Saanut 1/5 tähteä

Ik heb tot 2 maal toe geprobeerd een reispakket te boeken waarbij allebij de keren alleen de tickets werden afgeschreven en niet het hotel. Klanten service kon me geen duidelijke reden ervoor geve... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik had een pakketreis geboekt, vlucht en hotel naar Turkije. Na enkele dagen bleek dat de vlucht niet beschikbaar was. Contact genomen met Expedia....eerst zeiden ze dat dat niet hun probleem was, maa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf. Boek hier absoluut geen pakketreis. Ze hebben hotel geboekt maar vlucht niet, onze naam voor ticket Oman Air was volgens Expedia te lang, ik vlieg best wel vaak en dit nooit meege... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een appartement geboekt in Malaga adres: C. Ferrándiz 22, Málaga, 29012 Spanje \ Acogedor Apartamento Victoria Málaga Centro. De foto’s komen totaal niet overeen met de huidige staat... Näytä lisää

1. Matkailusivusto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Op Expedia.nl kunt u goede hotels, vluchten, autoverhuur en vakantieaanbiedingen vinden en inspiratie opdoen voor de volgende reis.

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Een cyberattack in de luchthaven... helpen ?!

Cyberattack aanval waardoor vluchten enorm verstoord en/of afgelast werden vanaf 190925. Onze vluchten waren als volgt : Zaventem - Schiphol - verder naar reisbestemming.
Om annulatie van onze vlucht te vermijden én om er zeker van te zijn dat we konden vertrekken op 220925 verkozen we er voor om ons rechtstreeks naar Schiphol te begeven. Zo gezegd zo gedaan. Gemakkelijk !?
Euh.. wacht even.... Expedia had full control over onze boekingen. Diverse telefoontjes levert ons verschillende (negatieve) reacties (annulaties niet mogelijk (die wisten trouwens nog niet van de cyberattack af !) en annulatiefees van 25 euro tot 200 euro ! Euh pardon ?! Dan maar onderhandelen met Delta en W H A U W wat een service bij hun (telkens opnieuw !) : op 123 namen zij de verantwoordelijkheid van de tickets over, alles werd GRATIS herboekt.
Expedia... telkens als er iets is, wordt je van her naar der gestuurd en proberen ze je nog méér geld van je af te troggelen. Kon ik een NUL geven als score.... deed ik het (zelfs 1 ster is teveel).

21. syyskuuta 2025

We zijn misleid

We zijn misleid, ze tonen een standhuisje op de eerste foto, iets waar ik al heel lang van droomde, een huisje op het strand. In mijn enthousiaste gelijk geboek, krijg ik een bevestiging van een schuur, blijkt dat foto je echte verblijf wordt getoond. Direct contact met de klantservice, opgenomen, je krijgt dan een bericht terug met ah wat vervelend, we gaan er voor zorgen dat u alsnog in het standhuisje kunt verblijven. Dus je denkt oke, hier gaan ze werk van maken. Krijg je even later weer een mail met verzoek contact op te nemen met hun algemene nummer, waar je alleen maar in contact staat met een robot, kom je dus niet verder mee. Verzoek gedaan of ze mij willen bellen, maar nu blijft het stil. Heel triest, want ik heb toch serieus betaald, wil gewoon mijn geld terug of het strandhuisje, voel me gewoon in de mailing genomen. Dat je op deze manier mensen probeert te verleiden om een boeking te doen voor iets gaaf maar is een schuur is te bizar voor worden. Let dus heel goed op voordat je hier uberhaupt een boeking doet want voor je het weet kom je in een schuur terecht.

17. syyskuuta 2025

Pakketreis geboekt via Expedia

Pakketreis geboekt via Expedia. De dag voor het vertrek kom ik te weten dat de vlucht een dag later vertrekt via de online check-in bij de luchtmaatschappij. Nooit bericht gekregen van Expedia, reis staat op de site nog steeds op de vertrekdag zoals geboekt. Luchtvaartmaatschappij beweert mail te hebben gestuurd.
Hotel weigert restitutie omdat de wijziging te laat is doorgegeven.
Expedia is enkel bereikbaar via Chat waar men steeds opnieuw van nul het beginnen als men ze wil vragen of er al enige vooruitgang is. Geen enkele moeite om de klant te helpen en als de vragen te moeilijk worden wordt de chat van hun uit gewoon afgebroken en kan men weer van nul beginnen.
Schandalig, nooit meer !!!

10. heinäkuuta 2025

Criminals

Never use anything of this organization.
It’s criminal you rent a car and they can’t provide it and keep your money.
They are stealing and it’s a criminal organization.

18. elokuuta 2025

Een schande!

Een schande!
De maatschappij weigert mijn annulering, om persoonlijke redenen, uit te betalen daar ik zogezegd mijn akkoord gegeven zou hebben op een Franstalige chat.
Ik heb wel Franstalige e-mails gekregen die voor mij moeilijk te begrijpen waren.
De reis met annuleringsverzekering inbegrepen naar IBIS Brussel kostte mij 312,76 €.
Bij nazicht van mijn rekening moest ik vaststellen dat dit geld gestort was op Expedia in Spanje.
We annuleerden deze reis op 10 juli 2025.
We kregen de annulatie bevestiging op 11 juli 2025.
De verzekering was geldig vanaf 12 mei 2025 tot 26 juli 2025.

10. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Boek nooit bij Expedia en in ieder geval niet met betaling via Ideal

Ik heb via de Expedia-website geprobeerd een hotel te boeken. Mijn eerste ervaring met Expedia en waarschijnlijk mijn laatste. Na afronding van de betaling kreeg ik een foutmelding en bleek de boeking niet afgerond. Het bedrag van bijna €1.850 was echter wél van mijn rekening afgeschreven. Geen reisnummer gekregen, wat wel noodzakelijk is om telefonisch contact te kunnen krijgen. Heb via een credit card een reis geboekt die ik kon annuleren om alsnog telefonisch contact op te kunnen nemen. Dat dit zo is, werd door de medewerker gewoon glashard ontkend.

Daarna volgde een moeizaam traject met de klantenservice:

Expedia bevestigde dat er géén boeking is en dat mijn betaling geannuleerd is.

Toch krijg ik mijn geld pas na 14 dagen terug, ondanks dat telefonisch eerder een termijn van 3 dagen was toegezegd.

Meerdere keren wordt de verantwoordelijkheid op mijn bank afgeschoven, terwijl mijn bank aangeeft dat alleen Expedia (via hun betaalprovider) dit kan oplossen. Wat ook logisch is, want het betrof een betaling via Ideal.

Het gaat hier om een groot bedrag dat ik nodig heb om een nieuwe boeking te doen. Door de trage terugbetaling kan ik niet verder en loop ik het risico dat prijzen intussen stijgen. Geen enkele compensatie of tegemoetkoming is aangeboden.

Conclusie: De afhandeling door Expedia is uiterst teleurstellend. Een fout in hun systeem zorgt voor problemen bij mij, maar de klant wordt met de gevolgen en het risico op extra kosten opgezadeld. Ik zal dit platform niet opnieuw gebruiken en kan het ook anderen niet aanbevelen. Achteraf bezien, had ik eerst de reviews op deze site moeten lezen. Mijn advies is om nooit bij Expedia te boeken. De paar tientjes die je hier mogelijk bespaart, zijn het gedoe niet waard als er problemen zijn. En de kans daarop is kennelijk groot. En als je dan toch boekt, doe dit niet via Ideal, maar met een credit card.

3. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb echt slechte ervaring met…

Ik heb echt slechte ervaring met Expedia, Dit is de derde keer dat ik problemen met hun heb
over mijn boekingen, zodra ze het geld hebben ontvangen helpen ze je niet meer verder, voor mij nooit meer Expedia, ik hou het lekker bij Booking.com met hun heb ik nooit problemen gehad.

22. elokuuta 2025

Boek hier niet

De omschrijvingen op de website, komen niet overeen met de werkelijkheid. De klantenservice is vriendelijk en bereikbaar, maar zodra het tot een oplossing moet komen in de vorm van terugbetaling, laat men het afweten. Boek hier niet!

16. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Als er iets mis gaat sta je er alleen voor

Voor hotelboekingen geen probleem.
Maar voor boeking van een vlucht + hotel zou ik ze zeker niet aanbevelen.
Het begint al bij het feit dat 'stoelkeuze inbegrepen' betekent: je kan 24 u vooraf je stoel kiezen. Of dit daadwerkelijk klopt kan ik trouwens niet verifiëren.

Maar ik schets even onze ervaring. Heel veel hotels geboekt voor onze rondreis in de USA met Expedia. Ook de vlucht + hotel in San Francisco als pakket geboekt met het idee 'dan ben je als klant beter beschermd'.
Vluchten waren via American Airlines, maar terugvlucht werd uitgevoerd door Iberia. American Airlines had ongeveer een maand en een half voor de terugvlucht, de vlucht Madrid - Brussel gewijzigd naar een andere vlucht, 4 u later. (dus in totaal een tussenlanding van San Francisco naar Madrid van meer dan 6u ipv de 2 u). Wij hadden dit aanvaard. Bevestiging gekregen van Expedia en bevestiging gekregen van American Airlines. Maar bij het online inchecken 24 u voor de terugvlucht liep het mis. Een errorcode bij Iberia (err... ticket_exchanged) zorgde ervoor dat we niet konden inchecken. Contact opgenomen met Expedia die bevestigden dat alles in orde was, die ons een bevestiging doorstuurden van AA en de mededeling 'check-in op de luchthaven van San Francisco zal wel lukken'. Daar aangekomen bleek dat men ons toch niet terug vond. De doorgestuurde mail hielp ook niet. Na 45 min te bellen met AA de ticketnummers kunnen doorgeven aan de incheck balie. Nog eens gevraagd of ook de aansluiting geen probleem was,... alles was in orde, alleen konden de tickets van Madrid naar Brussel niet afgedrukt worden maar dat ging geen probleem zijn. Dit ging in Madrid wel lukken. Aankomst in Madrid => 3 stand-by tickets+ 1 seat omdat daar ons 4 bagages aan gekoppeld konden worden. Volgens Iberia had AA een fout begaan. Naar Expedia gebeld met de vrees om met 3 van de 4 personen niet op de vlucht te geraken en ook aangegeven dat ze continu naar elkaar (of naar Expedia) verwezen als schuldige. En met de vraag: wat als Iberia blijft zeggen, schuld van American Airlines en dus geen hotel voorziet,.... en omgekeerd. De helpdesk kon daar geen antwoord op geven en zei : probeer eerst bij Iberia, en daarna bij American Airlines maar normaal geraak je wel op de vlucht. Mijn jongste zoon is idd op de vlucht geraakt, de andere zoon en mijn man niet. Bij aankomst aan de Iberia balie weer 'het is de schuld van AA en je krijgt geen hotel, zoek er zelf maar één, je hebt de vlucht van 9 u morgenvroeg.' Na contact op te nemen met AA gehoord 'is de schuld van Iberia, je had nooit op stand-by mogen staan en wij doen geen hotelboekingen of compensaties in Europa.' Dus daar sta je dan s'avonds laat en mag je het zelf gaan oplossen. De dag erna bij thuiskomst klacht ingediend bij Expedia want hetgeen ik voor vreesde was uit gekomen. Dus op 26/07 klacht ingediend met de vraag om dit uit te zoeken, wat een normale reisorganisatie wel zou doen. Een week later nog eens een reminder gestuurd, maar enkel bevestiging gehad dat de klacht goed ontvangen was. Op 19/08 nog eens een reminder gestuurd, opnieuw bevestiging dat men nog geen info had. 13 min later: American Airlines heeft jouw vluchten overgenomen dus je moet daar een claim indienen.
Tot dusver de service voor een pakketreis. Heel erg teleurgesteld in de afhandeling van deze klacht.

25. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geprobeerd een boeking te maken

Geprobeerd een boeking te maken, maar betaling kan alleen via een creditcard. Niet iedereen heeft in Nederland een creditcard, wel een gewone betaalpas, maar dat kan dus niet. Daarna geprobeerd te bellen, maar niets lukt omdat je voor alles een boekingsnummer moet hebben en dat krijg je niet als je niet betaalt. Dit is een toonbeeld van een slechte site.

14. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat er geen nul sterren zijn

Jammer dat er geen nul sterren zijn ! Deze bandieten zijn gespecialiseerde dieven !
Appartement geboekt via hun in Spanje blijkt dat de appartement weldegelijk bestaat maar zonder de contactpersoon dus oplichterij ! Daar stonden we dan op straat in contact met Expedia over een spoedige oplossing! 0/10 ik heb het gevoel dat ze oplichterij sponseren ! We werden constant verschillende verhalen voorgeschoteld ! DEZE PLATFORM NIET VOlGEN OF JULLIE ZIJN HEEL VEEL GELD KWIJT ! Politie moeten verwittigen om een klacht in te dienen. Dit krijgt nog een staartje

13. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze organisatie met niet kloppende foto's en beschrijvingen op de website!

Ik zou nooit niemand aanraden om te boeken met Expedia. Waardeloze organisatie. Wij boekten een hotel in San diego, toen we daar aankomen klopten de werkelijkheid absoluut NIET met de beschrijving en fotos op de website van expedia. Ze wimpelen dit probleem af op het betreffende hotel (wat ook niet antwoord) en nemen nul verantwoordelijkheid. We betalen dus veel geld voor niets terwijl expedia er natuurlijk zelf voldoende commissie aan over houdt

15. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Expedia zet verkeerde inchecktijden in boekbevestiging!

Expedia zet verkeerde incheck informatie in hun bevestiging. Hierdoor hebben wij een nieuw hotel moeten boeken. Expedia betaalt niet terug omdat wij het beleid van het hotel niet gelezen hebben. Slechte klantenservice!!
GEEF DE JUISTE INFORMATIE EXPEDIA!!! Aangepast aan het hotel dat JULLIE verkopen aan je klanten!

22. kesäkuuta 2025

Scammers, first class.

Scammers, first class. Despite the negative reviews, we decided to give it a shot. Big mistake. We booked a car rental for our Costa Rica trip through Expedia, thinking everything was covered. But when we arrived to pick up the car, we were hit with a long list of extra charges, insurance, fees, and more. Expedia makes it seem like the price you pay upfront is the total cost. Trust me: it’s not

9. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Do NOT ever do a car rental through…

Do NOT ever do a car rental through Expedia. Rent directly through the car rental company ONLY! Expedia is a scam if you need to cancel. Flights were cancelled and Expedia charged full price regardless of circumstances. Recommend renting thru car agency only.

16. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

1 ster is nog teveel. Oplichters!!!!

1 ster is nog teveel. Met 8 personen geboekt via Expedia naar Ethiopië. Nooooooit meer!! Op het vliegveld bleken er enkele personen met voornaam geboekt te hebben. Konden daarmee gewoon online inchecken.
Ter plekke moesten we allemaal nieuwe tickets kopen. En ze beloofden dat al we weer thuis zouden zijn we de originele tickets retour zouden krijgen.
Maar sindsdien alleen maar aan het liegen. Inmiddels een deel terug nadat we in Amsterdam voor de deur hebben gestaan. TIP DUS!!!!!! NAAR KANTOOR EXPEDIA. SINDSDIEN EEN DEEL TERUG. Maar ze blijven maar afschepen dat er een bandopname is dat wij op vliegveld akkoord zijn gegaan met een deel terug. Dat klopt natuurlijk niet. Bandopname nooit gekregen, ondanks 100x toezegging. Bestaat natuurlijk ook niet. Noooooooit meer via deze oplichters boeken!

20. helmikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin