Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bästa kundservicen jag har varit med om, även när posten gjorde bort sig så fixade dom det direkt. Skickade in en dator som slutade funka, och de ordnade det så att även om jag var i Norge när detta h... Näytä lisää
Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enkel beställning och snabb leveransstart, dock dålig transportör (Postnord) som alltid skyller på att paketet inte gick att leverera! Den tidpunkten som dom hävdade att dom var här var jag på plats!... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux
Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.Augustendalsvägen 7, 131 52, Nacka Strand, Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 64 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Beställde fredag 18:00. Paketet fanns att hämta hos ombud lördag 12:00.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Beställde dag 1 EFTER lunch toner till min Håpe laserskrivare. Dag 2 FÖRE lunch levererades den till dörren! Räddade min arbetsdag!

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Fick hem toner till fel skrivare trots att jag beställt i skrivarens egna app.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Bra kvalité på väskorna och supersnabb leverans. Bara +++++.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Jag upplever er som pålitliga, bra sortiment som passar min verksamhet och inget krångel med leveranserna.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Postnord slarvade bort leveransen. Tyvärr har Postnord numera ett dåligt renommé och det vore därför bra om det gick att välja andra speditörer. Personligen försöker jag om möjligt undvika leverantörer som anlitar Postnord.
Supporten från Dustins helpdesk var helt OK.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Det var stökigt både vid beställning och leverans! Strul på hemsidan och med bekräftelsemail som inte kom fram innan jag till slut fick hjälp via telefon med beställningen. När sedan utlovad leverans uteblev för att produkten inte skickats (trots att den fanns i lager och felet låg hos Dustin) fanns ingen vilja från Dustins sida att rätta till och åtgärda. Jag har spenderat så många timmar i telefon med kundtjänst samt i väntan på leverans att jag verkligen inte kan rekommendera Dustin till någon annan.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Snabb service och leverans. Bra pris

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Snabb leverans och produkten motsvarade mina förväntningar.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Enkel och smidig webbsida. Tydlig information. Bra återkoppling på lagd order vid förändring av leveransstatusen. Stort plus för snabb kundtjänst via chat som löste frågan som uppstått.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Snabb och bra leverans från Dustin. Totalt värdelöst med Postnord. De levererade inte som utlovat, ljög om att sms skickats. Välj om möjligt annan transportör.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Efter retur får jag inte automatisk återbetalning!

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Lätt att beställa och snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Funkar bra! Lätt att beställa och snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Dustin Sverige
Det var extremt svårt att förstå villka etiketter man skulle använda. Nu blev det så att jag köpte fel etiketter. Dessutom skickar de med en CD för att installera skrivaren, men min dator har ingen CD-ingång. URUSEL INFORMTION!!!