Jeg købte en 3 personers sofa i april 2026. Ved leveringen var der 4 huller i stoffen i den ene gavl, hvilket jeg reklamerede over. Efter utallige henvendelser til Christoffer fra Biva, er der absolut... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg må jo tilslutte mig flokken af mindre imponerede kunder. Leveringstiden på den ønskede lænestol på ca. 8 arbejdsdage blev overskredet med flere uger. Kundeservice skal have et lille klap på... Näytä lisää
bestilte et sofabord og skrivebord den 09-07-2026, har skrevet en anmeldese af dette, nu venter jeg så på at få mine penge retur for skrivebord de ikke kan levere efter 9-10 uger som jeg kunne hente d... Näytä lisää
Jeg må bare sige det igen... Endnu engang oplever jeg TOP god service ved Biva og (for mit vedkommende) er chat funktion hvor der endnu engang ikke gik lang tid før jeg fik høfligt svar tilbage, til t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Olohuonekalusteiden myynti
- Puutarhamyymälä
- Toimistokalusteet
Yrityksen kirjoittama
BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.
Yhteystiedot
Fuglsang Allé 2, 7000, Fredericia, Tanska
- support@biva.dk
- www.biva.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 34 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig og smilende ekspedition af ung…
Hurtig og smilende ekspedition af ung kvindelig service/salgsmedarbejder

Vastaus yritykseltä BIVA
Super service, samt en topklasse levering!!
Sofaen var som forventet lækker!!

Vastaus yritykseltä BIVA
Stol på de dårlige anmeldelser!
Jeg kan på ingen måde anbefale Biva. Varen blev leveret i meget dårlig stand og var ødelagt ved levering med store huller og revner – ikke blot ridser.
Derudover var kommunikationen langsom, der gik flere dage og krævede, at jeg kontaktede dem både via Facebook og mail for overhovedet at få svar. Det er hverken fair eller professionelt, og jeg vil aldrig handle hos dem igen.

Vastaus yritykseltä BIVA
EmneEmne: ENDELIG PÅKRAV – Manglende svar på kundeklage (ordreproblem)
Emne: ENDELIG PÅKRAV – Manglende svar på kundeklage (ordreproblem)
Kære BIVA Møbler Kundeservice,
Denne e-mail fungerer som et endeligt formelt påkrav vedrørende min uløste klage over en ordre afgivet hos jeres virksomhed.
Jeg kontaktede jer for næsten to uger siden for at rapportere et problem med min ordre og anmodede om en løsning. På trods af, at jeg efterfølgende har sendt en rykker, har jeg ikke modtaget noget svar fra jeres side. En sådan tavshed udgør en tilsidesættelse af forbrugerrettigheder og vidner om en alvorlig mangel på professionelt ansvar.
I henhold til EU’s og dansk forbrugerbeskyttelseslovgivning har kunder krav på rettidig kommunikation, gennemsigtighed og korrekt behandling af klager. Jeres fortsatte manglende svar er uacceptabelt og kan betragtes som en overtrædelse af disse forpligtelser.
Jeg kræver hermed:
1. Et øjeblikkeligt skriftligt svar, samt
2. En klar og tilfredsstillende løsning på mit ordreproblem uden yderligere forsinkelse.
Såfremt jeg ikke modtager et svar inden for 48 timer fra afsendelsen af denne meddelelse, vil jeg være nødsaget til at eskalere sagen ved at indgive en formel klage til de relevante danske forbrugerbeskyttelsesmyndigheder og forfølge enhver anden retslig mulighed, der står til min rådighed.
Jeg forventer jeres øjeblikkelige opmærksomhed på denne sag.
Med venlig hilsen,
Mirza Hamad ur Rehman

Vastaus yritykseltä BIVA
De trækker pengene med det samme man…
De trækker pengene med det samme man har bestilt og kommer så ikke med yderligere information om hvornår de har tænkt sig at levere varen. At komme i kontakt med dem er heller ikke nemt da de bare sylter ens henvendelse og kommer med en “vi undersøger sagen” mail, så de kan sylte en lidt længere.
Hold jer langt væk!
Jeg har bestilt en vare
Jeg har bestilt en vare. Efterfølgende ber I om ekstra til fragt via MobilePay. Hvor i så efterfølgende sender en mail hvor i skriver varen ikke er på lager. Og først er til marts. I vælger så at trække pengene uden at have sendt varerende? Jeg vil gerne have i annullere ordenen og returnere mine penge, men i er ikke til at komme i kontakt med
Er der overhovedet nogen på arbejde??
Har i start oktober, købt et fint lille spisebord. På hjemmesiden stod der, at den ville være på lager d. 11.10.25. Fint nok.
Det var det så ikke, og fik beskeden at bordet ville komme midt november. Skrev d. 20.11.25 hvordan det så ud med det bord og om det var kommet på lager. Fik en besked meget hurtigt, at det så ud til at komme dagen efter og der ville komme en SMS, når det var klar til afhentning. Nu er det d. 27.11 og har intet hørt!!
Hvad er det for en måde, at drive forretning på? Er der en voksen tilstede, der vil tage noget ansvar for den ringe service, der er ved at handle hos jer? Det eneste I er hurtige til, er at tage ens penge 😠
UPDATE 12.01.26:
Fik kontakt til Biva, efter min anmeldelse. Vi fik skrevet frem og tilbage og jeg fik en lovning på, at jeg ville blive opdateret hvis der var nyt ang. levering af mit bord. Dagen efter fik jeg en besked der lød " Ifølge leverandøren så kommer bordet på lager slut december." Nu kan jeg se, at bordet først er på lager midt april 😂😂 Vi har midt januar og har INTET hørt. Det er en parodi, det her!
Aldrig mere Biva
Biva, Danmark
Lad være med at købe møbler i “læder” fra Biva. De er lige lavet til at kunne holde 2 1/2 år. Lige nok til at garantien udløber 😡Har prøvet det to gange hvor sædet revner. Og sidst købte jeg en 3 Pers. sofa med ekstra stærk Bizon “læder” som jeg betalte ekstra for at få lavet. Men den holdt ikke længere og Biva vil ikke bytte eller reperere den. Den er købt 2023. Slut med Biva😡😡😡
Svar til Biva
Ja jeg har brugt lædersæder, som i anbefaler og ja, jeg har 20 grader i min stue om vinteren. Og nej den står ikke op ad en radiator.
Og hvis de normalt skulle holde over 2,5 år, hvorfor dækker i så ikke, når jeg har været ude for det 2 gange. Og nej den sofa, kan man ikke bare udskifte det sæde, da den er lavet i et stykke og sæderne er syet sammen. Så intet og gøre og ingen service😡😡😡

God service 122493
Vi har hele vejen igennem fået en helt fantastisk service 🤩🤩
Du godeste- det er en rædselsfuld oplevelse
Du godeste- det er op ad bakke med Biva. Man kan ikke ringe kun skrive og man skal skrive meget før de reagerer. Har bedt dem ringe men hører INTET
Jeg har købt 4 stole og et spisebord 13 juli.
Modtog dem 24 aug.
Den ene stol havde 3 bagben og et forben samt defekt gevind til den ene bolt til et ben.
Bordet var der slået en stor flig af.
Efter mange skriverier modtager jeg 24 aug. et stolesæde- som er skævt- og et ben.
15 okt. modtager jeg omsider en ny bordplade som der er småridser i.
Men ok, jeg orker ikke at skrive mere til Biva. Jeg er kørt træt af det møgfirma
Et godt råd- find et andet sted at handle. Og jo jeg kan dokumentere det hele. Fra bestilling 24/8 til det er bragt "i orden" 15/10

Vastaus yritykseltä BIVA
Alt for lang leveringstid.
Bestilte et sofabord i august. Pengene for bordet blev trukket 2 dage efter. Der stod, at der var 6-8 ugers leveringstid. Trods gentagne rykkere og forespørgsler har jeg endnu ikke efter 12 uger modtaget mit bord. Jeg får et venligt svar fra kundeservice, men der sker ingenting. Nu har jeg valgt at annullere min ordre.
Frygtelig
Nærmer sig tyveri
Varen står til at være på lager ifølge hjemmesiden. Det viser sig at det er den ikke og der er en leveringstid på 4-8 uger, er svaret efter at have kontaktet dem.
Nu til “tyveriet” - pengene er trukket fra min konto !!!!

Jeg købte et spisebord
Jeg købte et spisebord, som jeg først pakkede ud senere pga flytning.
Da jeg pakker det ud, er der fine ridser i det nye bord. Jeg kontaktede Biva og kom i kontakt med søde ADAM 🎈🙃😊 han kæmpede for at jeg kunne få et andet spisebord, der kommer til november.
Så god og professionel service - jeg er MEGET taknemmelig.
Super meget tilfreds og hjælpsomme med…
Super meget tilfreds og hjælpsomme med levering
Det var nemt og bestille
Helt ok vare og rigtig god service ved…
Helt ok vare og rigtig god service ved afhentning
Dårligt oplevelse ikke anbefale
Dårligt oplevelse ikke anbefale. Totalt uprofessionelt!!!!

Vastaus yritykseltä BIVA
Meget god service og Sebastian har et…
Meget god service og Sebastian har et god kunde service. Så ham kan være stolte af. Fik 100% god service også via telefon
Hilsen Connie Holm
Super service…
Fik mulighed for at reservere indtil jeg kunne betale min ønskestol. Skrev og fik svar/ hjælp med det samme.
Flot og effektiv handel
Trustpilot-kokemus