Jeg er kjempefornøyd! Jeg bestilte en termoflaske og to puter. Kvaliteten er utmerket i begge tilfeller. Varm anbefaling til beste Cewe. Putene har virkelig begeistret meg ♥️ Takk!
Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd -... Näytä lisää
Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på inns... Näytä lisää
Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Cewe.no
Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.
Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Veldig bra kundeservice
Veldig bra kundeservice, som ryddet raskt opp etter feil på en vare.

Brukervennlig og enkelt
Brukervennlig og enkelt. Bra kvalitet på produktet jeg bestilte.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Utrolig flott resultat, rask og billig.
Overraskende billig og gode tilpassnings muligheter ut i fra hva man ønsker. Ble billigere enn fotoknutsen sin 40% rabat med flere bilder. Rask levering, fornøyd konfirmant og derfor fornøyde foreldre. Anbefaler på det sterkeste.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Varierande bildeformat og for mørke bilde.
Det er kanskje min feil alt saman? Det har skjedd fleire gonger med cewe med enkeltbildebestillingar. Eg får prøve andre firma. Alt ser bra ut på telefon og pc, men så kjem bilda i varierande format og altfor mørke. Kva gjer eg evt feil?

Rotete
Bilder bestilt til konfirmasjon-bordkort. Altså viktig. 1 kom ikke, 1 var uten ramme som de andre, og 2 var i helt annen str enn resten. Rakk såvidt å bestille på ny. Da kom det som manglet, og det ble ramme på alle. Men 2 mindre enn resten, og 2 større… ikke fornøyd med å sette de på festbordet..

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Jeg fikk raskt kontakt når jeg ringte…
Jeg fikk raskt kontakt når jeg ringte for å få råd, rådene var tydelige og forståelige for en gammel bestemor. Produktet ble NYDELIG! Konfirmantgave til min datterdatter.

Holder det de lover
Holder det de lover.
Greit og oversiktlig å lage produkter det.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Intuitivt og greit program for å legge…
Intuitivt og greit program for å legge inn bildene. Flott resultat!

Leveringstid var bra
Leveringstid var bra, god service, men svart/hvitt bilder ble dessverre fiolette. Fulgte anbefalt papirvalg, halvmatt.

Raskt levert
Raskt levert. God kvalitet på.boka. noen svake elementer. Skal prøve å få benyttet 100% fornøyd-garantien