Ein wunderschönes Ferienhaus mit Liebe zum Detail. Es hat alles, was man braucht. Eine moderne Einrichtung, helle Räume und eine voll ausgestattete Küche. Auch der Aktivitätenraum ist super. Das E... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Danwest Årgab. Super imødekommende og smilende personale. Vi havde problemer med en bippende røgalarm, som vi ikke kunne finde. Straks kom en medarbejder og løste problemet. Huset vi lejede var pæ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dan West udlejning er et fantastisk bureau med et "velsmurt og godt kørende maskinrum"! Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
DanWest er ok. Har dog haft en dårlig oplevelse med et møg beskidt sommerhus og DanWest ville ikke give afslag eller betale for rengøring ved afgang. Sommerhuset blev afleveret mere rent ved afgang (s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
DanWest er specialister i udlejning af sommerhuse i Danmark ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi udlejer kun kvalitetshuse som vi kan stå inde for og sørger for en behagelig ferie for dig.
Sønder Klitvej 20, Årgab, 6960, Hvide Sande
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Altid en fornøjelse at leje sommerhus hos DanWest. Huset på Havklitvej var også rigtig fint 👍

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Et meget rent og indbydende hus at komme til

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Vi har nydt opholdet i et super dejligt sommerhus hvor beskrivelsen passede perfekt til virkeligheden, og betjeningen i bureauet var i top.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Altid flinke og er meget glad for det sommerhus vi lejer år for år

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
dejligt sommerhus hvor der er alt hvad man skal bruge
god indretning og beliggenhed, skøn og velholdt have med gode legemuligheder til både børn og voksne

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Super søde og hjælpsomme dejligt sommerhus med god service

Gode priser og huse
Hurtig reaktion ved skader. Venligt personale

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Dejligt sommerhus som levede op til vores forventninger. Dejlig nemt og effektivt at leje gennem DanWest

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Vi var tilfreds med DanWest, men huset var lidt slidt, dejlig udsigt.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Imødekommende personale og villig til at imødekomme ønsker. Godt udvalg af fine huse, der holder hvad der loves.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Hurtig respons fra firmaet, med bestilling, samt en glemt ting i det lejede hus.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Altid søde medarbejder som altid står klar til at hjælpe

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Tak for et dejligt ophold , jeg kan varmt anbefale det til andre .

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Danwest is a great vacation company. It was easy to check in and check out and also easy to pay the electric bills at the end of the vacation. the house was nicely maintained and clean at arrival.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en god oplevelse, af et dygtigt og velskolet personale, og med Carsten Fynn i spidsen, kan vi kun give Dan West vores bedste anbefaling.
Eva og Niels.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Alt var som det skulle være efter vores forventninger .