Bomagardiner Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Havde først besøg af gardinbussen som var rigtig god til at rådgive om hvad vi skulle vælge og så havde han også demo prøver med så vi kunne se produktet. Vi fik bestilt en omgang gardiner og de ko... Näytä lisää

Jeg har købt et kassette-mørklægningsgardin, som jeg selv ville montere. Gardinet er af god kvalitet og fungerer efter hensigten. Den instruktion, der medfulgte bestod i en noget utydelig fotokopi med... Näytä lisää

Super god kvalitet. God kommunikation og leverede gardiner passe i mål på mm. Eneste udfordring var en "billedbog" om hvordan gardinerne skal sættes op der var printet i dårlig opløsning, men heldigvi... Näytä lisää

1. Verhovalmistaja
  2. Verhokauppa

Køb billige gardiner online i høj kvalitet. Design dine egne gardiner online gardiner på specialmål

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg syntes der er et godt udvalg af…

Jeg syntes der er et godt udvalg af varer hos Bomagardiner.
Jeg kan ikke lide, man skal kommunikere over mail som tager tid med bevarelse, for at kunne afhente sin vare. Det har været ret stressende.
Jeg har betalt for min vare før det var muligt at afhente den.
Mvh
Sanne Bengtsson

23. kesäkuuta 2025

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse, vi håber, du bliver glad for din nye gardinskinne.

Vi beklager, at du oplever det på sådan måde, men lad os vise dig, hvordan det ser ud fra vores side.

Udover at kunder kan ringe for at afhente deres ordrer torsdag kl. 20.30 eller lørdag kl. 22, søndag kl. 9 (ja, vi har sådanne opkald hver uge uden for virksomhedens åbningstid), for at afhente en ordre, hvoraf der er 10-20 forskellige ordrer hver dag, har vi brug for oplysninger såsom ordrenummer, navn- og efternavn, fakturanummer, så vi kan forberede ordren til afhentning - så din ordre venter på dig, når du ankommer, og du ikke behøver at vente, indtil vi finder din ordre, og du skal vente 10 eller 20 minutter.

Udover at vi tidligere har aftalt et bestemt tidspunkt for afhentning med kunderne, og ofte dukkede kunderne ikke op på det givne tidspunkt .

Kunder, der ringede tidligere, kunne ofte ikke give ordredata, fordi for eksempel kone bestiller, og mand ringer for at afhente eller Ordren er til en person fra familien - den opkaldende kunde har angivet forkerte data, fordi den, der ringede for eksempel ikke kender ordrenummeret.

Vi er heller ikke altid i stand til at besvare telefonen (f.eks. er vi på montering eller på et møde med kunden), derfor beder vi om e-mailkommunikation, fordi selvom du sender os en e-mail om, at du ønsker at afhente ordren uden de data, vi har brug for, kan vi ved computeren hurtigt finde og kontrollere status på din ordre.

Hvis du ringer, og vi ikke er ved computeren, kan vi alligevel ikke hjælpe dig, og du skal vente, indtil vi vender tilbage til kontoret foran computeren og kontrollerer alle disse data, som du kan sende os via e-mail alligevel (kunder var ofte nervøse for, at de ringede for at få et svar på telefonen, de fik det for eksempel inden for 3 timer, men vi skal først kontakte produktionen for at finde ud af, hvad status på ordren er, og først derefter kan vi informere om det. Desværre tager det ikke 3 sekunder)

Simpelthen hvis du kontakter os via e-mail og angiver ordreoplysningerne, kan vi organisere det hurtigt og nemt uden fejl.

Derfor beder vi dig om at kontakte os via e-mail og give os de nødvendige data, så afhentning af ordren tager så kort tid som muligt. Hvis vi f.eks. har 100 ordrer i denne uge, er det ikke altid let at kontrollere ordrestatus uden ordredata for at forberede den til afhentning).

"Jeg har betalt for min vare før det var muligt at afhente den" - ja, fordi de produkter, vi laver, er produkter lavet af specialmål, derfor betales der ved ordreafgivelse.
Martin

Udemærket vare

Udemærket vare. Kunne blot ønske mig en bedre monteringsvejledning.

4. kesäkuuta 2025

Hej Anne
Tak for din positive anmeldelse!
Vi arbejder i øjeblikket på bedre monteringsvejledning, så vi håber, at de i den nærmeste fremtid vil være af bedre kvalitet.
Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen
BomaGardiner

Det var meget nemt og overskueligt

Det var meget nemt og overskueligt at bestille og varen levede op til forventningerne.
Meget nem at finde ud af afhentnings sted med fin tegning på sms.
Vil handle igen en anden gang.

28. toukokuuta 2025

Hej Camilla
Tak for din positive anmeldelse!
Rigtig god dag til dig.
Venlig hilsen
BomaGardiner

Dejligt at vi kunne hente gardinskinne

Dejligt at vi kunne hente gardinskinne, når det passede os.

28. toukokuuta 2025

Hej Jonna
Tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at læse, at du er så tilfreds med os. Mvh. BomaGardiner

God service og god vejledning

God service og god vejledning, dejligt produkt

1. toukokuuta 2025

Kære Jesper
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på både den og de 5 stjerner, og vi er glade for at høre, at du oplever en god service, når du handler hos os.
God dag.
Mvh. Martin

Excellent

We ordered 3 rolling shades for our apartment and we are incredibly satisfied. We initially ordered them in separate orders to test if the fit is good before committing to spending more money. However, that was not necessary at all: The size of the shades fits the measurements we provided EXACTLY. The fit perfectly, the are built well and they look great. The shipping and delivery was quick and the communication from the vendor was also really good, notifying us of every change in our order (received order, processing, shipping, etc).

26. maaliskuuta 2025

Købte mørklægnings persienner og de er…

Købte mørklægnings persienner og de er så stive at de falder ned så de øverste 20-30 cm ikke er dækket - de kan simpelthen ikke holde sig fuldt udstrakt fra top til bund.

13. helmikuuta 2025

Kære Christian

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af, at du synes sådan.

Måske ville det være nemmere, hvis du oplyste ordrenummeret, så ville vi vide, præcis hvilken ordre du henviser til... Vi er også kede af, at du ikke engang prøvede at kontakte os for at spørge, hvad der kunne være galt, og du har lige skrevet din negative mening her...

Men hvis det drejer sig om ordre nr. 2831 fra 1. feb (fordi det nok handler om denne ordre) har du ikke bestilt "mørklægnings persienner" men "Mørklægning Plisségardiner"

og hvis plissegardin ikke holder position, betyder det, at du simpelthen slet ikke har læst monteringsvejledningen , eller også har du sprunget over delen om højdejustering.

Det er trist, for dine plissegardin med en bredde på 117 cm og 121 cm skal bare justeres efter montering....

Intet mindre end perfekt

Hurtig og effektive i deres kundeservice . Gardiner i super god kvalitet og til fornuftige penge . Glem alt om at bruge penge på dyre gardinsælgere 🌸

10. elokuuta 2024

Rigtig fint produkt

Rigtig fint produkt. Svag manual

30. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bomagardiner

Hej Ole .Tak for din anmeldelse.
Vi er klar over at "papir" instruktionerne, der følger med ordren, ikke er af den bedste kvalitet, så vi vedhæfter en qr kode til online instruktionerne, som er af bedre kvalitet. Mvh. BomaGardiner

Godt produkt

Gardinerne er fine.
Leveringstiden var dog langt mere end lovet.

23. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bomagardiner

Tak for din bestilling og din anmeldelse

Vi er meget glade for at vores gardiner levede op til dine forventninger. Vi håber, at du med hensyn til leveringstiden har taget højde for, at du har bestilt dem inden påskeferien (produktionen arbejdede ikke i næsten en uge i løbet af helligdage), hvilket havde indflydelse på leveringstid

Men endnu en gang tak for din bestilling og jeg håber du bliver tilfreds med dine nye gardiner .

Jesper

Super tilfreds

Er meget tilfreds med produktet. God vejledning til opmåling og nem montering. Finder ikke bedre kvalitet til prisen andre steder på specialmål. Hurtig kundeservice

4. huhtikuuta 2024