Cewe.no Arvostelua 9 419

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på inns... Näytä lisää

Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Näytä lisää

Jeg har benyttet dere tidligere, og er godt fornøyd med produksjons-/bestillingsrutine og kvalitet på ferdig produkt. Eneste jeg ikke var fornøyd med var at jeg ikke fikk bestilt det alternativet jeg... Näytä lisää

1. Valokuvien tulostuspalvelu

Tietoja yrityksestä Cewe.no

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

9 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år

Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd - noen har jeg gitt som gaver til mine døtre og søsken.

23. toukokuuta 2026

Hei Kjell.

Tusen takk for den varme og hyggelige tilbakemeldingen deres.

Det gleder oss stort å høre at dere er så fornøyde med CEWE fotoboken, og for en fantastisk idé å samle minner fra et helt liv. En slik bok er virkelig en verdifull skatt, både for dere selv og for familien.

At dette allerede er den 10. fotoboken du har laget hos CEWE, og at flere er gitt videre som gaver til døtre og søsken, setter vi enormt stor pris på. Det er nettopp slike personlige historier vi er stolte av å få være en del av.

Takk for at du valgte CEWE.

Hei Wenche.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så flott å høre at du er fornøyd både med trykkvaliteten og den raske leveringen. Det er viktig for oss i CEWE at både kvalitet og leveringstid står til forventningene.

Takk for at du valgte CEWE.

CEWE kundeservice

Bildene kom langt mørkere enn hva de…

Bildene kom langt mørkere enn hva de var redigert til.

23. toukokuuta 2026

Hei Glenn Thomas.

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss.

Vi forstår at det er skuffende når bildene fremstår mørkere enn forventet. Det er viktig å være klar over at det ofte kan være stor forskjell på hvordan bilder ser ut på en opplyst skjerm sammenlignet med hvordan de blir når de fremkalles på fotopapir. Dette avhenger blant annet av hvor høy lysstyrke skjermen er stilt inn på. Vi anbefaler derfor å redusere lysstyrken til rundt 50 % for å få et mer realistisk inntrykk av hvordan bildene vil se ut på trykk.

Når det er sagt, ønsker vi selvfølgelig at du skal være fornøyd med dine CEWE-bilder. Derfor minner vi også om vår 100 % fornøydgaranti. Ta gjerne kontakt med CEWE kundeservice, support@cewe.no, så ser vi sammen på en god løsning for deg.

Hei Karianne.

Tusen takk for den fine tilbakemeldinge.

Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med bildene dine. Det betyr mye for oss i CEWE å vite at resultatet blir som ønsket.

Takk for at du valgte CEWE

Førsteklasses kvalitet.

Førsteklasses kvalitet.

21. toukokuuta 2026

Hei Jan Arve.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever kvaliteten på CEWE‑produktet som førsteklasses. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Dere bør kunne levere

Dere bør kunne levere - mot betaling - pdf-filer av bøker som kan leses på f.eks. nettbrett. Pdf-filen med CEW vannmerke er ikke veldig anvendelig.

20. toukokuuta 2026

Hei Tore,

Takk for tilbakemeldingen din.

Det stemmer at det dessverre ikke er mulig å få CEWE fotobøker levert som PDF-filer. Du har imidlertid mulighet til å dele fotoboken som en visningsfil ved å laste den opp til CEWE myPhotos. Derfra kan du enkelt dele lenken med deg selv via SMS, e‑post eller lignende, og åpne visningen for eksempel på nettbrett.

CEWE myPhotos er vår egen skylagringstjeneste, hvor du kan laste opp både bilder og prosjekter. Du får 15 GB gratis lagringsplass, så det koster ingenting å laste opp prosjektet for deling.

Ønsker du å vite mer om CEWE myPhotos, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i kundeservice – vi hjelper deg gjerne.

Albumet var fint

Albumet var fint, men hadde ønsket at Cewe hadde gjort korrigeringer der de hadde sett det var nødvendig.

19. toukokuuta 2026

Hei Gunn.

Takk for tilbakemeldingen din, og vi er glade for å høre at din CEWE Fotobok ble fin.

Produksjonen vår er helautomatisert, og det er derfor kun ordre som stoppes i kvalitetskontrollen som håndteres manuelt. I disse tilfellene kontrolleres det utelukkende for eventuelle produksjonsfeil, som for eksempel trykk‑ eller materialfeil.

Vi har dessverre ikke mulighet til å gjøre endringer eller korrigeringer i tekster, oppsett eller design, da dette er valg kunden selv har gjort i prosjektet. For å unngå slike situasjoner anbefaler vi derfor alltid å gå nøye gjennom prosjektet en ekstra gang før bestillingen sendes inn.

Takk igjen for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

CEWE kundeservice

Flott program å lage album i

Flott program å lage album i, samt flere "kurs" en kan melde seg på, alltid noe nytt å lære.
Rask levering.

Hei Evy.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med CEWE‑programmet for å lage album, samt kursene vi tilbyr. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle både programvaren og tilbudene våre, så det er flott å høre at du opplever at det alltid er noe nytt å lære.

Også hyggelig at leveringen svarte til forventningene 😊

CEWE kundeservice

Det sto på nettsiden deres at man kunne…

Det sto på nettsiden deres at man kunne kjøpe gavekort for å bruke på varer, og da jeg la det i kassa så ble jeg sendt til en annen side og etter kjøp viste det seg at det da kun var gavekort for bildevarer, selv om jeg dobbeltsjekket at det var for andre varer. Tok kontakt med dere men det var ikke til hjelp.. ente med at jeg tok gavekortet selv for å kjøpe bildebok av dere. Det var ikke så god kvalitet på det som kom i posten. Kommer ikke til å bestille fra dere igjen. Veldig lei opplevelse begge gangene.

Hei Pia,

Takk for at du deler din opplevelse med CEWE.

Vi beklager at du opplevde uklar informasjon rundt gavekortet, og vi forstår godt at dette var frustrerende. Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi vil ta den med videre for å se om vi kan gjøre informasjonen enda tydeligere. Gavekort som kjøpes via CEWE.no gjelder for produktene og tjenestene som tilbys på CEWE.no, og kan dessverre ikke benyttes til kamerautstyr eller andre varer i butikk.

Det er også leit å høre at CEWE Fotoboken du mottok ikke levde opp til forventningene dine. Kvalitet er noe vi er stolte av å være kjent for, så det er vi virkelig lei oss for at du ikke opplevde. Hos CEWE ønsker vi at kundene våre skal være fornøyde med produktene de mottar, og derfor tilbyr vi en 100 % fornøydgaranti. Vi skulle gjerne fått muligheten til å se nærmere på fotoboken og undersøke hva som kan ha skjedd.

Dersom du ønsker at vi skal følge opp saken nærmere, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på support@cewe.no. Vi hjelper gjerne med å finne en løsning.

CEWE kundeservice

Veldig god kvalitet på bilder og album

Veldig god kvalitet på bilder og album. Rask levering. Og i tillegg har de gratis kurs for å bli bedre på programvaren cewe. Digger det. Super service. 👍

Hei Hilde.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både kvaliteten på bildene og albumet, den raske leveringen og servicen du har mottatt fra CEWE. Vi er også veldig glade for at du setter pris på våre gratis kurs – målet vårt er å gjøre det både enkelt og inspirerende å skape personlige fotoprodukter.

Takk for at du valgte CEWE, og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Det betyr mye for hele teamet.

Hei Anne Karin,

Takk for den fine anmeldelsen!

Det er flott å høre at du har hatt en god opplevelse med CEWE, og at både leveringstiden og servicen sto til forventningene. Tilbakemeldinger som dette setter vi stor pris på.

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg med dine fremtidige fotoprosjekter.

Kjempefornøyd og høy kvalitet

Kjempefornøyd og høy kvalitet

Hei RITU

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Det gleder oss å høre at du er kjempefornøyd, og at kvaliteten på produktet levde opp til forventningene dine. Hos CEWE legger vi stor vekt på å levere produkter av høy kvalitet, så det er ekstra hyggelig å få høre at dette blir verdsatt.

Pent resultat

Pent resultat
Rask levering

Hei Kristin,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med resultatet, og at du opplevde rask levering. Hos CEWE gjør vi vårt beste for å levere fotoprodukter som både ser flotte ut og kommer frem i tide.

Takk for at du valgte CEWE. Vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart!

Rask levering og flotte produkter

Rask levering og flotte produkter

Hei Annette.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er alltid hyggelig å høre at våre kunder er fornøyde med både produktene og leveringstiden. Vi i CEWE jobber hver dag for å skape fotoprodukter av høy kvalitet og sørge for at de kommer raskt frem.

Takk for at du valgte CEWE, og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Fantastisk

Fantastisk

Hei Odd Magne,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen!

Det varmer å høre at du har hatt en så god opplevelse med CEWE. Din tilbakemelding betyr mye for oss og gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å levere produkter og service av høy kvalitet.

Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen snart.

CEWE kundeservice

Et lite papirbilde limt midt på ei stor…

Et lite papirbilde limt midt på ei stor aluminiumsplate er ikke det jeg forventet når jeg bestilte hos dere. Bildet er derfor returnert og kjøpet hevet.

13. toukokuuta 2026

Hei Ingrid,

Vi beklager at du har mottatt et bilde som ikke lever opp til forventningene dine. Det kan dessverre høres ut som en overføringsfeil i dette tilfellet.

Som kunde hos oss har du alltid 100 % fornøydgaranti. Det betyr at vi sørger for at du enten sitter igjen med et produkt du elsker, eller får hele beløpet tilbakebetalt.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker at vi skal undersøke hva som kan ha gått galt. Vi hjelper deg mer enn gjerne. Du når oss på support@cewe.no.

Rask produksjon og levering

Rask produksjon og levering. Varen kom før antatt levering, stort pluss! Og varen var av veldig god kvalitet. Kjempefornøyd!

Hei Elise.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så flott å høre at både produksjon og levering gikk raskere enn forventet, og at du er fornøyd med kvaliteten på produktet ditt. Hos CEWE jobber vi alltid for å levere høy kvalitet og gode opplevelser, så dette setter vi stor pris på.

Rasktog flott levert.

Hei Karin.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at bestillingen din ble raskt og flott levert. Vi er glade for at du er fornøyd, og håper du får mye glede av CEWE-produktet ditt.