Yritys on vastannut
Jag har handlat från Dustin i över 20 år snart. De har så länge jag handlat hos dem haft en genomgående hög standard. Jag har ännu inte haft en dålig upplevelse. Fortsätt ert grymma jobb!
Köpte en Wacom One Pen Display på Dustin Home för ungefär en månad sedan. Allt var bra ända tills jag anslöt ritplattan till en USB-C-port på en dator och det inte går att starta ritplattan. Eft... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Toppen! Rekommenderas varmt! Bra hemsida med mycket information. Lätt att beställa och betala. Många valmöjligheter för leverans. *Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kun... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.
Ruotsi
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fortsätt ert grymma jobb!
Smidigt att betala samt snabb leverans. Info om leverans också bra

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även om detta ej är prio 1 för mig).

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Lätt att beställa och snabb frakt. Har alltid bra produkter och varit mycket nöjd. Beklagar bara att ni skall lägga ner Home kommer att sakna er.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Det tog lite längre tid med leveransen men det var inte så farligt. Tack Dustin Home

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Det är lätt att handla från er. Tråkigt att man som privatperson inte kan handla från er.
// Thomas.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Bra butik med bra varor synd att ni ska sluta med privat handel bara.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Mycket serviceinriktad medarbetare i kundtjänst. Han löste mina önskemål på ett mycket professionellt sätt.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Snabb leverans och produkten var enligt beskrivning och till bra pris.
Inget att klaga på!

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
funkar bra och bra pris och bra kvalite. snabb leverans.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Snabb leverans och hyfsat pris. Samt enkelt att genomföra köpet.

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Hålla sitt ord med leveransen , jag tog ledigt från jobbet för det stod leverans dag o den kom inte ,det slutade med att jag själv fick köra hämta .

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Det var den ultrasnabba leveransen. Beställde min bildskärm kl 12.00 och den levererades kl 17 (samma dag).

Vastaus yritykseltä Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Snabbt och lätt att handla!
Fridens liljor från Stikkan.