ColourWellArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

I paid €4.50 for shipping which is more than I pay for most online orders,and expected my items to arrive safely. Instead, the package arrived completely broken and the inside covers of the product... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Colourwell is al jaren mijn redding. Ik kon mijn haren niet meer kleuren omdat ik allergisch was voor de chemische toevoegingen in de gangbare haarverf. Nu is mijn haar mooier en gezonder dan ooit. E... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

SUPER haarkleuringsproduct wel jammer dat het enkel in mild zwart te krijgen is ipv zwart of gifzwart. Ik kan eindelijk mijn haren weer een kleurtje geven na vele slechte ervaringen bij andere firma's... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijke website, snelle bestelling zoals beloofd! Ik gebruik al jaren Colourwell Mild Zwart. Eindelijk geen giga-allergische reacties meer en dat minimale beetje jeuk behandel ik vooraf,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

100% natural hair care and cosmetics

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Fijne en adequate afhandeling!!

2 kleuren verf gekocht en het is opgestuurd in een envelop met te weinig aan postzegels, ik moet nu 5,25 euro aan PostNL betalen, slechte service!!

Na mijn eerste bericht (zie hier boven) heeft Colourwell gelijk gereageerd en zullen ze de portokosten betalen. Dank jullie wel voor deze snelle afhandeling!!

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Beste Saskia, dat is heel vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Je kunt ons een mail sturen met de foto van het PostNL bericht. Wij zullen het netjes oplossen met hen. Je hoeft zelf niet bij te betalen en het bericht negeren. Soms sturen ze herinneringen maar die kunnen ook genegeerd worden. info@colourwell.com

Saanut 1/5 tähteä

en attente de ma commande

Je n'ai toujours pas reçu ma commande . J'ai reçu un mail m'informant de son expédition et depuis plus rien et aucun moyen de suivre mon colis.
Sur mon compte client, elle apparait comme : "satisfait"
A la commande, il n'est donné aucune estimation de date de livraison.
Cette attente dans l'incertitude de la recevoir est très pénible. C'est dommage car ce sont de très bons produits.

19. heinäkuuta 2025

gutes Produkt

gutes Produkt, bin sehr zufrieden

21. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Vielen Dank Monika für deine positiven Worte über ColourWell Natürliche Haarfarbe

Goed service

Goed service

2. kesäkuuta 2025

Bedankt voor deze mooie review! Met gezonde groet, Het ColourWell Team

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met de topkwaliteit van colourwell

De haarverf en shampoo van colourwell is topkwaliteit. Geen haaruitval meer, geen giftige,chemische troep meer op mijn lijf.Mijn haar glanst, heeft een intense kleur en is zoveel sterker en gezonder, zonder jeuk en irritatie!
Super blij mee!

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Inge! Bedankt voor deze mooie woorden en nog vele jaren was- en kleurplezier met ColourWell

Saanut 2/5 tähteä

Late delivery

I ordered some paint a while before I needed it for a job. They failed to deliver it for the date they promised at the time of ordering. I had to get it elsewhere at a more expensive price and am not happy. I have now finished the job and am still waiting for delivery. They say it's going to be May 26 before I get it now!

19. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Fijn product, mijn haar wordt er minder droog van.

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve feedback Joyce! Fijn te horen dat ColourWell Natuurlijke Haarkleuring zo goed bevalt.

Saanut 3/5 tähteä

Kleuren goed, pakketje m.i. onvolledig

De kleuren zijn goed. Ik mix ze en het resultaat is mooi. Er zat echter geen borsteltje of plastic kapje/handschoenen bij het geheel. Ik had in feite een heel pakket gekocht, dus een kleine accessoire mag er wel bij zitten, volgens mij.
Bij een andere verkoper ontving ik wel accessoires, bij 2x 50 gram pakjes.
Het ene doosje, plat gedrukt, was afkomstig van een 100 gram pakje, dus, daar heeft wel een accessoire bij gezeten. Ik vind het gewoon niet zo royaal van ColourWell als je toch een complete bestelling doet en porto betaalt. Met vriendelijke groet.

22. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ColourWell natuurlijke haarkleuring. Bij de 50g pakjes zitten geen accessoires. Deze zitten alleen bij de 100g pakjes. Omdat u 50g zakjes heeft gekocht zat het er dus niet standaard bij. De accessoires zijn ook los te verkrijgen op onze site.

Saanut 3/5 tähteä

De 4 pakjes henna waren helemaal…

De 4 pakjes henna waren helemaal platgedrukt in een envelop gepropt. Een doosje was een betere verzendmethode geweest!!!

23. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor uw feedback! We vouwen de verpakkingen plat zodat mensen die niet thuis zijn toch hun bestellingen kunnen ontvangen. Nav meerdere opmerkingen van klanten zijn we hiertoe overgegaan.
Als u in de toekomst liever de verpakkingen in een doosjes wenst te ontvangen, kunt u dit bij de opmerkingen aangeven.

Prima

Altijd vlot verstuurd en prima product.

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt voor je positieve beoordeling Irene! Fijn om te horen dat ColourWell Natuurlijke Haarkleuring zo goed bevalt

Saanut 5/5 tähteä

Ich habe eine Allergie gegen chemische…

Ich habe eine Allergie gegen chemische Haartönungen. Ich war daher sehr froh ColourWell entdeckt zu haben, da graue Haare für mich „ein no-go“ sind. Seit Jahren bestelle ich deshalb bei ColourWell.

2. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Danke für diese schönen Worte Patricia. Es ist toll zu hören, dass Ihnen die natürliche Haarfarbe von ColourWell so gut gefällt.

Alles is prima verlopen

Alles is prima verlopen
Zowel de bestelling als de bezorging

6. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä ColourWell

Bedankt Monique voor deze positieve beoordeling over ColourWell Natuurlijke Haarkleuring

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin