Yritys on vastannut
Fijn nieuws Efteling, niet dus! Parkeerabonnementen met maandbetaling die langer dan 12 maanden lopen, worden na 14 juni 2026 per eerstvolgende mogelijkheid automatisch stopgezet. Het is vana... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wereld van de Efteling 31 mei 1952 was een heuglijke dag: de Efteling werd officieel geopend. Het toenmalige Sprookjesbos groeide in de decennia die volgden uit tot een gigantische Wereld vol Wonderen. Met name Anton Pieck zorgde voor de sprookjesachtige sfeer die de Efteling kenmerkt en tot op de dag van vandaag wordt gekoesterd en bewaakt. De Wereld van de Efteling beperkt zich niet tot het attractiepark en de overnachtingsmogelijkheden maar komt ook tot uiting in evenementen voor de zakelijke markt. Bovendien produceert de Efteling eigen musicals en radio- en televisieprogramma's zoals Sprookjesboom en Jokie.
Europalaan 1, 5171KW, Kaatsheuvel, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik heb al zeker meer dan 15 jaar een abonnement. De enige reden dat ik momenteel mijn abonnement wil aanhouden is mijn jongste dochter. Tot ze naar school gaat vind ik het leuk om door de week zo nu en dan te gaan. (Met de oudste ook gedaan).
Toch vind ik de nieuwe richtlijnen voor het parkeer abonnement belachelijk. Openbaar vervoer word aangeprezen maar als je vanuit buiten Kaatsheuvel en omstreken komt is dit nog duurder dan een parkeerkaartje. Ook was ik tijdens mijn laatste bezoek niet te spreken. Het personeel word steeds minder aardig, wanneer we een eigenhymer bestelde die inmiddels 5 euro kostte moest ik 2 x vragen voor wat extra kruiden, en toch snapte meneer niet dat hij zo enkel een aardappel verkocht. De spelletjes staan zo afgesteld dat kinderen het niet voor elkaar krijgen wat meer punten te verdienen en worden afgescheept met een iniminie knuffeltje en kost dan al meer dan 5 euro. En dan het parkeren, bij aankomst na 13 uur word je helemaal naar het achterste parkeerpark gestuurd terwijl je langs honderden lege plekken rijd verder vooraan. Alles is dicht gezet zodat je zelf nergens een plekje mag zoeken. En wanneer je langs de fietsenstalling wil lopen (want ook hier zit een voetpad) word je vriendelijk verzocht linksom te lopen (dit is wel degelijk ver om). Als je aangeeft dat je mag lopen zoals je wil is het personeel alles behalve vriendelijk. En dan nog niet over de lange wachtrijen gesproken! Kortom, veel veranderingen. Het park licht er prachtig bij, maar de service is voortaan ver te zoeken.

Vastaus yritykseltä Efteling
De Efteling wordt te vol, het is druk of extreem druk. (Op een zeer natte en/of zeer koude dag kan het meevallen) Soms zijn we niet verder gegaan dan een rondje wandelen en koffie. Daarnaast zijn de instructies aan het personeel te rechtlijning. Of ze kunnen zelf niet nadenken. Dit is mjjn enige revieuw.

Vastaus yritykseltä Efteling
Blijft een super mooi park met aardige medewerkers. Het eten en drinken op het park is wel erg prijzig. Voldoende keus voor veganisten, vegetariërs en vleeseters. Ik moet wel een beetje lachen om de reacties van vleeseters die moord en brand schreeuwen. Dat zijn de beroepsklagers die helemaal niet in het park zijn geweest. Het overgrote deel van het eten is nog steeds dierlijk, dus je hoeft niet bang te zijn (de horror) dat je één dag zonder vlees zou moeten doen. Wij hebben overnacht in het Grand Hotel, wat een geweldige ervaring was. Bij aankomst werd ons verteld dat het sprookjesbos 's avonds tot 22:00 uur open zou zijn, maar dat bleek niet het geval. We waren best wel teleurgesteld, maar Rens heeft dat perfect opgelost. Wat een geweldige medewerker met verstand van klantbeleving! Ook de andere medewerkers waren bijzonder vriendelijk. Kortom: 2 super dagen, voor herhaling vatbaar!

Vastaus yritykseltä Efteling
Bij dance macabre is geen ingang voor invaliden je moet de hele wachtrij staan, mijn scootmobiel kon niet mee. Zelfs omhoog lopen. Ik vind wachten niet erg maar dan wel graag op een geschikte manier dus zittend

Vastaus yritykseltä Efteling
Woke madness, achterlijk duur geworden en dan die vega bull-shit . Ik maak toch zeker zelf wel uit wat ik eet ?
Het Park van mijn jeugd en mijn ouders jeugd is niet meer. Voor 1(!!!!!) dagje Efteling ben je voordat je door de poort bent voor een gezin van slechts 1 kind al ruim 200 euro kwijt als het niet meer is.
Eten mee nemen mag niet , dus je word gedwongen om dure vegan troep te eten wat je een god vermogen gaat kosten.
Voor 1 dag Efteling was ik uiteindelijk 340 euro kwijt!
Voor dat zelfde geld ga ik voortaan een midweek naar Polen of een weekend Duitsland.
Voor mensen met een kleine beurs is de Efteling geen optie.
Ik raad een ieder die dit leest, om niet meer naar de Efteling te gaan!
Je bent beter af en goedkoper bij Duinrell en Walibi Flevoland

Vastaus yritykseltä Efteling
Dit park is alleen nog voor vegetariërs en veganisten. Vleesproducten verdwijnen steeds meer zoals kipnuggets. Wij als gehele familie zullen de Efteling nooit meer bezoeken. Wij gaan alleen nog parken bezoeken waar ze wel vlees aanbieden en trots zijn op het aanbieden van vlees. Deze zomer met onze kinderen op vakantie naar Belarus. Daar zijn parken met uitsluitend vleesproducten. Daar zullen we met onze twaalf kinderen uitgebreid genieten van heerlijk vlees.

Vastaus yritykseltä Efteling
Fijn nieuws Efteling, niet dus!
Het is vanaf nu niet meer mogelijk om een nieuw parkeerabonnement aan te schaffen.
Vanaf 15 juni 2026 kun je als abonnementhouder per bezoek parkeren met korting, de korting is afhankelijk van het type abonnement.
Parkeerplaatsen zeker voor de bouw van meer hotels? Moeten we met het openbaar vervoer komen? Hoe denk u dat wij dit moeten doen ? 2 uur enkel met het openbaar vervoer?
Gevolg: opzegging abonnement en door vele anderen.

Nieuw parkeer abonnement beleid

Vastaus yritykseltä Efteling
Het is echt een walgelijke plek geworden met al die smerige vegan zooi ik en mij familie komen hier nooit meer.

Vastaus yritykseltä Efteling
Het zijn vriendelijke medewerkers maar het eten mag iets beter soms en misschien bij sommige restaurants mogen er meer mensen

Vastaus yritykseltä Efteling
Prachtig park , medewerkers aardig , attracties heel mooi gedecoreerd en ook de rit zelf is leuk , aanrader

Vastaus yritykseltä Efteling
Leuk park maar elke keer als ik wat eet ben ik paar uur later ziek is niet grappig meer

Vastaus yritykseltä Efteling
Vandaag een parkeerticket moeten betalen terwijl we een parkeerabonnement hebben omdat diegene waarop het parkeerabonnement staat niet aanwezig was. Echt belachelijk!!!! Ik koop nooit meer een abonnement bij de efteling! Wat een geldklopperij.

Vastaus yritykseltä Efteling
Parkeren op buiten terrein terwijl er nog genoeg plaatsen vooraan zijn slaat nergens op

Vastaus yritykseltä Efteling
Schofterig personeel! De meeste reageren boos en kortaf, vragen stellen lijkt verboden. Dat zowel bij het parken en bij verschillende attracties.

Vastaus yritykseltä Efteling
Le doy 5 estrellas al equipo de reservas. Si aun no hemos visitado el parque es por un problema de salud, pero el equipo de reservas, tanto para hacer la reserva, como para cambiar la fecha y luego, por desgracia, tener que cancelar el viaje (por el momento), nos han atendido con una eficiencia y eficacia inmejorable, y nos han devuelto el dinero sin ningún problema.
No dudaremos en visitar el parque en cuanto podamos, una experiencia que dice mucho sobre la seriedad y calidad del personal que trabaja en Efteling.
Muchísimas gracias equipo

Vastaus yritykseltä Efteling
De Efteling heeft zijn normen en waarde verloren.
De parkeerplaats voor auto's wordt alsmaar groter en groter maar de attracties ( grote van het park) blijft nagenoeg hetzelfde. Dus meer entree kaartjes met hetzelfde aanbod aan attracties. Het resultaat meer dan een uur wachten per attractie waardoor je dag zo voorbij is. Je moet je zelf afvragen of je hier zoveel entree geld voor over moet hebben! Voor zo'n enorm bedrag zijn wachtrijen van max. 20 minuten toch wel het maximum om te tolereren.

Vastaus yritykseltä Efteling
Effteling heeft mij benadeeld met verjaardag ticket. Als je bijvoorbeeld jarig bent op 31 december 2025 dan is volgens de voorwaarde je ticket 15 dagen nog geldig. Maar dan komen ze je doodleuk zeggen in 2026 "er staat verjaardag ticket 2025 erop" dus het komt in 2026 te vervallen . Terwijl dat nergens staat geschreven in hun voorwaarden. Het is gewoon een oplichterij mensen, ik ben 80 euro zo kwijt. En verjaardag ticket codes blijven actief na de 15 dagen zelf, wat tot de interpretatie leidt dat ze zelf voor een volgende verjaardag gebruikt kan worden. Veel misleiding en onduidelijke voorwaarden. Ik hoop dat ze inmiddels de verjaardagkortingcodes deactiveren na de 15 dagen zodat mensen niet misleid worden. En ook duidelijk aangeven dat het niet van toepassing is voor de volgende kalenderjaar. Dus mensen tussen 16-31 decemeber kopen jullie geen verjaardag tickets vooral. In de reactie hieronder kan effteling ook niet aantonen hoe ze met de aangegeven geval omgaan. Ook staat er nergens in jullie voorwaarden dat op basis van "verjaardagticket jaartal" een geldigheid aan gekoppeld is.

Vastaus yritykseltä Efteling
Ik kom regelmatig in het park, en ik kom er elke keer graag! Vanwege mijn werk kom ik er voornamelijk door de weeks en niet in de weekenden. Tijdens mijn bezoeken is het vaak rustig.
Het personeel is altijd vriendelijk en helpen je graag.
Omdat de Efteling het hele jaar door is geopend komt het wel eens voor dat er onderhoud is. Hier ervaar ik zelf nauwelijks hinder van, en naar mijn mening verdelen ze het onderhoud ook goed zodat er niet steeds veel attracties dicht zijn. ( Op storingen na, maar daar kan de Efteling zelf ook niet aan doen)
Het aanbod aan eten en drinken is uitgebreid en divers. Ook is er steeds meer keuze voor mensen met een allergie of bepaald dieët. Het enige wat ik zelf minder fijn vind is dat er alleen nog maar vegetarische nuggets te koop zijn, en er geen keuze is tussen vega nuggets of kip nuggets. Prima dat de vega variant er is, maar ik zou liever de keuze zelf maken.

Vastaus yritykseltä Efteling
Mijn ervaring was niet slecht maar je wordt in de maling genomen waar je bij staat. Ik had mn ticket via kruidvat best goedkoop (€28,-) en de uitrijticket "zou" €9,50 kosten en idd je raadt t al, voordat ik naar binnen ging, 1st die uitrijticket afrekenen en hoef ik later niet aan te sluiten. Bleek die uitrijticket tussen aankoop dag en werkelijke dag opeens €15,-!! Foei Efteling! Daar hbbn we n naam voor... Ondanks dat de Baron dicht was (alwéér foei efteling) was t best leuk.

Vastaus yritykseltä Efteling
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.