De consumentenbond is betrouwbaar. Ben al jaren lid van deze club en de valkuilen waar consumenten mee te maken hebben, worden door zo’n bond onder de loep genomen. Waar zouden we anders terecht kunne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb (als lid) de hulp ingeroepen van de Consumentenbond om een offerte te annuleren (bij verkoop buiten verkoopruimte) met een beroep op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Met een kort telef... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na veel emails gestuurd te hebben naar een online bedrijf, die onterechte bedragen afschreef van onze bankrekening stuurde ik een juridische klachtenbrief van de C.b.. En zowaar, per direct stopten de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mooi stuk op hun site over fraude persoonsgegevens met inzagerecht. Vraag gesteld met uitleg van mijn probleem. Nooit reactie gehad. Ben er nu zelf achter gekomen dat hulp voor gewone burger niet te v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.
Enthovenplein 1, 2521 DA, Den Haag, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Door de ontstane problemen met een bedrijf, voel ik me gesteund door de Consumentenbond.
de zaak is nog steeds niet opgelost.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Na vier jaar en 8 maanden (binnen de garantietermijn van 7 jaar) begaf mijn koelkast het. Deze bleek niet reparabel. De fabrikant deed een omruilvoorstel, waarbij ik dan ca. €500 moest bijbetalen. Dat vond ik onacceptabel. Hierop contact opgenomen met het juridisch loket van de Consumentenbond. Gewapend met de adviezen van de jurist ben ik vervolgens naar de leverancier gegaan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een voor mijn zeer aanvaardbare oplossing.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Eind vorig jaar heeft de Consumentenbond haar lidmaatschappen veranderd. Daarbij hebben ze zonder ons akkoord ineens de papieren gids uit ons abonnement verwijderd. Nu lezen wij meestal de gids in stapels dus dat is ons pas recent opgevallen en dus vraag ik netjes om dat te corrigeren en dat kan dan niet meer. Eerst geven ze ook ons nog de schuld dat wij dat zelf aangepast zouden hebben en n het enige wat ze zeggen is sorry voor het ongemak. Geen compensatie, geen andere opties. Ik was jaren best tevreden maar hierdoor ben ik er echt helemaal klaar mee.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Voortdurend bezig met zaken die voor mij als consument belangrijk zijn. Hun info is eerlijk en betrouwbaar. Zij zetten zich in voor belangrijke consumentenzaken.

Goede testen ,
en overzichtelijk hoe getest is

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Duidelijke en passende juridische adviezen waar je zelf wat mee kunt.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Consumentenbond is primair belangenbehartiger voor consumenten. M.i. betrouwbaar. Verder qua bereikbaarheid goed. Inhoudelijk op de hoogte van onderwerpen waarover ik vragen heb. korrekte manier van kontakt en goede informatiebronnen.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
CB wekt ergernis op bij hun leden. Bij iedere email mag je als CB lid opnieuw inloggen met je email en wachtwoord, terwijl we als jarenlang lid toch heel herkenbaar zijn. .
Maak voor leden de emails en testen gewoon openbaar, waarmee ook de klantvriendelijkheid een dienst word bewezen

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
altijd een duidelijke uitleg bij alllerlei onderwerpen.
ook voor advies krijg je duidelijk antwoord

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
De consumentenbond is een geweldige organisatie die opkomt voor consumentenrechten en uitstekend informatie geeft over producten en over diensten.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Voor reizigers/vakantiegangers naar Taiwan!
Let op: het gebruik van een Easycard in Taiwan daar wordt hoog van opgegeven op internet. Men zegt je kunt er alles mee betalen van restaurant tot bus,trein, metro, en winkels.
De maximale storting is TWD10.000 Dat had ik gestort om het gebruik per trein te betalen. Helaas: de spoorwegen accepteerde de easy card gekocht bij Klook niet. Ook vele hotels, restaurants en sommige supermarkten accepteerden de card niet.
Om geld terug te krijgen werd ik bij underground station van het ene naar het andere underground station gestuurd. Uiteindelijk op het juiste station kreeg ik mijn geld niet omdat ik eerst met aankopen de kaart moest leegmaken tot TWD 3000. Dit gedaan bij 7-Eleven. Belachelijk!
Maar goed de kaart kan handig zijn bij MRT en 7 eleven maar stort er niet teveel op!
Sinds jaar en dag een betrouwbaar baken voor onafhankelijke productvergelijking en advisering.
Onberispelijk!

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Kritisch naar de producent ondersteunend voor de consument Veel en diverse informatie over producten. Goede toelichting over de test die gedaan zijn. Ondersteunen consumenten die onheus worden bejegend.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Ik ben lid en maak veel gebruik van testen wanneer ik iets aankoop. Ook staan er vaak voor mij interessante en relevante artikelen in de gids.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Goed om te weten dat er een onafhankelijke en betrouwbare organisatie is waar je terecht kunt voor advies en tips bij aankopen verzekeringen providers enz enz. Ik maak regelmatig gebruik van de testresultaten en vergelijkers vd bond en doe daar mijn voordeel mee. Omdat te blijven doen zijn wel leden nodig.....word lid als je dat nog niet bent!

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Betrouwbare organisatie, goede tests. Weinig op aan te merken.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Handig deze duidelijke tekst na downloaden aangepast en via de e-mail verstuurd.
Kreeg netjes binnen 4 werkdagen antwoord dat de annulering bevestigd was.
Dank voor de hulp.

Vastaus yritykseltä Consumentenbond
Ik wil de Consumentenbond heel hartelijk bedanken voor hun bemiddeling bij Bol.com, over de reparatiekosten van mijn laptop.
Ik had totaal niet meer op een gunstig bericht gerekend. En toch ...
Mijn dank !