Werd te woord gestaan door bijzonder vriendelijke, begripvolle medewerker, met veel kennis van zaken. Kreeg nog dezelfde dag een concept ,on line, toegestuurd van een reis ,geheel conform onze wen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Over het algemeen verloopt alles goed. Het is onze vijfde reis die we met Style in Travel maken. Enkele minpuntjes: - facturen kunnen beter gespecificeerd worden. je krijgt alleen een totaalbedrag... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Reizen is beleven
Yrityksen kirjoittama

- Waarom Style in Travel?
- Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden.
- Uw reis is in goede handen!
- Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Hollanti
- 020 4280555
- info@styleintravel.nl
- styleintravel.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Zorgeloos genieten ,dankzij bijzonder vriendelijke, begripvolle,flexibele en efficiente setvice.
Kreeg nog dezelfde dag een concept ,on line, toegestuurd van een reis ,geheel conform onze wensen.
Wijzigingen van onze wensen werden snel en fexibel verwerkt in nieuw concept.
Hebben er ,gezien onze ervaring met vorige reis, alle vertrouwen in dat de accomodaties weer heel prettig gelegen en uitstekend verzorgd zullen zijn en alles wb,organisatie van de reis weer uitstekend gaat verlopen.
Fijne vakantie
Fijne vakantie. Alles was goed geregeld. Mooie kamers en met de app kom je makkelijk op de volgende bestemming aan.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
De vriendelijkheid en de snelheid…
De vriendelijkheid en de snelheid waarmee gereageerd werd op onze aanvraag.

Goed voorstel
Ik werd goed "te woord" gestaan en het voorstel zat direct goed in elkaar. Aanpassingen waren ook mogelijk, dus heel flexibel.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
2e keer dat we bij style in travel…
2e keer dat we bij style in travel boeken. de eerste keer hadden we een goede ervaring en nu weer. makkelijk, snel en het overzicht van reis is met de app heel makkelijk te bekijken.

Snel bel contact
Snel bel contact. Langer onzekerheid over het doorgaan van de reis

Fijn reisbureau
Fijn reisbureau, alles goed geregeld zoals het ophalen bij aankomst op plaats van bestemming en ook bij het teruggaan. Goede appartementen.

Mooie reis naar Puglia
Goede prijs/ prestatie van een interessante reis langs zeer interessante steden.
Informatie vooraf en tijdens de reis goed

Vastaus yritykseltä Style in Travel
De hotels waren boven verwachting
De hotels waren boven verwachting. De reisapp was een nuttige hulp; alle informatie die je nodig had stond er in.

Uitstekende service!
We hebben een paar dagen voor vertrek de vertrekdatum van onze rondreis gewijzigd (1 dag later dan gepland) en dat was helemaal geen probleem - binnen no time was het geregeld!

Zeer tevredenstellend
Kwam flexibiliteit, snel handelen, goede communicatie en de tijd nemen tegen in het boekingsproces.
Daarbij overall een vriendelijke toon en stem.

Snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie. Alles klopt. Leuke aanbieding met upgrade huurauto. Flexibel in reisschema.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Logeren in paradores: steeds weer genieten!
Alles was prima en op tijd geregeld: de vluchten, de auto, de hotels, de papieren. Je kunt in deze digitale tijden nog telefonisch overleggen met Style in Travel en dat is heel prettig. Wij vlogen op comfortabele tijden, dus niet voor dag en dauw opstaan maar ruim de tijd om bij het vliegtuig te komen. Op de laatste dag vroeg in de avond terug, dus 's ochtends konden we nog een museum bezoeken. Onze drie paradores waren gehuisvest in fraai gerestaureerde, historische gebouwen en waren hooggelegen, dus prachtig uitzicht. De ultimate selling points van paradores, zeg maar. Grote kamers, tweemaal een groot, eigen balkon. Voor ons kon het eigenlijk niet beter. Maar dat is ook helemaal in lijn met onze ervaringen met Style in Travel.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Uitstekende uitleg en snelle respons
Uitstekende uitleg en snelle respons, eerlijk advies en alles perfect bevestigd met uitgebreide uitleg.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Boekingsprocedure geheel online gedaan. Info makkelijk te vinden.
Boekingsprocedure geheel online gedaan. Website was duidelijk. Keuze voor datum, mede afhankelijk van prijzen (vooral bepaald door kosten vluchten) was makkelijk te maken. Verdere informatie over reis, programma en verloop boeking was snel en duidelijk.
Tip: bij eerste overzicht over de reis was aangegeven dat er een wijziging in het programma zou zijn, Daar stond nog niet bij wat die was. Dit bleek in de informatie na ons definitieve akkoord en aanbetaling het schrappen van een van de locaties te zijn. Het was correcter geweest als dat meteen aan het begin gespecificeerd was vermeld. Het zou overigens in dit geval ons besluit om te boeken niet gewijzigd hebben,

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Op de kennismaking dag hadden wij een…
Op de kennismaking dag hadden wij een positieve indruk van deze organisatie in Heerhugowaard.

Boekingproces
Boekingproces ging goed, enkele verblijven waren volzet voor onze periode en ik kreeg een mail met gelijkwaardige alternatieven.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Zeer snelle en correcte afhandeling
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Reisvoorstel was precies zoals wij gehoopt hadden.
Goede telefonische bereikbaarheid ook.

Vastaus yritykseltä Style in Travel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.