Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Arvostelua

1 113
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wederom prachtige locaties die wij zelf nooit gevonden zouden hebben. Italië is nog steeds een geweldig land en nog veel om te ontdekken, super aardige zeer behulpzame mensen op onze vakantie dit jaar... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De reis die we gemaakt hebben voldeed helemaal aan onze vraag. Geweldige reis, met uitstekende lokaties. Enotria denkt mee in oplossingen. Biedt goede alternatieven als aan bepaalde wensen niet ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Loma-asunnon vuokraus
  3. Mökki

Yrityksen kirjoittama

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Erinomainen

(1 113)

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning.
Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis.
Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafhandeling op Schiphol (Viggo) is dramatisch.

5. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Alles was weer goed geregeld!

Alles was weer goed geregeld. Mooie accomodaties op mooie plekken. Als we een vraag hadden, kwam er snel een antwoord. Heel klantvriendelijk!

5. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Gert, wij doen altijd ons best om zo klantgericht mogelijk te zijn, dus om te horen dat u daar tevreden over was waarderen wij enorm. Fijn om te horen dat u tevreden was met de accomodaties en locaties en dankuwel voor de fijne woorden. Arriverderci, Tina Altieri!

Goed advies

Goed advies, begeleiding en commnicatie door kundig team met goede lokaties.

1. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Olav, dankjewel voor de fijne woorden. Wij zijn heel blij om te horen dat u tevreden was met de locaties en begeleiding. Verder waarderen wij de fijne woorden over ons team enorm! Arriverderci, Tina Altieri!

Schitterende omgeving

Schitterende omgeving. Vriendelijke en alerte bediening. Uitstekende kamer. Fantastisch zwembad. Ongelooflijk lekker ontbijt èn diner (boek vooral halfpension!).

28. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Erik, Wat fijn om te horen dat u tevreden was met de service en het verblijf. Dankjewel voor de fijne woorden en de tip!. Arriverderci, Tina Altieri!

Fantastisch goede service

Fantastisch goede service. Ninea lodge was geweldig.

28. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Marjolein,Dankjewel voor de fijne woorden. Wij zijn heel blij om te horen dat u genoten heeft van uw verblijf. Arriverderci, Tina Altieri!

Saanut 5/5 tähteä

zeer goede ervaring omdat alles perfect…

zeer goede ervaring omdat alles perfect uitgewerkt was met tips enz.... de hotels waren zeer goed

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Rita, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat alles perfect was uitgewerkt en dat u onze tips nuttig vond. Arrivederci! , Tanti saluti, Tina

top hotels

top hotels, klant is tevreden

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Amanda, Bedankt, Fijn om het te horen!

Een aanrader!

Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging!
Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht.

De tuin met zwembad was een droom! Heel ruim met prachtige bomen en een fantastisch uitzicht op zee.
De tuin en het zwembad werden goed onderhouden ook tijdens het verblijf.
De lijnen waren kort waardoor elke vraag snel beantwoord werd.
De service was erg goed!

Voor 6 personen echt een aanrader!

Familie Wanders

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Beste Familie Wanders, dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo'n heerlijke week heeft beleefd in Villa Palmetto. We zijn blij dat zowel het huis, de tuin met het zwembad als het schitterende uitzicht aan uw verwachtingen voldeden. Ook uw complimenten over onze service en de snelle communicatie waarderen we enorm. Bedankt voor uw aanbeveling en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Saanut 4/5 tähteä

Unieke plek in Calabria, terrein met geschiedenis!

Het was goed omdat het een heerlijk gelegen huisje is, prachtig terrein en rustgevend: uitzicht op zee, Stromboli, etc.
Het strandje is ook uniek: je moet een stuk lopen, de trap af en op, maar geniet dan veel privacy. Je voelt de historie en de liefde van de eigenaars voor dit terrein, ooit neergezet door de schrijver Giuseppe Berto die de huisjes voor zijn vrienden en familie ontwierp.

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo heeft genoten van de unieke ligging, de rust en het prachtige uitzicht op zee en Stromboli. De Huizen van Berto zijn inderdaad speciaal! Tina en de Enotria's team

Saanut 5/5 tähteä

Klanten zijn erg enthousiast over de…

Klanten zijn erg enthousiast over de bijzondere accommodaties. De lijnen met jullie zijn persoonlijk en kort.

24. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Hallo Jose', wat fijn om te horen dat onze bijzondere accommodaties zo in de smaak vallen en dat jullie onze persoonlijke en snelle communicatie waardeert. We doen ons best om iedere gast een zorgeloze en aangename ervaring te bieden. Graag tot een volgende keer!

De perfecte rondreis

De mooie accommodaties en de fantastische ligging. Mooie kamers. De rondreis was perfect geregeld, alles liep zoals we gehoopt hadden.

29. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Hallo Johanna, Wat geweldig om te horen! Fijn dat jullie genoten hebben van de mooie accommodaties, de prachtige locaties en dat de rondreis helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor jullie mooie woorden! Arriverderci, Tina Altieri!

Saanut 5/5 tähteä

Enotria Travel heeft ons geholpen om…

Enotria Travel heeft ons geholpen om het huisje te vinden waar we naar op zoek waren. Het was een geweldig verblijf. Vragen worden ook direct beantwoord, zeer vriendelijke en behulpzame mensen!

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Enotria Travel & ReizeninItalie.nl

Hallo Veerle, Wat leuk om te horen! Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen bij het vinden van het perfecte huisje. De locatie direct aam strand is inderdaad uniek! Arrivederci, Tina Altieri

Saanut 5/5 tähteä

Perfect georganiseerde reis naar…

Perfect georganiseerde reis naar Noord-Italië . Al onze vijfde reis met Enotria.
Leuke locaties zoals we gewend waren.
Probleem met onterechte creditkaartafschrijving van autoverhuurbedrijf Maggiore werd voortreffelijk opgelost.

24. syyskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin