Saanut 4/5 tähteä

Via internet iPhone besteld,prima levering met bijlage v.w.b garantie.Tot nu toe geen problemen,kan dan ook geen mening geven over service bij eventuele storing van het toestel.

Saanut 4/5 tähteä

die ene ster minder ,omdat er geen Nederlandse beschrijving bij zat en het toestel uit de doos,( was even zoeken ingesteld stond voor Polen . verder zeer tevreden ,alles snel en netjes verpakt .

Saanut 4/5 tähteä

En goede en snelle service, in mijn net gekochte telefoon zat en foutje in het scherm, deze is direct weer opgestuurd en na een week had ik een nieuwe telefoon.

3,0

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Superpersoonlijk en komen de afspraken …

Superpersoonlijk en komen de afspraken na.
Aanrader

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Robert, je hebt jouw telefoon online bij ons besteld en dan is het toch goed om te horen dat je persoonlijke service hebt mogen ervaren. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Super service

Super service en alles word voor je overgezet.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Zeg het voort Eline! Leuk dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

goed

Ben goed geholpen

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Kort maar krachtig Anna. Bedankt voor jouw beoordeling! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Uitstekende en snelle levering van gebruikte Iphone 6S Plus

Uitstekende en snelle levering. Gebruikte Iphone 6S Plus ongezien aangekocht , is boven verwachting goed van kwaliteit en compleet geleverd met alle accessoires. Top adres!!

7. toukokuuta 2017

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Jahaa, ook voor een goede tweedehands toestel kun je bij ons terecht Romke. Veel plezier ervan. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle levering en goede service en tot slot ben ik erg tevreden met de telefoon!!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Anja, bedankt dat je onze service hebt gewaardeerd. Wij hebben jullie geduld en begrip ook gewaardeerd wat betreft de eerdere ervaring met de levering via Fadello Koeriers. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Goede eerlijke website

Prima prijs , snelle reactie op vragen en snel binnen. Betrof een nieuwe Samsung S7 Edge

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

We proberen ondanks de drukte altijd z.s.m. te reageren op vragen Herald. Bedankt voor jouw 5 sterren en veel plezier van de Samsung! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 4/5 tähteä

En aanrader om daar en telefoon te …

En aanrader om daar en telefoon te kopen.Je word daar prima geholpen en goede service 100 punten.

Leuk om te horen Wiebren. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Professionele zaak met zeer goede service!

Professionele zaak met goede prijs/kwaliteit verhouding en top service! Zelfs bereid om een niet verkregen cashback actie zelf met mij te compenseren. Erg betrouwbaar en snelle reactie op zowel online als telefonische vragen

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw uitgebreide review en mooi dat we er snel uit konden komen Eric. :-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

alles goed voor elkaar.

Bedankt voor jouw 5 sterren waardering Boy! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 4/5 tähteä

Goede prijs en snelle levering.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

De prijs scheelde inderdaad net weer even met andere winkels. Bedankt voor jouw review Harmen. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Prima

Snelle levering en goed contact.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Fijn om te horen Tineke. Mooie kleur heb je uitgekozen: zo'n iPhone 7 Rose Gold. Veel plezier ervan! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Een luisteren oor van wat je nodig …

Een luisteren oor van wat je nodig hebt uitstekend service

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

U vraagt, wij luisteren Maria! ;-) Nogmaals bedankt dat je jouw Samsung bij ons hebt aangeschaft. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en aftersales prima op …

Snelle levering en aftersales prima op orde.

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw review Bart! We hebben binnenkort nog even contact. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisch personeel die net even dat …

Fantastisch personeel die net even dat stapje extra voor je zetten, en de koffie is erg lekker!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

We vinden het erg leuk dat je als oud telecomcollega (en nog steeds werkzaam in de telecom) jouw telefoon bij ons hebt aangeschaft. Omdat je Rundfunk en Eno Telecom geweldig vindt: viel Spaß met je iPhone. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Supermooi mobieltje besteld via de …

Supermooi mobieltje besteld via de website van dit bedrijf en opgehaald in de winkel voor een mooie prijs die ik in een andere winkel er zeker niet voor gekregen had.
De eigenaar van deze winkel is een aardige jongeman die verstand van zaken heeft!
En de koffie is ook heerlijk😊
Product wat ik gekocht heb is meteen gebruiksklaar gemaakt voor mij, top!
Vragen die ik had werden meteen beantwoord via mail, chat of telefonisch, goeie service!
Deze winkel én eigenaar krijgt van mij een dikke 10!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Zo waren we inderdaad via de website chatten en zo zat je in de winkel om de Samsung op te komen halen. Bedankt voor jouw positieve uitgebreide review Xiomara. Tot een volgende keer! Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Keurig bedrijf!

Zeer netjes en vriendelijk bedrijf! Wil iedereen aanraden om daar langs te gaan voor een telefoon!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Stuur iedereen maar op ons af Gerard. Wij zijn er klaar voor! :-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Ga zo door

Zeer correct, enthousiast, laagdrempelig, service Gericht, altijd koffie klaar, parkeren voor de deur

Een beoordeling om stil van te worden Joost. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende en snelle service!

Uitstekende service en snelle levering!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Goed om te horen dat je onze service en verzending hebt gewaardeerd Gertjan. Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Saanut 5/5 tähteä

Een klein bedrijf waar vele grote nog …

Een klein bedrijf waar vele grote nog veel van kunnen leren.
Betrouwbaar en een deskundig advies. Je bent geen nummer maar klant!

Vastaus yritykseltä Dijkstra Telecom

Bedankt voor jouw review Liekele! We willen toch nog wel een beetje groeien hoor! :-) Groet, Niek van DijkstraTelecom.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin