Enotria Travel & ReizeninItalie.nl Arvostelua

1 113
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wederom prachtige locaties die wij zelf nooit gevonden zouden hebben. Italië is nog steeds een geweldig land en nog veel om te ontdekken, super aardige zeer behulpzame mensen op onze vakantie dit jaar... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De reis die we gemaakt hebben voldeed helemaal aan onze vraag. Geweldige reis, met uitstekende lokaties. Enotria denkt mee in oplossingen. Biedt goede alternatieven als aan bepaalde wensen niet ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Näytä lisää

1. Matkanjärjestäjä
  2. Loma-asunnon vuokraus
  3. Mökki

Yrityksen kirjoittama

Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!

Erinomainen

(1 113)

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige locaties in Italië met Enotria.

Met Enotria reizen wij al jaren en ook dit jaar was het weer onvergetelijk in Zuid Italië. Dat is grotendeels te danken aan het team van Enotria. Vanaf het eerste contactmoment tot aan het verblijf zijn ze ontzettend vriendelijk, professioneel en meedenkend. Wij hebben volop genoten en wij boeken zeker weer via Enotria als wij weer terug gaan naar Italië.

27. heinäkuuta 2025

Topvakantie!

Via Google kwam ik bij jullie uit, na eerst sceptisch te zijn en veel vragen te hebben gesteld een offerte laten maken.
Hier ook de nodige aanpassingen op laten maken.
En we kunnen niet anders zeggen dan dat het perfect geregeld was!
Prachtige accommodaties, excursies top, informatie in point.
Echt een aanrader!!

26. heinäkuuta 2025

Ge-wel-dig!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ongelofelijk fijne vakantie heb gehad. Ik was wat huiverig, moeder met 3 tieners op pad, het was een schot in de roos. Bedankt Enotria, voor het regelen, meedenken en meereizen als back-up (bereikbaar zijn dus). Ik ben jullie ontzettend dankbaar.

24. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Altijd weer top geregeld door Enotria!

Wij zijn via Enotria wederom op vakantie geweest naar Calabrië en opnieuw was alles tot in de puntjes geregeld. Ik boek al jaren mijn vakantiewoningen via Enotria, omdat ze écht verstand hebben van de regio en alleen accommodaties aanbieden die van goede kwaliteit zijn.

Wat ik enorm waardeer, is hun persoonlijke aanpak: ze denken actief met je mee en zoeken naar de beste mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan lossen ze het snel en professioneel op, met duidelijke communicatie.

Kortom, een betrouwbare reisorganisatie die je vakantie nét dat beetje extra geeft. Ik kijk nu al uit naar de volgende reis via Enotria!

14. heinäkuuta 2025

Beste Gino,
Wij zijn heel blij om te horen dat u telkens weer zo tevreden bent met ons, maar nog belangrijker zijn wij erg blij om te horen dat u elke keer weer zo erg geniet van u reizen naar Italië. Heel erg bedankt voor deze fijne reactie! Wij kijken er nu al naar uit u te mogen helpen bij de volgende reis.

Saanut 5/5 tähteä

Betrokken team en zeer passende accomodaties

Dank voor weer een fantastisch aanbod en het snelle regelen van last-minute locaties. Alle locaties voldeden aan onze wensen en aan de door jullie gegeven informatie.
Jullie service en betrokkenheid bij onze vakantie maakt Enotria zo waar! Dank 🙏🏼

16. heinäkuuta 2025

Beste Judith,
Wat fijn om te horen dat u heeft genoten van u vakantie en alle locaties. Dankjewel voor de fijne reactie.

Supergoed geregelde Italië reis

Via kennissen werden wij geattendeerd op Enotria Travel. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt kwam Enotria Travel direct met een goed voorstel (2 weken in respectievelijk: Amalfikust, Zuid Umbrië en Cinque Terre). De 3 locaties waren ook super. De reis en transfers zijn vlot verlopen dankzij de goed geregelde reis door Enotria.

6. heinäkuuta 2025

Tropea wat ben je mooi!

Tropea is geweldig mooi, de B&B lag heel dichtbij het centrum en bij trappen (182😅) waar je naar het strand kon. Prachtig met al die oude smalle straatjes waar je steeds weer onder de indruk was!
Het kon op de strandjes wel heel druk zijn omdat er geen zwembaden bij de B&B zijn. Begrijpelijk omdat daar geen plek voor is.
Het personeel bij onze B&B was heel vriendelijk met name Maria & haar collega!
Alleen de binnentuin viel erg tegen met name het hele lelijke kunstgras en best wel veel kapotte stoelen!!
Kortom dat zag er op het plaatje heel aantrekkelijk uit maar was een tegenvaller!
Maar verder prima kamer en iedere dag schone handdoeken en als je wilde kon je er ook mee naar het strand nemen.
Het viel ons ook op dat je rustig op een terrasje kunt zitten zonder dat er steeds iemand komt vragen of je nog wat wil bestellen, dat is hier wel anders!
De transfer van en naar het vliegveld ook perfect geregeld 👌🏻

1. heinäkuuta 2025

Goede betrouwbare organisatie

Fijne organisatie die met zorg en aandacht zoeken naar mooie locaties voor je vakantie. Prettig in de communicatie, goed geregeld en heel benaderbaar. Aanrader

29. kesäkuuta 2025

Beste Tine,
Dankjewel voor de positieve feedback. Wij zijn erg blij om te horen dat alles naar wens was en dat jullie hebben kunnen genieten van de vakantie. Hopelijk tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

De kennis en ervaring die jullie hebben…

De kennis en ervaring die jullie hebben over -en met Liguria blijken uit jullie tips en toelichting, en bij antwoorden op vragen. Jullie kennen de hotels duidelijk en zorgen voor topervaringen in alle door ons bezochte hotels. Daarnaast zijn jullie goed en snel te bereiken bij vragen.

21. kesäkuuta 2025

Beste Jan,
Heel erg bedankt voor de fijne woorden! Wij zijn heel erg blij om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen naar wens. Hopelijk hebben jullie genoten van het prachtige Liguria. Nogmaals bedankt en hopelijk tot snel.

Een aanrader

Perfect georganiseerd, alle afspraken nagekomen en super hotel.
De vespatour was top.....

17. kesäkuuta 2025

Beste Hilde,
Dankjewel voor de fijne reactie. Wij zijn erg blij om te horen dat je blij was met de organisatie en dat je hebt genoten van het hotel. Hopelijk tot snel!

Reis naar zuiden van Italië via Enotria

De reis naar Italië was op alle fronten een succes.
Prachtige accommodaties, prachtige locaties die je zelf niet snel zou vinden.
Je kunt je reis helemaal zelf naar wens indelen.
Na de aanvraag hadden we heel snel een
offerte, die je naar wens nog kan aanpassen.
Wij zijn uitermate tevreden over Enotria travel

31. toukokuuta 2025

Beste Fritz,
Wij zijn heel blij om te horen dat je reis naar Italië een succes was. Wij bij Enotria streven naar een persoonlijke aanpak voor al onze klanten, dus om te horen dat je tevreden was met hoe de boekings procedure gelopen is maakt ons super trots. Dankjewel voor de fijne reactie en hopelijk tot snel!

Saanut 4/5 tähteä

Onbezorgd op reis

We hadden prettig contact met Enotria. De wensen worden aangehoord en gegoten in een opzeg. Nadien kunnen dingen op verzoek worden aangepast. De accommodaties waren stuk voor stuk (zeer) goed. Ga je zelf opzoek, bijvoorbeeld via booking.com, dan is het aanbod zo enorm dat je niet weet waar te beginnen. Dus geef die zorgen uit handen en je krijgt er geen spijt van!

1. kesäkuuta 2025

Piemonte lang weekend

There are only good things to say about Enotria travel. They lived up to all our expectations, they listened well to our needs and they were swift in their replies. We will for sure use them again.

1. toukokuuta 2025

Dear Anne,
Thank you for your kind words. We are very happy to hear that we could help you with planning your trip to Italy and live up to your expectations. Thank you for the feedback and hopefully until next time!

Super vriendelijk en betrokken

Alles was tot in de puntjes verzorgd in de voorbereiding, ze zijn enorm ondersteunend bij het regelen van de reis. Er was echt sprake van persoonlijke aandacht en ik kon met vragen laagdrempelig terecht. Ook ter plaatse was er een heel vriendelijk aanspreekpunt waar ik tijdens het verblijf per app vragen aan kon stellen. De uitleg vooraf was ook uitgebreid en handig.
Al met al een super soepele ervaring gehad, waarbij ik echt het gevoel kreeg dat ze ons een fijne vakantie probeerden te bezorgen, in plaats van een vakantie probeerden te 'verkopen'.
Ik raad dit bedrijf echt aan iedereen aan.

27. huhtikuuta 2025

Beste Jan,
Bij Enotria zijn wij trots op onze persoonlijke aanpak en onze klantgerichtheid daarom zijn wij heel blij om te horen dat u zo tevreden was met onze service en hulp. Dankjewel voor de fijne reactie en hopelijk hebben jullie genoten van jullie vakantie!

prima verzorgt

15. huhtikuuta 2025

Beste Marcel,
Dankjewel voor de fijne reactie. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden was met onze service.

Droomvakamtie!

Emoties denkt met je mee! We bereidden de reis samen goed voor, alles was goed geregeld. Enotria is goed bereikbaar bij vragen en… de locatie was werkelijk als een droom! We zijn heerlijk ontzorgd!

4. marraskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin