Cewe.no Arvostelua 9 432

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Jeg er kjempefornøyd! Jeg bestilte en termoflaske og to puter. Kvaliteten er utmerket i begge tilfeller. Varm anbefaling til beste Cewe. Putene har virkelig begeistret meg ♥️ Takk!

Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd -... Näytä lisää

Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Tietoja yrityksestä Cewe.no

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Lagde en bok til en konfirmant og…

Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på innside av perm både først og sist, men der var det blokkert for tekst...(om jeg har oppfattet det riktig).. kanskje av rent tekniske årsaker. Har benyttet Cewe tidligere og er absolutt fornøyd både med produkt og leveringstid. Kan anbefales. 🙂

7. toukokuuta 2026

Hei Hans Christian.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen din!

Det er veldig hyggelig å høre at CEWE fotobok ble en vellykket gave til konfirmanten, og at både konfirmant og gjester satte pris på resultatet. Så flott at du også har hatt en god opplevelse med vår online-løsning.

Takk også for innspillet ditt rundt fleksibilitet på innsiden av permene. Slike tilbakemeldinger er verdifulle for oss i CEWE, og vi tar dem gjerne med videre i arbeidet med å forbedre løsningene våre.

Vi setter stor pris på at du har brukt CEWE tidligere og at du er fornøyd både med produktkvaliteten og leveringstiden. Tusen takk for anbefalingen!

Bildene ble veldig fine

Bildene ble veldig fine! God kvalitet!

7. toukokuuta 2026

Hei Runi.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å høre at bildene ble fine og at du er fornøyd med kvaliteten. Hos CEWE er vi opptatt av at hvert produkt holder høy standard, og slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Takk for at du valgte CEWE!

Veldig hurtig levering

5. toukokuuta 2026

Hei Heidi.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen fra CEWE.

Takk for at du valgte CEWE!

CEWE kundeservice

Vi er fornøyd med bestilling men hadde…

Vi er fornøyd med bestilling men hadde mange ekstra blanke sider på enden av album og derfor fikk dere ikke fullpott! Takk allikevel og konfirmasjon gikk bra!

9. huhtikuuta 2026

Hei Thomas

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det er hyggelig å høre at dere i utgangspunktet er fornøyd med bestillingen, og ekstra fint å lese at konfirmasjonen gikk bra.

Når det gjelder de ekstra blanke sidene bakerst i fotoboken, kan vi se at det er lagt til 12 ekstra sider i prosjektet. Dersom disse sidene ikke blir fylt med innhold, vil de dessverre fremstå som blanke i den ferdige boken. I fotobokoppsettet kan man fjerne sider kun i intervaller på 4 sider av gangen.

Vi håper dette gir en bedre forklaring, og setter pris på at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

CEWE kundeservice

God opplevelse i likhet med da jeg…

God opplevelse i likhet med da jeg laget første bok i 2024

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss. Det er veldig hyggelig å høre at du også denne gangen hadde en god opplevelse med CEWE, slik som da du laget din første bok i 2024.

CEWE kundeservice

To av tre konvolutter med bilder var…

To av tre konvolutter med bilder var elendig kvalitet, bare kornete. Har tidligere framkalt samme bilde uten problem.

Hei Elisabeth.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Det er leit å høre at to av tre konvolutter med bilder ikke holdt forventet kvalitet, spesielt når du tidligere har fremkalt de samme bildene uten problemer.

Vi har sett nærmere på filene som ble brukt i denne bestillingen, og kan se at flere av dem kun er miniatyrbilder (thumbnails) og ikke de originale bildefilene. Dette gjør at bildefilene inneholder for få piksler, noe som dessverre resulterer i kornete utskrifter.

Vi vil gjerne hjelpe deg videre, og minner om at CEWE har 100 % fornøydgaranti. Det betyr at du vil få tilbud om å bestille bildene på nytt, denne gangen med de originale filene, slik at du får den kvaliteten du forventer.
Jeg vil be deg kontakte vår kundeservice, support@cewe.no, så finner vi den beste løsning for deg.

CEWE kundeservice

Gikk veldig fort og bestille

Gikk veldig fort og bestille. Fikk de fort

Hei Torill.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at bestillingen gikk raskt og enkelt, og at du mottok produktene fort.

Gute Qualität der Bücher

Gute Qualität der Bücher, der Farbe und der Bilder, sowie eine schnelle und problemlose Lieferung

Hallo Ramona

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung! Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Qualität der CEWE‑Bücher, den Farben und den Bildern sowie mit der schnellen und reibungslosen Lieferung zufrieden sind.

Danke, dass Sie sich für CEWE entschieden haben

Mit freundlichen Grüßen
CEWE Kundenservice

Rask levering

Rask levering
Supert resultat

Hei Else.

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at leveringen gikk raskt, og at resultatet ble akkurat som forventet.

All for lang leveringstid

All for lang leveringstid. Har nå ventet 17 dager, til tross for at jeg ved bestilling fikk beskjed om at det skulle vært her for lenge siden. Har ennå ikke mottatt varene.

14. toukokuuta 2026

Hei Sandra.

Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at du har ventet så lenge på leveringen, og vi forstår godt at dette er frustrerende.

For å kunne undersøke saken nærmere, trenger vi litt mer informasjon om bestillingen din. Vi har dessverre ikke mottatt noen ordredetaljer her, og kan derfor ikke se hva som har skjedd. Vi ber deg derfor om å ta kontakt med CEWE kundeservice så snart som mulig, enten på e‑post support@cewe.no eller telefon 66 82 26 60, slik at vi kan undersøke saken videre og hjelpe deg så raskt som mulig.

Nydelig bok

Nydelig bok, men alt for lang leveringstid.

Hei Beate.

Takk for tilbakemeldingen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med din CEWE Fotobok. Samtidig forstår vi godt at ventetiden kan oppleves lang når man gleder seg til å se resultatet.

Alle CEWE‑produkter er spesialtilpassede (custom made), og produksjonen kan først starte etter at kunden har sendt inn materialet. I perioden da du la inn bestillingen, var det også en helligdag, noe som påvirket produksjons‑ og leveringstiden noe. Varen ble levert etter 8 virkedager, som er innenfor den forventede leveringstiden som ble oppgitt ved bestilling.

CEWE kundeservice

God kvalitet på gjengivelse på bildene

God kvalitet på gjengivelse på bildene. God kvalitet på bøkene. Rask levering. God info underveis

Hei Målfrid.

Tusen takk for den utfyllende tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med bildegjengivelsen og kvaliteten på CEWE Fotobøkene, den raske leveringen og informasjonen underveis hos CEWE.

CEWE kundeservice

Bra kvalitet, enkel å ha med å gjøre

Bra kvalitet på alle bildene jeg bestilte! Veldig fornøyd🌸🩷

Hei Sandra.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på alle bildene du bestilte hos CEWE.

CEWE kundeservice

Kvaliteten på boken er svært god

Kvaliteten på boken er svært god. Leveringstiden var akseptabel, men noen dager enn for boken jeg bestilte for ett år siden. Kunne gjerne vært litt rabatt for eksemplar 2, siden jeg nå bestilte 2 eks av samme bok.

Hei Knut Johan

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din. Det er veldig hyggelig å høre at du er svært fornøyd med kvaliteten på CEWE Fotoboken.

Når det gjelder leveringstiden, ble bestillingen produsert og levert innenfor den forventede leveringstiden som ble oppgitt ved bestilling. Leveringstiden kan variere noe avhengig av produktvalg, tidspunkt for bestilling og kapasitet, men vil alltid ligge innenfor forventet levering, så fremt det ikke har skjedd noe uforutsett.

Når det gjelder rabatt ved bestilling av flere eksemplarer av samme bok, vil vi gjerne gjøre oppmerksom på at CEWE har faste kundefordeler som alle våre kunder kan benytte seg av. Disse finner du her:

CEWE kundeservice

Viktig service da jeg brukte indesign

Viktig service da jeg brukte indesign, supreme kvalitet på produkt.

Hei Erik.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at du opplevde servicen som viktig og nyttig, og at kvaliteten på produktet fra CEWE levde opp til forventningene dine.

CEWE kundeservice

Sluttproduket blei stykt med brei kvit kant både oppe og nede.

Sluttproduket var ikkje bra. Ein brei kvit kant både oppe og nede på lærrete. Slik såg det ikkje ut da eg bestilte produktet.

25. huhtikuuta 2026

Hei Olav.

Takk for tilbakemeldingen din. Det var leit å høre at sluttproduktet ikke svarte til forventningene, og at lærretet fikk en bred hvit kant som ikke stemte med forhåndsvisningen ved bestilling.

Når vi ser på bildefilen som er brukt i prosjektet, ser vi at bildefilen har et mer avlangt format, mens det er valgt et nesten kvadratisk lerret. Dette kan være årsaken til at det har oppstått hvite kanter i topp og bunn på produktet.

Ta gjerne kontakt med kundeservice på support@cewe.no, så vil de undersøke saken nærmere og hjelpe deg videre med en løsning.

Takk for at du valgte CEWE.

Rask levering og sømløs…

Rask levering og sømløs bestillingstjeneste

24. huhtikuuta 2026

Hei Marte.

Takk for den fine tilbakemeldingen!
Det er godt å høre at du opplevde både rask levering og en sømløs bestillingsprosess hos CEWE.

Med venlig hilsen

Veldig fornøyd 🥰

24. huhtikuuta 2026

Hei.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du er svært fornøyd med CEWE.

God kvalitet på produktene

God kvalitet på produktene, rask levering

23. huhtikuuta 2026

Hei Anne,

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss! Det er flott å høre at CEWE leverte både høy kvalitet og rask levering. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

CEWE kundeservice

Helt grei opplevelse og info om pakken…

Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien.
Fornøyd med produktet også.
Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble satt ved ytterdøra, fikk beskjed og heldigvis var vi heime.

22. huhtikuuta 2026

Hei Torunn.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det er fint å høre at du hadde god informasjon om forsendelsen underveis, og at du er fornøyd med produktet fra CEWE.

Når det gjelder emballasjen, vil vi gjerne informere om at vi ikke lenger bruker plast rundt fotobøkene, som en del av våre miljøvennlige tiltak. Samtidig skal pakken selvfølgelig være forsvarlig lukket og godt beskyttet under transport. At kartongen var åpen, er derfor ikke slik det skal være, og dette tar vi med videre.