Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
Yritys on vastannut
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
Yritys on vastannut
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
Yritys on vastannut
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Ik werd zeer correct te woord gestaan en tevens aan mij goed uitgelegd wat ik kocht enhet gebruikt ervan

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Goed geholpen en tevreden met producten

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Keurig netjes voor elkaar en goed geholpen!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Goeie service, ik werd graag geholpen. En een mooie prijs, ben super tevreden! :)

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Eerlijke en deskundige informatie.
Dijkstra neemt ruim de tijd om je te helpen en hanteert scherpe prijzen.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Snelle levering, duidelijke communicatie, scherpe prijzen.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Kundig en aardig geholpen door de medewerker van Dijkstra Telecom. Vooral vanwege de prijzen interessant. Maar de levering daaromheen was ook zeer aangenaam.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Ze doen wat ze beloven. Alles ging voorspoedig. Bovendien nog leuke attentie ( gratis telefoonhoes ) ontvangen.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Beste plek om een telefoon te bestellen.
Het ging snel en kreeg ook een gratis case erbij en m&m's!
Ik was super blij!!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Hij neemt ruim de tijd om alles te installeren. Geeft goed advies en heb hem al aanbevolen bij mijn vrienden en familie.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Altijd een erg goede ervaring bij Dijkstra Telecom.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Super en geweldige service. Snelle levering. Echt top.
Niek Dijkstra ik blijf je klant.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Wat hebben jullie een super goede service!! Mobiel ontvangen met gratis beschermhoes en wat lekkers. Dit maak je nergens mee. Hartelijk bedankt!! Ik raad Dijkstra telecom iedereen aan. TOP!!!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
prima levering! snel en in onberispelijke staat!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Goede klantgerichte service.geen wachtijden.en zeer kundig.ook voor schermvervanging!rondom top!!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.