BIVA  Arvostelua

3 935
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte en 3 personers sofa i april 2026. Ved leveringen var der 4 huller i stoffen i den ene gavl, hvilket jeg reklamerede over. Efter utallige henvendelser til Christoffer fra Biva, er der absolut... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Jeg må jo tilslutte mig flokken af mindre imponerede kunder. Leveringstiden på den ønskede lænestol på ca. 8 arbejdsdage blev overskredet med flere uger. Kundeservice skal have et lille klap på... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

bestilte et sofabord og skrivebord den 09-07-2026, har skrevet en anmeldese af dette, nu venter jeg så på at få mine penge retur for skrivebord de ikke kan levere efter 9-10 uger som jeg kunne hente d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg må bare sige det igen... Endnu engang oplever jeg TOP god service ved Biva og (for mit vedkommende) er chat funktion hvor der endnu engang ikke gik lang tid før jeg fik høfligt svar tilbage, til t... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Puutarhamyymälä
  6. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 34 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(3 935)

72 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte et bord som for det første…

Jeg købte et bord som for det første var mega besværligt at samle. Når det så endelig er samlet er det total vakkelvorn og når jeg prøver at kontakte Nova for at sige at det er dårlig kvalitet da de efterfølgende siger at jeg skal sende alt min dokumentation. Det gør jeg så og de vælger bare at ignorere min henvendelse fordi de tænker “hvis vi nu bare ignorerer hende så opgiver hun nok”. Det skal lige siges det var absolut ikke et billigt bord.

12. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Næsten umuligt at få ens vare eller…

Næsten umuligt at få ens vare eller svar fra kundeservice!

D. 12/12 bestiller jeg en børneseng med 4 ugers leverings. Jeg ser dog at pengene bliver trukket med det samme, hvilket der ikke fremgår noget om i hverken handelsbetingelser eller ordrebekræftelse. Det kræver mange beskeder over mails og på deres messenger, med anmodning om at refundere beløbet og først hæve det når ordren er på vej. Mange beskeder bliver slet ikke svaret eller også får jeg besked om at det er sendt til bogholderiet, men lige lidt sker der.

Ingen informationer kommer automatisk. Der er først ved selv at efterspørge leveringstidspunkt, at man informeres om at varen er yderligere forsinket.

Efter at have sendt gentagne beskeder på alle platforme, får jeg d. 8/1 en mail om at min ordre er annulleret og de beklagede forløbet.

Eftersom jeg har et barn der venter på sengen, skriver jeg tilbage at vi gerne vil beholde ordren, men at vi vil have pengene refunderet ind til den sendes. Pengene kommer retur og vi aftaler at jeg kontaktes når den kommer på lager hos dem.

Her bliver jeg heller ikke automatisk kontaktet. Sengen er mærkeligt nok lige ankommet, da jeg endnu engang selv kontakter dem. Der aftales at hvis jeg indbetaler pengene, så sender de sengen afsted. D. 30/1 sender jeg pengene, hører alligevel først noget igen d. 3/2.
Her aftales der levering i dag, d. 9/2. I går d. 8/2 undre jeg mig over at jeg endnu ikke har hørt noget, eftersom jeg er informeret om at jeg nok skal modtage løbende opdateringer omkring leveringen. Jeg får af vide at logistikken nok skal kontaktes, men dem hører jeg aldrig noget fra.

Jeg står nu i dag og skulle efter aftale have modtaget en ordre mellem kl. 13-15, men INTET er kommet!! Jeg har taget fri fra arbejde for at kunne modtage denne levering, men jeg hører intet fra jer. Det er under al kritik, at noget så simpelt som køb og levering af en seng, skal indebærer flere timers forsøg på korrespondance med jer.

Svar tilbage til Biva:
Vi har ALDRIG bedt om at ordren blev annulleret. Vi har derimod været meget tydelige omkring at ordren ikke skulle annulleres (det har vi skrevet meget direkte i mailen til jer), men at vi krævede at pengene kom retur på vores konto ind til varen blev afsendt.
Vi afventer at høre fra jer med ny levering

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BIVA

Tak for din anmeldelse. Vi forstår fuldt ud din frustration, især når der er tale om et produkt til et barn, og når du har taget fri fra arbejde for at kunne modtage leveringen.

Årsagen til det uheldige forløb skyldes desværre en kombination af, at ordren tidligere blev annulleret efter aftale, hvorefter du ønskede at genoptage købet senere, samt at betalingen efterfølgende blev gennemført via manuel bankoverførsel. I den forbindelse opstod der en intern misforståelse omkring genoprettelsen af forsendelsen, og vognmanden fik desværre ikke korrekt besked om, at leveringen skulle udføres som planlagt.

Det er naturligvis vores ansvar at sikre, at informationen håndteres korrekt – og her har vi ikke levet op til vores egne standarder. Det beklager vi oprigtigt.

Vi har nu været i kontakt med vognmanden og bedt dem prioritere leveringen hurtigst muligt, så sengen bliver leveret til dig snarest. Du vil blive kontaktet direkte med en ny, konkret leveringsaftale.

Vi tager din feedback seriøst og bruger den til at forbedre vores interne processer, så lignende situationer ikke opstår fremover.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg handler ikke her igen

Jeg handler ikke her igen. De trækker pengene med det samme og derefter starter en lang kamp om at få varen.
Vi har fået flere forskellige datoer oplyst ift. levering af varen og været hjemme hver gang, men de kom ikke. Efter mange mange mange mange mails, så kom varen endelig, men det er ikke kampen værd og nu har vi et møbel herhjemme som er forbundet med rigtig meget frustration, så vi nyder det slet ikke.
Trods ønske om telefonisk opringning, så nægter de at ringe op. De yder heller ikke kompensation når de ikke overholder aftalt leveringstid.
Hvis du absolut vil købe noget hos dem med levering - så være forberedt på at varen kommer når de har lyst til at levere den - IKKE DEN DAG DE HAR OPLYST AT DE VIL LEVERE DEN.

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BIVA

Tak for din feedback – og beklager den frustration, forløbet har givet. Gentagne ændringer i leveringstid fra fragtfirmaet det har desværre ikke tilfredsstillende, at de ikke levet op til det, vi har oplyst.

Vi er tilgængelige via chat 24timer i døgnet , hvor vi vi svar hurtigt, men vi forstår ønsket om telefonisk kontakt i sådanne situationer og tager din feedback med videre.

Din oplevelse tages alvorligt, og vi arbejder løbende på at forbedre vores leveringsprocesser og samarbejde med vores transportører.

LAAANG leveringstid på lager-vare

Jeg bestilte en vare som var angivet som "på lager" . Det til trods gik der over en måned inden den kom frem. Jeg måtte selv rykke for den. Det kunne de "ikke forstå"
Den foreslåede kompensation var 200kr i tilgodebevis. Man man stort ikke set få noget for 200kr i biva, og jeg købte for over 2000kr. Fragten for min varer var alene 350kr.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BIVA

Tak for din anmeldelse – og beklager, at varen trods lagerstatus blev leveret senere pga forsinkelse fra fragtfirmaet. Det er ikke tilfredsstillende, og vi forstår din frustration over selv at skulle rykke for status.

Den foreslåede kompensation var ment som en beklagelig gestus for ulejligheden, men vi kan godt se, at den ikke har stået mål med din oplevelse. Din feedback tager vi med videre, så vi kan blive bedre til både lageropdatering og håndtering af forsinkelser fremover.

Fuldstænding latterlig service

Fuldstænding latterlig service. Biva har sparet telefontiden væk, for at fokuserer på online service. Der går dog 48 timer mellem svarene..
Jeg har nu ventet på min levering af 2 stole i 44 dage. Leveringstid var 1-2 uger....
Når de svarer på mails om leveringen, får man "falske" leveringsdatoer, og ingen tracking på at ordren eller leveringen faktisk er opsat.

3. helmikuuta 2026

Hej Peter

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den lange leveringstid det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Vi kan dog oplyse, at dine barstole leveres i dag. Vores chauffør har i dag forsøgt at kontakte dig flere gange telefonisk uden held, men leveringen gennemføres som planlagt.

Jeg ville bestille 2 varer

Jeg ville bestille 2 varer. Og har skrevet til dem, men intet svar. Telefonisk kan det mærkeligt nok ikke lade sig gøre, at få fat i nogen i lige dette firma. Og det bare i sig selv syntes jeg er useriøst! De har meget af det samme som Møbler1. Og deres varer er også billigere end Biva's. Jeg bestiller hos Møbler1 i stedet for. De svarer også en hurtigt. Og har en top service.

1. tammikuuta 2026

Hej Bithe
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, hvis du har oplevet manglende svar.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi er tilgængelige døgnet rundt via vores chat, hvor vores kundeservice står klar til at hjælpe hurtigt og effektivt.

Telefonisk support er ikke altid tilgængelig, men vi bestræber os på at besvare alle henvendelser på chat og mail hurtigst muligt.

Hold jer LANGT væk fra BIVA

Den 22.12.25 bestiller jeg en seng til min søn, som skulle leveres inden for 10 hverdage.

Den 23.12.25 dagen efter, skriver BIVA til mig af jeg har valgt den forkerte leverings gebyr og af der mangler 224,- kr før de kan gøre noget.
Jeg overføre straks de sidste penge jeg skylder så sengen kan blive bestilt.

D.03.01.26 skriver jeg til BIVA for høre dem omkring status på min seng, jeg får svar dagen efter, af fragtfirmaet forventer af leverer den kommende uge.

Tiden går og jeg må igen skrive til dem D.08.01.26 hvordan er status på min seng?
De skriver tilbage, af pga dårlig vejr kan fragtbilen ikke komme frem og de forventer levering i den kommende uge.

Så bliver det den 14.01.26 og jeg skriver til dem af jeg gerne vil ringes op, da man ikke selv kan ringe til dem og skal bede dem om af ringe en op. Jeg vil gerne tale med dem omkring levering af min seng?

Jeg får svar tilbage, Hej Mia hvad drejer din henvendelse om? Jeg skriver tilbage, hvornår kommer min seng?
Svar tilbage - Jeg prøver lige af snakke med fragtfirma.
Og så høre jeg ikke mere fra dem!

Jeg skriver d.19.01.26 ingen svar - d.26.01.26 ingen svar -
Så den 27.01.26 skriver de så endelig, Hej Mia, sengen kommer i denne uge. D.29.01.26 kommer der en mail med et GPS link, samt en tekst hvor der står - din vare kommer i dag mellen 15-21 og jeg kan næsten ikke få mine arme ned :)

Straks ringer jeg til min søn og fortæller ham den godt nyhed omkring hans nye seng. han bliver lykkelig da han har sovet på gulvet på en madras i 5 uger nu!

Da klokken bliver 21.00 kan vi se på GPS linket, at fragtblien er landet i vores by og da vi bor på en kottelet grund, stiller vi os ud til vejen og venter.
klokken bliver 21.30 og vi vælger af gå ind igen, da det er bidende koldt. kl.22.30 går vi i seng og tænker af så må sengen ligge ude og vi må slæbe den ind dagen efter.

Men den efterfølgende morgen står vi op og der er ingen seng.
Jeg sender 10 mails til BIVA, skriver på deres facebook side mange gange!
kl 11.00 bliver jeg ringet op af en medarbejder fra BIVA, som fortæller mig af deres fragtmand lige er landet tilbage på deres lager og opdager af han havde glemt af sætte min vare af og om han ikke bare skulle annulere orderen og betalt mig mine penge tilbage!!

Jeg har i dag d.02.02.26 stadig ikke modtaget mine penge, men håber for dem af de har tænke sig af overholde aftalen? Gudskelov har jeg alle mails mellem os.

Så hold jer langt væk fra dette firma.

1. tammikuuta 2026

Hej Mia,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt det lange og frustrerende forløb samt den manglende opfølgning – det lever på ingen måde op til den service, vi ønsker at levere.

Ordren blev annulleret efter hændelsen med fragtmanden, og tilbagebetalingen er igangsat.

Vi forstår din skuffelse, især set i lyset af situationen med din søn, og vi beklager oprigtigt den ulejlighed, dette har medført.

0l stjerner til dette møbelfirma

0l stjerner til dette møbelfirma!
Det er første og sidste gang jeg har bestilt noget gennem dette firma. Bestilte et spisebord og sofabord den 5/1 og blev lovet levering max to uger efter og i dag har vi den 29/1 hvor jeg stadig ikke har fået leveret mine varer. Telefonisk kontakt med dem er umuligt, da man ikke kan komme igennem. I dag har jeg så valgt at annullere min ordre og handle et andet sted. Man kan ikke stole på dette firma og mit råd til alle Jer andre er - køb et andet sted. Pengene blev selvfølgelig trukket dagen efter, så dem skal jeg kæmpe med at få tilbage.

29. tammikuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at leveringstiden ikke blev overholdt, og at du har oplevet manglende telefonisk kontakt – det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Ordren er annulleret efter dit ønske, og tilbagebetalingen er igangsat. Beløbet vil blive returneret til samme betalingsmiddel i henhold til betalingsudbyderens behandlingstid.

Saanut 1/5 tähteä

Det er simpelthen for elendigt

Det er simpelthen for elendigt. Jeg bestilte et spisebord d. 23/12. Pengene bliver trukket med det samme. Der står at spisebordet kan forventes leveret indenfor 1-2 uger. Her er vi d. 28/1-26 og jeg har stadig ikke fået spisebordet. Jeg blev i sidste uge lovet, at spisebordet ville komme pågældende uge. I denne uge blev jeg lovet at det ville komme onsdag eller torsdag og jeg har stadig INTET hørt. Det tager for lang tid at få svar fra kundeservice, det er ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med dem. Jeg har gentagende gange forklaret, at det er problematisk af flere årsager, at det spisebord ikke er leveret. Ydermere har jeg også foreslået annullering af min ordre. De bliver konsekvent ved med at ignorere alt andet end leveringen, hvor de lover guld og grønne skove, som de ikke kan overholde.
Jeg vil absolut ikke anbefale BIVA til nogen.

Svar på Bivas svar: spisebordet blev efter meget møg og besvær leveret lørdag d. 31.01.2026. Dog kan det desværre ikke samles, da der mangler gevind i den ene fod. Reklamationen er oprettet, så forhåbentlig går der ikke lige så lang tid med behandlingen af dette.

23. joulukuuta 2025

Hej Maria

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt den lange leveringstid, de gentagne forsinkelser og den manglende opfølgning – det er naturligvis ikke acceptabelt.

Hvis du fortsat ønsker annullering, håndterer vi dette selvfølgelig, og tilbagebetaling igangsættes straks. Kontakt os gerne direkte på chat eller mail, så vi kan få afsluttet sagen korrekt.

Saanut 3/5 tähteä

Svært at finde click and collect

Svært at finde click and collect, personalet i butikken i Fredericia vidste ikke rigtigt noget omkring ordre fra Biva, samt hvor de skulle afhentes, personalet slæbte vores varer henover gulvet, så havde det været bedre og spørge om vi selv ville løfte varen som de til sidst måtte spørge om fordi de godt kunne se det ikke var godt det de havde gang i, derudover havde reolen nogle skrammer på de nederste ben, men da vi kommer fra Vestfyn orkede vi ikke at køre helt til Fredericia igen.

25. tammikuuta 2026

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oplevelsen med click & collect i Fredericia.

Din feedback er taget videre internt. Du er meget velkommen til at kontakte os på chat eller mail, hvis vi skal se på en løsning i forhold til skaderne.

Jeg købte i august 6 spisebordsstole

Jeg købte i august 6 spisebordsstole. Pga af flytning blev de først pakket ud start oktober. 28/10 25 Skriver jeg til dem, at alle 6 stole er skæve og drejer kun liiige rundt. Så går der ellers en alen lang mail korrespondance i gang, hvor jeg gang på gang blev bedt om, at sende billeddokumentation, hvilket jeg gjorde af mange omgange..... ventede på svar.... der gik så også længe i mellem, at jeg hørte fra dem ...Den 1/12 skriver Emma (en medarbejder) til mig, at de sammen med producenten har besluttet, at refundere mig beløbet, når jeg returnerer stolene. Men så kom Michael ind over i en senere mail og skrev, at Emma ikke kunne træffe sådan en beslutning. Nu vil de pludselig havde stolene ned, så deres "tekniker" kan gennemgå dem. Jeg afleverer stolene 12/12 25 og hører intet før jeg rykker for svar den 23/1 26. Jeg får svar 25/1 26, denne gang fra "Kasper", at de nu (pludselig) er gennemgået og fundet fejlfrie. Jeg har i mellemtiden købt nye stole andet steds, da jeg var træt af at sidde på gulvet !!!!
Behandlingen i denne sag er under al kritik og jeg går videre med sagen til forbrugerrådet, da jeg på skrift i en mail har, at pengene iflg aftale mellem producenten OG Biva skal tilbagebetales til mig for 6 ikke brugbare stole. 3 medarbejdere har været ind over og jeg tvivler stærkt på, at de har læst hele mail korrespondancen.... Den er godt nok også lang ....
Så uanset hvor venlige de er, så vil jeg stærkt fraråde alle andre, at handle hos Biva/XL MØBLER. Der er ingen kundeservice.
Lige en opdatering 30/1 26. Har igen modtaget et ubrugeligt svar og ingen dokumentation som jeg udbad, for gennemgangen af mine skæve stole, men nu truer de med, at hvis jeg ikke henter mine stole inden 9/2 kl 17, så vil jeg blive opkrævet gebyr for opbevaring på deres lager og ellers behandler de sagen efter deres gældende regler, som jeg endnu ikke er gjort bekendt med, men der kommer nok en mail mere om en uges tid😅
Opdatering 3/2 26:
SENESTE MELDING FRA BIVA, da jeg bad om at se mine "fejlfrie" stole samlet inden jeg tager dem med:

"Vi har tidligere givet vores erklæring i sagen, og denne fastholdes.

Stolene er returneret og står i øjeblikket i vores butik. De er ikke samlet, da de har været gennemgået andetsteds forud for returneringen. Der foretages derfor ikke yderligere samling, fremvisning eller fysisk gennemgang i butikken.

Der er ikke aftalt, at du – eller en repræsentant på dine vegne – skal møde op for at inspicere stolene, og du bedes derfor ikke henvise til eller rette henvendelse til butikkens personale i denne forbindelse, da de ikke har kompetence til at træffe afgørelser eller indgå aftaler i sagen.

Der foreligger heller ikke grundlag for yderligere dokumentation ud over den vurdering, der allerede er foretaget og kommunikeret"

HVAD ER DET DE FRYGTER, HVIS STOLENE ER FEJLFRIE I SAMLET STAND ??????😅 Tror ikke på, at stolene er gennemgået (jeg ved bla. at der manglede 1 spændeskive, men det har de nok ikke opdaget)
14/2 26:
Jeg har givet op. Biva kan beholde stolene og selvfølgelig beholder de også pengene.... Magter ikke flere ligegyldige og intetsigende mails, hvor de alligevel ikke står ved, hvad de i december skrev.
Bonus info...... Jeg er da inspireret af programmet KONTANT omkring dårlig markedsføring og dårlig kundeservice indenfor møbel branchen.......
Blot til info, så er sagen nu sendt videre til rette instans....
Ser frem til at høre hvad der rammer BIVA..... Vi har trods alt et rigtig godt system til klager i DK.

25. tammikuuta 2026

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt det lange og uoverskuelige forløb samt den manglende sammenhæng i kommunikationen – det er naturligvis ikke tilfredsstillende.

Sagen håndteres fortsat internt, og vi vil tage din feedback med i vores gennemgang af både processen og kommunikationen, så lignende situationer undgås fremover. Du er velkommen til at kontakte os direkte på chat eller mail, så sagen kan afsluttes korrekt.

Saanut 2/5 tähteä

Leveret seng med skade og manglende svar fra kundeservice

Jeg fik den 14. januar leveret og monteret en seng.
Jeg havde inden rykket for oplysninger om levering, da kantstenslevering grundet snevejr, kunne blive en udfordring.
Jeg fik først besked 4 timer før på dagen at sengen ville komme. Da jeg ikke på 4 timer kunne nå at få hjælp fra venner til indbæring, fik jeg heldigvis fat i Biva og fik bestilt og betalt 1.500 kr. for indbæring og montering.
De mænd der monterede sengen gik uden at sige farvel og efterlod sengen uden gavlbetræk- og med en gavl med revne i.
En revne som kan mærkes, når man sidder op ad gavlen.
Jeg skrev til Bivas support samme dag men afventer forsat svar.
Jeg rykkede via deres chat den 22. januar og fik besked om, at de vil svare på mail.
Jeg har forsat ikke hørt fra Biva, hvilket jeg synes er meget kritisabelt.
Så desværre ikke et firma jeg kan anbefale.

14. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Jeg har bestilt 6 spisebordstole og et…

Jeg har bestilt 6 spisebordstole og et sofabord den 31.12 inkl fragt til næsten 8000kr i alt. På hjemmesiden stod der levering inden for 8 dage, hvilket Christoffer fra Biva også lovede og “forventede”. Der er ikke sket noget siden og man bliver aldrig opdateret om status. Hjemmesiden og status er uændret siden 5. Januar. Jeg synes det er til grin og under al kritik. I dag har jeg opkrævet alle pengene tilbage og er spændt på hvor lang tid der går før jeg får svar på min henvendelse. De dårlige anmeldelser på trustpilot gør mig heller ikke formodnings fuld overfor dem. Bekræft og send mine penge retur!

21. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Lagervare blev til bestillingsvare, uden vores viden…

Vi overvejede om vi skulle købe vores sofa hos Biva eller Xlmøbler. På Bivas hjemmeside stod at produktet var på lager, levering 1-2 hverdage, mens Xlmøbler havde 4-8 ugers leveringstid. Levering var ca 400 kr. begge steder, hvilket vi syntes var ret dyrt. Vi besluttede derfor selv at hente den, selv om der var ret langt, da min mand havde et ærinde på disse kanter. Da Biva havde sofaen på lager valgte vi Biva, da vi manglede sofaen. Kort tid efter afgivelsen af vores ordre, skrev Xlmøbler at de kunne se, at vi havde set på produktet, og at de havde en kampagne med gratis fragt. Biva havde allerede trukket pengene, men vi havde ikke fået besked om at vi kunne hente sofaen. Derfor skrev vi til dem, da man ikke må trække pengene før sofaen er afhentet. Samtidig spurgte vi om de også gav fri fragt, som deres søster afd. eller om vi skulle afbestille og købe den hos Xlmøbler istedet. Svaret var at det var en skræddersyet bestillingsvare, som de bestiller hjem, når kunden har lagt ordren, og at den først ville være klar om 4-8 uger. Hvordan kan en vare der står til at være på lager, være en bestillingsvare? Vi syntes det var et ret ubehøvlet svar.

11. marraskuuta 2025

Uacceptabel kundebehandling

Opdatering d. 17/03-2026
Skabet og skuffer afhentet og pengene er tilbagebetalt.

d. 08/02-2026 :
Jeg ønsker at præcisere, at jeg gentagne gange har forsøgt at løse sagen direkte med Biva via mail m.v., uden at det har ført til nogen løsning.

Da dialogen ikke gav noget resultat, valgte jeg derfor – selvom det ikke var min førsteprioritet – at indgive en klage til Nævnenes Hus den 20/01-2026, da sagen fortsat stod uløst.

På den baggrund forekommer det misvisende, når Biva den 04/02-2026 her på Trustpilot skriver, at de anbefaler, at dialogen fortsætter direkte via mail eller chat. Dette er allerede forsøgt ad flere omgange uden resultat, hvilket netop er årsagen til, at sagen er indbragt for Nævnenes Hus.
..............................................................................

Svar fra Biva på trustpilot d. 04/02-2026

Besvarelse fra BIVA

For 5 dage siden
Hej Karina.

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt den oplevelse, du beskriver – både forløbet omkring leveringen, kommunikationen og den måde sagen er blevet håndteret på. Det er naturligvis ikke acceptabelt.

Sagen behandles internt,. Vi vil anbefale, at dialogen fortsætter direkte via mail eller chat, så sagen kan blive gennemgået og afsluttet korrekt.

BIVA Kundeservice
.................................................................................

Klage indgivet til nævnenes hus d. 20/01-2026

Anmeldselse på trustpilot d. 16/01-2026:

Uacceptabel kundebehandling

Jeg har haft et ekstremt dårligt og chokerende forløb med BIVA i forbindelse med levering af sofa og skab.

Ved leveringen modtog jeg et billede af i alt 9 pakker, der var sat foran bygningen. Jeg gik ned og hentede udelukkende de pakker, der stod i mit navn (8 stk). Der stod én stor pakke med et andet navn, og den lod jeg naturligvis stå. til gengæld var min sofa ikke leveret, hvilket jeg gør opmærksom på. Senere samme dag vender chaufføren tilbage, denne gang med sofaen og han oplyser, at den sidste pakke mangler. Chaufføren hjælper med at bære sofaen op på eget initiativ, hvilket jeg synes var god service da hele forløbet med manglende sofa var noget rod. Kort efter chaufføren er taget afsted kommer han igen og siger der er en der vil tale med mig, hvorefter han rækker mig en mobil. Det er tilsyneladende chaufførens chef, som anklager mig for at have taget pakken. Jeg blev samtidig truet med at få sendt regningen for pakken og efterfølgende inkasso, hvis jeg ikke betalte. Det var en meget ubehagelig og helt uacceptabel oplevelse.

Foruden den i forvejen problematisk levering af sofa og beskyldning om at have stjålet en pakke, viste det sig efterfølgende at det skab jeg havde båret op i de 8 kasser, slet ikke at være det skab, jeg havde bestilt, det var både forkert model og forkert farve selvom mit navn og adresse stod på, hvilket jeg fandt ud af da der manglede en skinne ifm samlingen af skabet. Jeg var påbegyndt samlingen, men stoppede straks, da jeg konstaterede fejlen, og kontaktede BIVA med det samme. Trods gentagne henvendelser og fremsendt dokumentation, er fejlleveringen stadig ikke løst.

Som en del af sagen er jeg endda blevet gjort bekendt med, at en medarbejder hos BIVA internt har skrevet, at jeg skulle have stjålet et møbel. Det er en alvorlig, udokumenteret og krænkende beskyldning, som på ingen måde hører hjemme i en kundesag.

Derudover nægter BIVA at behandle sagen videre, medmindre jeg betaler 900 kr. for indbæring, som jeg aldrig har bestilt. Jeg har kun valgt og betalt for kantstenslevering. Indbæringen skete på chaufførens eget initiativ, men alligevel trues jeg endnu en gang med rykker og inkasso.

Jeg står derfor tilbage med en fejlleveret vare, som ikke er blevet afhjulpet, gentagne og grundløse beskyldninger om tyveri, krav om betaling for ydelser, jeg ikke har bestilt, samt trusler om inkasso frem for reel problemløsning.

Det her handler ikke om én enkelt fejl, men om mange, samt meget dårlig kundeservice, manglende ansvar og en uacceptabel måde at behandle kunder på.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos BIVA.

15. tammikuuta 2026

Hej Karina.

5 stjerner herfra.

5 stjerner herfra.
Jeg havde købt 12 lammeskind, men der kom kun 11, jeg skrev en mail og der blev sendt det sidste lammeskind, uden invendinger herom.
Det jo fedt der er tillid til kunderne.
Ikke sidste gang jeg handler i biva
Stor klap på skulderen til Christoffer

15. tammikuuta 2026

Hej Lone,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte feedback 🙌
Vi er glade for, at sagen blev løst hurtigt – og tak for tilliden. Vi giver rosen videre til Christoffer 👍

Vi ser frem til at handle med dig igen.

God kundeservice oplevelse.

God kundeservice oplevelse.
Christoffer fra Biva hjalp mig med at få registreret leveringstidpunkt og nulstillet kode til Biva login, så jeg kunne følge min ordre. Det gik nemt og smertefrit at bestille og få leveret ordren.

14. tammikuuta 2026

Hej,

Tusind tak for den fine anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at Christoffer kunne hjælpe, og at både bestilling og levering gik nemt. Vi giver rosen videre.

Hold jer langt væk

HOLD JER LANGT VÆK OG KØB ET ANDET STED.
De trækker pengene inden de sender varen -
leverer ikke til tid - annuller og tilbagebetaler ikke når man beder om det.

Jeg bestilte den 7. december 2025 12 spisebords stole. Der stod at de ville blive leveret 14 dage senere men det skete ikke. Pengene blev trukket med det samme men ingen stole blev leveret. Det transportfirma de oplyste kendte slet ikke til ordren.

Den 8. januar beder jeg om at få ordren annulleret og få mine penge tilbage samt en bekræftelse på at det er sket. Det har jeg stadig ikke fået og i dag er det den 13. januar.

DET ER UNDER AL KRITIK

6. joulukuuta 2025

He Sanne,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager oprigtigt den lange leveringstid og den manglende håndtering af din annullering – det er ikke tilfredsstillende.

Ordren er annulleret, og tilbagebetalingen er igangsat. Beløbet returneres til samme betalingsmiddel i henhold til betalingsudbyderens behandlingstid.

Leather Sofa Cognac

We ordered a leather sofa and we were very happy with the color and the material of the product. The product is quit nice and as per the description mentioned in the website.

5. tammikuuta 2026

Hi,

Thank you very much for your review 😊
We’re happy to hear that you’re satisfied with both the color and the leather quality, and that the sofa lived up to the description on our website.

Best regards
BIVA Customer Service

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin