ColourWellArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

100% natural hair care and cosmetics

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Love this product!!

Lovw this product!!

27. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ColourWell

Thank you for your kind words! We love to hear that you like ColourWell Natural Haircolouring

alles spitze

2. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä ColourWell

Herzlichen Dank! Schön zu hören, dass ColourWell Natural Hair Colouring Ihnen gut gefällt

Saanut 4/5 tähteä

Goedemiddag

Goedemiddag
Welke root tint raden jullie aan om het groen te bedekken ?
En is het normaal dat elke keer 2 weken naar het verfen met colourwell dat je een groene gloed hebt want ik gebruik het al maanden en elke keer als de kleur eruit gaat heb ik een groene gloed

28. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä ColourWell

Wij raden aan om eerst Mahonie of Koper Rood op te zetten voordat je een andere kleur opzet. Als je van nature overwegend groen pigmenten in je haar hebt dan is het aan te raden om met meer rood pigmenten te werken. Je kunt eerst de rode kleur opzetten en meteen daarna kleuren met een andere kleur. Of een beetje rode kleur mengen met zwart bijvoorbeeld

Saanut 1/5 tähteä

Zeer ontevreden

Altijd zeer tevreden geweest van Colourwell maar helaas doordat mijn bestelling na 3 weken nog altijd niet is aangekomen en hier niets van Colourwell zelf uit aan wordt gedaan, ben ik inmiddels een zeer ontevreden klant! Als de bestelling van een al jaren trouwe klant t.w.v. 50 Euro na 3 weken nog altijd niet is aangekomen, ga je daar toch gelijk mee aan de slag als bedrijf ? Zeer jammer dat jullie zo met je klanten omgaan! Ik zal zeker op zoek gaan naar andere anti-allergische haarkleuringen op deze manier en zal niet nalaten een klacht in te dienen.

4. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Toen het pakketje bezord werd,pakte ik…

Toen het pakketje bezord werd,pakte ik het aan ging naar binnen en zag binnen pas dat de envelop open was en er 1 zakje haarverf miste, toen contact gehad met colourwell en die hebben mij gelijk kosteloos een nieuw zakje toegestuurd. Dus ik kon nog op tijd mijn haar kleuren voor het weekend. Top service!

28. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Geen enkele allergische reactie!

Eerste verf waar ik geen allergische reactie van krijg!

16. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat je geen allergische reactie krijgt van ColourWell natuurlijke haarkleuring. ColourWell is speciaal ontwikkeld voor mensen met een haarverfallergie. Het is de gezondste manier van haarkleuren.

Saanut 5/5 tähteä

makkelijk in het gebruik en het dekt…

makkelijk in het gebruik en het dekt goed op grijs.Ik moet het wel elke twee weken herhalen.

31. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat ColourWell natuurlijke haarkleuring goed bevalt. Je hoeft niet telkens het gehele kapsel te kleuren. Alleen de uitgroei is vaak noodzakelijk en een keer in de paar maanden het gehele kapsel

Snel en netjes

Bestelling en en netjes geleverd. Wat wil je nog meer.

21. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve reactie over ColourWell!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin