Ein wunderschönes Ferienhaus mit Liebe zum Detail. Es hat alles, was man braucht. Eine moderne Einrichtung, helle Räume und eine voll ausgestattete Küche. Auch der Aktivitätenraum ist super. Das E... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Danwest Årgab. Super imødekommende og smilende personale. Vi havde problemer med en bippende røgalarm, som vi ikke kunne finde. Straks kom en medarbejder og løste problemet. Huset vi lejede var pæ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dan West udlejning er et fantastisk bureau med et "velsmurt og godt kørende maskinrum"! Vi har haft samarbejde m/ og udlejning af vores sommerhus i 14 år, og siden lejet huse af dem, altid med en go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
DanWest er ok. Har dog haft en dårlig oplevelse med et møg beskidt sommerhus og DanWest ville ikke give afslag eller betale for rengøring ved afgang. Sommerhuset blev afleveret mere rent ved afgang (s... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
DanWest er specialister i udlejning af sommerhuse i Danmark ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Vi udlejer kun kvalitetshuse som vi kan stå inde for og sørger for en behagelig ferie for dig.
Yhteystiedot
Sønder Klitvej 20, Årgab, 6960, Hvide Sande
- post@danwest.dk
- www.danwest.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Dårligste oplevelse
Dårligste oplevelse
Huset var indrettet til sommer og ikke vinter til 4 værelser. I virkeligheden står huset med 2 værelser klar til gæster i vinter. Et værelse er uden I garage kold med en lille bitte radiator. Et værelset i huset har haft hele perioden døren som giver adgang ude defekt og stående åbn. Der er ikke muligt at bruge spa da vandet blev kold når der er halvvejes tømt. Vi betalte for 4 værelser og vi har fået 2, spa kun som model, gulvet er ikke varme hele tiden og ved siden køkken døren er helt kold.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
De var meget hjælpsomme og venlig både…
De var meget hjælpsomme og venlig både ved ankomst og afrejse. Man følte sig velkommen

Virksomhed med service
Vi havde lejet et sommerhus hos DanWest feriehusudlejning i Hvide Sande i uge 40 i år. Vi har også tidligere lejet huset, skiftedag har altid været lørdag; men i år var skiftedag ændret til søndag. Det var vi ikke opmærksomme på, selvom det fremgik af lejekontrakten, så vi ankom 1 dag for tidligt til DanWest. Det klarede DanWest ved gratis at stille et ret så luksuriøst sommerhus til rådighed for overnatning mellem lørdag og søndag. Det er da service! Vores øvrige erfaringer med DanWest er, at det fungerer bare. Mvh. O-B Frederiksen

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Bestilling og efterfølgende ekspedition…
Bestilling og efterfølgende ekspedition opleves meget effektiv, ligesom en god oplevelse i ekspeditionen ved nøgleudlevering.
Huset ligger et dejligt sted og opfylder fortsat vore forventninger (2. gang).

Hvidesande var en super
Vi har haft en rigtig godt oplevelse, næsten for varmt, men bedre end regnvejr besøget Varde og Ringkøbing og selvfølgelig hvidesande smuk natur

God information
God information, men temmelig dyrt sommerhus tilstand og beliggenhed taget i betragtning.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
vi kan anbefale at leje igennem DanWest…
vi kan anbefale at leje igennem DanWest alt var som det skulle være ,
Stort udvalg og super kundeservice
Stort udvalg af sommerhuse og virkelig god venlig kundeservice.

Vi følte os velkommen!
Da vi ankom til sommerhuset blev vi mødt med friske roser og frugt på bordet, en skøn velkomst at få. Fodrebænken var fyldt med nødder så vi nød at se egerne og fuglene spise af det.
Dagen efter havde vi kun koldt vand i vandhanen. vi ringede og forklarede situationen og hjælpen kom hurtig.
Alt i alt en skøn oplevelse.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
Frans Julius vej 11 Søndervig…
Huset på Frans Julius vej 11 Søndervig er et fint hus og godt indrettet til en stor familie.
Men huset er meget beskidt og service m.m. ligeså. Mange af glassene har glaspest, og det har de haft længe kan man se.
Der er meget fugt, især på badeværelset tilknyttet poolen.

Mest godt
Det meste var godt ved kontakten med DanWest, vel til 4 eller 5 stjerner. Når det kun bliver 3 skyldes det, at billedmaterialet behændigt undlader at vise, at der blot 7 meter fra den sydvendte, overdækkede terrasse er uskærmet krydsende færdsel både gående og motoriseret. Billedmaterialet støttes af en tekst, der angiver "rolige og børnevenlige omgivelser. Dejligt stort terrasseareal med havemøbler og liggestole." Der står ikke terrassen er ugenert, men en mere reel beskrivelse er ønskelig.

Vastaus yritykseltä DanWest Feriehusudlejning
DanWest er vores troværdige samarbejdspartner
DanWest er vores lokale og troværdige feriehusudlejer, som vi har stor tillid til, hvilket er altafgørende for os for et godt samarbejde.
Medarbejdernes kundeservice er helt i top, hvilket gælder både rettet mod lejere og os som sommerhusejer.
Som ejer er det afgørende, at vores lejere får en fantastisk ferieoplevelse og kan få lynhurtig hjælp, har de brug for det.
Med 24/7/365 assistance-garanti er DanWests servicemedarbejdere altid lynhurtigt på pletten og fikser tingene.
DanWests digitale portaler er ligeledes ”top-of-class”, således at vi som udlejer altid er fuldt ud opdateret og kan følge med i bookinger, økonomi, tilknyttede håndværkere, egen webshop og meget mere.
At DanWest så også har en meget høj udlejningsprocent, som også kommer os som sommerhusejer til gode, det er jo bare ekstra bonus😊

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.