Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
Yritys on vastannut
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
Yritys on vastannut
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
Yritys on vastannut
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Heel fijn de snelle en vriendelijke reacties via de mail bij vragen. Wij hebben twee telefoons besteld en werden heel goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De volgende dag werd het pakket thuisbezorgd en alles zag er prima verzorgd uit. De zakjes kruidnoten als extra attentie maakten het helemaal af.
Goede service!
Scherpe prijzen, inhoudelijk goed advies en prima presentatie van artikelen. Daarbij ook een heel vriendelijke Hollandse jong man.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Snelle service en een eerlijk bedrijf,met mensen die er verstand van hebben.👍

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Ik heb al tijdje rond zitten kijken voor een Iphone 6S 64gig en kwam hier op uit en qua prijs ook heel goed ! En goede hulp en klantvvriendelijk.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Vriendelijke, professionele topservice en scherp geprijsde producten. De eigenaar is betrouwbaar, houdt je persoonlijk goed op de hoogte van je bestelling en draagt er zorg voor dat alles naar wens is; vanaf moment van bestelling tot aan de levering (en bij evt. naleveringen). Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
De eigenaar geeft een uitstekende service, is eerlijk en ik kreeg direct een lekkere bak koffie, zo hoort het!
IPhone C6 gekocht .. niet van nieuw te onderscheiden .. g
Goede uitleg en hulp bij aansluiten en koppelen aan telefoon provider met meenemen oud nummer. Een aanbeveling!
Recent een tweede Iphone besteld bij Niek. Dit is een leverancier die absoluut te vertrouwen is,
Fijne gozer! Goed advies en lekkere koffie
Heel prettig dat de telefoon geïnstalleerd wordt.
Uitmuntende service, snelle terugkoppeling over de stand van zaken. Aardige mensen, gewoon zoals het altijd zou moeten zijn.
Goede communicatie en zeer snelle levering!zeker een aanrader!
Zeer tevreden , tekst en uitleg gehad en vlot en aardig geholpen. Aanrader om daar iets te kopen.
Mooi bedrijfje. Ik kreeg alle hulp bij het installeren van mijn nieuwe telefoon. Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst zeker terug komen.
Het product is in zeer goede orde ontvangen, precies zoals omschreven in de advertentie en...... zeer voordelig geprijsd!
Het telefonisch contact was uitermate goed en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Is aangetekend aan mij verzonden, zodat ik het voor de feestdagen in mijn bezit kon hebben.
Geweldige service en bij vragen wordt je onmiddellijk geholpen . Alles wordt je netjes uitgelegd.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.