Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på inns... Näytä lisää
Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Näytä lisää
Jeg har benyttet dere tidligere, og er godt fornøyd med produksjons-/bestillingsrutine og kvalitet på ferdig produkt. Eneste jeg ikke var fornøyd med var at jeg ikke fikk bestilt det alternativet jeg... Näytä lisää

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Delivery fast, Quality good, will order again. Nothing to complain.
Min kone og jeg har nettopp fylt 80 år, og jeg har lagd ei bok med tilbakeblikk i vårt liv - fra skolealder til i dag. Er veldig godt fornøyd med resultatet. Dette er den 10. fotoboka jeg har lagd - noen har jeg gitt som gaver til mine døtre og søsken.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Bildene kom langt mørkere enn hva de var redigert til.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Dere bør kunne levere - mot betaling - pdf-filer av bøker som kan leses på f.eks. nettbrett. Pdf-filen med CEW vannmerke er ikke veldig anvendelig.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Albumet var fint, men hadde ønsket at Cewe hadde gjort korrigeringer der de hadde sett det var nødvendig.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Flott program å lage album i, samt flere "kurs" en kan melde seg på, alltid noe nytt å lære.
Rask levering.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Det sto på nettsiden deres at man kunne kjøpe gavekort for å bruke på varer, og da jeg la det i kassa så ble jeg sendt til en annen side og etter kjøp viste det seg at det da kun var gavekort for bildevarer, selv om jeg dobbeltsjekket at det var for andre varer. Tok kontakt med dere men det var ikke til hjelp.. ente med at jeg tok gavekortet selv for å kjøpe bildebok av dere. Det var ikke så god kvalitet på det som kom i posten. Kommer ikke til å bestille fra dere igjen. Veldig lei opplevelse begge gangene.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Veldig god kvalitet på bilder og album. Rask levering. Og i tillegg har de gratis kurs for å bli bedre på programvaren cewe. Digger det. Super service. 👍

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Et lite papirbilde limt midt på ei stor aluminiumsplate er ikke det jeg forventet når jeg bestilte hos dere. Bildet er derfor returnert og kjøpet hevet.

Vastaus yritykseltä Cewe.no
Rask produksjon og levering. Varen kom før antatt levering, stort pluss! Og varen var av veldig god kvalitet. Kjempefornøyd!