BIVA  Arvostelua

3 935
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en 3 personers sofa i april 2026. Ved leveringen var der 4 huller i stoffen i den ene gavl, hvilket jeg reklamerede over. Efter utallige henvendelser til Christoffer fra Biva, er der absolut... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jeg må jo tilslutte mig flokken af mindre imponerede kunder. Leveringstiden på den ønskede lænestol på ca. 8 arbejdsdage blev overskredet med flere uger. Kundeservice skal have et lille klap på... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

bestilte et sofabord og skrivebord den 09-07-2026, har skrevet en anmeldese af dette, nu venter jeg så på at få mine penge retur for skrivebord de ikke kan levere efter 9-10 uger som jeg kunne hente d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Puutarhamyymälä
  6. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 34 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 935)

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Jeg må bare sige det igen..

Jeg må bare sige det igen... Endnu engang oplever jeg TOP god service ved Biva og (for mit vedkommende) er chat funktion hvor der endnu engang ikke gik lang tid før jeg fik høfligt svar tilbage, til trods for jeg skrev en fredag aften kl. 22. Medarbejderen ville lige vende tilbage lørdag i forhold til en returnering af en varer og lørdag morgen 6.30, tikker beskeden og mailen ind om at min returnering er gået igennem.... DET synes jeg er god service! Endnu engang tak 💪

3. toukokuuta 2024

Kære Julie :)
Mange tak for den pæne anmeldelse. VI er meget glade for at vi kunne hjælpe dig hurtigt og tilfredsstillende med din returnering. Du ønskes en dejlig dag :)

Saanut 1/5 tähteä

Modtog ikke varerne som aftalt

Modtog ikke varerne som aftalt - fik ikke pengene retur "pas på derude".

26. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä BIVA

Kære Karina. Vi er kede af at høre, du ikke har været tilfreds med din handel hos os. Har du et ordrenummer, så er du velkommen til at kontakte vores salgssupport på salg@biva.dk, så vi kan finde en løsning til dig :)

Saanut 5/5 tähteä

Vi bestilte en kjole, den blev leveret hurtigt uden kommentarer. Louise fra kundeservice hjalp os med at levere hurtigere end lovet. Så jeg er meget glad.

24. huhtikuuta 2024

Kære Mart :)
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os, du har oplevet en god levering m.m. af vores varer. Du ønskes en dejlig dag :)

Kundeservice i verdensklasse!

Rigtig god service, gode priser og desuden rar og imødekommende kundeservice. Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Biva møbler. Helt og aldeles fantastisk

24. huhtikuuta 2024

Kære Louise :)
Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os, du har oplevet en god service af vores kundeservicemedarbejdere m.m. Du ønskes en dejlig dag :)

Saanut 5/5 tähteä

Bestilling og alt gik super godt

Rigtig god service. Bestilte varer kom tidligere end jeg havde troet. Servicen hos biva har været rigtig god hele vejen, og jeg sidder nu i min ny sofa, og tænker, at det er utroligt, at jeg har kunnet få denne kvalitet, så billigt! Jeg kan klart anbefale biva

23. huhtikuuta 2024

Kære Brian :)

Bedste oplevelse

Vi har netop købt en super fin stor sofa, til en rigtig god pris, og fik en fantastisk service, medarbejderen hjalp med at læsse ind i bilen. Dejligt med så arbejdssomme utroligt søde unge mennesker der hjælper på denne måde. Vil helt sikkert anbefale bivamøbler

22. huhtikuuta 2024

Hej Brian.
Mange tak for din anmeldelse og de positive ros omkring vores medarbejder. Det glæder os, du har oplevet en god service og den vare du havde ønsket dig, Vi glæder os til at se dig handle hos os igen. Du ønskes en dejlig dag :)

God service og Hurtig levering

Smukt og stort kommode, leveret inden for en uge som aftalt.
God service at de ringer en halv time inden levering.

20. huhtikuuta 2024

Kære Laila :)
Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for, du fik en dejlig oplevelse i forbindelse med din handel hos os :) Du ønskes en god dag :)

intet at klage over

Fik bestilt et skoskab. Leveringstiden blev overholdt og sød chauførre der hjalp med at bære den tunge kasse til min hoveddør.

16. huhtikuuta 2024

Kære Maja :)
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, du har haft en dejlig oplevelse hos os. Vi glæder os til at se dig handle hos os igen :)

Venlig kundeservice

Hurtig respons over min henvendelse på chatten.
Vi fik bestilt vores drømmesofa. Alt blev håndteret upåklageligt. Kan helt sikkert anbefale biva møbler til andre.

15. huhtikuuta 2024

Kære Charlotte:)
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, du har haft en dejlig oplevelse med vores chat. Vi glæder os til at se dig handle hos os igen :)

Saanut 5/5 tähteä

God service og hurtig levering, kan klart anbefales til andre

13. huhtikuuta 2024

Kære Malthe:)

Saanut 5/5 tähteä

Venlig og meget hjælpsom betjening

Venlig og meget hjælpsom betjening, da jeg skulle afhente min pakke, tak for det

12. huhtikuuta 2024

Kære Kristine:)
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, du har haft en dejlig oplevelse og betjening af vores personale.

Køb uden ulemper

Efter at have købt et sæt spisestole fra Biva, kan jeg med ærlighed sige, at oplevelsen har været tilfredsstillende.

Først og fremmest, kvaliteten af ​​stolene er ganske imponerende. De er robuste og ser ud til at være godt konstrueret. Monteringen var også relativt let, og de passer godt til vores spisebord, hvilket er en bonus.

Dog var der et par mindre problemer, der trak ned i oplevelsen. For det første var leveringstiden længere end forventet. Selvom dette ikke nødvendigvis er Bivas skyld, da det kan skyldes eksterne faktorer.

Samlet set er jeg tilfreds med mit køb af spisestole fra Biva. De lever op til mine forventninger i forhold til kvalitet og funktionalitet.
Jeg ville dog stadig overveje at handle hos Biva igen.

10. huhtikuuta 2024

Kære Lars:)
Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os, du har haft en dejlig oplevelse hos os. Vi er kede af, at vores leveringstid noglegange bliver forsinket grundet vores leverandører og forsinkelser fra fabrikkerne. Dette kan skyldes hele situationen i verden. Trods det er vi glade for, du er samlet tilfreds med købet :)

Saanut 5/5 tähteä

God service, mit produkt var ikke i optimal stand, jeg har får det ombyttet uden problem

2. huhtikuuta 2024

Kære Kamilla :)
Mange tak for den dejlige anmeldelse. Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder, som dig :)
Du ønskes en dejlig dag

Dårligt kunde services

Dårligt kunde services
Har købt et tæppe, som var ikke sammen kvalitet, det står I deres hjemmeside.
Efter jeg skrevet og sendt billeder af tæppen og klager over kvalitet.
Jeg har fået et mail og afviser min reklamation ret.

30. maaliskuuta 2024

Kære Azar
Tæppet, du har købt, har været tæt rullet sammen, hvilket gør, at det tager noget tid, før det rejser sig op igen. Normalvis anbefaler vi derfor vore kunder til at vente et par uger, hvorefter vi kan tage sagen op igen. Normalvis vil tæppet udforme sig korrekt, når vacum er fortaget sig. God dag :)

Saanut 4/5 tähteä

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid

26. maaliskuuta 2024

Hej Eva.
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at leveringstiden ikke levede helt op til dine forventninger. Vi håber dog, at du alligevel er tilfreds med varen. God dag :)

Saanut 2/5 tähteä

Lang leveringstid

Da jeg bestilte varen skrev de "forventet klar til afhentning inden for en uge" - der gik 12 dage! Når jeg tjekkede min ordre, stod der "bemærk det er kun 8 dage siden du afgav din ordre". Det kan jeg ikke bruge til noget, og finder det direkte nedladende! Den lange leveringstid besværliggjorde både min mulighed for afhentning og hjælp til at få samlet møblet.
Der blev hævet penge fra min konto, flere dage før de selv havde varen på lager. Det finder jeg ikke i orden.
Desuden mener jeg, at det er under al kritik, at man ikke kan komme i kontakt med firmaet telefonisk!

21. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä BIVA

Kære Dorthe. Tak for din henvendelse. Vi beklager, hvis du har oplevet en mindre forsinkelse. Det har bestemt ikke været vores intention. Vi håber dog alligevel, at din vare lever op til dine forventninger, og så vil vi yderligere forsøge at forbedre leveringstiden i fremtiden. God dag :)

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

15. maaliskuuta 2024

Kære Dorthe :)
Mange tak for din anmeldelse. Det varmer at høre, du har haft en god levering og nem bestilling. God dag :)

Saanut 3/5 tähteä

Nemt og hurtig men dårlig levering

Nemt og hurtig men dårlig levering. Vi betalte for hjemmelevering. Vi fik besked på det ville komme en givende dag, og vi var hjemme hele dagen så de kunne levere vores vare. Vi fik en besked at de havde forsøgt at levere vores vare, men de havde ikke været forbi eller forsøgt at aflevere det. Det synes jeg er ærgerligt at vi nu skal bruge krudt på at hente det, når vi har betalt for at få der leveret.

14. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä BIVA

Kære Josefine. Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig meget kede af, at leveringen ikke levede helt op til dine forventninger. Dette tager vi med videre for at forbedre os. Trods det, håber vi, du er glad for dine varer.
God dag :)

Saanut 4/5 tähteä

8. maaliskuuta 2024

Kære Maiken.

Vi er meget glade for, du har fået en god service hos os.
Glæder os til at se dig handle her igen :) God dag

meget tilfreds

2. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä BIVA

Hej Stiig. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har været tilfreds med dit køb hos os. God dag :)

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin