Consumentenbond Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De consumentenbond is betrouwbaar. Ben al jaren lid van deze club en de valkuilen waar consumenten mee te maken hebben, worden door zo’n bond onder de loep genomen. Waar zouden we anders terecht kunne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb (als lid) de hulp ingeroepen van de Consumentenbond om een offerte te annuleren (bij verkoop buiten verkoopruimte) met een beroep op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Met een kort telef... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na veel emails gestuurd te hebben naar een online bedrijf, die onterechte bedragen afschreef van onze bankrekening stuurde ik een juridische klachtenbrief van de C.b.. En zowaar, per direct stopten de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mooi stuk op hun site over fraude persoonsgegevens met inzagerecht. Vraag gesteld met uitleg van mijn probleem. Nooit reactie gehad. Ben er nu zelf achter gekomen dat hulp voor gewone burger niet te v... Näytä lisää

1. Kuluttajaneuvonta
  2. Lakipalvelut

Yrityksen kirjoittama

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Hyvä

Kaikki arvostelut

133 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Brievenhulp van de Consumentenbond.

Brievenhulp van de Consumentenbond blijkt een uitkomst voor iedereen die met juridisch probleem zit dat om een oplossing vraagt. Of het nou om belasting gerelateerde zaken gaat of om een andere consumentenprobleem.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Consumentenbond

Wat fijn om te lezen, Ed!

Dank je wel voor je mooie review. Geweldig dat de Brievenhulp je zo goed heeft geholpen bij je juridische vraag. We vinden het belangrijk dat je snel en duidelijk verder kunt, of het nu om belastingzaken gaat of om een ander consumentenprobleem.

Hartelijke groet,

Ze doen wat ze beloven

14. maaliskuuta 2026

Beste Gerard,

Dank je wel voor je positieve review. Heel fijn om te horen dat je ervaart dat we doen wat we beloven. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Saanut 1/5 tähteä

Consumentenbond is echt een circus

Consumentenbond is echt een circus! Helaas in onze land er zijn bijna geen rechten voor de consumenten. Telecombedrijven, Incassobureau, enz hebben meer rechten. Als ik ben opgelicht of ik heb iets gekocht dat kapot is ik moet een dure advocaat betalen want de politie doet ook helemaal niets! Lekker land om wonen

2. maaliskuuta 2026

Beste Guy Ferro,

Bedankt voor je review. Het spijt ons om te lezen dat je deze ervaring hebt en dat je het gevoel hebt dat je als consument niet goed geholpen wordt. Dat is precies wat we willen voorkomen.

We weten op basis van je bericht niet wat er in jouw specifieke situatie is gebeurd, maar we helpen je hier graag persoonlijk bij verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 070‑4454545. Dan kijken we samen met je mee wat er speelt en wat we voor je kunnen betekenen.

Saanut 3/5 tähteä

moeizame aankoop

Aldaar een boek besteld en betaald. De levering laat op zich wachten. Na enkele keren reclameren gaat men het boek opnieuw opsturen. Vervolgens krijg ik een mail dat het boek inmiddels is uitverkocht. Ter compensatie krijg ik kosteloos een e-book versie echter deze is niet veilig maar ook niet te openen ! Ook de creditering van de door mij reeds betaalde kosten stagneert aanvankelijk door schijnbaar wijziging van hun systeem zo wordt mij verteld. Recent blijkt dat er toch nog enkele exemplaren van het boek in voorraad zijn en desgewenst is er een stuks voor mij. Zo heb ik toch nog, na ruim 2 maanden, het bestelde ontvangen. Ik ontvang bovendien een reep chocolade en bij aflevering een tasje voor het ongemak, een leuk gebaar.

5. tammikuuta 2026

Hoi Ad,

Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat de levering van het boek zo moeizaam verliep en dat het allemaal langer heeft geduurd dan je mocht verwachten. Dat is natuurlijk niet prettig.

Fijn om te lezen dat het uiteindelijk toch is opgelost en dat je het boek alsnog hebt ontvangen. Ook goed om te horen dat er nog een kleine attentie is meegegeven voor het ongemak.

Saanut 5/5 tähteä

Handige brief om bezwaar te maken tegen…

Handige brief om bezwaar te maken tegen WOZ.

6. maaliskuuta 2026

Beste Hennie,

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze voorbeeldbrief voor bezwaar tegen de WOZ als handig hebt ervaren. We doen ons best om onze leden zo goed mogelijk te ondersteunen, en jouw feedback laat zien dat dit gewaardeerd wordt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Objectief beoordelen in een wereld waar…

Objectief beoordelen in een wereld waar een goed kompas steeds belangrijker wordt.

4. maaliskuuta 2026

Beste Anton,

Wat fijn om te lezen! Dank je wel voor je mooie woorden. We doen ons best om consumenten zo objectief mogelijk te helpen in een wereld die steeds complexer wordt. Heel waardevol dat je dit met ons deelt.

Met vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Zij hebben mij aangesprakelijk gesteld…

Zij hebben mij aangesprakelijk gesteld voor werkzaamheden bij klant
Allemaal verwijten
Nu inspectie geweest
Ik ben in gelijk gesteld tijdens hoor wederhoor en nu hoor je niks meer van ze
Nu maar rechtsbijstand inschakelen om claim neer te leggen voor gratis werkzaamheden om probleem op te lossen wat achteraf niet mijn schuld was
Consumentenbond schaam je rot,
Heel makkelijk om te dreigen met rechtsgang
Nu zie ik jullie bij de rechter als het aan mij ligt
Klanten denken dat ze koning zijn

5. helmikuuta 2026

Beste Frank,

Dank je wel dat je je ervaring hebt gedeeld. Het klinkt echt vervelend wat je hebt meegemaakt, en ik begrijp dat dit veel frustratie geeft.

Uit je bericht is het voor mij nog niet helemaal duidelijk wat er precies is gebeurd. Ik kijk het graag voor je na, zodat we kunnen zien wat er mis is gegaan.

Zou je contact met ons willen opnemen of je contactgegevens met ons willen delen?

Door de Consumentenbond gelijk gekregen tegen Coolblue

De Consumentenbond heeft mij geholpen gelijk te krijgen bij een garantie conflict met Coolblue. Met hulp van juridische brieven en advies over de vervolgstappen.
Dankjewel Consumentenbond! En voor Coolblue: schaam je, garantie gaat verder dan fabrieksgarantie maar jullie beweren standaard van niet.

17. helmikuuta 2026

Beste Jan,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en dat onze juridische ondersteuning het verschil heeft kunnen maken in je garantiegeschil met Coolblue. We vinden het belangrijk dat consumenten krijgen waar ze recht op hebben, en het is mooi dat dit dankzij de juiste stappen gelukt is.

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dit waarderen we enorm.

Saanut 5/5 tähteä

Goeie actuele tests en voorlichting …

Goeie actuele tests en voorlichting van producten

25. helmikuuta 2026

Beste P. Ahlers,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze tests en voorlichting als goed en actueel ervaart. Daar doen we het voor!

Levertijd flink overschreden.

Vrijdag 13 febr 2026 juridische brief verstuurd en op maandag 16 febr 2026 een mail dat 6 dec 2025 bestelde spa cover op dinsdag geleverd zou worden.

16. helmikuuta 2026

Beste Frank,

Hartelijk dank voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je onze juridische brief hebt gebruikt en dat je zo snel een reactie hebt ontvangen. Daar doen we het voor en dit is precies de ondersteuning die we met onze Brievenhulp willen bieden.

Mooi dat het je verder heeft geholpen en bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.

probleem met instal.bedrijf…

Het contact met de consumentenbond i.v.m .een probleem met een bedrijf, heeft me goed geholpen en een voorbeeldbrief gestuurd. Mocht dit niet het gewenste resultaat opleveren, dan zijn er nog mogelijkheden die mij verder kunnen helpen.

10. helmikuuta 2026

Hoi Syrta,

Bedankt voor je positieve review. Hopelijk gaat de voorbeeldbrief je helpen. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan horen we dit uiteraard graag en zullen de medewerkers van onze juridische afdeling je graag verder helpen.

Groeten,

Dank voor de briefhulp

Super, de hulp met een juridische brief. Makkelijk en snel geregeld allemaal

5. helmikuuta 2026

Hoi Mike,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de hulp met de juridische brief goed is bevallen en dat je het makkelijk en snel geregeld vond. Daar doen we het voor!

Saanut 4/5 tähteä

Goed advies gegeven voor geschil met…

Goed advies gegeven voor geschil met winkel

22. tammikuuta 2026

Hoi Perdok,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je goed advies hebt gekregen bij het geschil met de winkel en dat we je hebben kunnen helpen.

Saanut 5/5 tähteä

Het lijkt erop dat de printer vervangen…

Het lijkt erop dat de printer vervangen gaat worden. Ik heb nu een beroep gedaan op reflexwerking. Ik heb keurig een bericht ontvangen om de printer kosteloos terug te sturen.

27. tammikuuta 2026

Hoi Hans,

Wat fijn te lezen dat het op gaat lijken dat de printer nu toch vervangen gaat worden. De reflexwerking werkte dus! Fijn!
Bedankt voor je positieve review en als we in de toekomst iets voor je kunnen doen weet je ons te vinden.

Groetjes,

Saanut 5/5 tähteä

Onafhankelijke tests en informatie.

De Consumentenbond komt op voor de belangen van consumenten. Ook geven ze betrouwbare informatie over allerlei interessante en belangrijke onderwerpen. Voordat ik een apparaat koop, raadpleeg ik eerst hun tests en adviezen, zodat ik uit het aanbod een goede keuze kan maken.

27. tammikuuta 2026

Hoi Peter en Ann,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze informatie betrouwbaar vindt en dat je onze tests en adviezen gebruikt om een goede keuze te maken voordat je een apparaat koopt. Mooi dat we zo kunnen bijdragen aan jouw aankoopbeslissingen.

Hulp Consumentenbond

Mijn wasmachine van bijna 3 jaar oud ging stuk. Ik vind dat een vrij korte periode voor zo een apparaat van 450 euro en dus vroeg ik aan de Consumentenbond wat mijn rechten zijn en naar tips. Nadat ik mijn verhaal had uitgelegd gaf de medewerker mij goede adviezen en tips. Ook ben ik gewezen op een voorbeeldbrief die ik zou kunnen gebruiken om de leverancier aan te schrijven.
Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en snelheid van handelen van de Consumentenbond. Aangezien ik al veel vertrouwen had en heb in de Consumentenbond, is dat hierdoor versterkt.
Weet overigens dat ik al flink wat jaren lid ben. En dat zal zo blijven.

15. tammikuuta 2026

Hoi Dave,

Wat fijn om te lezen dat je blij bent met ons advies. Goed om te horen dat een van de medewerkers je van goede adviezen en tips heeft kunnen voorzien en je gebruik hebt gemaakt van onze voorbeeld brief. We zijn blij dat we je hierbij hebben kunnen helpen en dat je hier tevreden over bent.
Bedankt voor je positieve review!

Groeten,

DOELTREFFENDE HULP

Bij herhaling heb ik steun aan de CONSUMENTENBOND, als een apparaat net meer werkt. Om gebruik te maken van de garantie en de bond kon ik gebruik maken van de persoonlijke hulp en de voorbeeld brief. Mjn apparaat is volledig kosteloos hersteld.

21. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin