Ergo2Work B.V. Arvostelua

1 679
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Die Website richtet sich offensichtlich an Kunden in der Schweiz. Der „28-Tage-Test“ vermittelt den Eindruck, dass man das Produkt bei Nichtgefallen problemlos zurücksenden kann. In der Realität kos... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zuerst waren wir skeptisch: Eine Webseite .at und Versand ex Niederlande. Aber wir fanden das Produkt so ansprechend, dass wir eine Bestellung abgegeben haben und nicht enttäuscht wurden. Bei Bedarf... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de Variér Variable Balans PLUS Kniestoel met Rugleuning en ergonomische muis besteld. De kniestoel is voor mij echt een life-saver! Door mijn reuma kon ik niet langer dan 1,5 uur aaneengeslo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service Er werd snel gereageerd op mijn prijsvraag. De levering werd ook sneller dan verwacht uitgevoerd. Ik werd daarvan op de hoogte gebracht, zodat de levering niet onverwacht sneller... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Toimistotarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Ergo2Work is een webwinkel met een ruim assortiment aan ergonomische producten voor de computerwerkplek ter verbetering van uw werkhouding. Deze producten maken het mogelijk om comfortabel, efficiënt, en gezond te werken.

Yhteystiedot

(1 679)

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Levering goed

Levering goed. Product beetje wankel. Prijs technisch hoop geld.

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Jammer dat het product wat wankel aanvoelt en niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, zeker gezien de prijs. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze producten verder te verbeteren. Mocht je willen, neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee.

Saanut 5/5 tähteä

snelle en persoonlijke service en een…

snelle en persoonlijke service en een goed product

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze snelle en persoonlijke service zo waardeert en tevreden bent met het product. Veel plezier met je aankoop.

Schneller Lieferservice

Bei Bedarf gerne wieder!

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren und wir Sie überzeugen konnten. Gerne begrüßen wir Sie wieder in unserem Webshop!

Bestelling alsnog geleverd

Bestelling kwam niet, na 2 weken gebeld en een dag werd het alsnog bezorgd met een excuuskaart met kadootje. Prima rechtgezet en ik heb nu een goede ergonomische muis!

13. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent met je ergonomische muis. Onze excuses dat de levering in eerste instantie vertraging had, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen rechtzetten. Veel plezier met je aankoop!

Perfecte service

Perfecte service

Er werd snel gereageerd op mijn prijsvraag. De levering werd ook sneller dan verwacht uitgevoerd. Ik werd daarvan op de hoogte gebracht, zodat de levering niet onverwacht sneller toe kwam.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de levering zelfs sneller was dan verwacht. We vinden het belangrijk om klanten goed op de hoogte te houden, dus leuk om te lezen dat je dat ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Goede kruk

-----------

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kruk. Veel plezier ermee!

Heel correct

Vlotte, snelle en correcte comunicatie. Goed geleverd en alles in orde!

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles vlot en correct is verlopen en dat je tevreden bent over onze communicatie en levering. Veel plezier met je aankoop!

question rapmidement repondu

question rapmidement repondu
site internet clair
produits superbs

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Merci pour ton bel avis !
Nous sommes ravis d’apprendre que ta question a été répondue rapidement, que le site internet est clair et que tu es satisfait(e) des produits. C’est pour cela que nous faisons tout notre possible ! Profite bien de ton achat.

Cordialement,
Équipe Ergo2Work

Goede keuze

Bestelling zonder dat je veel gegevens moet invoeren, correct, snel, goed product.

21. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestelproces eenvoudig verliep en dat je tevreden bent over de snelheid en het product. We doen ons best om het zo makkelijk en prettig mogelijk te maken voor onze klanten.

Veel plezier met je aankoop.

Saanut 1/5 tähteä

Irreführendes 28-Tage-Testversprechen

In der Realität kostet die Rücksendung aus der Schweiz in die Niederlande über 40 CHF – fast so viel wie das Produkt selbst. Damit ist der angeblich kostenlose Test faktisch wertlos.
Der Kundenservice wurde darauf hingewiesen, hat aber keine Lösung angeboten. Käufer aus der Schweiz sollten sich dieser versteckten Kosten bewusst sein.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für Ihr Feedback.
Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung mit unserem 28-Tage-Test nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir verstehen, dass Rücksendekosten aus der Schweiz ärgerlich sein können.
Gleichzeitig möchten wir darauf hinweisen, dass wir unsere Rücksenderegeln transparent an mehreren Stellen auf unserer Website kommunizieren. Wie wir Ihnen auch bereits in unserer E-Mail erklärt haben, finden sich die entsprechenden Informationen unter anderem auf der Seite Rücksendungen, in unseren AGB sowie auf den Produktseiten, von denen direkt auf die Details zur 28-Tage-Testphase und zu den Rücksendebedingungen verlinkt wird. Dort weisen wir auch darauf hin, dass die Kosten für eine Rücksendung von Kundinnen und Kunden aus der Schweiz selbst getragen werden.
Auch ist auf unserer Website an verschiedenen Stellen ersichtlich, dass sich unser Unternehmenssitz in den Niederlanden befindet und wir unsere Produkte international vertreiben. Wir geben an keiner Stelle an, dass sich unser Hauptsitz oder ein Rücksendelager in der Schweiz befindet.
Wir nehmen Ihr Feedback dennoch sehr ernst. Hinweise wie Ihrer helfen uns dabei, unsere Informationen künftig noch klarer und verständlicher darzustellen. Gleichzeitig empfehlen wir Kundinnen und Kunden, wie bei praktisch jedem Online-Shop, vor einer Bestellung einen kurzen Blick auf die Rücksendebedingungen zu werfen. Diese sind auf mehreren Seiten unserer Website leicht auffindbar und werden auch von den Produktseiten aus direkt verlinkt.
Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Erfahrung zu teilen.

All went great

All went great, good quality products

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Thank you for your positive review! Great to hear that everything went well and that you’re satisfied with the quality of the products.

Enjoy your ergonomic setup!

Kind regards,

een aanrader

eenvoudig te bestellen, goede prijs en snelle levering.

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelgemak, de prijs en de snelle levering. Veel plezier met je aankoop!

Saanut 5/5 tähteä

Na telefonisch contact toestemming…

Na telefonisch contact toestemming gekregen om op de administratieve locatie bureaustoelen te bekijken ondanks normale verkoop via website.Top

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Fijn om te horen dat je telefonisch bent geholpen en dat je de bureaustoelen op locatie hebt kunnen bekijken. Veel plezier met je aankoop!

Fijne communicatie

Fijne chatfunctie met een échte medewerkster :-). Zij heeft mij heel goed en snel verder kunnen helpen.

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Wat fijn om te horen dat je zo goed en snel bent geholpen via onze chat en dat het contact als persoonlijk en prettig werd ervaren. Veel plezier met je aankoop!

kennis in huis

Goed advies aan de hand van mijn klachten en advies van mijn fysio

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen dat aansluit bij je klachten en het advies van je fysio. We denken graag met je mee.

Veel plezier met je aankoop!

Top Schreibtischfahrrad

Hab mir ein Schreibtischfahrrad bestellt! Echt tolles Produkt und wunderbar im Büro einsetzbar. Von der Bestellung bis zur Lieferung ging alles sehr gut und schnell!

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Vielen Dank für die tolle Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass dir das Schreibtischfahrrad so gut gefällt und sich wunderbar im Büro einsetzen lässt. Schön, dass auch Bestellung und Lieferung schnell und reibungslos verlaufen sind.

Viel Freude mit deinem Kauf!

Mit freundlichen Grüßen

Super service

Fijn contact met de klantenservice over een defecte arbo muis. Onder garantie nieuwe ontvangen. Top geregeld.

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Ergo2Work B.V.

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het contact met onze klantenservice als prettig hebt ervaren en dat de garantieafhandeling naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met je muis en graag tot een volgende keer.
Team Ergo2Work

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin