Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige anmeldelser! Jeg var SÅ besværlig, fordi jeg først fortrød et køb og efterfølgende glemte at sende en fuldmagt med den person der afleverede den tilbage... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I sidste uge købte jeg et litografi, som i følge hjemmesiden skulle være nummereret, samt signeret af Erik A. Frandsen, Da jeg havde fået det hjem ledte jeg efter nummer/signatur - men forgæves. Da... Näytä lisää
Yritys on vastannut
“Feux de Route” by Caty Latham Won an auction three days ago in Denmark, today in Stockholm Sweden prior to lunch i got mess. from postnord that delivery been done. Opened front-door and an extreme... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fik bedømt min alliancering - hvidguld og brillianter i Lyngby afd forleden - af en yderst arrogant kvinde! Hun bedømte ringen til 4-6.000, men da jeg havde certifikat med, måtte hun pludselig h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bruun Rasmussen har i 70 år været bindeleddet mellem unikke genstande og interesserede købere. Med branchens største erfaring og mest professionelle rådgivning, vurdering og beskrivelse auktioneres flere end 100.000 genstande hvert år inden for kategorierne kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter.
Yrityksen kirjoittama

Nørgaardsvej 3, 2800, Kongens Lyngby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige anmeldelser!
Jeg var SÅ besværlig, fordi jeg først fortrød et køb og efterfølgende glemte at sende en fuldmagt med den person der afleverede den tilbage for mig.
Jeg fik øjeblikkeligt svar på min mail, blev ringet op for at bekræfte varen blev sendt retur fra mig og fik det FULDE beløb (inkl fragt!) tilbage i løbet af en time.
Enormt fornem service! Og jeg køber helt sikkert fra dem igen!

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Da jeg havde fået det hjem ledte jeg efter nummer/signatur - men forgæves. Da jeg returnerede litografiet, kunne jeg ikke få nogen forklaring - damen der modtog det kunne heller ikke se nummer/signatur!
Siden er jeg af 2 BR-medarbejdere , blevet belært om, at man i dette tilfælde kan se nummer/signatur, hvis man har et trænet øje og faglig viden!
Det viste sig dog, at de 2 BR-medarbejdere ikke var enige om, hvordan litografiet var signeret!!

Oprindeligt 1 stjerne:
Jeg indleverede den 20. juni to ure til vurdering hos Bruun Rasmussen.
Jeg modtog efterfølgende en vurdering af det ene ur, men intet om det andet. Den 23. juni skrev jeg derfor og bad om en samlet vurdering af begge ure samt oplysninger om minimumspriser, salgsomkostninger og det videre forløb.
Trods flere efterfølgende henvendelser har jeg stadig ikke modtaget svar. Bruun Rasmussen har nu haft begge ure i næsten seks uger, uden at jeg har fået den vurdering, jeg bad om, eller en ordentlig status på sagen.
Jeg har i dag eskaleret sagen til deres kundeservice og givet en sidste svarfrist, før jeg går videre til Nævnenes Hus.
Det er en meget utilfredsstillende håndtering, særligt når virksomheden har værdifulde genstande i sin besiddelse. Jeg opdaterer anmeldelsen, hvis Bruun Rasmussen løser sagen tilfredsstillende.
Opdatering den 4. august til 3 stjerner:
Efter min anmeldelse overtog afdelingslederen sagen, beklagede det hidtidige forløb og kom med en konkret og rimelig løsning.
Vi er nu blevet enige om at sælge begge ure med reduceret salgssalær og uden grundgebyrer. Den indledende håndtering med manglende svar gennem en længere periode var ikke tilfredsstillende, men den efterfølgende opfølgning har været professionel, hurtig og løsningsorienteret.
Jeg opdaterer anmeldelsen igen, når auktionen og den endelige afregning er gennemført.
Bruun-Rasmussen er et svært seriøst auksjonshus. Proffe mennesker. Jeg bruker tjenesten til å kjøpe vin.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
De har absolut ingen kundeservice.. købte en del varer hos dem.. lige pludselig var min konto i minus 6.000,00 kr. De påstod jeg fik varer udleveret uden at betale for dem.. (Det kan ikke ske). Derefter lukkede de min, min far og mors konto. Selv om de selvfølgelig ikke har noget at gøre med at min konto er i minus..

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Efter de er blevet solgt, er deres samlede salærer blevet omkring 50%, hvilket jeg nu mener er over grænsen. Det er 18% den ene vej, 28% den anden vej, og for hver online auktion et grundgebyr på 120kr.
Jeg ville få langt bedre betalt ved at have solgt mit numismatiske litteratur direkte til en kendt samler fra Østerbro.
Jeg har brugt BR tidligere gennem mange år til både køb og salg, men efter salget til en udenlandsk aktør, må jeg nu fraråde andre at sælge igennem dem.
Som opfølgning på svaret:
Det er desværre ikke sandt, det I skriver om at I har bevaret den samme ekspertise blandt jeres ansatte. I den numismatiske kategori har I mistet 2 gange Michael, samt Henrik Berndt. Yderligere gik Kurt på pension for nogle år siden. Det halter derfor yderst gevaldigt med den faglige ekspertise hos jer her. På den baggrund er jeres samlede salærer fuldstændigt ude af proportioner.
Nu har jeg trukket mig tilbage som prof. mønthandler, men kan dog stadig få ganske få bedre effekter ind, disse vælger jeg andre salgskanaler til, da jeg kender markedet fuldstændigt indgående.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Det her er blevet et forfærdeligt auktionshus. Jeg havde en sjælden kinesisk pengeseddel, som jeg sendte til dem for at få den bekræftet. Først hørte jeg ingenting, og så vidste de ikke, hvor den var! Siden BR sendte etiketten til mig, burde de vide, hvor den var blevet af, men det gjorde de ikke. Til sidst indvilligede de i, at den var leveret til den forkerte filial. Allerede da var jeg ikke tilfreds. Men de satte sedlen på auktion, og først da betalte jeg sælgeren, for nu var jeg sikker på, at den var ægte. Den blev solgt, men køberen betalte ikke. BR gik tilbage og sagde, at de ville sætte den på den næste auktion uden ekstra omkostninger for mig.
Men nu havde jeg nok af dem, og jeg bad dem om at returnere sedlen til mig, og at jeg selv ville sælge den. Der gik et stykke tid, og jeg modtog ingenting. Så jeg spurgte, og så skrev de, at de nu ville sende den, virkelig.
Og efter jeg havde modtaget den, omkring en måned senere satte jeg den på auktion på Facebook. Straks bød folk på den, men en bestemt person spurgte: "Er det ikke den seddel, der var falsk?" Forestil dig min overraskelse, da jeg så, at personen, der kom med denne kommentar..... var den person, der arbejdede for BR!!!! Og som ville sætte den på auktion igen. Nu var hans svar, at køberen havde afvist at modtage sedlen og fortalt dem, at den ikke var ægte.
Hvilket jeg aldrig hørte. Hans kommentarer ødelagde min auktion på Facebook, var det hans hensigt? Kort sagt, BR har købere med viden, at de desværre mangler, ELLER de påstår, at noget er forfalsket, hvis de ikke tjener noget.
Jeg ved ikke, hvad der er værst, men jeg vil ALDRIG bruge BR igen, hverken til at købe eller sælge. Er sedlen ægte eller ej? Det spørgsmål vil blive besvaret på et eller andet tidspunkt. Jeg købte den kun, fordi jeg stolede på dem.
DERES SVAR: Blablabla, "we don't care" blablabla

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Aldrig har jeg oplevet så arrogant et sted. At komme ind med noget fortælle om det man har med og så bliver man bare grint af. Aldrig sætter jeg mine ben her igen.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg købte dele til et spisestel via auktionshusets afdeling i Århus.
Desværre levede det ikke op til forventningerne, dels fordi der var skår i den ene lågknop og dels på grund af den efterfølgende maildialog jeg havde med en afdelingsleder.
I beskrivelsen af varen, fremgik det ikke at der var skår i lågknoppen.
Ved det lot jeg købte blev der ganske vist sendt flere tallerkener med, men alle med store skår og revner.
Det er ikke første gang jeg har modtaget defekte genstande jeg har købt via Århus-afdelingen, hvor fejl og mangler ikke var beskrevet korrekt.
Det er absolut sidste gang jeg vil købe genstande derfra.
Maildialogen var heller ikke en fornøjelse. Her vil jeg sige at det sidste svar lænede sig op af at være fræk.
Jeg har sikkert for høje forventninger om Bruun Rasmussens Kunstauktioner, men jeg har en forventning om professionalisme, både i forhold til de varer jeg køber og i forhold til hvordan man svarer en kunde!

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
deres vurdering er ikke god nok de undervurderer ser Diamant-smykker og andre eksperter har en helt anden pris Prisen er afhængig af hvem du snakker med det er ikke det kan gå for 7000 til 18.000 det er ikke godt nok det viser bare at de ikke ved hvad de laver eller hvad de har med at gøre så Diamant-smykker har selv prøvet Tre gange eksperter der sidder Jeg sidder med smykker er ikke god nok holde jer væk

Ja det kan ikke blive til mere end 1 stjerne
det de sender er bøjet og ikke pakket godt nok ned
de tager nok for fragten 96kr for 20 frimærker
har skrevet mail til dem ingen svar

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
jeg har købt lidt småting og div hos ovennævnte, og ja det var fine kvaliteter, og leveret helt OK af flerer omgange, og hvis at jeg mangler noget en anden gang, vil jeg vende tilbage. og dato er fra ca. 0 til 5 år. sådan ca.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg skulle sælge mit Rolex ur og valgte Bruun Rasmussen og deres online auktion til salget.
Jeg får uret vurderet og indvier i at de skal sælge det, men da uret bliver sat på deres salgs fremvisning er beskrivelsen ikke korrekt.
Jeg forsøger flere gange at kontakte Frederik Plum telefonisk og lægger også besked om, at han gerne må kontakte mig, men har aldrig hørt tilbage hvilket jeg vurderer har kostet mig penge ved endeligt hammerslag.
Jeg kan ikke anbefale Bruun Rasmussen og vil fremadrettet selv benytte andre til at sælge mine ting.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg købte Skønvirke lågkrukke af krystalglas, dekoreret i guld og emaljefarver med blomsterornamentik. Mrk. 13. Haida. Bøhmen. Ca. 1900. H. 29. hos Bruun Rasmussen på online auktionen i Aarhus den 23. februar, og den er slet ikke blevet leveret.
Nu er det den 15. marts. Auktionshuset har valgt PostNord som transportør, som desværre er kendt for dårlig service. PostNord er også kendt for at efterlade pakker foran døre uden kvittering, hvilket er helt uacceptabelt, når der er tale om værdifulde antikviteter.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Mottok nettopp en forsendelse fra dette firmaet, da jeg vant en av deres auksjoner. Og i den forbindelse vil jeg bare dele mine erfaringer her.
Før jeg skulle by fikk jeg informasjon og hjelp så å si med en gang. Underveis hadde jeg også noen spørsmål som ble besvart umiddelbart av serviceinnstilte medarbeidere. Fikk også mange lykkeønskninger underveis via mail.
Hadde også en telefonsamtale med dem. Og hun jeg snakket med var veldig sprudlende og hjelpsom.
Så kom varene i en stor eske, og alle gjenstandene var omsorgsfullt innpakket med masse bobleplast.
Dette var rett og slett en fornøyelse. Så tusen takk, og jeg kan anbefale disse fine menneskene på det varmeste!

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Bad om nogle online vurderinger, fik hurtigt professionelle og opmærksomme vurderinger.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Jeg har haft en særdeles skuffende oplevelse som sælger hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner, som jeg på ingen måde kan anbefale.
1. Langsommelig og uprofessionel håndtering
Jeg indleverede fire litografier, som udgjorde en samlet serie. En måned efter indlevering blev kun ét af de fire værker lagt op til online-auktion, mens de resterende tre først var planlagt til salg endnu en måned senere. Bruun Rasmussen erkendte selv, at dette ikke var tilfredsstillende. Resultatet blev, at hele serien måtte udskydes til januar.
Derudover blev litografierne fotograferet på forskellige tidspunkter, hvilket medførte et uensartet og uprofessionelt visuelt udtryk på online-auktionen. Bruun Rasmussen lovede at rette dette, men intet skete efterfølgende.
2. Fantasifulde vurderinger og mangelfuld information
Værkerne blev vurderet meget højt, men man “glemte” at oplyse om fortrydelsesretten – eller rettere manglen på samme. Som sælger hæfter man for hele Bruun Rasmussens forventede avance, hvis man fortryder. Havde jeg været bekendt med dette på forhånd, havde jeg aldrig indgået aftalen.
Jeg måtte selv uopfordret bede om en kvittering, hvor jeg først bagefter kunne læse disse yderst ugunstige vilkår på bagsiden.
3. Grådig gebyrstruktur
Efter hammerslagene – som lå væsentligt under Bruun Rasmussens egne vurderinger – opkrævede man ikke blot en betydelig salærprocent, men også et ekstra gebyr på 350 kr. per artikelnummer. Dette føles urimeligt og grænser til grådighed.
Konklusion
Jeg står tilbage med den grimmeste smag i munden og mange tusinde kroner fattigere, end hvis jeg selv havde stået for salget andetsteds. Oplevelsen har været gennemgående uprofessionel.
Jeg kan på ingen måde anbefale Bruun Rasmussen Kunstauktioner og agter aldrig at benytte dem igen.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Som byder og køber har jeg kun haft gode oplevelser - også med kundeservice.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
De svarer ALDRIG på online vurdering.
Hvornår har i de så kan man spørge sig selv om, men selvfølgelig fordi i er useriøse og ikke voksne nok til at drive forretning.

Vastaus yritykseltä Bruun Rasmussen Kunstauktioner
Trist at man ikke svare på henvendelser via online auktion vurdering eller hvis man sender en venlig mail og spørger ind til det.
Ved ikke lige hvad der går galt eller bliver prioriteret.
Men ud fra det, så er det svært at skrive noget positivt eller give en anbefaling om at anvende firmaet.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.