Voor de 2e keer hier een bus gekocht en ingeruild. Technisch een prima auto. Punt van kritiek op degene die de auto had overgespoten; sommige deurrubbers niet goed teruggezet. Achterruitwissers ver... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Zeer tevreden met mijn aankoop! De service was goed en het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben blij met mijn bus en zou dit bedri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig. Gelijk mee naar Spanje gereden , onderweg melding van motorstoring, toen naar garage gegaan in Spanje. Oorzaak : vacu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Had een nieuwe bedrijfsbus op het oog, leuk zaken kunnen doen, zo enthousiast over de verkoop bij bestelbus.nl dat ik er een week later bij het ophalen van de eerste bus gelijk voor nog een vervan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Zeiving 12, 4214 KT, Vuren, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Ontzettend veel keuze in bedrijfswagens en eerlijke verkopers!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Hierbij wil ik graag een heel positieve recensie achterlaten.
De aankoop van de Transit Custom verliep al heel soepel. Maar nadat er direct na aanschaf een storing optrad maakte ik me een beetje zorgen, omdat ik de bus zonder garantie had gekocht.
Echter, Kleyn Vans heeft de boel nagekeken/uitgelezen, gevonden wat het euvel was en dit netjes opgelost zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.
Hele mooie service, mijn dank en waardering daarvoor!
Ewoud

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Super bedrijf en lossen gelijk alle problemen op. Zorgen ervoor dat de bus optijd afgeleverd wordt.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Mooie nette MB 315 gekocht. Jong gebruikt met veel optie. Prettige verkoper. Degene die de auto afleverde was net in dienst en moet nog wat leren!
Verder zeer tevreden

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Inmiddels rij is 5 maanden een een Iveco daily , aangeschaft bij de vestiging Genemuiden.
tot op heden zijn de gebreken nog steeds niet opgelost.
Erg slechte gang van zaken, Email en telefoon wordt niet op gereageerd, als je de verkoper dan eindelijk te pakken hebt, wordt je met een kluitje in het riet gestuurd.
Hier geen bestelbus kopen !!!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Onverwachts moesten wij onze huidige bestelauto inruilen voor een zwaarder model. Dus op naar Kleyn Vans en op zoek naar Marcel Balster want die had ons de huidige ook verkocht. Ons verhaal en rede aan Marcel verteld en al snel kwam hij met een mooie bus het werd geen Iveco maar een Mercedes. Na wat kleine tegen slagen, deze zijn keurig opgelost door Marcel, rijden wij nu met een groot plezier onze Mercedes Sprinter. Als er weer een nieuwe auto aangeschaft zal moeten worden staan we weer op de stoep bij Kleyn Vans.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Korte lijnen, duidelijke afspraken en fijn contact.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
ik heb in januari mijn bestelbus opgehaald bij kleijn vans, ik was net de snelweg op en toen hield de bus er mee op,de verkoper van Kleijn vans is toen gekomen maar kon het niet oplossen , toen ben ik met de sleepdienst weer teruggebracht naar de garage van kleijn vans en bleek de brandstofpomp defect,dit kon niet meteen gerepareerd worden, ik ben toen met de taxi naar huis gebracht en de bus is 4 dagen later bij ons op de zaak bezorgd .ik vind dat Kleijn het keurig heeft opgelost en het personeel was allemaal vriendelijk en deskundig ,
vandaar de 5 sterren

Bus gekocht in december 2024
Goede advies en serviceT
nog steeds veel plezier van
iedereen aan te raden
TOP!!!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Ik wordt altijd goed behandeld top!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Fijne bus gekocht, aankoop traject was vriendelijk, zakelijk en professioneel. Ook de verdere afhandeling zeer fijn. zeer attent, klein cadeautje. Fijne ervaring, aanrader

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Goed geholpen, nette aflevering, blij met onze nieuwe bus!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Super fijn geholpen aan een mooie, goed onderhouden Peugeot Boxer. We gaan hem ombouwen tot camper. Leuk project en top service!

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Perfect behandeld en goede vrachtwagen lekkere koffie mooie zaak!! Ooit wat nodig heb kom ik zeker terug.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Zeer tevreden over de service. Na wat problemen met de nieuwe bestelbus ben ik door Marcel van Kleyn Vans uiterst correct geholpen. Ik ben nu erg heel content met de bus en kan ik de mindere periode achter me laten. Ik heb in totaal nu 3 bestelbussen bij Marcel aangeschaft en hopelijk worden deze in de toekomst nog meer.

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Diverse keren bus hier aangeschaft. Meedenkend en eerlijk advies. Goede service bij storingen ook nadat garantietermijn is verstreken

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl
Al jaren kom in bij Kleyn Vans B.V. Of bestelbus.nl Wat een fijn en betrouwbaar bedrijf dat altijd met je meedenkt qua budget en het type juiste auto.
Hebben ze hem niet staan dan regelen ze er gewoon één voor je.
Voor Van Jaarsveld Tuinen B.V hebben wij hier denk ik al 30 bussen gekocht door de jaren heen. En voor mijn nieuwe bedrijf Solve Techniek B.V. hebben we vandaag alweer de 2e bus opgehaald.
Alles was weer netjes en conform afspraak in orde gemaakt.
Wij zijn heel blij met de nieuwe bus waar al een complete inrichting in zat bij aankoop.
Marcel Balsters fijn om na al die jaren nog steeds zaken met je te kunnen doen!
Ik hoop dat je nog lang zal blijven werken!
Mvg Hilbert van Rijn

Fijn personenbus gekocht.
Vriendelijke verkoper.
Deed niet heel veel moeite om een goede inruilprijs voor onze auto te krijgen, die hebben we prive verkocht.
Gezellige vriendelijke dame bij het ophalen van de bus.
De bus is niet echt schoon van binnen.
Er lag friet, haar elastiekje, pen, lollystokje snoeppapier ed in