Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.
Yritys on vastannut
die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .
Yritys on vastannut
En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.
Yritys on vastannut
Het bedrijf is er mee gestopt dus .....
Altijd super geholpen met zowel mobiel als tablet. Als je hier wat koopt weet je dat het goed zit en je geen onzin koopt. Je krijgt goeie service en hulp als je vragen over iets hebt. En ook goed advies.
Ontzettend goed geholpen bij het overzetten van gegevens van mijn iPhone naar Samsung. Eerlijk en goed advies.
Heb hier een nieuwe samsung s8 gekocht geweldige telefoon en top service.kreeg nog een backcover kado super bedankt niek.
Heb al jaren hier een telefoon gekocht en raad deze zaak zeker aan.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
De toelstel werd op tijd geleverd met een screenprotector er al op en een heel mooi hoesje erbij. Maar het beste van Dijkstra Telekom was de assistentie van Niek die mij duidelijk over de telefoon heeft uitgelegd hoe ik alle apps en gegevens van mijn oude iPhone op de nieuwe kon zetten en de gegevens van de oude kon wissen. Dit is helemaal in één keer gelukt ondanks mijn technische onhandigheid! De uitleg was zeer duidelijk en behulpzaam. Al met al een geweldige behulpzame klantenservice waar je met al je vragen terecht kunt.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Zeer klantgerichte benadering, bovendien snelle levering waarbij toestel heel goed verpakt was. Behalve toestel werd ook nog gratis een beschermende doorzichtige achterhoes bijgeleverd, klasse.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Een eigen bedrijf doe je je best voor. En dat waardeer ik. En merk ik

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Al jaren bij niek de telefoons weg altijd zeer tevreden over de service

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Geweldige service en bij vragen via de chat wordt je onmiddellijk geholpen . Alles wordt je netjes uitgelegd.
Bedankt Niek

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Zoals altijd een top service! Enorm blij met mijn nieuwe iPhone. Gebruiksklaar gemaakt onder het genot van een kopje koffie!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Ik werd belangeloos zo goed geholpen! Ik kwam voor een nieuwe telefoon en door opschonen bleek mijn eigen oude telefoon nog zeer goed bruikbaar. Dus zonder aankoop maar met een super goed gevoel de zaak weer uit. Hier wordt je niks aangesmeerd wat je niet nodig hebt, maakt het betrouwbaar en geloofwaardig!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Super goed geholpen door Niek.
Heel erg bedankt Niek.
Als er weer wat is kom ik zeker weer bij jou.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Goed en professioneel geholpen en een goede prijs. De eigenaar stelt de telefoon helemaal voor je in en als je nog vragen hebt kan je altijd langs gaan of contact opnemen en je wordt meteen geholpen. Voor mijn volgende aankoop zou ik zeker terug gaan.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Vlotte communicatie via web-chat, telefoon daarna binnen no-time in perfecte staat ontvangen. Niet te veel betaald. Uitstekende ervaring met Dijkstra Telekom, aanrader!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.