Ergo2Work B.V. Arvostelua

1 679
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Die Website richtet sich offensichtlich an Kunden in der Schweiz. Der „28-Tage-Test“ vermittelt den Eindruck, dass man das Produkt bei Nichtgefallen problemlos zurücksenden kann. In der Realität kos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zuerst waren wir skeptisch: Eine Webseite .at und Versand ex Niederlande. Aber wir fanden das Produkt so ansprechend, dass wir eine Bestellung abgegeben haben und nicht enttäuscht wurden. Bei Bedarf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de Variér Variable Balans PLUS Kniestoel met Rugleuning en ergonomische muis besteld. De kniestoel is voor mij echt een life-saver! Door mijn reuma kon ik niet langer dan 1,5 uur aaneengeslo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service Er werd snel gereageerd op mijn prijsvraag. De levering werd ook sneller dan verwacht uitgevoerd. Ik werd daarvan op de hoogte gebracht, zodat de levering niet onverwacht sneller... Näytä lisää

1. Toimistotarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Ergo2Work is een webwinkel met een ruim assortiment aan ergonomische producten voor de computerwerkplek ter verbetering van uw werkhouding. Deze producten maken het mogelijk om comfortabel, efficiënt, en gezond te werken.

Erinomainen

(1 679)

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Schnelle Lieferung & ergnomisches Produkt mit kleinen Schwächen

Der Mousetrapper wurde innerhalb von drei Tagen nach Österreich geliefert. Leider hat der Lieferdienst GLS das Paket direkt in einen Paketshop geliefert, obwohl ich zu Hause war.

Der Mousetrapper Advance 2.0 ermöglicht eine ergonomische, zentrierte Arbeitsweise und erfüllt diesen Zweck einwandfrei. Das Arbeiten damit ist angenehm, und die Steuerfläche reagiert präzise. Besonders praktisch ist die Anpassbarkeit über die MT Keys Software, mit der sich individuelle Einstellungen vornehmen lassen.

Allerdings musste ich mir eine andere Tastatur zulegen, um den Abstand zur ersten Tastenreihe (Leertaste) zu verringern. Der Verkäufer bietet zwar passende Tastaturen an, jedoch nur mit englischem Layout. Über Amazon lassen sich jedoch geeignete deutsche Modelle finden, sodass dies kein größeres Problem darstellt.

Ein kleiner Nachteil: Die beiden oberen Tasten können versehentlich ausgelöst werden, wenn die Handballen auf der Handballenauflage ruhen. Möglicherweise gibt es eine Einstellung, die ich übersehen habe, aber für meinen Arbeitsstil war es notwendig, diese Tasten zu deaktivieren. Mein Feedback dazu habe ich dem Hersteller zusammen mit einem Foto weitergeleitet. Der Hersteller ist für Feedback offen und dankbar.

Rückblickend wäre für meine Bedürfnisse vermutlich auch die Mousetrapper Lite Version ausreichend gewesen, da sie weniger Tasten hat und somit das Risiko unbeabsichtigter Eingaben geringer ist.

Empfehlung:
Wer Wert auf eine zentrierte Arbeitsweise legt, aber nicht alle Zusatzfunktionen benötigt, könnte mit der Mousetrapper Lite Version besser fahren. Bei Bedarf an einer passenden Tastatur lohnt sich ein Blick auf Amazon für deutsches Tastaturlayout. Positiv hervorzuheben ist, dass der Hersteller für Feedback offen ist.

8. helmikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Keurig een bericht dat de levering iets…

Keurig een bericht dat de levering iets langer duurde

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je begrip en je positieve reactie! We doen ons best om iedereen goed op de hoogte te houden, ook als er onverwacht vertraging is. Fijn dat je dit hebt gewaardeerd! Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Goed product

Goed product. Netjes afgeleverd.

7. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product en de levering.

Snelle feedback

Snelle feedback, Hulpvaardig en denken in oplossingen.

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review!

Saanut 5/5 tähteä

Foutloze aankoop. Geen opmerkingen.

Van bestelling tot levering is alles in orde zoals je het zou verwachten van een goede online shop.
Het product zelf is zeer goed. Hoge kwaliteit en inderdaad zoals omschreven heel mooi egaal licht over een groot oppervlak.

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles naar verwachting verliep en je tevreden bent met de kwaliteit van het product. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling ging makkelijk en levering…

Bestelling ging makkelijk en levering was zeer snel.

30. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bestelling en levering goed zijn verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 4/5 tähteä

Niet zoals vermeld op website

Niet zoals vermeld op website, voor 15u besteld, vandaag verzonden. Pas de volgende dag verzonden. Speciaal op tijd besteld, om nog voor weekend te ontvangen. Goederen waren correct, maar op valse manier mij als klant doen kopen. Maar ze nemen wel verantwoordelijkheid en herkennen als iets is fout gelopen. Kan altijd gebeuren. Positieve ervaring in het algemeen!

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor het bijwerken van uw review. We begrijpen uw frustratie en betreuren de vertraging. We waarderen het dat u erkent dat we verantwoordelijkheid nemen. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we blijven ons inzetten om onze service te verbeteren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn!

---

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet volgens de belofte op onze website is verzonden. Wij begrijpen dat u had gerekend op een verzending op dezelfde dag bij een bestelling voor 15:00 uur, zodat u nog voor het weekend van uw aankoop kon genieten.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern grondig onderzoeken. Aangezien dit product altijd op voorraad is, vinden wij het eveneens vreemd dat de verzending niet op dezelfde dag heeft plaatsgevonden. Wij vermoeden dat de fout is ontstaan door een verwerkingsprobleem, mogelijk veroorzaakt door de interactie van meerdere systemen en de samenwerking tussen verschillende afdelingen. Desalniettemin is dat geen excuus; zulke fouten zijn niet acceptabel wanneer wij beloven dat bestellingen op dezelfde dag worden verzonden.

Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak. Wij werken hard aan het verbeteren van onze processen, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@ergo2work.nl of +31 24 3296116.

Saanut 5/5 tähteä

Ce vélo de bureau est très bien qualité…

Ce vélo de bureau est très bien qualité prix.
Il est silencieux, très confortable et s'échange facilement avec notre chaise de bureau.

27. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Merci pour votre avis positif ! Nous sommes ravis d'apprendre que vous êtes satisfait de notre vélo de bureau et qu'il est à la fois confortable et silencieux. Profitez-en bien !

Cordialement,
L'équipe Ergo2Work

Goed materiaal

21. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het materiaal. Veel plezier ermee!

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat de retourzending soepel is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Snelle levering, goed product

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. Als we je nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag!

Saanut 5/5 tähteä

Zijn heel behulpzaam en snel van…

Zijn heel behulpzaam en snel van antwoord en hebben de beste prijs!

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je onze service en snelle reacties waardeert, en dat je tevreden bent met onze scherpe prijzen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Duidelijk communicatie

Duidelijk communicatie, artikel was niet op voorraad.

15. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Onze excuses dat het product niet direct op voorraad was. Fijn om te horen dat je de communicatie als duidelijk hebt ervaren. Ik zie dat je het product inmiddels hebt ontvangen en hoop dat het helemaal naar wens is!

Zeer goede producten

Behulpzame medewerkers, zeer goede producten, snelle levering.

16. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze medewerkers je goed hebben geholpen, je tevreden bent met onze producten en de snelle levering waardeert. We helpen je graag weer in de toekomst!

Saanut 1/5 tähteä

schlechter Service

Sehr sehr lange auf Bestellung gewartet. Dachte ist eine Schweizer Seite / Firma, da ".ch" auf der Bestellseite und nach Erhalt der Bestellung noch zusätzliche Kösten aufgetreten.

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir bedauern sehr, dass Sie so lange auf Ihre Bestellung warten mussten. Unsere Website endet zwar auf „.ch“, weil wir international in mehreren Sprachen erreichbar sein möchten, allerdings befindet sich unser Hauptsitz nicht in der Schweiz. Unsere Kontaktdaten weisen darauf hin, dass wir von einem anderen Standort versenden – daher kann es bei Bestellungen für die Schweiz zu längeren Lieferzeiten und zusätzlichen Kosten (z. B. Zoll) kommen. Dennoch hätte es keinesfalls so lange dauern dürfen. Wir werden uns diesbezüglich mit allen (externen) Parteien austauschen und einen konkreten Schrittplan zur Verbesserung erstellen.

Für die entstandenen Unannehmlichkeiten entschuldigen wir uns. Wir nehmen Ihr Feedback sehr ernst und arbeiten stetig daran, diese Prozesse zu optimieren. Bei weiteren Fragen oder Anliegen stehen wir Ihnen selbstverständlich gern zur Verfügung.

Ihr Ergo2Work Team

Top!

Goed product, goeie communicatie

13. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met het product en onze communicatie.

Snelle service

Snelle service, bedankt

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze snelle service waardeert.

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, de muis die een constructie fout had, werd snel omgeruild voor een goed werkende. Dezelfde muis had ik ook in 2019 kocht en beviel zo goed dat ik nu 6 jaar later weer dezelfde heb gekocht!

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je feedback! Super om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met de omruiling. Geweldig dat de muis zo goed bevalt dat je er na 6 jaar opnieuw voor kiest. Veel plezier ermee!

Saanut 5/5 tähteä

Goed meegedacht en geluisterd naar mijn…

Goed meegedacht en geluisterd naar mijn klachten en daar een passend artikel bij gezocht, met daarbij een 100 dagen uitprobeer mogelijkheid! Uitermate klantvriendelijk.

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service als klantvriendelijk hebt ervaren en dat we je goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijk groet,
Team Ergo2Work

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin