Jeg købte en 3 personers sofa i april 2026. Ved leveringen var der 4 huller i stoffen i den ene gavl, hvilket jeg reklamerede over. Efter utallige henvendelser til Christoffer fra Biva, er der absolut... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg må jo tilslutte mig flokken af mindre imponerede kunder. Leveringstiden på den ønskede lænestol på ca. 8 arbejdsdage blev overskredet med flere uger. Kundeservice skal have et lille klap på... Näytä lisää
bestilte et sofabord og skrivebord den 09-07-2026, har skrevet en anmeldese af dette, nu venter jeg så på at få mine penge retur for skrivebord de ikke kan levere efter 9-10 uger som jeg kunne hente d... Näytä lisää
Jeg må bare sige det igen... Endnu engang oplever jeg TOP god service ved Biva og (for mit vedkommende) er chat funktion hvor der endnu engang ikke gik lang tid før jeg fik høfligt svar tilbage, til t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
- Olohuonekalusteiden myynti
- Puutarhamyymälä
- Toimistokalusteet
Yrityksen kirjoittama
BIVA er en af Danmarks største online forhandlere af møbler med et kæmpe sortiment af prisbillige møbler. Vi håndterer hver uge flere hundrede forsendelser og har hver dag kontakt med mange kunder – både online og i butikken, hvor vi er kendt for at tage godt imod alle og yde en personlig og engageret service. Desværre ser vi – som mange andre virksomheder – at tilfredse kunder sjældent tager sig tid til at dele deres gode oplevelser, mens utilfredshed oftere bliver anmeldt. Det giver desværre ikke altid et retvisende billede af den samlede kundetilfredshed. Vi håber derfor, at du – hvis du har haft en god oplevelse hos os – vil tage dig tid til at dele den. Det betyder meget for os og hjælper andre med at danne sig et mere nuanceret indtryk.
Yhteystiedot
Fuglsang Allé 2, 7000, Fredericia, Tanska
- support@biva.dk
- www.biva.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 34 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Lad være med at købe herfra!!!!
Lad være med at købe herfra!!!!
Advarsel
Advarsel – handl ikke hos BIVA
6. april bestiller jeg tre barstole. Betaling trækkes med det samme. Jeg får at vide, at jeg kan forvente levering senest 5/5.
5/5 har jeg ikke hørt noget. Jeg kontakter BIVA, og medarbejder skriver, at han vil sætte gang i levering.
Vi modtager tre stole et par dage efter. Den ene stol kan dog ikke samles, da der er leveret to forkerte ben, mangler tværstænger og beslag.
Vi kørte til butikken i Fredericia 9/5 for at få bytte stolen eller få de manglende dele. De ville ikke hjælpe og sagde dialogen skulle ske skriftligt.
Vi har fortsat ikke fået leveret de korrekte/manglende dele – og har intet svar fået på, hvornår vi kan forvente at modtage dette.
BIVA en utrolig svær at kontakte. Man kan ikke ringe og i butikken kan de ikke hjælpe. Svartider på emails er meget meget lang.
Manglende svar
Ordrenummer: 123745
Vi har bestilt et skab hos Biva.dk, og pengene blev trukket fra vores konto med det samme. Ved bestillingen fik vi oplyst, at skabet ville ankomme til Fredericia i uge 20. Den uge er nu passeret, og vi har stadig ikke modtaget nogen form for opdatering.
Vi har kontaktet Biva flere gange uden at få svar. Først da vi henvendte os til kundeservice hos XL‑Møbler, som har samme adresse, modtog vi et autosvar om, at der er travlt. Det giver desværre ingen klarhed over vores ordre eller leveringstid.
På nuværende tidspunkt er vi ærligt talt bekymrede for, om vi nogensinde ser vores skab, eller om vi er endt hos et fupfirma, der har taget imod vores betaling uden at levere varen. Vi håber meget, at Biva vil tage kontakt, undersøge vores ordre og give os en konkret opdatering på, hvornår vi kan forvente levering.
Vi ønsker blot klar kommunikation og den vare, vi har betalt for.
Lad være med at handle her
Trækker pengene med det samme. Leverer ikke varen. Der er nu gået 5 uger, trods at varen var på lager. Der blev lovet 8 dage. De vender tilbage med autosvar når man henvender sig.
Dårlig kundeservice
Jeg har betalt næsten 10.000 kr. for min ordre, men noget af orderen er ikke med ved levering. Jeg kontakter Bivas kundeservice på mail. Der går nogle dage før, jeg får svar. De vil undersøge sagen. Herefter har jeg ikke hørt mere. Jeg har rykket for svar både på mail og Facebook, men ingen svarer mig selvom der er gået 2 uger. Jeg står og mangler resten af min ordre. Man kan ikke ringe til dem, men hevises til at skrive til dem. Synes det er enormt dårlig kundeservice, og lige nu ved jeg ikke, hvor jeg står med resten af min ordre.
Køber aldrig hos Biva igen!
Køber aldrig hos Biva igen!!
For et par uger siden købte jeg to barstole. Da jeg samler den første, finder jeg ud af, at stolen er skæv. Kundeservice svarer tilbage efter to dage, at sagen er sendt videre og at der er op mod 14 dages svartid, men at jeg formentlig har samlet den forkert. Jeg prøver at skille den ad og samle den på ny, men udfordringen er stadig den samme. Nu er der gået de 14 dage og jeg har intet hørt tilbage. Trods jeg har sendt 3 mails for status, men disse bliver åbenbart ignoreret?
Advalsel mod at handle hos BIVA.
⚠️ Advarsel mod at handle hos Biva.dk – min oplevelse har været uacceptabel
Jeg bestilte en vare hos Biva.dk den 25. februar 2026 med oplyst leveringstid på 2–4 uger. Det lød rimeligt. Virkeligheden har været noget helt andet.
Da de 4 uger var gået uden levering eller nogen form for opdatering, måtte jeg selv tage kontakt den 30. marts for at få en status. Dagen efter skrev Biva, at ordren forventedes på deres hovedlager “indenfor den næste uge” og derefter ville blive sendt hurtigst muligt.
Den uge kom og gik.
6. april rykkede jeg igen, bad samtidig om ændring af leveringsadresse, hvilket først blev bekræftet den 8. april. Samme dag spurgte jeg igen til levering og fik senere besked om, at varen nu var “på vej til centrallageret” og ville blive sendt hurtigst muligt.
“Hurtigst muligt” virker hos Biva som et meget elastisk begreb.
Det mest frustrerende er ikke engang forsinkelsen alene – det er den manglende information, de tomme standardbeskeder og fraværet af reel kundeservice. Biva tilbyder ikke telefonisk kontakt, og selv efter gentagne ønsker om at blive ringet op, er det aldrig sket.
Da jeg gjorde opmærksom på min utilfredshed og bad om en form for kompensation for det lange forløb, fik jeg afslag. Der blev nævnt, at en leder måske ville se på et alternativ – men der skete intet.
14. april bad jeg om at annullere ordren og bad om bekræftelse.
Ingen svar.
Jeg har siden igen skrevet og tydeligt meddelt, at jeg ikke ønsker handlen gennemført, fordi jeg ganske enkelt ikke længere har tillid til virksomheden. Stadig uden ordentlig respons.
🛑OPDATERING: Biva har d.d. sendt en bekræftelse på annullering af ordren og sende det tidligere betalte beløb retur.
Min oplevelse med Biva.dk:
❌ Misvisende leveringstider
❌ Manglende proaktiv information
❌ Standardbeskeder uden reel status
❌ Ingen telefonisk kundeservice
❌ Ignoreret annulleringsanmodning
❌ Ingen ansvarsfølelse eller kompensation
❌ Svært at have tillid til dem som webshop
Min klare anbefaling: Tænk dig om en ekstra gang før du handler hos Biva.dk. Jeg kan på ingen måde anbefale dem ud fra denne oplevelse.
Jeg har desværre haft en virkelig…
Jeg har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse med kundeservicen hos Biva. Det er noget, jeg sjældent oplever.
Den oplyste leveringstid var 4–8 uger, men vi har nu ventet i over 10 uger på vores sofa – og den er stadig ikke blevet leveret.
Når man forsøger at kontakte virksomheden telefonisk, bliver man henvist til at skrive en mail. Desværre er svarene, man modtager, meget upræcise og uden konkret eller brugbar information. Det føles som om, man ikke får reelle svar på sine spørgsmål.
Alt i alt har det været en meget frustrerende oplevelse. Jeg håber virkelig, at sofaens kvalitet lever op til forventningerne – og at ventetiden i sidste ende er det værd.
Elendig service og levering
Jeg har bestilt et Spisebord. Der blev lovet levering 14 dage. Men der skete ingenting! Blev så lovet en dag for levering. Men der var ingen levering også fik jeg en ny dato, men heller ingen levering. Derudover hører man ingen ting. Totalt elendig service! De trækker pengene med det samme, men man skal ikke forvente og se sin varer. Har stadig ingen Spisebord modtaget!!!
Pas på med BIVA - de trækker pengene uden at levere varen!
BIVA tog mine penge men leverede ikke - de har heller ikke gidet svare mig og det er nu knap to måneder siden at jeg bestilte mine stole - så hold jer langt væk fra BIVA og køb jeres møbler ved et andet og mere seriøst firma - nu er i advaret!!!
Jeg har naturligvis forsøgt at kontakte BIVA flere gange, men det er nærmest umuligt for de besvare ikke mine mails og ringer heller ikke tilbage selvom jeg har anmodet dem om det. Man kan i princippet godt ringe til BIVA, men der bliver du mødt af en telefonsvare, der henviser dig til deres site, hvor du kun kan sende en email for deres chat virker ikke!
Jeg er SÅ skuffet over Biva.
Jeg er SÅ skuffet over Biva.
Jeg har bestilt en sofa fra Biva fordi jeg stolede på at et gammelt dansk firma som dem var reelle.
Deres møbler er gode, deres kundeservice er den værste jeg nogensinde har oplevet!
Jeg blev lovet en mail når sofaen var færdig produceret. Den kom aldrig.
Mht levering:
Jeg modtog først en mail kl. 13.17 om, at sofaen ville blive leveret mellem kl. 12 og 22 – altså et tidsrum, der allerede var begyndt. Leveringen fandt sted kl. 13.30, hvilket gav mig under 15 minutters reelt varsel.
Det er ikke muligt at indrette sig efter en levering med så kort varsel, og det lever efter min vurdering ikke op til kravet om rimelig varsling i forbindelse med hjemmelevering.
Jeg måtte smide hvad jeg havde i hænderne og forlade et kundemøde. Hvilket betyder at Biva har kostet mig mere end hvad jeg gav for sofaen.
Jeg forventer at høre fra dem.
Ellers må jeg tage den op med min advokat
OPDATERING
Jeg har lige oplevet den værste kundeservice i mit liv!
Adam fra Biva ringede og lagde ud med i en meget irriteret tone at sige: jeg har hørt fra min kollega at der er et problem med din sofa. Skal vi ikke bare hente den igen.
(Det løser jo ikke problemet? Skaden er sket, nu er det jeres job at være serviceminded og undskyldende)
Han sagde at Biva ikke vil have kunder som mig og påstod at jeg truede og afpressede dem i min mail. Jeg er mildest talt chokeret.
Jeg havde skrevet i min mail at jeg gerne ville ringes op af kundeservice og at jeg havde lavet denne og en anden anmeldelse af forløbet. Samt at jeg kommer til at poste dette samt videre forløb til sociale medier
Det er åbenbart trusler og afpresning!?
Adam blev ved med at afbryde, så jeg havde utrolig svært ved at få forklaret han det egentlige problem.
Da jeg endelig trængte igennem og han forstod at leveringen ikke var problemet, ej heller sofaen. Problemet var at varslingen for levering kom 1 time og 17 min efter leveringstiden begyndte og der kun gik 15 min derfra til levering fandt sted.
Det kan i yderste tilfælde have kostet mig mere end hvad sofaen er værd.
Dertil svarer han at jeg skal se det fra hans side!? Og at de også har meget travlt!
Nej Adam! Kunden skal ikke tage sig af jeres problemer.
Endelig går det op for ham at der kunne være noget om det jeg sagde og at jeg ikke bare brokker mig for fornøjelsens skyld, men at Biva reelt kan have kostet mig penge.
Da jeg forklarede at sagen kunne have været løst og at jeg nok ville have været tilfreds med et forstående og serviceminded opkald fra dem af,
svarer han IGEN at jeg skulle se det fra hans side og at han var presset på arbejde og havde en hård dag.
DET ER IKKE MIT JOB AT SE DET FRA JERES SIDE AF!!!
Jeg har på intet tidspunkt krævet andet end at blive ringet op så vi enten kunne finde en løsning eller kompensation.
Og var det opkalde kommet i en ordenlig tone og med service for øje, så havde jeg været tilgivende.
DETTE ER UNDER AL KRITIK
Bestilte 2 lænestole d 10 Feb
UPDATE: STADIG IKKE modtaget stole her d 16 Marts og idag fået Mail om at de først kan leveres d 3 Juni 2026 til trods at de er betalt 10 Feb...Idag annuleret ordre spændene hvor længe jeg skal kæmpe med at få mine penge retur....VIRKELIG DÅRLIG STIL BIVA.....
Bestilte 2 lænestole d 10 Feb , med leveringstid op til 2 uger..
Stadig ikke modtaget stole.
Gentagne skriverier om hvornår de kommer, senest skulle de leveres 6Marts, de kom IKKE.
Kan ikke ringe til firmaet og når man skriver, svarer de i øst og vest intet at kunne forholde sig til...
Nu er det lagt over på leverandøren og at det forventes at blive leveret indenfor en uge...IKKE godt nok for stole betalt og bestilt 10 Feb..Virkelig dårlig service og uproffessionelt firma...Sidste gang jeg handler her...
AT BLIVE SVINDLET AF BIVA 🥺😥 Sørgeligt og noget svineri.
Dette er skrevet på vegne af min kære Moster, som er gået helt ned grundet svindel og humbug fra BIVA.
Hendes historie.
Jeg bestilte et dyrt skab d. 12 februar 2026. Ventetid og ventetid og extrem nedladende og forfærdelige service. Man kan ikke kontakte dem uden det tager år og dag, og medarbejderne virker ligegyldige og irriteret. Der er INTET der hedder service.
Jeg skulle have haft det klædeskab i går men der skete intet som helst. Jeg prøvede igen og igen at kontakte Biva og jeg havde betalt 1400 kroner plus det løse for at få det bragt op, det er mange penge når man tænker på priserne bliver mere umenneskelig høje.
Jeg var næsten grædefærdig da jeg har betalt så meget for et tøjskab og bliver snydt af Biva der kaster omkring dig med utrolige dyre priser og en service der ikke er tilstede.
Men Bivas iskolde og ligegyldige medarbejdere skrev at "En fragtmand" havde været og banke på og ringe på dørklokken til opgangen.
1. Der er INGEN dørklokken til opgangen
2. Der er intet opkald til mig
3. Der har ingen været på min adresse i går og banke på.
Denne fantasi historie fra BIVAS side er en direkte løgn og kun en undskyldning for at "kunne høste endnu 1400 kr. Ind i deres pengekasse.
Da jeg kunne få tilsendt en giro kort på yderlig 1400 kroner !
Men jeg er utrolig skuffet over BIVAS behandling og svindel imod mig, og så kan man tænke på hvor mange andre stakkels mennesker de snyder på den måde 🥺🥺🥺🥺
Reklamation
Reklamation - Serviceniveuat er ikke eksisterende.
Vi har været så uheldige at kører til XL-Møbler i Fredericia. (3 timers kørsel), da vi skulle afhente vores nye spisebord.
Da vi ankommer, fortæller manden bag desken, at kassen er blevet beskadigt, men at han har tjekket indholdet og at det skulle være i den fineste orden. Da jeg ser vores pakke, kan jeg se at emballage er total smadret, og åben helt ind til spisebordet.
Jeg ber ham dog om at tape kassen ind, da den brudt helt op. (Burde han selv kunne have regnet ud, og ikke noget jeg burde spørge om).
Da vi så kommer hjem og pakker den ud, kan jeg se at den tydeligvis er skrabt imod et eller andet på den ene side, samt blevet tabt lige ned på det ene hjørne, så den bokstavelig talt var blevet knust. Alt blev dokumenteret, samt taget billeder af, da jeres medarbejder anbefalede os at gøre det, hvis der nu var noget.
Ovenpå en lang køretur, samt frustrationer. finder jeg ud af at man ikke telefonisk kan ringe til dem. (VIRKELIG DÅRLIGT!!) - men at det hele skal foregår online/email. Jeg får derefter skrevet en god forklaring samt vedhæftet billeder af pakken før den blev pakket ud, hvor man kan se kæmpe åbning i kassen, da den ene side er flået/skrabt af. og derefter af selve skaderne.
Jeg får så en mail idag idag fra deres kundesupport:
Tak for din henvendelse.
Da dette er en Biva odre, skal du oprette en henvendelse ved dem.
De frasiger sig alt ansvar, men det er dem som har modtaget en pakke, som TYDELIGT er total skadet. Og tydeligvis har jeres medarbejder stået og løjet mig lige op i hovedet.
Og nu skal vi til at bøvle med reklametionen, for at få fuld refundering, samt dække vores transportomkostninger samt lejning af trailer mm.
Dog vil dette snart blive anmeldt til Nævnenes hus, hvis de bøvler mere og ikke følger de danske paragrafer for returnering samt købeloven.
Skuffende oplevelse hele vejen igennem.
Sidste kommentar til mit besøg: Udover den elendige service alle steder, er deres butik ovenikøbet meget beskidt.
(Kommentere yderligere på sagen, når vi endelig får svar)
Lang leveringstid og mangel på ting
Lang leveringstid og mangel på ting
Beskadigt varer alt i alt dårlig kommunikation fra dem skulle sige at jeg ville komme med skabet og hæve købet før de ville svare
Sofabord uden ben og med langt ventetid
Vi bestilte et sofabord som jeg skulle have i fødselsdagsgave. Vi fik en bekræftigelse den 6 Januar og fik først bordet den 4 feb. Vi undervejs var komunikationen fra BIVA mildest tslt mangelfuld. Undervejs kunne vi skive med en vognmand, der gentagende gange lovede at border ville komme i morgen, men ikke gjorde det. Langt om længe har vi så fået bordet, MEN der er ingen ben eller beslag med. Hvad er det dog for en forretningsform?? Det er simpelthen ikke godt nok!!!
Blandet oplevelse – god kundeservice, dårlig kvalitet
Blandet oplevelse – god kundeservice, dårlig kvalitet
Jeg købte en kommode online hos Biva.dk og hentede den hos XL Møbler i Fredericia en uges tid senere.
Butikken fremstod rodet og ikke særlig indbydende, og der var kun én medarbejder til udlevering af møbler, så jeg måtte vente et godt stykke tid.
Den online kundeservice er det bedste, jeg har at sige om Biva – her oplevede jeg hurtig og venlig respons.
Selve kvaliteten på den Tvilum-kommode, jeg fik udleveret, lever dog slet ikke op til forventningerne. Den får kun 1 stjerne herfra. Finish og materialer virker billige, og helhedsindtrykket er skuffende – også i den lave prisklasse.
Jeg vælger et dyrere mærke næste gang.
Super go service …
Modtog en sofa som jeg har købt igennem biva. Som havde en oile liggende plet. Og tog kontakt med services afdeling og fik Adam som straks hjalp med og få styr på problemet. Kan helt klart anbefale køb hos biva👍
Jeg bestiller den 30 januar og modtager…
Jeg bestiller den 30 januar og modtager først den 13 februar.
Der står 4 arbejdsdage
Dårlig og svarer ikke.
Leverede et produkt, som gik i stykker under samling.
Jeg oprettede en reklamation sag, og har nu venter i over 2 måneder uden svar.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.