Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi har lige holdt en uges ferie, i et lækkert sommerhus ( Holmsborgvej 32) igennem Feriepartner Søndervig. Rengøring i top. Varme badeværelser ved ankomsten. Jeg klokkede lidt med aflæsning af el ,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Feriepartner var med til at gøre det super nemt og bekvemt at leje sommerhuset. Vi havde også et enkelt spørgsmål, hvor de svarede vildt hurtigt. Rigtig god service. Kan varmt anbefales
Havde nogle virkelig gode dage i sommerhuset . Det fremstod rent og pænt og var flot indrettet med smagfulde og hyggelige møbler. Haven og udenomsarealerne var særdeles flotte.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Feriepartner Danmark
Yrityksen kirjoittama

- Hos Feriepartner får du en bedre ferieoplevelse
- Hos Feriepartner Danmark vil vi gerne give dig en bedre ferieoplevelse. Når du booker din sommerhusferie gennem os, er du derfor ikke blot sikret et dejligt sommerhus. Du får også adgang til de bedste lokale oplevelser, som sommerhuset er omgivet af. Vi er placeret rundt omkring i det danske sommerlandskab, hvor vores lokale bureauer – hver og et – er drevet af dedikerede medarbejdere, der alle kender deres lokalområde fra inderst til yderst. Sammen står vi klar til at guide dig til de lokale skjulesteder, vise dig smutvejene til de lokale favoritspots, og ikke mindst give dig en masse lokal viden om lige præcis det område, hvor du skal holde din næste sommerhusferie. Hos Feriepartner er du garanteret rammerne for at skabe de bedste ferieminder.
Yhteystiedot
Mynstersvej 5, 1827, Frederiksberg, Tanska
- info@feriepartner.dk
- www.feriepartner.dk

Sommerhusferie 2026
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dejligt lejlighed med fin udsigt. Alt i fin stand.
Dejligt lejlighed med fin udsigt. A
God miniferie
De holder hvad de lover
Meget pålidelig kommunikation.
Meget pålidelig kommunikation.
Super gode til at formidle kontakt…
Super gode til at formidle kontakt mellem ejer og lejer.
Fint og hyggeligt hus
Fint og hyggeligt hus, fantastisk natur
Goede ervaring
Goede, duidelijke communicatie. Object voldeet volledig aan de verwachtingen.
Endnu en dejlig oplevelse i et af…
Endnu en dejlig oplevelse i et af Feriepartner Blokhus sommerhuse. Vi besøgte Solmarken 1 Saltum - super fed sommerhus til 20 personer (vi var 16 personer). Alt 100% i orden....Fantastisk service fra Feriepartner Blokhus´s personale, de var super søde og ville os det bedste. Tak for endnu en god uge i sommerhus gennem Feriepartner
Feriepartner var med til at gøre det…
Flot sommerhus - vi kommer igen 🤗
Flot nyt sommerhus. God oplevelse ifm. bestilling. Fin service ifm. glemte ting. OK pris.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Lækker lejlighed
Lækker lejlighed, lækkert område,
Lækker service og gode senge.

Vastaus yritykseltä Feriepartner Danmark
At det er et sted med miljø i delvis…
At det er et sted med miljø i delvis gammeldags format.

Vastaus yritykseltä Feriepartner Danmark
Dejligt hus til en god pris
Dejligt hus til en god pris - nem adgang og alt til tilfredshed

Geweldige ervaring
Geweldige ervaring! Een absolute aanrader!

Imødekommende
Imødekommende, dygtige medarbejder med hurtig svar og klar på at løse spørgsmål
Feriepartner kan kun anbefales og deres “katalog” er fuld af super spændende hyggelige sommerhuse til en enhver smag

Overskuelig hjemmeside
Tingene fungerer og fin opfølgning hele vejen igennem

10 Stjerner
Rengøring i top. Varme badeværelser ved ankomsten.
Jeg klokkede lidt med aflæsning af el , men ringede bare til Feriepartner Søndervig og der var straks en sød medarbejder der hjalp med at notere det rette tal.

Naturen var utrolig smuk
Naturen var utrolig smuk. Vi oplevede alt fra tæt tåge til solnedgang over havet. Vi så dådyr på vores vandreture, samt harer og fasaner. En “lise” for sjælen.

Vastaus yritykseltä Feriepartner Danmark
Altid god service fra feriepartner

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.