Hjemmesiden var nemt at kigge rundt i, og leveringstiden var kort med afhentning muligt i mit nærmeste butik inden for 48 timer. Butikspersonale var hjælpsomme og smilende, og det hele var et smertefr... Näytä lisää
Sijainti
Vaihda sijaintiaArne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300 København S, København S, DK
Har lige oplevet den bedste form for service fra Bog og Ide i Fields Handlede der i onsdags , glemte at få pakket en af tingene ned i nettet i juleforvirringen, opdagede det først igår. Ringede ida... Näytä lisää
Deres online click and collect var nem at bruge, og de var hurtige i butikken til at finde min bestilte vare (også selvom jeg bestilte efter lukketid dagen før og ankom kort tid før åbningstid). Perso... Näytä lisää
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Arne Jacobsens Allé 12 Butik 150, 2300, København S, København S, Tanska
- 32 46 33 00
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Hurtig levering, god betjening
Hjemmesiden var nemt at kigge rundt i, og leveringstiden var kort med afhentning muligt i mit nærmeste butik inden for 48 timer. Butikspersonale var hjælpsomme og smilende, og det hele var et smertefrit process.
Professionelle
Hver gang jeg har købt noget on-line hos Bog & Ide’ har alting fungeret til topkarakter.
Utrolig nemt og god service.
Jeg bestilte en bog til tryk, hvilke stod klart og tydeligt og bogen ankom til afhentning som forventet - utrolig nemt og god service.
Gode priser
Gode priser, hurtigt levering og god service
Der gik godt nok mere end de der 1 til…
Der gik godt nok mere end de der 1 til 3 dage der stod i mailen man får når man vælger afhent selv i butik, men ja det er så første gang der er gået over 5-6 dage , det ville have været perfekt hvis jeg havde bogen med til den fødselsdag vi skulle have brugt den til, men som sagt det er 1. Gang Så det går jo nok.

Vastaus yritykseltä Bog & idé - Fields
Nemt at finde varer og bestille. God hjælp da jeg ikke kunne hente varerne til tiden.
Hurtig levering og flink betjening
Hurtig levering og flink betjening
Hurtig ekspedition 😊
Besværligt at bytte bøger
Hurtig svar og afhentning..
Venlig betjening ved afhentning af min…
Venlig betjening ved afhentning af min bestilling
Tak for jeres gode behandling
Tak for jeres gode behandling. 😊 Jeg fik nogen hurtigt, uden problem. 🌷
Fungerede fint
Fungerede fint. Tog lidt tid og finde pakke i Fields men det lykkes
Jeg fik super hurtig og rigtig god…
Jeg fik super hurtig og rigtig god betjening, der er absolut intet at klage over, rigtig sødt personale 👍