutselen. En de mogelijkheid om volledig uit hun mailing te verdwijnen zijn achter een 5 tal hindernissen verborgen. Wanneer ik nog 1 keer een mailing ontvang eis ik een dwangsom van 10.000 Euro.

21. tammikuuta 2025

Boek NOOIT met Expedia!

Boek NOOIT met Expedia!
Als je een vlucht probeert te boeken treedt er meerdere keren een technische fout op, maar het geld wordt wel dubbel van je rekening afgeschreven. Als je dit bij de klantenservice aangeeft, zeggen ze dat binnen 24-72 uur zeker weer terugbetaald moet zijn. Maar dit is niet zo! Wanneer je vraagt om bewijs dat de terugbetaling in gang is gezet, sturen ze je een mail met hetgeen waar je NIET om hebt gevraagd. Ik wacht nog steeds op een oplossing!

14. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Betaling van Huur auto achtergehouden, geen terugbetaling

Bij Expedia een huurauto geboekt voor Uruguay, een gedeelte van de huur aan Expedia betaald en een deel zou ik ter plekken moeten voldoen als ook ter plekke de Tol wegen.
Aangekomen blijkt Dat Expedia het geld niet aan de verhuurder heeft overgemaakt, zodat ik het hele huur bedrag moest betalen. Bij inlevering van de auto ook natuurlijk de Tol betaald.
8 keer gemaild, 4 keer gebeld met het verzoek om het bedrag wat ik aan Expedia heb betaald aan mij terug te betalen. Ondanks 2 mondelingen toezegging na 1,5 maand niks ontvangen. Met het onzinnige smoesje als verweer dat ik dat ik vooraf 148 de Tol heb moeten betalen. De zaak heb ik nu in handen van mijn rechtsbijstand verzekering gegeven, die er met veel plezier mee aan de gang gaan.
DUS GEEN AUTO HUREN VIA EXPEDIA, TE DUUR

28. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Heerlijke maand in Art Platinium Benalmadena, Spanje

We hebben een heerlijke maand gehad in Balmedena in het appartement Art Platinium. Een geweldige ervaring met Juande als host. Elke week schoon beddegoed, elke 3 dagen schone handdoeken. Geen vraag is teveel, het wordt gelijk geregeld. Wij bevelen deze accomodatie echt aan. Dicht bij het openbaar vervoer, supermarkt en de zee. Voor 2 euro naar Malaga met z'n 2-en heen en terug. Wel even een kaart kopen bij de Tabacos.

9. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Tijdens het boeken van een reis, waardeloze klantenservice

Tijdens het boeken van een reis, ging het vanaf het moment van betalen mis. Er werd een bedrag van mijn creditcard afgeschreven en vervolgens trad er een fout op. Op dat moment is er n g geen reisplan aangemaakt, waardoor je nog niets hebt waarna je kunt verwijzen.
Maar dat is nog niet het ergste, er kan altijd wel ergens iets fout gaan, ook bij bedrijven die hun zaken wel op orde hebben. Vervolgens kom je in een nachtmerrie terecht. Als je hun belt kun je op geen enkele wijze een medewerker aan de telefoon krijgen. Telkens loop je vast omdat ze de boeking niet kunnen vinden, logisch want mijn boeking resulteerde in een fout na de betaling. Het laatste wat er door de bot gezegd wordt is dat je opnieuw moet bellen. Dat heb ik inmiddels al 5 keer gedaan, telkens andere opties kiezen maar ik blijf vast lopen. Vervolgens is er ook nergens een email adres te vinden waar ik naar kan mailen.
Waardeloos, in het verleden heb ik wel eens geboekt via expedia, maar dit ga ik vanaf nu nooit meer doen, dit is een te groot risico. Als er een probleem optreed ben je de klos, je kan op geen enkele wijze contact met hen krijgen. Respectloos naar de klant toe.

5. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin