Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige anmeldelser! Jeg var SÅ besværlig, fordi jeg først fortrød et køb og efterfølgende glemte at sende en fuldmagt med den person der afleverede den tilbage... Näytä lisää
I sidste uge købte jeg et litografi, som i følge hjemmesiden skulle være nummereret, samt signeret af Erik A. Frandsen, Da jeg havde fået det hjem ledte jeg efter nummer/signatur - men forgæves. Da... Näytä lisää
“Feux de Route” by Caty Latham Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extreme... Näytä lisää
Fik bedømt min alliancering - hvidguld og brillianter i Lyngby afd forleden - af en yderst arrogant kvinde! Hun bedømte ringen til 4-6.000, men da jeg havde certifikat med, måtte hun pludselig h... Näytä lisää
Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.

Nørgaardsvej 3, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Den 08.09-25 kontaktede jeg den numismatiske afdeling hos jer pr. telefon. Man må ikke nævne nogle navne hos Trustpilot. Den pågældende medarbejder havde meget om ørene, men ville vende retur omkring den 01.10-25. Trods endnu et forsøg på kontakt med medarbejderen, vendte BR (Bonhams) aldrig retur. I dag skriver vi den 04.11-25.
Jeg er numismatisk ekspert, og jeg havde en del attraktivt og til dels også unikt materiale, I kunne have fået til salg. Jeg har ikke selv bil, så det skulle afhentes hos mig grundet vægten og omfanget af materialet. Inklusive kørsel kunne det hele have været klaret på 1 times tid, da jeg kender alt det materiale, I skulle have solgt på mine vegne, og jeg ved, at det økonomisk havde været rentabelt for jer. Flere af tingene er da også netop købt tidligere hos jer på offentlig auktion.
Af personlige grunde er det ikke længere noget materiale, I hos BR kan få ind til salg, det er simpelthen for sent nu.
Jeg kunne have skrevet meget mere, da jeg kender ret meget til BR & også Bonhams, jeres nuværende samt tidligere ansatte numismatiske medarbejdere, men jeg håber, I vil finde, at denne anmeldelse er på noget sagligt og helt konkret. Så er der ikke noget, der "svæver i vinden" eller er usagt.
- Som svar på jeres feedback. Jeg er selv mønt kyndig / ekspert, så at bruge jeres online service ville blot være spild af både min og jeres tid. Med al respekt for jeres personale så ved jeg lige så meget eller mere om særligt mønter som BR gør, og det gælder særligt om mit eget materiale. I mange tilfælde ville det være en god ide at følge dit/jeres råd herunder, men ikke i den her situation.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
De kan stort set ikke vurdere noget som helst ..
im costumer from around 4 years and i want to thanks BR. no more comments 5 star

Ein geordnetes Auktionssystem mit klaren Abläufen

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Først blev min figur solgt til 1850 men den fortrød køber ,den kom på aktion igen blev solgt for 1350 kr. Hvor jeg får 750 kr da jeg skal betale 18 % i solarium 350 i gebyr .så den der fik mest ud af salget var brun Rasmussen .

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
På den første aktion blev møblet solgt til 26.000 kr. Køber annullerede salget dagen efter. På den efterfølgende aktion blev det solgt til 3.600 kr.
Jeg ville have nydt at møblet var blevet tilbudt til den der havde budt 25.000 kr. frem for at det kom på en ny aktion.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
God betjening men jeg ved ikke helt,om det var en god ide at sælge tingene til salg i sommerferien.
Måske ville der kommet flere bud senere på sæsonen.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
God oplevelse, fin service og hurtig salg. Jeg er meget tilfreds

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Alt for svingende service og alt for personlige vurderinger! Ikke to medarbejdere vurderer ens og strategien er meget forskellig ift vurderinger !
Bruger jer kun fordi jeg selv ved hvad emnerne er værd og fordi I er Danmarks største auktionshus …
Desværre..
Havde jeg et alternativ fik I ikke lov at sælge ret mange af mine ting

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Hele onlinesystemet fungerer nemt. Og afregningen forløb uden probelemer