Banner for Feriepartner Danmark

Feriepartner Danmark Arvostelua 2 543

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi har lige holdt en uges ferie, i et lækkert sommerhus ( Holmsborgvej 32) igennem Feriepartner Søndervig. Rengøring i top. Varme badeværelser ved ankomsten. Jeg klokkede lidt med aflæsning af el ,... Näytä lisää

Feriepartner var med til at gøre det super nemt og bekvemt at leje sommerhuset. Vi havde også et enkelt spørgsmål, hvor de svarede vildt hurtigt. Rigtig god service. Kan varmt anbefales

Havde nogle virkelig gode dage i sommerhuset . Det fremstod rent og pænt og var flot indrettet med smagfulde og hyggelige møbler. Haven og udenomsarealerne var særdeles flotte.

1. Loma-asunnot
  2. Loma-asuntopalvelu
  3. Loma-asuntojen vuokraus
  4. Loma-asunto
  5. Lomahuoneistojen vuokrauspalvelu
  6. Loma-asunnon vuokraus

Tietoja yrityksestä Feriepartner Danmark

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale selvstændige udlejningsbureauer. Du finder 39 lokale bureauer over hele landet, og vores huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark; ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Sommerhusferie er frihed i grønne og rolige omgivelser, tæt på havet, stranden og naturen. Den ideelle familieferie. Tid til at slappe af og plads til børn og udfoldelser – både indendørs og udendørs. Feriepartner Danmark formidler sommerhuse direkte mellem husejer og feriegæster. Feriepartner er organiseret lokalt. Derfor får du en bedre afregning som husejer og en billigere leje på et sommerhus, når du er feriegæst end hos andre udlejningsbureauer. Med mere end 8.000 kvalitetssommerhus fordelt i hele Danmark, så finder du altid det perfekte sommerhus til dig og din familie.

• Blokhus

• Vedersø Klit

• Vestsjælland

• Ærø

• Ålbæk

• I er altid velkomne til at kigge forbi på et af vores bureauer!

Feriepartner Danmark

Hos Feriepartner får du en bedre ferieoplevelse
    Hos Feriepartner Danmark vil vi gerne give dig en bedre ferieoplevelse. Når du booker din sommerhusferie gennem os, er du derfor ikke blot sikret et dejligt sommerhus. Du får også adgang til de bedste lokale oplevelser, som sommerhuset er omgivet af. Vi er placeret rundt omkring i det danske sommerlandskab, hvor vores lokale bureauer – hver og et – er drevet af dedikerede medarbejdere, der alle kender deres lokalområde fra inderst til yderst. Sammen står vi klar til at guide dig til de lokale skjulesteder, vise dig smutvejene til de lokale favoritspots, og ikke mindst give dig en masse lokal viden om lige præcis det område, hvor du skal holde din næste sommerhusferie. Hos Feriepartner er du garanteret rammerne for at skabe de bedste ferieminder.

Promotion box for Feriepartner Danmark

TrustScore 4.5/5 tähteä

3 t. arvostelua

God miniferie

19. maaliskuuta 2026

Endnu en dejlig oplevelse i et af…

Endnu en dejlig oplevelse i et af Feriepartner Blokhus sommerhuse. Vi besøgte Solmarken 1 Saltum - super fed sommerhus til 20 personer (vi var 16 personer). Alt 100% i orden....Fantastisk service fra Feriepartner Blokhus´s personale, de var super søde og ville os det bedste. Tak for endnu en god uge i sommerhus gennem Feriepartner

14. maaliskuuta 2026

Lækker lejlighed

Lækker lejlighed, lækkert område,
    Lækker service og gode senge.

9. maaliskuuta 2026

Kære Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både lejligheden, området, servicen og ikke mindst de gode senge – det er alt sammen med til at skabe en dejlig ferie.

Begga fra Feriepartner

At det er et sted med miljø i delvis…

At det er et sted med miljø i delvis gammeldags format.

17. maaliskuuta 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os at høre, at du satte pris på stemningen og det mere klassiske præg. Mange af vores sommerhuse har netop deres egen charme og personlighed, som er med til at skabe en særlig ferieoplevelse.

Begga fra Feriepartner

Dejligt hus til en god pris

Dejligt hus til en god pris - nem adgang og alt til tilfredshed

13. maaliskuuta 2026

Kære Sidsel

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både huset, prisen og den nemme adgang. Det er vigtigt for os, at det hele spiller og lever op til forventningerne.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring! Een absolute aanrader!

8. maaliskuuta 2026

Lieber Gast,

vielen Dank für Ihre wunderbare Rückmeldung!

Wie schön zu hören, dass Sie eine so großartige Erfahrung gemacht haben und uns weiterempfehlen. Genau das freut uns ganz besonders.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei Feriepartner begrüßen zu dürfen.

Herzliche Grüße
    Begga von Feriepartner

Imødekommende

Imødekommende, dygtige medarbejder med hurtig svar og klar på at løse spørgsmål
    Feriepartner kan kun anbefales og deres “katalog” er fuld af super spændende hyggelige sommerhuse til en enhver smag

8. maaliskuuta 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din anbefaling ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede vores medarbejdere som imødekommende og hjælpsomme, og at du fik hurtige svar på dine spørgsmål.

Og hvor er det dejligt, at du også er glad for vores udvalg af sommerhuse – vi gør os umage for at have noget for enhver smag.

Overskuelig hjemmeside

Tingene fungerer og fin opfølgning hele vejen igennem

Kære Finn

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du oplevede hjemmesiden som overskuelig, og at det hele fungerede godt med en fin opfølgning undervejs. Det er vigtigt for os, at det er nemt og trygt hele vejen gennem forløbet.

10 Stjerner

Rengøring i top. Varme badeværelser ved ankomsten.
    Jeg klokkede lidt med aflæsning af el , men ringede bare til Feriepartner Søndervig og der var straks en sød medarbejder der hjalp med at notere det rette tal.

13. maaliskuuta 2026

Kære Pia

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en dejlig uge i sommerhuset på Holmsborgvej, og at både rengøring og komfort ved ankomst levede op til jeres forventninger.

Og hvor er det godt at høre, at I fik hurtig og venlig hjælp, da der opstod lidt tvivl omkring elaflæsningen – det er netop sådan, vi gerne vil være der for vores gæster.

Vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Ferie

Godt sommerhus og området.

Kære Lis

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god ferie og nød både sommerhuset og området.

Naturen var utrolig smuk

Naturen var utrolig smuk. Vi oplevede alt fra tæt tåge til solnedgang over havet. Vi så dådyr på vores vandreture, samt harer og fasaner. En “lise” for sjælen.

12. maaliskuuta 2026

Kære Jette

Tusind tak for din smukke anmeldelse ⭐️

Det lyder som nogle helt fantastiske naturoplevelser – fra tåge til solnedgang over havet og mødet med dyrelivet. Hvor er det dejligt at høre, at opholdet har været en lise for sjælen.

Det er netop den ro og nærhed til naturen, vi håber, vores gæster får med hjem.

Vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Begga fra Feriepartner

Altid god service fra feriepartner

Kære Majbritt

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du altid oplever god service hos Feriepartner. Det betyder meget for os at kunne leve op til dine forventninger hver gang.