I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Näytä lisää
Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Näytä lisää
Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
100% natural hair care and cosmetics
Plevierstraat 21, 5738 BE, Mariahout, Hollanti
- 0031611566557
- info@colourwell.com
- www.colourwell.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Handig brievenbus pakketje!
Lekker makkelijk gewoon een brievenbuspakketje en vlot bezorgd!

Zeer tevreden
Het is het enige haarkleurmiddel wat ik kan gebruiken, omdat ik allergisch ben voor PPD’s. Goed product en snelle levering!

Super Service tolle Produkte

Achtergebleven levering.
Ik heb op 26 december Colourwell haarkleuring besteld en betaald. zondag 5 januari stuurde ik een mail met de vraag waar mijn bestelling bleeef, kreeg heel attent antwoord dat het de volgende dag zou worden opgestuurd. Inmiddels is het 9 januari en heb ik nog niets ontvangen, ondanks de toezegging.
Dit is de tweede keer dat mijn bestelling zo lang uitbleef.

Vastaus yritykseltä ColourWell
Product is zoals aangegeven goed en op…TOP!
Product is zoals aangegeven goed en op tijd ontvangen.

Vastaus yritykseltä ColourWell
bestelling en levering heel correct en…
bestelling en levering heel correct en vlot verlopen
chessnut bruin geeft wel een te rode kleur op grijze haren!
misschien was donkerbruin beter geweest ?

Makkelijk besteld
Makkelijk besteld, snel bezorgd. Prettige haarverf voor als je allergische reactie op gewone haarverf hebt.

Snelle zending
Snelle zending, maar er is niet genoeg porto betaald waardoor ik de vraag kreeg van post.nl om nog even 5.20 te betalen. Beetje slordig wel

Vastaus yritykseltä ColourWell
Colourwell is een fantastische…
Colourwell is een fantastische ontdekking voor iedereen die op zoek is naar natuurlijke haarproducten. Het is de enige haarverf waar ik geen allergische reactie van krijg, wat voor mij een enorme opluchting is. De kleuren zijn prachtig natuurlijk en bieden een uitstekende dekking. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en zou het iedereen aanraden die gevoelig is voor chemische haarverf of simpelweg een gezondere optie wil. Colourwell biedt niet alleen kwaliteit, maar ook gemoedsrust!

Vastaus yritykseltä ColourWell
Het bestelde product van ColourWell was…
Het bestelde product van ColourWell was heel snel in huis. De natuurlijke haarverf kastanjebruin pakt goed en geeft een mooie glans. Wees wel voorzichtig met licht of grijs haar want dan wordt de kleur meer rood (oranje) dan bruin.

Vastaus yritykseltä ColourWell
Snelle levering en alles volgens…
Snelle levering en alles volgens afspraak. Erg tevreden.

Geweldig product,snelle levering
Perfect mooie kleuren snelle levering
Perfect mooie kleuren snelle levering , blij !!!!

Vastaus yritykseltä ColourWell
Ik vind het een geweldige haarkleuring
Ik vind het een geweldige haarkleuring. Niet schadelijk, vind het ook niet lastig om aan te brengen, gewoon even goed lezen. Resultaat is zacht glanzend haar. Voor mij niets anders meer!

Vastaus yritykseltä ColourWell
Produkt ist richtig hochwertig und…
Produkt ist richtig hochwertig und super, Service sehr gut

Vastaus yritykseltä ColourWell
Schnelle Lieferung und immer wieder…
Schnelle Lieferung und immer wieder begeistert von der Farbe. Keinerlei allergische Reaktionen und gepflegtes Haar.
Nur der Geruch ist gewöhnungsbedürftig.
Es riecht stark nach nassem Heu oder Gras.

Superfijne haarkleuring
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.