Center Parcs NL Arvostelua

1 394
TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ons weekend bij Center Parcs De Vossemeren is volledig mislukt. Onze eerste cottage had een lekkage met een doordringende, muffe geur in de slaapkamer. Na melding kregen we een upgrade naar e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben een booking staan die wij graag willen omruilen. 2x contact gehad en ging kijken of het mogelijk was deze om te boeken voor 49.50 aan kosten. Helemaal prima voor ons. Vervolgens horen... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ontbijtje lijkt op kabouter ontbijt 14,95 Euro! Ei erbij 2,35 erbij Onbijt: alles kabouter formaat, kleinste tosti ooit en sap ook. Pod Port Zelande was ok al misten we de tv heel erg (tv Digitenne KP... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Center Parcs de haan ga er nooit meer naartoe ramen hangen op 1 scharnier deuren zijn verpot dweilen kan je niet er is geen emmer Het huis is zeker wel renovatie toe Wifi val steeds weg o... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefden. Met compleet ingerichte cottages midden in de natuur, ons zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot scala aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de ideale plek voor een onvergetelijke vakantie. En hoe divers ons aanbod ook is, het staat allemaal in dienst van die ene, universele behoefte: samenzijn. Al onze parken zijn gelegen midden in prachtige natuurgebieden, met cottages in het hart van het bos of aan de rand van het water. Onze parken zijn te vinden in allerlei verschillende natuurgebieden, van oeroude bossen tot strand en wintersportgebieden. Wist je dat onze parken voor 90% bestaan uit bos en water? Natuur en ruimte genoeg! Duurzaamheid ligt aan de basis van alles wat we doen bij Center Parcs. Dat betekent zorgvuldig omgaan met alle flora en fauna, aandacht schenken aan de mensen om ons heen en een fijne leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Dat doen we door middel van talrijke initiatieven en samenwerkingen. Onze missie is om de natuurlijke rijkdom te koesteren en goed te doen voor de mensen om ons heen. Dat zit nu eenmaal in onze natuur. Zodat je met een goed gevoel vakantie viert in onze parken.

Huono

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

(1 394)

187 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Parken zijn goed

Parken zijn goed

Maar het nieuwe loyaliteitsprogramma is zwaar teleurstellend als je al meer dan 12gaat en je nu ineens weer opnieuw moet gaan om alle voordelen te krijgen
En je geen contact met ze kan krijgen via mail en bellen kost geld erg teleurgesteld

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de parken zelf, Janneke, maar we begrijpen goed dat het nieuwe loyaliteitsprogramma voor teleurstelling zorgt, zeker wanneer je al jarenlang bij ons verblijft en het gevoel hebt opnieuw van nul te moeten beginnen om bepaalde voordelen terug te krijgen.

We begrijpen ook dat het frustrerend is wanneer contact opnemen moeilijk verloopt of extra kosten met zich meebrengt. Zeker trouwe gasten verwachten daarin een vlotte en toegankelijke service.

We nemen je opmerkingen hierover serieus mee, want feedback van gasten die al zo lang met Center Parcs reizen is voor ons erg waardevol.

Center Parcs huttenheugte klacht

Center Parcs huttenheugte

In de meivakantie een verblijf geboekt, van het terras geen gebruik kunnen maken vanwege de ganzen !
Vielen ons aan en alles zat onder de poep.
Ook heel veel kraaien op het park die je in de ochtend heerlijk wakker schreeuwen.
Met de receptie contact gehad we konden naar een andere plek maar de ganzen zitten overal dus dat was geen oplossing.
Erg jammer dat we niet rustig buiten konden zitten met de kinderen bij ons huisje.

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Annemiek, bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring op De Huttenheugte met ons te delen.

Wat jammer om te lezen dat jullie tijdens de meivakantie nauwelijks gebruik hebben kunnen maken van het terras door de aanwezigheid van de ganzen en de overlast die dit met zich meebracht. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer je met de kinderen graag rustig buiten bij de cottage wilt kunnen zitten.

Ook de overlast van de kraaien, vooral in de ochtend, moet hinderlijk zijn geweest. Fijn dat je hierover contact hebt opgenomen met de receptie en dat er is meegedacht over een andere plek. We begrijpen dat dit geen passende oplossing was als de ganzen op meerdere plekken in het park aanwezig zijn.

We nemen je feedback over de ganzen en de overlast die je hiervan hebt ervaren zeker mee als waardevolle input.

Bedankt voor je eerlijke feedback. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Center Parcs.

Met vriendelijke groeten,

Dagje zwemmen heijderbos.

Dagje zwemmen heijderbos.

Wij hebben 103 euro betaald voor een dagje zwemmen voor onze dochter heijderbos gekozen wegens de leuke glijbanen.
Na 1 1/5 uur zwemmen waren er problemen waardoor er 3 glijbanen dicht gingen.
Wij toch nog gewacht tot 1430 in de hoop dat het weer open ging.
Helaas was het niet zo, en zei de medewerkster dit duurt nog tot 1730. Je kan bij de receptie compensatie krijgen.
Wij eruit en stonden 1445 bij de receptie. Toen we wegliepen bij het zwembad stond er nog een badmeester die tegen de gasten zei dat het nog niet open was.
Staan we bij de receptie zeggen ze dat het vanaf 1400 al was opgelost. En er geen compensatie is omdat de manager van het zwembad dit zegt en die geloven we.
Geen excuses helemaal niks! Is toch belachelijk van woorden. Er werd gewoon niet geluisterd.
En als je ergens een klacht wilt indienen kan het nergens.. want via het contact formulier lukt het niet!
Diep teleurgesteld en weggegooid geld. Voor ons geen center parcs meer.

5. toukokuuta 2026

Beste Angela,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het erg jammer om te lezen dat uw dagje zwemmen op Het Heijderbos zo teleurstellend is verlopen, zeker omdat u juist vanwege de glijbanen voor dit zwembad had gekozen.

We begrijpen dat het bijzonder vervelend is wanneer na anderhalf uur zwemmen drie glijbanen sluiten en u vervolgens nog tot 14.30 uur wacht in de hoop dat deze opnieuw openen. Ook de tegenstrijdige informatie die u daarna bij de receptie heeft gekregen, vinden we jammer.

Daarnaast vinden we het vervelend dat u bij de receptie geen passende uitleg, excuses of tegemoetkoming heeft ervaren. We begrijpen dat u zich hierdoor niet gehoord en serieus genomen voelde. Een duidelijke communicatie en een klantgerichte benadering vinden we belangrijk, zeker wanneer er tijdens een bezoek problemen ontstaan. Indien u hiervan nog een melding wilt maken, kunt u hiervoor gebruikmaken van het volgende formulier: https://contactariane.centerparcs.nl/.

Het spijt ons dat uw dagje zwemmen hierdoor niet de ervaring heeft geboden waarop u had gehoopt en dat u het gevoel heeft dat het betaalde bedrag onvoldoende waarde heeft opgeleverd.

Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte ervaring met call center

Hele slechte ervaring met call center. Totaal geen begrip over mijn omstandigheden om eventueel een paar uurtjes eerder in het cottage te verblijven. Totaal niet geintetreseerd.

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Vervelend om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad met de klantenservice.

Zeker wanneer je situatie extra uitleg of begrip vraagt, is het belangrijk dat er geluisterd wordt en dat je je serieus genomen voelt. We begrijpen dan ook goed dat het teleurstellend is wanneer je het gevoel krijgt dat er weinig interesse of empathie werd getoond.

Ook als iets praktisch niet mogelijk blijkt, hoort de communicatie altijd vriendelijk en begripvol te verlopen.

Dank dat je dit met ons deelt.

Onmenselijke organisatie

We werden doorverwezen naar de website om een klachtenformulier in te vullen. Raad eens.. die pagina werkt niet. Kom je er goed mee weg :)

Wij zouden morgen vertrekken naar hochsauerland met de familie.
Door plotselinge gezondheidsklachten van mijn vader, is het het voor mijn ouders niet mogelijk om mee te gaan. Wij hebben gebeld of het mogelijk is om te boeken naar een park in NL.
Ook aangegeven dat we bereid zijn om bij te betalen of korter te gaan. En dat we de algemene voorwaarden snappen, maar dit een onverwachte situatie is
Op de site kan je nog last minute boeken bij verschillende parken, maar Center Parcs is niet bereid hierin mee te denken. De menselijkheid bij deze organisatie is ver te zoeken

3. toukokuuta 2026

Beste Laura,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het erg jammer om te lezen dat uw geplande familieweekend op Park Hochsauerland door de onverwachte gezondheidsproblemen van uw vader niet kan doorgaan zoals gepland. We begrijpen dat dit een vervelende en onvoorziene situatie is, zeker wanneer u samen met de familie had uitgekeken naar het verblijf.

We vinden het jammer dat u na contact met onze klantenservice geen passende mogelijkheid heeft ervaren om de boeking om te zetten naar een park in Nederland. Zeker omdat u aangaf bereid te zijn om bij te betalen, de verblijfsduur aan te passen en begrip te hebben voor de algemene voorwaarden, begrijpen we dat u had gehoopt dat er in deze uitzonderlijke situatie met u kon worden meegedacht.

Ook uw ervaring met het klachtenformulier nemen we serieus. Een goede bereikbaarheid en een toegankelijke manier om een klacht of vraag door te geven zijn belangrijk.

Het spijt ons dat u in deze situatie onvoldoende flexibiliteit heeft ervaren. Uw opmerkingen over de mogelijkheden bij onverwachte omstandigheden, de service en de bereikbaarheid nemen we mee als belangrijke aandachtspunten.

Dank u voor het delen van uw ervaring en uw feedback.

wie niet horen wil….

Helaas lazen wij de reviews nádat we geboekt hadden. Besloten om vol goeie moed te gaan……
Blijkt dat we een heel leuk gezin hebben, die het zelfs in de meest barre omstandigheden gezellig kan hebben.
Aan CenterParcs de Eemhof heeft het in ieder geval niet gelegen.

Zo hadden we te maken met een oud, vies huisje (VIP cottage á 1700 euro voor 1 week). Waarbij de wasbak direct bij aankomst al verstopt bleek.
Ook ging de buitendeur/schuifpui niet tot nauwelijks open.
De wasbak werd snel opgelost nadat we hadden gebeld (onze complimenten) de schuifpui zou de volgende dag worden opgelost. Moesten we wel thuis voor blijven. 11.00 uur was de afspraak, maar het kon ook 12.00 uur worden.
Prima; kan gebeuren!
Héle dag bij het huisje gebleven de volgende dag of alleen weg met de kinderen waardoor mijn man ‘thuis’ bleef…. Niemand!
Volgende dag naar de receptie; zij konden ons geen vergoeding geven. Want tja; “risico van het vak”.
Na lang praten kregen we 50 euro op ons bandje. Leuk, maar voor 1 van ons wel een dag weggegooid én hadden we alsnog een defect huisje. Wát een teleurstelling.

Wij zijn regelmatig op andere parken en worden daar uitermate goed geholpen… dit was echt dráma!

Daarnaast zien de huisjes op de Eemhof eruit alsof je leeft rond 1944 op Duits grondgebied en zijn de huisjes vooral van de buitenkant niet om aan te gluren. Duister, bunkerachtig en zelfs de paden naar de huisje toe zien eruit alsof ze 100 jaar geleden al vervangen hadden mogen worden.
Het park is ontzettend groot én laat ook tijdens vakanties nog eens daggasten toe in het zwembad, waardoor het zwembad rond 18.00 uur (normaal een rustige tijd) nog zó druk was…. Dat je geen stap kon zetten, geen slag kon zwemmen, zonder iemand in de weg te staan/zwemmen.
Echt vreselijk.

We hadden prachtig weer, fijn! Waardoor we lang buiten konden zitten… rond 20.00 uur begint het te schemeren en wat loopt er op je vlonder?
Ratten…. Niet 1, niet 2? Nee. Héle hordes aan ratten… geen kleintjes. Ik heb filmpjes gemaakt en het is gewoon eng en goor hoe groot ze zijn.
Buren die het niet doorhadden, gilden het uit toen de ratten bij ze over het terras renden.

Wij zijn een positief ingesteld stel, maar dit was bar en bar slecht.
De omgeving is prachtig… búíten het park. Dáár konden we ademen.

28. huhtikuuta 2026

Beste Leonie,

We vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op De Eemhof zo is tegengevallen, zeker gezien het bedrag dat u voor een VIP-cottage heeft betaald. We begrijpen dat u bij een verblijf van deze prijs een verzorgde en goed onderhouden accommodatie en een aangename vakantiebeleving verwacht.

Fijn om te lezen dat de problemen met de verstopte wastafel na uw melding snel zijn opgelost. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer dat de schuifpui vervolgens niet goed werkte en dat u hiervoor een hele dag in de cottage heeft gewacht, zonder dat er iemand is langsgekomen. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is wanneer u hierdoor uw dag anders moest indelen en de storing uiteindelijk niet werd opgelost.

Ook uw opmerkingen over de staat en uitstraling van de cottages, de paden en het onderhoud van het park nemen we serieus. Daarnaast begrijpen we dat de grote drukte in de Aqua Mundo, mede door de aanwezigheid van daggasten, uw zwemervaring sterk heeft beïnvloed.

We vinden het bijzonder vervelend om te lezen dat u 's avonds meerdere grote ratten op en rond de terrassen heeft gezien. We begrijpen dat dit een erg onaangenaam en verontrustend gevoel kan geven, zeker wanneer u met uw gezin buiten wilt zitten. Uw melding hierover nemen we dan ook serieus.

Daarnaast vinden we het jammer dat u zich bij de afhandeling van de problemen onvoldoende geholpen heeft gevoeld en dat de geboden tegemoetkoming van €50 voor u niet in verhouding stond tot de ervaren overlast en het verloren dagdeel.

Fijn om te lezen dat u ondanks alles zelf positief bent gebleven en dat u de omgeving buiten het park als prachtig heeft ervaren. Het spijt ons dat de staat van het park, de accommodatie, de Aqua Mundo en de ervaren service uw verblijf uiteindelijk zo negatief hebben beïnvloed.

Net terug uit heijdenbos

Net terug uit heijdenbos . Mooi park . Zwembad schoon , 🧽 huisje was ook netjes en schoon ,we hebben een leuke tijd gehad !
Ook vond ik een paar kleine dingetjes wat minder . Alles maar ook alles is betalen op het zwembad na . (Een stepje huren voor de kids op het park 20 € per uur wel aan de prijs ! )
Ik vind voor z’n park weinig toiletten . Of ze waren kapot .
Ook vroegen wij 1 keer aan het einde van de week of we de boodschappen konden brengen met de auto maar dat mocht echt niet . Wij zaten aan het einde van het park , we mochten wel een bolder kar lenen dat was het aanbod , heel appart . S”avonds toen we van de bingo terug naar het huisje gingen werden voor de voeten gereden door een elektrische Audi die je niet hoort . De regels gelden dus niet voor iedereen voor een auto loos park !
Wij hebben het goed gehad en een leuke tijd maar weet wel als je gaat dat je de portemonnee wel vaak moet trekken !

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring op Het Heijderbos met ons te delen.

Fijn om te lezen dat je het park, het zwembad en de cottage netjes en schoon waren. Leuk om te horen dat jullie een fijne tijd hebben gehad!

Jammer dat er ook een aantal punten waren die minder goed bevielen. We begrijpen dat de prijzen van activiteiten, zoals het huren van een step, kunnen tegenvallen en dat je graag meer toiletten op het park zou zien. Ook je ervaring rondom het brengen van de boodschappen en het gebruik van de auto nemen we mee als waardevolle feedback.

Daarnaast begrijpen we dat het vervelend is wanneer je op een autovrij park toch auto's of elektrische voertuigen tegenkomt. Zeker wanneer een voertuig onverwacht en vrijwel geluidloos langsrijdt, kan dat voor een schrikreactie zorgen.

Bedankt voor je eerlijke en duidelijke feedback. Fijn om te lezen dat jullie ondanks deze punten een leuke tijd hebben gehad. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Center Parcs.

Met vriendelijke groeten,

Saanut 1/5 tähteä

Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per…

Al jaren z'on 25 jaar gaan we 2x per jaar naar centerparcs we wisselde boekingen af per persoon sinds het friends progamma gaan boeken via 1 persoon, dus mochten we de laatste jaren gebruik maken van de early check in. Nu is het friend gedeelte veranderd en kunnen we geen gebruik meer maken van de early check in omdat we 7x moeten boeken in 36 maanden dan kunnen we de 8ste keer weer gebruik maken van de early check in.
Het enige voordeel voor ons aan centerparcs is de early check in want de meeste parken zijn duurder dan andere organisaties dan maken wij nooit gebruik van het zwembad daar betaal je wel voor en eten we altijd in een restaurant op het park, dus voor centerparcs zit er veel voordeel aan als we voor hun kiezen maar voor ons niet meer helaas.

Dan bellen ze voor een aanbieding maar zou die aanbieding €90 duurder zijn als dat ik via internet zou boeken deze keer, erg jammer allemaal dus erg teleurgesteld in de verandering rondom centerparcs friends loyaliteit progamma.

30. huhtikuuta 2026

Beste Corrina en Gerry,

We begrijpen dat het bijzonder teleurstellend is wanneer u al ongeveer 25 jaar, twee keer per jaar, bij Center Parcs verblijft en door de wijzigingen binnen het Friends-programma niet meer gebruik kunt maken van Early Check-in zoals u dat de afgelopen jaren gewend was.

We vinden het jammer dat juist dit voordeel voor u een belangrijke reden was om voor Center Parcs te kiezen en dat u nu het gevoel heeft dat er voor u onvoldoende voordelen overblijven ten opzichte van andere aanbieders. Ook uw opmerkingen over de prijzen van de parken en het feit dat u niet of nauwelijks gebruikmaakt van faciliteiten zoals het zwembad nemen we mee als waardevolle feedback.

Daarnaast vinden we het vervelend om te lezen dat u telefonisch een aanbieding kreeg die volgens u duurder was dan wanneer u dezelfde boeking zelf online zou maken. We begrijpen dat dit het gevoel kan geven dat u als trouwe gast onvoldoende voordeel ervaart. U mag altijd zelf contact opnemen met onze klantenservice via het nummer 010 798 0980. We kunnen dan samen met u kijken wat de voordeligste prijs en eventuele korting is.

Het spijt ons dat de veranderingen binnen het Friends-programma en de ervaren prijsverschillen ervoor hebben gezorgd dat u zo teleurgesteld bent geraakt. Uw feedback over het Friends-programma, de voordelen voor trouwe gasten en de prijs-kwaliteitverhouding nemen we mee als belangrijke aandachtspunten.

Dank u voor het delen van uw ervaring en vooral voor uw jarenlange betrokkenheid bij Center Parcs.

Wij hebben Centerparcs geboekt

Wij hebben bij Vacansoleil geboekt. (Pas op Centerparcs en Vacansoleil zijn een bedrijf). Zei hebben een fout gemaakt en onze boeking niet gemaakt terwijl wij €75,- aanbetaald hadden. Nu vier weken later hebben we nog de aanbetaling niet terug. Slechte zaak !! Deze ster is niet verdiend. Ze horen er helemaal geen ster te krijgen.

1. huhtikuuta 2026

Beste Monique,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat er bij uw boeking via Vacansoleil iets is misgegaan en dat uw aanbetaling van €75 na vier weken nog niet aan u is terugbetaald. Vacansoleil is een partner van Center Parcs en verkoopt ook verblijven naar Center Parcs, maar hanteert daarbij eigen voorwaarden. U kunt daarom het beste contact opnemen met Vacansoleil zelf voor de terugbetaling. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u ervan uitging dat uw boeking correct was verwerkt en u hiervoor al een bedrag had betaald.

Ook begrijpen we dat het frustrerend is wanneer u na meerdere weken nog steeds op uw geld wacht en hierover geen duidelijkheid heeft. Een correcte verwerking van een boeking en een tijdige terugbetaling zijn belangrijk, en we vinden het jammer dat dit volgens u niet goed is verlopen.

Het spijt ons dat deze ervaring uw vertrouwen zo heeft geschaad en dat u hierdoor het gevoel heeft dat uw beoordeling eigenlijk geen ster waard is.

enorm teleurgesteld

Na 22 jaar trouwe klant te zijn geweest bij Center Parcs, voelen wij ons genoodzaakt om onze teleurstelling te delen. Wij kwamen jaarlijks met Pasen een week genieten, maar merken dat de service en voordelen er sterk op achteruit zijn gegaan.

Een van de grootste minpunten is de aanpassing van het loyaliteitsprogramma. Vroeger konden wij als vaste klanten genieten van voordelen zoals early check-in, maar deze zijn inmiddels verdwenen. Dit geeft ons het gevoel dat trouwe klanten niet langer gewaardeerd worden.

Daarnaast zijn de prijzen aanzienlijk gestegen, terwijl de kwaliteit niet in verhouding is verbeterd. Zo betaalden wij recent €58 voor lakens in een comfort bungalow, die bovendien niet inbegrepen waren. Voor dat bedrag kan je nieuwe lakens kopen.
Hoewel we eerlijk moeten toegeven dat de parken zelf nog steeds leuk zijn voor kinderen en kleinkinderen, weegt dit voor ons niet meer op tegen de hoge kosten en het verminderde servicegevoel. Het lijkt erop dat winst maken belangrijker is geworden dan klanttevredenheid.

Met spijt in het hart hebben wij besloten om niet meer terug te keren. Voor ons is Center Parcs niet langer de waardevolle ervaring die het ooit was.

7. huhtikuuta 2026

Beste Laurette,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw uitgebreide ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te lezen dat u na 22 jaar als trouwe gast met teleurstelling terugkijkt op uw ervaringen met Center Parcs.

We begrijpen dat de veranderingen binnen het loyaliteitsprogramma voor u een belangrijk punt zijn. Wanneer u jarenlang gebruik heeft kunnen maken van voordelen zoals Early Check-in, kan het teleurstellend zijn wanneer deze voordelen veranderen of verdwijnen. We begrijpen dat dit het gevoel kan geven dat de loyaliteit van trouwe gasten minder wordt gewaardeerd. U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 0107980980. We kunnen dan samen met u bekijken op welk level van het Friends-programma u momenteel bent.

Ook uw opmerkingen over de gestegen prijzen en de prijs-kwaliteitverhouding nemen we serieus.

Fijn om te lezen dat u de parken zelf nog steeds leuk vindt voor kinderen en kleinkinderen. We vinden het extra jammer dat de positieve vakantiebeleving voor u niet meer opweegt tegen de hogere kosten en het gevoel dat de service en voordelen zijn verminderd.

Het spijt ons dat u na zoveel jaren heeft besloten niet meer terug te keren. Uw feedback over het loyaliteitsprogramma, de prijzen, de service en de waardering voor trouwe gasten nemen we mee als belangrijke aandachtspunten.

Saanut 2/5 tähteä

2e dag center parcs port zelande

2e dag center parcs port zelande. Wederom problemen met het eten in het centrum. Gisteren gegeten bij het buffet restaurant, waar continue en veel van alles op was. Vlees, vis, kip, satésaus, mayonaise, frikadellen, hamburgers, noem maar op! Het smaakte goed, maar je houdt toch een bijsmaak aan over. Vandaag bij de pizzeria, 1,5 uur wachten - met jonge kinderen- was uitdagend. En als je vraagt om informatie dan krijg je een zoethoudertje, vraag je het nog een keer dan blijkt het dat je het aan de verkeerde persoon vraagt! Dan uiteindelijk -wanneer andere tafels die later bezet worden en ondertussen lang en breed de avond elders voortzetten-begint een lampje te branden. Geen excuses, geen goedmakertje, niets. Ik ben geen klager, maar dan is de prijs voor één pizza hawai €17,95 dan zeer behoorlijk voor de bijhorende service. Veel ook in het engels allemaal, jammer. Als ik dan toch bezig ben, dan was de bowling baan ook een gepasseerd station. Zwaar beschadigde ballen, niet de juiste gewichten meer beschikbaar (alleen hele lichte of zware). Ook de tafels van het centrum zijn niet heel schoon en de gehanteerde prijzen worden dan in mijn ogen ook hoog. €14,50 voor 12 snackjes! Mijn advies is ook, ga lekker in een dorpje verder een restaurant bezoeken. Ook de huisjes zijn binnen en buiten schmutzig, net niet, want met de Franse slag schoonhouden wordt hier belijd. Ook tijdens onze eerdere verblijven in voorgaande jaren bij andere locaties kan niet gezegd worden dat er fijne herinneringen gecreëerd wordt die blijven hangen. Ja, de verkeerde, maar dit was wel de druppel. Een afglijdende trend in het geheel is te noteren, terwijl de prijzen onterecht stijgen. Nog 1 dag afzien en naar huis naar mijn wel comfortabele bedje. Voorlopig (heel lang )geen center parcs meer voor ons!

26. huhtikuuta 2026

Beste Hans,

We vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Port Zélande op meerdere punten zo is tegengevallen. We begrijpen dat de beperkte beschikbaarheid van gerechten bij het buffetrestaurant en de lange wachttijd bij de pizzeria, zeker wanneer u met jonge kinderen verblijft, een grote invloed hebben op de vakantiebeleving.

Ook uw opmerkingen over de communicatie en het gebrek aan excuses of een passende oplossing na het lange wachten nemen we serieus. Een goede service en duidelijke communicatie zijn belangrijk, zeker wanneer gasten langere tijd op hun bestelling moeten wachten.

Daarnaast vinden we het jammer dat ook de bowlingbaan, de staat en netheid van de tafels en de prijzen van de horeca niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw opmerkingen over de kwaliteit en het onderhoud van de faciliteiten nemen we mee als waardevolle feedback.

Ook uw opmerkingen over de staat en schoonmaak van de huisjes nemen we serieus. We begrijpen dat dit, samen met de andere punten die u tijdens uw verblijf heeft ervaren, heeft bijgedragen aan het gevoel dat de kwaliteit niet in verhouding staat tot de prijzen.

Het spijt ons dat uw verblijf op Port Zélande u geen fijne vakantieherinneringen heeft opgeleverd en dat u hierdoor voorlopig niet meer voor Center Parcs wilt kiezen.

Vochtproblemen en zwarte schimmelvorming

Zwarte schimmelvorming met een groot vochtprobleem op bovenverdieping. Te ruiken door de gehele woning. Alles behalve gezond, voor ons nooit meer.

26. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Vervelend om te lezen dat jullie verblijf zo is tegengevallen.

Zwarte schimmelvorming en vochtproblemen in een accommodatie zijn uiteraard absoluut niet de ervaring die je mag verwachten, zeker niet wanneer dit duidelijk merkbaar is in de hele accommodatie. We begrijpen heel goed dat dit niet alleen onaangenaam aanvoelt, maar ook zorgen geeft rond gezondheid en comfort tijdens je verblijf.

Dit soort meldingen nemen we zeer serieus en horen zo snel mogelijk nagekeken en aangepakt te worden.

Dank dat je dit onder onze aandacht brengt.

ontbijtboxen

ontbijtboxen
super duur en verplicht al je dagen af te nemen alle dagen precies dezelfde eenzijdige inhoud compleet geen leuke ervaring.Zonde van je geld geweest.

17. huhtikuuta 2026

Beste Erica,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat de ontbijtboxen voor u zo zijn tegengevallen. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer u voor uw verblijf verplicht bent om voor alle dagen ontbijtboxen af te nemen en de inhoud iedere dag hetzelfde is.

Ook uw opmerkingen over de prijs en de beperkte variatie nemen we serieus. We begrijpen dat u hierdoor het gevoel heeft gehad dat de ontbijtboxen niet de ervaring en waarde boden die u ervan had verwacht.

Uw feedback over de inhoud, de variatie en de prijs van de ontbijtboxen nemen we mee als waardevolle aandachtspunten.

Het spijt ons dat dit onderdeel van uw verblijf voor u vooral als zonde van het geld heeft gevoeld.

Gisteren (18 april)

Gisteren (18 april), tussen 14:30 en 19:30, waren wij aanwezig in Aqua Mundo. Bij aankomst heb ik de schoenen en tas van mijn dochter opgeborgen in kluis 744. Deze kluis sloot in eerste instantie correct.

Toen wij later terugkwamen, bleek de kluis echter open te staan. Tot onze schrik waren de schoenen van mijn dochter uit de kluis verdwenen.

Wij zijn vervolgens naar buiten gegaan om de receptie te zoeken, maar deze bleek gesloten. Na verder zoeken kwamen wij bij de slagbomen waar beveiligers aanwezig waren. Na ongeveer 10 à 15 minuten wachten konden wij iemand spreken. Tot onze verbazing gaf een van de beveiligers aan dat dit onze eigen schuld zou zijn en dat Center Parcs hiervoor niet aansprakelijk is.

Wij zijn het hier niet mee eens. Naar onze mening is Center Parcs wel degelijk verantwoordelijk voor goed werkende kluisjes en voor de veiligheid van de eigendommen van bezoekers. Het mag niet mogelijk zijn dat derden zomaar spullen uit een afgesloten kluis kunnen halen.

Er is wel een melding gemaakt, maar wij kregen weinig vertrouwen in een passende oplossing. Mijn dochter moest uiteindelijk zonder schoenen naar huis, wat voor ons een zeer vervelende situatie is.

Wij vinden dat Center Parcs hier verantwoordelijkheid in moet nemen en maatregelen moet treffen om de veiligheid te verbeteren en gasten beter te helpen in dit soort situaties. Op dit moment zitten wij zonder schoenen door wat wij ervaren als nalatigheid.

Wij hopen dan ook op een passende oplossing en een correcte afhandeling van deze situatie, al moet ik eerlijk aangeven dat ons vertrouwen daarin momenteel beperkt is.

18. huhtikuuta 2026

Beste gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het erg vervelend om te lezen dat de schoenen van uw dochter uit het kluisje zijn verdwenen en dat u hierdoor uiteindelijk zonder schoenen naar huis bent gegaan. We begrijpen dat dit een bijzonder onaangename situatie is geweest, zeker omdat u ervan uitging dat het kluisje goed was afgesloten.

Ook vinden we het jammer dat u na het incident lang heeft moeten wachten voordat u iemand kon spreken en dat de benadering van de beveiliging volgens u weinig begripvol is overgekomen. In een dergelijke situatie is het belangrijk dat gasten zich gehoord en geholpen voelen.

Uw opmerkingen over de werking van de kluisjes, de veiligheid van persoonlijke eigendommen en de opvolging van dergelijke meldingen nemen we serieus. We begrijpen dat deze ervaring uw vertrouwen in een passende oplossing heeft beïnvloed. U kunt hiervan melding maken via het volgende formulier: https://contactariane.centerparcs.nl.

Het spijt ons dat uw dochter uiteindelijk zonder haar schoenen naar huis moest en dat u uw bezoek aan de Aqua Mundo op deze manier heeft moeten afsluiten.

Dank u voor het delen van uw ervaring. Uw feedback nemen we mee als belangrijke aandachtspunten.

Saanut 2/5 tähteä

Als ik 2 weken een huisje in zuid-frankrijk

Als ik 2 weken een huisje in zuid frankrijk huur ben ongegeveer 750 euro kwijt ,bij center parcs mag ik blij zijn als ik daar 4 dagen voor kan huren.verders zijn de parken prima ,maar ik kom er niet meer

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Prijzen kunnen inderdaad sterk verschillen per bestemming, seizoen en het type accommodatie, en dat kan soms als onevenwichtig aanvoelen.

Fijn om te lezen dat je de parken zelf wel als prima ervaart, maar jammer dat de prijs voor jou uiteindelijk de doorslag geeft om niet meer terug te komen. Dat nemen we zeker mee als waardevolle feedback.

Dank dat je dit met ons deelt.

Saanut 3/5 tähteä

Centerparcs is goed belofen maar slecht in nakomen.

Centerparcs is goed in het mooi voordoen van een verblijf. Maar na een boeking probeer dan maar eens in contact te komen of een reactie te krijgen.
Huisje gehuurd bij Disney Parijs, huisje niets mis mee. Helaas was het huisje nog niet klaar voor onze komst en diverse gebreken, en inderdaad ook daar geen enkele reactie op ontvangen. ZOEK HET MAAR UIT NA DE BOEKING !

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Het spijt ons dat jullie verblijf niet helemaal naar wens was en dat jullie cottage bij aankomst nog niet klaar was en diverse gebreken had. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer er na een boeking en melding geen reactie wordt ontvangen. We willen dit graag verder bekijken, willen jullie hiervoor het formulier invullen via https://contactariane.centerparcs.nl/ zodat ons team jullie kan helpen? 🌿

Saanut 3/5 tähteä

Last Minute geboekt en direct betaald.

Update 10 april:
De dubbele betaling is vandaag teruggestort. Dit een dag na het invullen van het email contactformulier. Daarom de waardering aangepast.

Last Minute geboekt via Bungalowspecials en direct betaald op de wijze zoals dat verzocht werd middels een email van Center Parcs.

Bij aankomst bij de poort op het park Meerdal was de betaling niet te zien door de medewerker. De auto moest geparkeerd worden op de stampvolle parkeerplaats en lopen naar de receptie. Een serieus eind lopen.

Bij de receptie met mijn bank app de betaling laten zien. Met het boekingsnummer, de naam en het rekeningnummer van Center Parcs.

Niet voldoende volgens de receptie.
Voor het blok gezet. Nog een keer het volledige bedrag betalen was de enige optie.

Weer heen en weer gelopen om dezelfde pas te halen van de eerste betaling. Tweede keer lang wachten bij de drukke receptie.

Totaal twee uur vanaf de poort voordat we in de bungalow stonden. Met een kleinkind van 3 overstuur en een klap geld armer.

Een enorme riool lucht in de Vip bungalow. Onder het kookeiland vandaan. Bij het openen van de kastjes niet te harden. Vriendelijk melding gemaakt. Niets aan gedaan en niets meer van gehoord.

Nu inmiddels twee weken verder en geen terugbetaling van het dubbel betaalde totaal bedrag.

Center Parcs nummer gebeld. Email of andere communicatie niet mogelijk. Ik begrijp inmiddels waarom.

Ja meneer, dat duurt minimaal vier weken of langer. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Geen excuus of ook maar iets in die richting maar een Belgisch klinkende grote mond was mijn deel.

Vriendelijk gebleven maar ben er nu klaar mee. Aantoonbare fouten van Center Parcs, aantoonbaar twee keer hetzelfde forse bedrag betaald, geen enkele reactie of actie, ook niet op de klacht van riool stank in de bungalow.

Onaanvaardbaar en onbegrijpelijk gedrag van Center Parcs.

Ik laat ze er niet mee wegkomen.
Al is het om toekomstige ellende van andere last minute vakantiegangers te voorkomen.

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Center Parcs NL

Het spijt ons te horen dat jullie verblijf in Het Meerdal zo is verlopen en dat jullie bij aankomst opnieuw hebben moeten betalen, terwijl de betaling al was gedaan. We begrijpen dat dit, samen met de ervaring in de cottage, veel frustratie heeft veroorzaakt. Om dit verder te kunnen onderzoeken willen we jullie vragen het formulier in te vullen via https://contactariane.centerparcs.nl/. Ons team kan jullie dan direct helpen. 🌿

Saanut 1/5 tähteä

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik…

Als ik 0 sterren kon geven dan deed ik het. Center Parcs adverteert met de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen via Klarna, vervolgens komt in mijn Klarna te staan dat ik alles binnen 30 dagen moet betalen. Ik heb meerdere malen contact opgenomen met Center Parcs maar die geven Klarna de schuld en zeggen niets meer te kunnen doen. Ook kon ik mijn boeking niet meer annuleren, echt verschrikkelijke klantenservice, reageren niet op mailtjes, en niet behulpzaam aan de telefoon. Voortaan weer gewoon naar Landal of Roompot!

31. maaliskuuta 2026

Beste gast,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat u problemen heeft ervaren met de betaalwijze via Klarna en dat de betalingsvoorwaarden volgens u niet overeenkwamen met de verwachtingen die u bij het boeken had. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u hierover meerdere keren contact heeft opgenomen en geen passende oplossing heeft ervaren.

Ook vinden we het vervelend dat u de communicatie met onze klantenservice als weinig behulpzaam heeft ervaren en dat u naar eigen zeggen geen reactie op uw e-mails heeft ontvangen. Een goede bereikbaarheid, duidelijke communicatie en passende ondersteuning vinden we belangrijk.

Uw opmerkingen over de betaling, de mogelijkheden rondom annuleren en de dienstverlening van onze klantenservice nemen we serieus en nemen we mee als waardevolle feedback.

Het spijt ons dat deze ervaring uw vertrouwen in Center Parcs zo heeft geschaad en dat u aangeeft in de toekomst voor een andere aanbieder te willen kiezen.

Saanut 1/5 tähteä

Miljoenen inkomsten maar geen reactie ( 10 september reactie na 5 maanden en 10 dagen)

Miljoenen inkomsten maar geen reactie

Grofweg 800 huisjes grofweg gemiddeld inkomsten €250 per dag per huisje excl. bestedingen op het park excl dagbezoekers per dag €200.000 per jaar €73.000.000 inkomsten per park.
En dan niet antwoorden op klachten: koud water, vuil overal, overvol bad, slechte restaurants, veel stuk in huisjes, incomplete inventaris, 16:00 pas erin, 10:00 eruit maar wel 100% betalen voor deze twee paar uur dagen, enz

27. helmikuuta 2026

Beste Bertus,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer dat u op zoveel punten teleurgesteld bent, zoals de staat van de accommodaties, de incomplete inventaris, de drukte in het zwembad, de restaurants en de aankomst- en vertrektijden.

Ook uw opmerkingen over de prijs-kwaliteitverhouding en het uitblijven van reacties op klachten nemen we serieus. We begrijpen dat dit het gevoel kan geven dat er onvoldoende aandacht is voor de ervaring van onze gasten. Indien u dit wilt melden, kunt u hiervoor gebruikmaken van het volgende formulier: https://contactariane.centerparcs.nl.

Dank u voor het delen van uw feedback.

Saanut 1/5 tähteä

Klachten worden slecht afgehandeld en afspraken worden niet nagekomen

Ons verblijf van 19 tot en met 21 december in een VIP accommodatie bij Center Parcs begon al slecht, maar de manier waarop de klacht daarna wordt afgehandeld is nog teleurstellender.
In het huisje troffen wij ongedierte en ontlasting aan. Midden in de nacht werd een ander huisje aangeboden, maar er kon niet worden gegarandeerd dat dit een VIP accommodatie was of dat het schoon en vrij van ongedierte was. Onder die omstandigheden konden wij dit niet accepteren.
Na onze klacht ontvingen wij op 9 januari een mail waarin stond dat €125 binnen drie weken zou worden teruggestort. Dit bedrag is uiteindelijk pas begin maart ontvangen. Afspraken worden dus niet nagekomen binnen de gestelde termijn.
Daarnaast wordt ons verweten dat wij op eigen initiatief zijn vertrokken, terwijl dit het directe gevolg was van de situatie en het ontbreken van een passend alternatief.
Wat vooral opvalt is dat inhoudelijke reacties op onze uitleg uitblijven en dat er op meerdere e-mails helemaal niet meer wordt gereageerd. De communicatie stopt zodra het concreet wordt.
Wij wachten nog steeds op een correcte en volledige afhandeling van deze klacht.

19. joulukuuta 2025

Beste Monica,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

We vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op deze manier is verlopen. De aanwezigheid van ongedierte in de accommodatie en het ontbreken van een passend alternatief hebben ervoor gezorgd dat u uw verblijf vroegtijdig heeft beëindigd. We begrijpen dat dit onder deze omstandigheden een begrijpelijke keuze is geweest.

Ook vinden we het vervelend dat de terugbetaling van €125 niet binnen de aangegeven termijn is uitgevoerd. Daarnaast nemen we uw opmerkingen over de communicatie en het uitblijven van reacties op uw verdere e-mails serieus. We begrijpen dat dit extra teleurstellend is wanneer u nog wacht op een volledige afhandeling van uw klacht. U mag altijd terug reageren op de mail waarmee het voorstel tot betaling is geweest reageren. Via deze revieuw heb ik geen inormatie ivm u gegevens en kan het helaas niet nakijken.

Uw feedback over de accommodatie, de geboden oplossing en de verdere opvolging van uw klacht nemen we mee als waardevolle aandachtspunten.

Het spijt ons dat u zowel tijdens uw verblijf als bij de verdere afhandeling van uw klacht onvoldoende vertrouwen en ondersteuning heeft ervaren.

Het Center Parcs-team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin