Banner for bestelbus.nl

bestelbus.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Voor de 2e keer hier een bus gekocht en ingeruild. Technisch een prima auto. Punt van kritiek op degene die de auto had overgespoten; sommige deurrubbers niet goed teruggezet. Achterruitwissers ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met mijn aankoop! De service was goed en het contact met het bedrijf was prettig en professioneel. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen. Ik ben blij met mijn bus en zou dit bedri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Opel Vivaro gekocht bij Pieter Preesman , geen garantie gepakt op het voertuig. Gelijk mee naar Spanje gereden , onderweg melding van motorstoring, toen naar garage gegaan in Spanje. Oorzaak : vacu... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een nieuwe bedrijfsbus op het oog, leuk zaken kunnen doen, zo enthousiast over de verkoop bij bestelbus.nl dat ik er een week later bij het ophalen van de eerste bus gelijk voor nog een vervan... Näytä lisää

1. Autoliike
  2. Moottoriajoneuvot

Tietoja yrityksestä bestelbus.nl

Yrityksen kirjoittama

bestelbus.nl is één van de grootste onafhankelijke dealers op het gebied van gebruikte bestelbussen. Wij snappen hoe belangrijk de juiste bus is voor jouw onderneming. Daarom heb je bij ons de ruimste keuze uit alle merken bussen. Wij regelen ook jouw accessoires, opbouw en financiering. Óók voor starters.

Bij bestelbus.nl kun je direct langskomen om de bedrijfswagen van jouw keuze te bekijken. Met een voorraad van +700 bestelbussen van alle merken, bouwjaren en prijsklassen is er altijd een bus die past bij jou. Daarnaast hebben we bij ons kantoor in Vuren alles wat je zoekt rondom je nieuwe bedrijfswagen op één plek. Snel, voordelig en betrouwbaar.

Door onze ervaring en deskundigheid weten we bij bestelbus.nl waar we over praten. Daarnaast krijgt elke bestelbus bij binnenkomst een technische controle onder toezicht van TÜV Nord. De volledige informatie uit het testrapport wordt standaard bij elk voertuig meegegeven. Zo weet jij precies wat je koopt.

Bezoek onze website

Kaikki arvostelut

112 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super good service

Super good service, from the beginning till the end,
Super happy with the vehicle also.
Keep up

14. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Thank you for your positive review. We're happy to read that you’re satisfied with both our service and your vehicle. We wish you many safe kilometres!

Goede service!

Bij Kleyn voor ons bedrijf een Vito gekocht. Zeer te spreken over de goede service van Pieter Dave. Er was een misverstand over het type banden maar werd direct zonder gedoe opgelost. Aardige en behulpzame mensen. Eerste 700 km met de bus bevallen ook goed!

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Namens Pieter Dave bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service en dat het misverstand snel was opgelost.Veel veilige kilometers gewenst met uw Vito. Graag tot een volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

alles is heel vlot verlopen volgens…

alles is heel vlot verlopen volgens afspraak ook het contacteren als ze in de buurt waren is correct verlopen, heel vriendelijk de leverancier die de wagen heeft gebracht , top

6. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. We wensen u veel veilige kilometers met uw bus!

Saanut 4/5 tähteä

Onlangs een MB 519 gekocht van paar…

Onlangs een MB 519 gekocht van paar jaar oud, het is een heerlijk bus om in te rijden, netjes zoals het hoort.
Alleen de afhandeling bij overschrijven en ophalen vind ik onpersoonlijk, zou prettig zijn dat er met de gesproken verkoper de zaken afgewikkeld kunnen worden.

25. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw MB 519. We waarderen ook uw opmerking over de afhandeling bij het overschrijven en ophalen. We streven ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maar begrijpen dat persoonlijk contact met de verkoper hierin belangrijk kan zijn. Uw feedback nemen we serieus en we kijken of we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen. Veel veilige kilometers gewenst met uw Mercedes!

Een absolute aanrader

Rond 1998 hebben wij de eerste auto bij Bestelbus.nl aangeschaft. Een mooi bedrijf met een groot aanbod! Mede door de kwaliteit van de voertuigen en goede service (met veel dank aan Jeroen) werd op 21 april de (telefonisch) bestelde, inmiddels ca. 35e auto aan ons op locatie geleverd. Wat ons betreft is bestelbus.nl een absolute aanrader.

21. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Namens Jeroen bedankt voor uw positieve review en het jarenlange vertrouwen in ons! We waarderen het enorm dat u al sinds 1998 op ons rekent. Ook in de toekomst staan we weer voor u klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Tweede keer bij Kleyn terechtgekomen voor de aanschaf van een nieuwe bus

We zijn goed en vriendelijk geholpen en we konden de bus eerder ophalen dan afgesproken. Inruilen van onze andere bus ging makkelijk en voor een redelijke prijs. Alles is goed en naar tevredenheid afgehandeld!

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u weer bij Kleyn terecht bent gekomen voor een nieuwe bus en dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel veilige kilometers en zien u graag weer in Vuren.

VRIENDELIJK

VRIENDELIJK
CORRECT

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Dank voor uw positieve review, we wensen u veel veilige kilometers met uw bus!

heel vriendlijk mensen

heel vriendlijk mensen
hun doen alles klaar voor jou je hoef alleen mr kom je bus of auto ophalen
best in NL.

7. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Dank voor uw review, we zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot ziens!

Afspraken waren deels nagekomen

Afspraken waren deels nagekomen. Bus zou schoon geleverd worden maar was vies. Zand kwam letterlijk uit de kasten. Hogedrukreiniger moest er op. Mondeling besproken dat de cruisecontrol gemaakt zou worden.. niet gebeurd.. overigens alle voertuigen wel een goede ervaring gehad. Nu even niet.

Inmiddels contact gehad met de verkoper. Zeer fijn begripvol gesprek gehad. Alle punten worden op de juiste manier verbeterd, ik denk dat ze hiermee wel laten zien waarom ze marktleider zijn in de bestelbus voertuigen. Kan niet anders zeggen dan top geregeld kleynvans!

3. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat de aflevering van de bus niet volledig naar verwachting was en begrijpen goed dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd. Uw opmerkingen over de staat van het voertuig en de cruisecontrol nemen we zeer serieus.

Tegelijkertijd zijn we blij om te horen dat het contact met onze verkoper als prettig en begripvol is ervaren, en dat we samen tot goede oplossingen zijn gekomen.

Dank voor uw vertrouwen in Kleyn Vans en graag tot ziens!

Saanut 5/5 tähteä

Er zat een deukje in de achterdeur die…

Er zat een deukje in de achterdeur die wie niet gezien hadden met de koop .Maar ze deden niet moelijk we konden terug komen en het werd verholpen. Deukje is er uit.

18. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel veilige kilometers!

Saanut 5/5 tähteä

Bestelbus gekocht zonder garantie top…

Bestelbus gekocht zonder garantie top geholpen na een week backup accu storing is netjes kosteloos hersteld.

28. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä bestelbus.nl

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service! We wensen u veel veilige kilometers!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin