Bomagardiner Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We ordered 3 rolling shades for our apartment and we are incredibly satisfied. We initially ordered them in separate orders to test if the fit is good before committing to spending more money. However... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde først besøg af gardinbussen som var rigtig god til at rådgive om hvad vi skulle vælge og så havde han også demo prøver med så vi kunne se produktet. Vi fik bestilt en omgang gardiner og de ko... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Verhovalmistaja
  2. Verhokauppa

Yrityksen kirjoittama

Køb billige gardiner online i høj kvalitet. Design dine egne gardiner online gardiner på specialmål

Erinomainen

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tilfreds

Er meget tilfreds med produktet. God vejledning til opmåling og nem montering. Finder ikke bedre kvalitet til prisen andre steder på specialmål. Hurtig kundeservice

4. huhtikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Der mangler en brugbar…

Der mangler en brugbar monteringsvejledning

14. helmikuuta 2024

Tak for din anmeldelse.

Vi forstår, at papirversionen af ​​instruktionerne, som vi skal tilføje til ordrer, kan være svær at læse, så vi tilføjer altid en QR-kode til at scanne med online instruktioner, de er mere læselige, så du altid kan tjek også monteringsvejledningen på vores hjemmeside.

Saanut 4/5 tähteä

Bestilte d.28.3.2023 og har lige fået…

Bestilte d.28.3.2023 og har lige fået mine rullegardiner her til morgen - men der mangler endepropper til alle rullegardiner - ændrer min stjerner for må sige det gik hurtig med at få det der manglede og kvaliteten er i top..
Glad kunde herfra.

11. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Godt

En anelse ventetid, men BOMA opdatere løbende om produktets ankomst samt beklager -GOD SERVICE!!!
Pænt indpakket og GODE vare :-) til en fair pris!!!

20. maaliskuuta 2023

Super god kvalitet

Super god kvalitet. God kommunikation og leverede gardiner passe i mål på mm. Eneste udfordring var en "billedbog" om hvordan gardinerne skal sættes op der var printet i dårlig opløsning, men heldigvis er det ikke rocket science.

17. marraskuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

fint produkt, dårlig skriftlig vejlredning.

Jeg har købt et kassette-mørklægningsgardin, som jeg selv ville montere. Gardinet er af god kvalitet og fungerer efter hensigten. Den instruktion, der medfulgte bestod i en noget utydelig fotokopi med nogle små billeder og uden tekster. Det kostede derfor nogen tid at få det hele monteret korrekt. En bedre vejledning ville være en god ide.

7. elokuuta 2022

Fin service

Fin service. Godt produkt

7. toukokuuta 2022

Hej Lisa.
Det er skønt at høre du havde en god oplevelse ved din handel hos os, det vi rigtig glade for at høre.
Mvh.
Lukas
BomaGardiner

Anbefaling herfra

Lukasz har været “på” fra starten. Lige fra levering på vores hjemmeadresse til at eftersende et par ting som manglede fra starten. God service.

7. helmikuuta 2022

Kære Jan.

Mange tak for din anmeldelse som vi sætter meget pris på

Rigtig god dag :)

Saanut 3/5 tähteä

Ingen mulighed for kontakt pr telefon

Det undrer mig at man ikke kan komme i kontakt med jer på nogen telefon. Det kan man hos andre gardin firmaer. Det får mig til at holde igen med at bestille hos jer desværre

24. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Kære Joan

Vi er ked af at høre at du har ikke fåt i kontakt med os. Du bør i denne situation skrive en mail eller sms så vi vil svar som hurtigt som muligt.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin