BIVA  Arvostelua

3 935
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en 3 personers sofa i april 2026. Ved leveringen var der 4 huller i stoffen i den ene gavl, hvilket jeg reklamerede over. Efter utallige henvendelser til Christoffer fra Biva, er der absolut... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jeg må jo tilslutte mig flokken af mindre imponerede kunder. Leveringstiden på den ønskede lænestol på ca. 8 arbejdsdage blev overskredet med flere uger. Kundeservice skal have et lille klap på... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

bestilte et sofabord og skrivebord den 09-07-2026, har skrevet en anmeldese af dette, nu venter jeg så på at få mine penge retur for skrivebord de ikke kan levere efter 9-10 uger som jeg kunne hente d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg må bare sige det igen... Endnu engang oplever jeg TOP god service ved Biva og (for mit vedkommende) er chat funktion hvor der endnu engang ikke gik lang tid før jeg fik høfligt svar tilbage, til t... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Puutarhamyymälä
  6. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 34 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 935)

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har bestilt et sofabord og side…

Jeg har bestilt et sofabord og side bord. Jeg modtager mail om at det er forsinket og at jeg vil modtage det midt februar. Det bliver midt februar og jeg modtager intet. Jeg skriver en mail og BIVA svarer hurtigt tilbage at de vil kontakte leverandøren og vende retur. Endnu engang skriver de at det desværre er forsinket og at jeg kan modtage det i marts måned. Dette siger jeg nej tak til, og ønsker min ordrer annulleret og penge retur. Herefter hører jeg ingenting selvom jeg gentagende gange sender mail og rykker for svar. De var ellers ret hurtige til at svare i starten, men nu er der intet svar fra dem! Dårlig service!

25. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Fin seng

Fin seng, alt ok
Men lageret vi fik det udleveret på var et stort rod, den unge mand i udlevering viste overhovedet ikke hvor tingene var.

18. tammikuuta 2025

Kære Rene
Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din seng!

Vi har haft en ekstraordinær stor mængde ordrer på det seneste, hvilket har resulteret i, at lageret har været mere fyldt end normalt.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din seng, og hvis der er noget, du har brug for hjælp med, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Service

Hej
Jeg havde købt et tv møbel, som jeg gerne ville annullere. Jeg spurgte, om det kunne lade sig gøre, og dagen efter, fik jeg svar, at pengene var på vej til mig. Det er service i topklasse, og Biva, får mine bedste anbefalinger.
Ordre nr. 120637

Mvh.
Hanne Hansen

3. tammikuuta 2025

Kære Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du oplevede vores service som værende i topklasse. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får en nem og problemfri oplevelse.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden. Hvis der skulle opstå noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mange tak igen, og rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

heldig at bestiller hos jer

Hej det er længe siden som jeg har haft bestille møbler hos jer! Og da jeg skulle bestille spisestol of sofa bord besluttede jeg med det samme at jeg vel også gerne bestille ting hos jer da det er meget billigere end det andre firma.Og jeg er meget tilfreds med at bestille hos jer og i er meget venlig mod kunder.

30. lokakuuta 2024

Kære Beathe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er tilfreds med både vores priser og service. Det betyder meget for os, at du har valgt at handle hos os igen, og vi sætter stor pris på din tillid.

Vi er her for at sikre, at vores kunder altid får en god oplevelse, og din tilfredshed er vores største belønning. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du handler hos os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er Så rasende undskyld mit…så

Jeg er Så rasende undskyld mit Franske. Jeg har bestil en sofa lørdag 30 november. Pengene 15000 er trukket allerede fra min konto-jeg har modtaget en autogeneret ordre bekræftelse ikke engang fået en leveringsdato dato endnu. Hvad i himlens navn bilder Biva sig ind. Kontakt til banken omgående om at stoppe betaling. Jeg vil naturligvis annullere min ordre. Dette er godt nok lige frisk nok. Biva oplyser om betaling først sker når ordren afsendes. De oplyser også at leveringstid er 2-3 uger. Jeg forventer svar fra Biva- pronto.

30. marraskuuta 2024

Hej Bente,

Tak for din besked.

Din sofa er på lager, og vi havde allerede igangsat leveringen, da du bestilte den i lørdags. I dag er det mandag, og vi har stoppet forsendelsen efter dit ønske. Din ordre vil blive annulleret, og pengene refunderes hurtigst muligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Saanut 5/5 tähteä

Camilla får fem stjerner for hurtig…

Camilla får fem stjerner for hurtig betjening.
Hun har har taget vores henvendelse alvorligt og taget hurtig affære.

25. marraskuuta 2024

Kære Anja Møller,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at Camilla kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt. Vi gør vores bedste for at tage alle henvendelser alvorligt, og det er dejligt at høre, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Vi sørger for, at Camilla får den ros, hun fortjener. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi sætter stor pris på det!

Falske new yorker spejle

Købte 2 store new yorker spejle hos BIVA, og fandt hurtigt ud af hvorfor de var halv pris af alle andre steder da de ankom: “Metal” listerne i midten af spejlet er ikke metal, ja det er ikke engang plastic. Istedet er de malet direkte på spejlet med noget billig spraymaling, så det bare ligner rigtige lister på deres hjemmeside! Fint nok hvis de havde skrevet at de kun var malet på så man vidste hvad man fik, men det “glemte” de vist..

BIVA burde anmeldes for svindel, men jeg håber at denne anmeldelse vil hjælpe andre til at vælge kvalitet fremfor BIVA.

Svar til BIVA’s svar:
Som jeg skrev ville det være ok hvis man vidste på forhånd hvad man fik, men:

1: Intet sted i annoncen står der at listerne kun er malet på. Der står at spejlet er i “sort farve” hvilket nok ikke får de fleste til at tænke at metal listerne så nok bare er spraymalet på spejlet vel.. og i ved det. Udover det er der et interessant nærbillede i annoncen som får “listerne” til at fremstå tykkere på billedet og dermed se ægte ud, men det er nok bare et tilfælde..

2: Prisen var ifølge hjemmesiden en black friday/november tilbudspris med 50% rabat. Normalprisen var altså ifølge tilbuddet det dobbelte, hvilket svarer til lignende spejle med ægte lister. Men det har BIVA så lige oplyst her bare var normalprisen, som de lod som om var halv pris. Tak for den information, den tror jeg er nyttig for mange.

3: Ingen kan sende så store spejle retur med posten uden at det koster en formue, og i ved det.

Så tak for at bekræfte hvad jeg skrev, samt afsløre strategien bag jeres “tilbud”.

Jeg beholder spejlene da de trods alt passer fint i størrelsen, og køber alt andet andre steder fremover.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä BIVA

Hej Michael, Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger.

For at undgå misforståelser sørger vi altid for, at vores produktbeskrivelser inkluderer alle relevante detaljer om, hvad kunden kan forvente. Det spejl, du har købt, er en del af vores prisvenlige serie og er designet med en malet gitterstruktur på spejloverfladen, som er beskrevet i produktinformationen.

Spejlet har en solid aluminiumsramme, en nettovægt på 13,3 kg og er designet til at give et stilfuldt og industrielt udtryk i hjemmet til en pris på 700 kr. Denne pris afspejler vores mål om at tilbyde moderne design til overkommelige priser uden at gå på kompromis med funktionaliteten.
Hvis Spejlet ikke lever op til dine forventninger, så har du altid 14 dags returret fra den dag du modtager varen.

Utrolig dårlig service

Bestilte et skab i starten af oktober måned. 2 uger senere får jeg tilsendt et spejl, de har byttet om på to varer. Kontakter kundeservice over mail, da det er den eneste mulighed. Kundeservice bruger 3 uger på at finde ud af hvad der skal ske. Får tilsendt nyt skab, dette skab har så bare skader på sig og det er nu 3 dage siden jeg skrev til kundeservice og der er stadig ikke en løsning, hverken på spejlet eller skabet. De arbejder sindssygt langsomt, så kan slet ikke anbefale at handle med Biva på nogen måder. Har aldrig oplevet dårligere og langsommere kundeservice.

4. marraskuuta 2024

Dårlig service!

Jeg bestiller et Newyorker spejl. Et par uger efter modtager jeg så en kommode. Kontakter Biva, der efter et par dage oplyser at de desværre har byttet om på min ordre og en i Ålborg, med samme efternavn. Nu skal de så bare lige finde ud af at få ordrerne ombyttet. Noget som et anstændigt firma ville ordne på ingen tid, har nu taget over en uge, og har intet hørt! Pengene er jo selvfølgelig trukket! Elendigt firma.. Hold jer væk!

27. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte et spejl og opdagede ved første øjekast

Jeg købte et spejl og opdagede ved første øjekast, at det var i stykker. Efter en måned fik jeg så et nyt spejl, som desværre også var brudt. Ifølge ordren fra Beavers skulle spejlet have været leveret til min adresse, men i stedet måtte jeg selv hente det i en pakkebutik. Jeg fik at vide, at jeg kunne arrangere levering ved at sende en mail til GLS, men det er umuligt, da jeg først får beskeder fra Viva efter leveringen. Jeg gjorde brug af min reklamationsret og spurgte ind til emballagen, da jeg havde dokumenteret skaden med billeder af det knækkede spejl. Men jeg fik afslag med besked om, at det var min egen skyld, fordi det var en transportskade, ifølge dem. De påstod, at jeg selv havde samlet det. Nu er de holdt op med at svare mig.

1. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Der gik virkelig lang tid efter bestilling og betaling af gulvtæppet,

Der gik virkelig lang tid efter bestilling og betaling af gulvtæppet, før vi hørte noget. Jeg annullerede min ordre 20 minutter efter, at jeg havde bestilt. De bekræftede annulleringen og sagde, at de ville prismatch. Jeg valgte ikke at svare, da jeg ikke er forpligtet til at informere dem om billigere alternativer. Alligevel fik jeg tæppet leveret, betalte for det, og nu vil de ikke hente det tilbage på deres regning. Jeg skal i stedet betale 600 kr. for returfragt. Det er simpelthen en elendig service!

25. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Selvom de ruller deres tæpper!!

Selvom de ruller deres tæpper, sker det åbenbart at ham der gør det ikke kan finde ud af det.. Kraftige folder i underlaget der gør tæppet aldrig ligger sig.. De siger der er rabat på deres tæpper, som åbenbart komme fra tyskland. Samme tæpper kan du selv købe for 50% af prisen og 50% af fragtprisen på den tyske amazon.. Mest latterlige biks.

18. syyskuuta 2024

Sikke dårlig service!

Der gik ualmindelig laaaang tid efter bestilling OG betaling af gulvtæppe uden at vi hørte noget som helst. Jeg havde annulleret min ordre 20 min efter den var bestilt. De bekræftede min annullering og svarede mig at de ville prismatch. Dette responderede jeg ikke på da jeg ikke har krav på at informere om andet sted med billigere varer. Alligevel har jeg fået varen hjem, betalt for den og nu vil de ikke hente den på deres regning, men at jeg skulle betale 600kr for returfragt.
Sikke dårlig service!

26. elokuuta 2024

Spisebord

Vi havde bestilt et spisebord fra biva.
Anmeldelserne var lidt svingende på trust pilot så vi var lidt nervøse. Det var der ingen grund til, da firmaet lever op til 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fra betalt vare, til at tracke sit møbel og løbende få information om levering. Sms 30 min før levering. Jeg havde nogle spørgsnål til min ordre og de søde medarbejder på Facebook guided mig hurtigt videre. Det er rart, at man kan få respons på besked, i en travlt hverdag som, mor er det svært at hænge i telefon også sker der ingen misforståelse da alt er på skrift.
Vi modtog vores bordplade desværre med et hak, dette får vi reklameret over og modtager som svar, fra Camilla at der intet problem var og at vi ville få tilsendt et nyt, da de går op i god kundeoplevelse. Dette kalder jeg god kundeservice og god oplevelse. Trods uheldigheden, som kan ske hvor som helst kommer vi til at handle trygt hos biva igen.
Også er vi helt forelsket i vores nye spisebord og glæder os til at modtage den nye plade.
Hilsen Mehreen.

12. elokuuta 2024

Dårlig service

Har købt 4 barstole, hvoraf den ene er fjedrene i ryggen. laver en reklamation over det.
Biva. sender det vider til producenten, som siger at jeg selv har ødelagt den.
De skriver sådan tilbage.
Vi er meget kede af det, men vi har nu talt med producenten, som skriver følgende:
Det er helt tydeligt i videoen, at kunden har brækket ryggen på sædet. Det er sket ved, at man har siddet med kraftig vægt og lænet sig langt tilbage på barstolen.
Det er der ingen barstol, som kan holde til. Dette er selvfølgelig derfor ikke en reklamation. Det er jo en skade, kunden ser ud til selv at have lavet.

Reklamationen er hermed afvist herfra.
Vi kan desværre ikke tilbyde at sælge et nyt sæde, da stolen er udgået fra sortiment.
Vi beklager derved men på baggrund af dette, så afviser vi reklamationen og kan desværre ikke gøre mere i sagen.

Jeg mener der har været en skade på stolen fra ny af, da de 3 andre ikke fejler noget og godt kan holde til at blive brugt.
Vi er begge over 60 år og ingen af os er overvægtige.
Det bliver sidste gang vi handler der.

6. elokuuta 2024

Hej Harald,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du kalder det dårlig oplevelse.

Vi har gjort vores bedste for at løse sagen, men desværre er vi bundet af producentens vurdering, som vi giver dem medhold i. Det ses tydeligt af videoen, at skaden på stolens ryg skyldes uhensigtsmæssig brug, hvor stolen er blevet udsat for betydelig belastning.
Træet kan ikke knække på denne måde af sig selv, og derfor er der med garanti ikke tale om en produktionsfejl. Dette gør, at reklamationen ikke kan godkendes.

Vi foreslår, at du kontakter dit forsikringsselskab i stedet.

Dårlig kundeservice!!!

Jeg købte et spejl og opdager ved første øjekast, at spejlet er smadret. Biva vil sende et nyt, hvor de overser en mail fra fragtfirmaet om at de ikke kan levere det, hvilket de først opdager da jeg efter lang ventetid, efterspørger spejlet. Endelig sender de et nyt med GLS, efter ca. en måned, som viser sig også er i stykker. Spejlet skulle efter Bivas ordre, have været leveret på min adresse, men blev det ikke, hvor jeg var tvunget til at afhente det i en pakkeshop. Jeg får desuden at vide, at jeg selv kan arrangere levering ved at sende en mail til GLS. Dette bliver dog ikke muligt, da jeg først efter levering, får den besked fra Biva. Jeg påpeger min reklamationsret, undrer mig over om indpakningen af spejlet er forsvarlig, dokumenterer endnu engang med et billede af et nyt smadret spejl, men bliver afvist med beskeden om, at det er min egen skyld, at det er i stykker, da det er en transportskade, efter deres udsagn, og at jeg selv har afhentet det. Jeg skriver selvfølgelig tilbage og undrer mig over afgørelsen, og de er nu stoppet med at svare mig.

12. kesäkuuta 2024

Hej Pernille
jeg kan se, at vi den 5. juli 2024 har refunderet det fulde beløb for din ordre.

Det er dog vigtigt at nævne, at vi har gjort vores bedste for at levere spejlet forsvarligt og i god stand. Vi har sendt to spejle til dig, men vi er desværre ikke ansvarlige for eventuelle skader, der opstår under transporten efter afhentning fra pakkeshoppen.

Vi sætter pris på din feedback og bruger denne situation til at forbedre vores service og pakkeprocedurer fremover.

Tak for din forståelse og din tålmodighed.

Alt ok

Sendt fra min iPhone Finn H

17. toukokuuta 2024

Hej Finn,

Vi kan se, at du sendte en email den 8. maj 2024 kl. 15:00, og vi svarede dig allerede 10 minutter efter. Vi har tilbudt dig gratis returlabel, så du kan returnere tæppet og få et nyt tilsendt.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på, at vores chat har døgnåbent, og vi besvarer mails løbende for at sikre, at vores kunder får den bedste service.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin