Bog & idé - Fields Arvostelua 208

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300 København S, København S, DK

Hjemmesiden var nemt at kigge rundt i, og leveringstiden var kort med afhentning muligt i mit nærmeste butik inden for 48 timer. Butikspersonale var hjælpsomme og smilende, og det hele var et smertefr... Näytä lisää

Har lige oplevet den bedste form for service fra Bog og Ide i Fields Handlede der i onsdags , glemte at få pakket en af tingene ned i nettet i juleforvirringen, opdagede det først igår. Ringede ida... Näytä lisää

Der gik godt nok mere end de der 1 til 3 dage der stod i mailen man får når man vælger afhent selv i butik, men ja det er så første gang der er gået over 5-6 dage , det ville have været perfekt hvis... Näytä lisää

Deres online click and collect var nem at bruge, og de var hurtige i butikken til at finde min bestilte vare (også selvom jeg bestilte efter lukketid dagen før og ankom kort tid før åbningstid). Perso... Näytä lisää

1. Kirjakauppa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

• Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300, København S, København S, Tanska

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Lang leveringstid

Jeg bestilte en bog med afhentning i butikken lidt mere end en uge før jul, og det tog ca. 5 dage før jeg kunne hente det i butikken. Jeg ved godt at det var før jul, men der er ingen andre steder, som havde så lang leveringstid. Jeg var i tvivl, om jeg ville få den inden jul Jeg vil derfor ikke bestille næste gang før jul.

4. tammikuuta 2022

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Det er ikke alle varer på webshoppen, som ligger på lager i de enkelte Bog & idé butikker. Hvis den vare du bestiller, ikke er en lagervare, skal du påregne yderligere leveringstid. Dette gælder for bøger, der ikke er lagervarer samt udenlandske bøger.

Rigtig god dag.

www.bog-ide.dk

Gratis levering til butik og nem…

Gratis levering til butik og nem mulighed for bytning af gaver gør Bog & Idé online er et hit. Priserne er ofte helt OK og igen... det er smart at give gaver som kan byttes nemt.
Betjeningen i Fields er desuden ret så fantastiske. Ingen kø, store smil og gode til at hjælpe. Tak!

29. joulukuuta 2021

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du har taget dig tid til at skrive om din købsoplevelse.

Vi er meget glade for de 5 stjerner og for at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din bestilling.

Du må have en skøn dag

www.bog-ide.dk

Mine børns adventsgaver blev desværre…

Mine børns adventsgaver blev desværre først leveret efter 14 dage :-(
Der blev lovet en kompensation i butikken, da jeg efterspurgte varerne første gang i butikken efter 10 dage. Den fik jeg dog ikke ved afhentning.

Varerne er dog gode og indpakningen spillede.

15. joulukuuta 2021

Hej Brian

Jeg beklager rigtig mange gange for den lange leveringstid, jeg har sendt dig en mail, da du selvfølgelig skal have kompensation som lovet.

Rigtig god jul.

www.bog-ide.dk

Ekstrem dårlig service af medarbejderne…

Ekstrem dårlig service af medarbejderne i Fields. De virker stresset og næsten uhøflige.

12. joulukuuta 2021

Hej Tobias

Jeg beklager rigtig mange gange for din oplevelse i butikken, jeg har videresendt din mail til dem så dette forhåbentlig ikke sker igen.

Rigtig god jul.

www.bog-ide.dk

God pris og hurtig levering

Fine kalendere til god pris. Hurtig levering - nærmest med det samme - i valgte Bog & Ide i Fields. Fint pakket ind.

30. lokakuuta 2021

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner.

Fedt at butikken hurtigt kunne melde varerne klar til afhentning.

Imperiet

Som sædvanlig en velskrivende Michael Katz Krefeld.

21. lokakuuta 2021

Hej Marianne

Mille fra Bog&idé teamet

Træt af man bliver spammet med mails

Træt af man bliver spammet med mails blot fordi man bestiller en bog ..

18. lokakuuta 2021

Hej Peter

Tak for din anmeldelse.

Jeg kan godt se du har fået en række mails, vi kan dog rent lovgivningsmæssigt ikke sende færre ud da vi er forpligtet til at holde kunder opdateret når der sker noget med deres ordre.

Fin oplevelse

7. lokakuuta 2021

Jonas fra Bog&idé teamet

Hej

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner.

Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb hos Bog&idé Fields.

Jonas fra Bog&idé teamet

Levering som lovet

Levering som lovet. Ingen problemer. Sød betjening

24. kesäkuuta 2021

Du må have en skøn dag

Mille fra Bog&idé teamet

Altid god hjemmeside og godt udvalg

Tak for altid god service og hurtig levering. Vil til hver en tid anbefale jer!.

24. maaliskuuta 2021

Hej Armo

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Hvor er det bare skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb hos Bog & idé.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner!

Du må have en god dag.

Sarah fra Bog & idé teamet