Klaravik Danmark Arvostelua 2 322

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Wygrałem licytację niestety pomimo wielu prob kontaktu ze sprzedającym przez email,sms jak I telefonicznie brak jakiegokolwiek kontaktu. Klaravik też niestety nie odpowiada na emaile,umywa ręce. Przep... Näytä lisää

Jeg havde 7 maskiner i forskellige prisklasser, der skulle sælges, derudover en trailer og en bil. Alt blev solgt. Alt kommunikation med Klaravik før, under og efter aktionen, foregik top profess... Näytä lisää

Ja kan godt lide ved Klaravik at der ikke tillægges ret meget på prisen hvilket gør mere overskuelig hvad varen reel koster

1. Online-huutokaupat
  2. Huutokauppa
  3. Autohuutokauppa
  4. Pakkohuutokauppa
  5. Online-markkinapaikka

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

Vores lokale sælger Cecilie Aagaard

Alle vores varer blev solgt.

18. helmikuuta 2026

Kære Pelle,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at alle jeres varer blev solgt, og at I har haft en god oplevelse med jeres lokale sælger Cecilie Aagaard.

Hos Klaravik arbejder vi for at skabe en effektiv og tryg salgsproces i overensstemmelse med vores generelle retningslinjer, så det er dejligt at høre, at det har fungeret godt for jer.

Isabell, Klaravaik

Godt samarbejde med auktionsmægler…

Godt samarbejde med auktionsmægler Cecilie. Altid hjælpsom og hurtigt svar på diverse spørgsmål

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft et godt samarbejde med vores auktionsmægler Cecilie, og at du har oplevet hurtige og hjælpsomme svar undervejs.

Hos Klaravik lægger vi stor vægt på at yde en god service og sikre en smidig proces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så det er rigtig dejligt at høre, at det afspejles i din oplevelse.

Good service

Good Service

20. huhtikuuta 2026

Kære Kofi,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Hos Klaravik arbejder vi løbende på at sikre en god og tryg handelsproces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så det er dejligt at høre, at det afspejles i din oplevelse.

Hvis du får brug for hjælp fremadrettet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Perfekt at service 😁

20. huhtikuuta 2026

Kære Mads,

Tak for din skønne anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en perfekt oplevelse med vores service. Vi gør os umage for at sikre en god og tryg proces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så din feedback betyder rigtig meget for os.

Super Service

17. huhtikuuta 2026

Kære Johan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi arbejder hver dag for at sikre en smidig proces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så det er dejligt at se, når det lykkes.

Isabell, Klaravik

Deres konsulent de sendt ud Mikkel.E…

Deres konsulent de sendt ud Mikkel.E gjorde alt hvad man kunne forvente

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vores konsulent levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at levere en tryg og professionel proces.

Isabell, Klaravik

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med Klaravik, og især Mikkel E. Som tog os trygt gennem alle processer, fra start til slut. Kan klart anbefales

5. tammikuuta 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rigtig god oplevelse, og at I følte jer trygt guidet gennem hele processen. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den gode service undervejs.

godt arbejde

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Rigtig god oplevelse

Det var professionelt hele vejen igennem. De stod for stort set det meste og gjorde det nemt som sælger.

Kære Mads,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en professionel oplevelse, og at processen har været nem for dig som sælger. Det er netop det, vi bestræber os på hver dag.

God servis og realistisk priser

God servis og realistisk priser

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både god service og realistiske priser hos os. Vi arbejder hele tiden på at sikre en god og gennemsigtig handelsoplevelse, så din feedback er meget værdsat.

Professionel håndtering

Professionel håndtering. Brugervenlig hjemmeside.

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med både håndteringen og vores hjemmeside. Vi arbejder løbende på at gøre processen så enkel og overskuelig som muligt, så det er dejligt at få bekræftet.

Professionel service og fantastisk hjælp fra Mikkel E

Fantastisk oplevelse med Klaravik Danmark! Sælger Mikkel E var utrolig professionel, hjælpsom og imødekommende gennem hele forløbet. Han gav klar og ærlig information, svarede hurtigt på spørgsmål og sørgede for, at alt gik gnidningsfrit. Hele processen var nem og tryg, og servicen var i top. Stor ros til Mikkel E for en virkelig god kundeoplevelse – kan varmt anbefales!

14. huhtikuuta 2026

Kære Joakim,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os!

Det er dejligt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse gennem hele forløbet, og at kommunikationen har været klar og hjælpsom undervejs. Vi arbejder løbende på at sikre en tryg og gennemsigtig proces for vores kunder, og din feedback er en stor motivation.

Skulle du få brug for hjælp fremadrettet, eller have spørgsmål til en kommende handel, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi står klar til at hjælpe.

Isabell, Klaravik

Super service og god oplevelse hele…

Super service og god oplevelse hele vejen igennem 👌🏻
Tak til Mikkel E. fra Klaravik 🙏

13. huhtikuuta 2026

Kære Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på din ros, og vi sørger selvfølgelig for at give din feedback videre til Mikkel E.

God kommunikation

God kommunikation , ingen problemer .

13. huhtikuuta 2026

Kære Freddy,

Tusind tak for din positive anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både kommunikationen og forløbet.

V sneplov

Ja kan godt lide ved Klaravik at der ikke tillægges
ret meget på prisen hvilket gør mere overskuelig hvad varen reel koster

6. huhtikuuta 2026

Kære Hans,

Mange tak for din feedback – det betyder meget for os.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever vores prisstruktur som overskuelig. Vi bestræber os på at skabe gennemsigtighed i vores auktioner, så det er tydeligt, hvad den enkelte vare reelt koster i henhold til vores generelle købsvilkår.

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse

6. huhtikuuta 2026

Kære Tommy,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi arbejder hver dag på at sikre en tryg og enkel handelsproces i overensstemmelse med vores generelle købsvilkår, så det er dejligt at vide, at det er lykkedes i dit tilfælde.

alt spiller

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at alt spiller, og at du har haft en god oplevelse hos os. Det sætter vi stor pris på.

Det spiller bare

Kasper fra Klaravik er super effektiv, og får solgt de køretøjer vi har stående, som ikke lige er kommet videre i processen.
Super, nemt, lækkert...

30. maaliskuuta 2026

Kære Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at Kasper har kunnet hjælpe med at få solgt jeres køretøjer på en effektiv og nem måde. Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at skabe.

Isabell, Klaravik

Klaravik har en sælger der hedder Kim…

Klaravik har en sælger der hedder Kim som sælger mine vare og han er en ener 👍

1. huhtikuuta 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – og især at Kim har gjort en forskel for dig. Vi er stolte af at have dygtige kolleger, der engagerer sig i vores kunders handler.