Søde kompetente med arbejdere fra start til mål... lige med undtagelse af hende vurderings personen, hun skal nok lige mindes om at hun trods alt ikke arbejder hos Sotheby's men hos Lauritz i Glostrup... Näytä lisää
Lauritz com bietet perfekte design Möbel zu einem fairen Preis an.Ich liebe dänisches design,Die Angebote findetman überwiegend bei lauritz com.Ich habe mit dem Ablauf der Transaktionen nur positive E... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Lauritz.com
Gennem Lauritz.com forbinder vi købere og sælgere over hele landet og åbner dørene til en verden af kunst, design, møbler, antikviteter, smykker og ure.
Lauritz.com står i dag for gennemsigtighed, kvalitet og troværdighed – med landsdækkende auktionshuse i Hørsholm, Brøndby, Roskilde, Odense, Vejle, Aarhus, Aalborg og på Bornholm.
Vi bygger videre på Lauritz’ stolte historie – men under nye ejere og med et klart fokus på service, bæredygtighed og tillid. Det gamle Lauritz.com er fortid; i dag arbejder vi målrettet for at give både sælgere og købere en tryg og professionel auktionsoplevelse.
Lauritz.com support - Vi er her for at hjælpe!
- Har du brug for hjælp?
- Vi sidder klar til at hjælpe. Send os en mail på support@lauritz.com eller ring på 44509800.
- Find også hjælp online
- Vidste du, at du kan finde svar på en lang række spørgsmål direkte på hjemmesiden her: https://www.lauritz.com/da/om-os/sporgsmal-og-svar
- Har du gode idéer?
- Hos Lauritz.com er vi altid lydhøre overfor gode forslag og idéer, der kan bidrage til at øge brugervenligheden - og dermed være med til at serviceoplevelsen bliver endnu bedre. Skriv til os på support@lauritz.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fin oplevelse!
Håbløs leveringsservice
købet hos Lauritz fugerer fint, men deres leverandør er håbløs. Da jeg ikke havde modtaget varen efter 17 dage henvndte jeg mig og fik et direkte usandt svar på hvorfor det havde taget så lang tid. De hævde at have prøvet to gange. Der har ikke været sendt email om levering til mig, Leverandøren som hævdes at have været på min adresse på et tidspunkt hvor vi var hjemme, har ikke været der. Begrundelsen for ikke at aflever var at døren til opgangen var låst, vi bor i villa med et åbent skur hvor varen evt kan stilles
Helt som forventet
Helt som forventet. Og god betjening i receptionen/ afhentningen i Vejle
Lev ved bpde køb og levering fungerede…
Lev ved bpde køb og levering fungerede bare. Super.

it is easy to bid
it is easy to bid, and service are good, the only thing in mine mind that because I am interested in Chinese staff, so it will be nice as a customer you can source more and write more about the history of the staff you sell, I think it will be good for both you as a company and me as a customer

Fungerer fint
Fungerer fint, og overskueligt med alt inklusiv i budgivningen - det du byder, er det du betaler. Basta!

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
Like always good and fast…
Like always good and fast delivery,packaging and service

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
I love the fact that you can contact…
I love the fact that you can contact Lauritz.com anytime for questions or anything else. They are very easy to contact and it makes me feel safe and sure.
My wife and I have done some great shopping here, things we love and feel was some good buys.

Vastaus yritykseltä Lauritz.com
Indrammet akvarel var pakket godt og…
Indrammet akvarel var pakket godt og forsvarligt ind. Det blev modtaget i hel og god stand. Der kunne dog godt have været sat mærkat på med forsigtigt og glas. Pakker kan godt blive noget håndteret meget hårdt. Så ekstra forsigtighed havde ikke godt noget.