Bruun Rasmussen Kunstauktioner Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige anmeldelser! Jeg var SÅ besværlig, fordi jeg først fortrød et køb og efterfølgende glemte at sende en fuldmagt med den person der afleverede den tilbage... Näytä lisää

I sidste uge købte jeg et litografi, som i følge hjemmesiden skulle være nummereret, samt signeret af Erik A. Frandsen, Da jeg havde fået det hjem ledte jeg efter nummer/signatur - men forgæves. Da... Näytä lisää

“Feux de Route” by Caty Latham Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extreme... Näytä lisää

Fik bedømt min alliancering - hvidguld og brillianter i Lyngby afd forleden - af en yderst arrogant kvinde! Hun bedømte ringen til 4-6.000, men da jeg havde certifikat med, måtte hun pludselig h... Näytä lisää

1. Huutokauppa
  2. Online-huutokaupat

Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.

Auktioner for alle!
At handle på auktion er en oplevelse, du ikke bør snyde dig selv for. Det er her, du kan købe de sjældne, fine og udsøgte effekter, som du ikke finder andre steder. Det er også her, du oplever spændingens sus, når kampen om et værk af yndlingskunstneren sætter ind, ligesom det er her, du mærker glæden – eller ærgrelsen – når hammeren endelig falder! Bruun Rasmussen Kunstauktioner er ét af Danmarks ældste auktionshuse og er samtidig blandt Skandinaviens førende. Når det gælder specialviden, markedsindsigt samt vurdering af kunst, antikviteter, design og samlerobjekter tilbyder Bruun Rasmussen ekspertise fra kompetente og erfarne medarbejdere. Det hele startede den 6. oktober 1948, hvor Arne Bruun Rasmussen lod hammeren falde for første gang i auktionssalen i Bredgade 33 i København. I dag ledes den familiedrevne virksomhed af Jesper Bruun Rasmussen, men næste generation, Alexa og Frederik Bruun Rasmussen, er også engagerede i auktionshuset. I 2004 blev den første net-auktion lanceret, og i dag er auktionshuset udbygget med flere afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og USA. Omkring 100.000 effekter sælges årligt på otte traditionelle auktioner samt daglige net-auktioner, hvor du kan byde på alt lige fra kunst, antikviteter, moderne design og smykker til bøger, mønter, frimærker, vin og våben. Uanset om du er på udkig efter et moderne maleri, en møbelklassiker, en funklende diamantring, et elegant armbåndsur eller en flaske fortryllende Champagne er der altid et rigt udvalg af emner i alle prisklasser på Bruun Rasmussens auktioner. Find selv dine egne favoritter på bruun-rasmussen.dk!
Kundeservice
Hvis du ønsker en uforpligtende vurdering af dit indbo eller samlerobjekter, benyt venligst vores online vurdering på bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål til effekter, som er på auktion hos os, kontakt venligst vores kundeservice på tlf. 8818 1010 / kundeservice@bruun-rasmussen.dk. Har du spørgsmål af teknisk karakter, kontakt venligst vores IT-support på support@bruun-rasmussen.dk Alle andre spørgsmål rettes til vores omstilling på 8818 1111 eller info@bruun-rasmussen.dk.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Den 08.09-25 kontaktede jeg den…

Den 08.09-25 kontaktede jeg den numismatiske afdeling hos jer pr. telefon. Man må ikke nævne nogle navne hos Trustpilot. Den pågældende medarbejder havde meget om ørene, men ville vende retur omkring den 01.10-25. Trods endnu et forsøg på kontakt med medarbejderen, vendte BR (Bonhams) aldrig retur. I dag skriver vi den 04.11-25.

Jeg er numismatisk ekspert, og jeg havde en del attraktivt og til dels også unikt materiale, I kunne have fået til salg. Jeg har ikke selv bil, så det skulle afhentes hos mig grundet vægten og omfanget af materialet. Inklusive kørsel kunne det hele have været klaret på 1 times tid, da jeg kender alt det materiale, I skulle have solgt på mine vegne, og jeg ved, at det økonomisk havde været rentabelt for jer. Flere af tingene er da også netop købt tidligere hos jer på offentlig auktion.

Af personlige grunde er det ikke længere noget materiale, I hos BR kan få ind til salg, det er simpelthen for sent nu.

Jeg kunne have skrevet meget mere, da jeg kender ret meget til BR & også Bonhams, jeres nuværende samt tidligere ansatte numismatiske medarbejdere, men jeg håber, I vil finde, at denne anmeldelse er på noget sagligt og helt konkret. Så er der ikke noget, der "svæver i vinden" eller er usagt.

- Som svar på jeres feedback. Jeg er selv mønt kyndig / ekspert, så at bruge jeres online service ville blot være spild af både min og jeres tid. Med al respekt for jeres personale så ved jeg lige så meget eller mere om særligt mønter som BR gør, og det gælder særligt om mit eget materiale. I mange tilfælde ville det være en god ide at følge dit/jeres råd herunder, men ikke i den her situation.

4. marraskuuta 2025

Kære Palle

Vi takker dig for at have skrevet en anmeldelse.

Hos Bruun Rasmussen er vi kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din vurderingshenvendelse. Som auktionshus bestræber vi os altid på at give vores kunder en kompetent behandling og god oplevelse, uanset om det gælder en købs- eller salgssituation.

Der kan dog være situationer, hvor det ikke er muligt for os at rekvirere materiale via besøg i hjemmet. Det beklager vi naturligvis, hvilket også er årsagen til at vi altid opfordrer til, at benytte vores onlinevurderingsforespørgsel via vores hjemmeside -som en indledende øvelse til et eventuelt besøg i hjemmet.

Vi håber, at vi en anden gang kan indlede et godt samarbejde.

Super venlige medarbejdere

26. heinäkuuta 2025

Kære Inge

Tak for din venlige feedback.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.
Det betyder alt for os, at vores kunder føler sig værdsatte og har glæde af at bruge vores auktionshus. Vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden.

Med venlige hilsener,
Bruun Rasmussen Kunstauktioner

im costumer from around 4 years and i…

im costumer from around 4 years and i want to thanks BR. no more comments 5 star

5. lokakuuta 2025

Dear Liviu,

Thanks a lot for your positive and kind feedback.

Hopefully, we can keep the five stars for many, many years to come and offer you great auction experiences.

With kind regards,
Bruun Rasmussen Auctioneers

Ein geordnetes Auktionssystem mit…

Ein geordnetes Auktionssystem mit klaren Abläufen

14. lokakuuta 2025

Lieber Herrn Dirk,

Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Geschäft zufrieden sind.
Vielen Dank für Ihr Feedback.

Mit freundlichen Grüßen
Bruun Rasmussen Kunstauktionen

Først blev min figur solgt til 1850 men…

Først blev min figur solgt til 1850 men den fortrød køber ,den kom på aktion igen blev solgt for 1350 kr. Hvor jeg får 750 kr da jeg skal betale 18 % i solarium 350 i gebyr .så den der fik mest ud af salget var brun Rasmussen .

10. lokakuuta 2025

Kære Gitte

Hos Bruun Rasmussen er vi kede af, at du har haft en skuffende oplevelse i forbindelse med salget.

Som auktionshus bestræber vi os altid på, at vores sælgere er enige i den aftalte minimumsprisfastsættelse, hvorunder det indleverede emne ikke kan sælges.
Og er informeret om de omkostninger, der modregnes, som er vores eneste indtjeningskilde.

Vi håber, at kunne være behjælpelige en anden gang, hvor hammerslagene forhåbentligt lander lidt højere.

Og vi takker mange gange for din deltagelse i vores auktioner.

Venlige hilsner
Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Clear and quick communication.

Clear and quick communication.

10. lokakuuta 2025

Dear J.P. ,

Thank you for your positive feedback.

We are very pleased that you had a wonderful experience. We look forward to assisting you again in the future.

With kind regards,

De solgte som forventet og til prisen.

De solgte som forventet og til prisen.

25. syyskuuta 2025

Kære Timm

Tak for din positive tilbagemelding.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlige hilsner

Smidig hantering

9. lokakuuta 2025

Kære Rolf

Mange tak for din positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse. Det er afgørende for os, at alle vores kunder føler sig godt behandlet og holder af at komme i vores auktionshus.

Vi håber, at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

En lang næse

På den første aktion blev møblet solgt til 26.000 kr. Køber annullerede salget dagen efter. På den efterfølgende aktion blev det solgt til 3.600 kr.
Jeg ville have nydt at møblet var blevet tilbudt til den der havde budt 25.000 kr. frem for at det kom på en ny aktion.

8. syyskuuta 2025

Kære Ditte

Vi tilbyder også i langt de fleste tilfælde, at samme emne kan udbydes på endnu en auktion uden yderligere omkostninger.
Der kan være mange årsager til, at en køber efterfølgende ønsker at fortryde deres køb og også til, at næsthøjestbydende kunde sjældent ønsker at erhverve emnet til næsthøjeste hammerslag.

Vi håber dog, at vi en anden gang kan indlede et godt samarbejde.

Personlig hjælp

Perfekt oplevelse, ikke mindst fra Ralf Lexner og medhjælper

9. lokakuuta 2025

Kære Anne-Grethe

Vi takker mange gange for din positive tilkendegivelse og ros.

Og for at have taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.
Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Effektivt og god service

Effektivt og god service

30. syyskuuta 2025

Kære Christian

Vidunderligt at høre, at du finder vores service tilfredsstillende.

Vi håber, at få muligheden for at yde effektiv og god service snart igen.
Tak for at have taget dig tid til at skrive denne positive feedback.

Høj faglighed

Høj faglighed, uproblematisk og effektivt

1. syyskuuta 2025

Kære Philipsen Gruppen

Vi takker utroligt mange gange for den positive tilbagemelding.

Vi er meget glade for, at I har haft en god oplevelse. Det er afgørende for os, at alle vores kunder føler sig professionelt behandlet og holder af at komme i vores auktionshus.
Vi glæder os til at være behjælpelige fremadrettet.

Alt fint

Alt fint. i fik solgt alle mine ting. Tak

11. syyskuuta 2025

Kære Finn

Vi er meget glade for din positive oplevelse.

Og vi takker også dig mange gange for din deltagelse i vores auktioner, hvilket betyder meget for os.

Vi håber, at kunne være behjælpelige en anden gang igen.

Med venlige hilsener
Bruun Rasmussen Kunstauktioner

God betjening men jeg ved ikke helt,om…

God betjening men jeg ved ikke helt,om det var en god ide at sælge tingene til salg i sommerferien.
Måske ville der kommet flere bud senere på sæsonen.

14. kesäkuuta 2025

Kære Jørgen

Vi værdsætter din feedback.

Angående tidspunktet for salg, vil der altid være argumenter for og imod. Flere potentielle bydere har muligvis bedre tid i ferieperioden til at kigge vores auktioner igennem og reagere på opsatte søgeagenter.
Desuden er det altid muligt at byde med på både vores live- og onlineauktioner digitalt, fra hele verden -uanset feriedestination.

Nem og hurtig vurdering

God oplevelse, fin service og hurtig salg. Jeg er meget tilfreds

3. syyskuuta 2025

Kære Beagle

Det er vi utrolig glade for at høre.

Vi glæder os over din positive oplevelse og ser frem til, at kunne hjælpe dig en anden gang.

Kære Vibeke

Vi takker for din kommentar og glæder os over, at du værdsætter vores onlineauktioner.

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

Alt for svingende service og alt for…

Alt for svingende service og alt for personlige vurderinger! Ikke to medarbejdere vurderer ens og strategien er meget forskellig ift vurderinger !
Bruger jer kun fordi jeg selv ved hvad emnerne er værd og fordi I er Danmarks største auktionshus …
Desværre..
Havde jeg et alternativ fik I ikke lov at sælge ret mange af mine ting

4. syyskuuta 2025

Kære Rikke

Hos Bruun Rasmussen er vi kede af, at du finder vores vurderingsservice utilfredsstillende og har haft en dårlig oplevelse.

Når vi vurderer et emne, sker det altid ud fra vores indgående viden om markedet og erfaringer fra tidligere salg.
Vores vurderingsstrategi kan være forskellig, alt afhængig af hvilken kategori vi vurderer.
Hos Bruun Rasmussen betragter vi os selv som yderst kompetente, når det gælder vurdering og salg af kunst, design og antikviteter.
Vores vurderingsfolk besidder en stor viden inden for hver deres område og har alle en solid erfaring og et indgående kendskab til markedet. I tvivlstilfælde omkring en vurdering søger vi ofte råd hos fx museer og andre fagfolk i branchen.

Auktionsmarkedet er dertil dynamisk, og priserne kan ændre sig hurtigt.

Som alle andre kan vi selvfølgelig lave fejl, og du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har noget, som du ønsker at få genvurderet.

Vi håber, til trods for dine kommentarer, at kunne hjælpe dig med en vurdering og et salg en anden gang.

Hele onlinesystemet fungerer nemt

Hele onlinesystemet fungerer nemt. Og afregningen forløb uden probelemer

4. heinäkuuta 2025

Kære Tom

Vi takker for din tilbagemelding og glæder os over din oplevelse.
Vi arbejder kontinuerligt på at giver vores sælgere et informativt og vellykket forløb.

Vi håber, at kunne være behjælpelige en anden gang.

God behandling

God behandling, god vurdering af tingene og alt blev solgt.

1. elokuuta 2025

Kære CCA

Tak for din venlige feedback.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig værdsatte og nyder at benytte vores auktionshus.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Med venlige hilsener,