Jeg er kjempefornøyd! Jeg bestilte en termoflaske og to puter. Kvaliteten er utmerket i begge tilfeller. Varm anbefaling til beste Cewe. Putene har virkelig begeistret meg ♥️ Takk!
Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd -... Näytä lisää
Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Cewe.no
Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.
Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Lagde en bok til en konfirmant og…
Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på innside av perm både først og sist, men der var det blokkert for tekst...(om jeg har oppfattet det riktig).. kanskje av rent tekniske årsaker. Har benyttet Cewe tidligere og er absolutt fornøyd både med produkt og leveringstid. Kan anbefales. 🙂

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Vi er fornøyd med bestilling men hadde…
Vi er fornøyd med bestilling men hadde mange ekstra blanke sider på enden av album og derfor fikk dere ikke fullpott! Takk allikevel og konfirmasjon gikk bra!

Vastaus yritykseltä Cewe.no
God opplevelse i likhet med da jeg…
God opplevelse i likhet med da jeg laget første bok i 2024

Vastaus yritykseltä Cewe.no
To av tre konvolutter med bilder var…
To av tre konvolutter med bilder var elendig kvalitet, bare kornete. Har tidligere framkalt samme bilde uten problem.

Gute Qualität der Bücher
Gute Qualität der Bücher, der Farbe und der Bilder, sowie eine schnelle und problemlose Lieferung

All for lang leveringstid
All for lang leveringstid. Har nå ventet 17 dager, til tross for at jeg ved bestilling fikk beskjed om at det skulle vært her for lenge siden. Har ennå ikke mottatt varene.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
God kvalitet på gjengivelse på bildene
God kvalitet på gjengivelse på bildene. God kvalitet på bøkene. Rask levering. God info underveis

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Bra kvalitet, enkel å ha med å gjøre
Bra kvalitet på alle bildene jeg bestilte! Veldig fornøyd🌸🩷

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Kvaliteten på boken er svært god
Kvaliteten på boken er svært god. Leveringstiden var akseptabel, men noen dager enn for boken jeg bestilte for ett år siden. Kunne gjerne vært litt rabatt for eksemplar 2, siden jeg nå bestilte 2 eks av samme bok.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Viktig service da jeg brukte indesign
Viktig service da jeg brukte indesign, supreme kvalitet på produkt.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Sluttproduket blei stykt med brei kvit kant både oppe og nede.
Sluttproduket var ikkje bra. Ein brei kvit kant både oppe og nede på lærrete. Slik såg det ikkje ut da eg bestilte produktet.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Helt grei opplevelse og info om pakken…
Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien.
Fornøyd med produktet også.
Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble satt ved ytterdøra, fikk beskjed og heldigvis var vi heime.